- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
Sziasztok!
Irányítsatok át, ha rossz helyre írok nyugodtan.
Adott egy Gigabyte MA770T-UD3 alaplap, Phenom II 955 BE procival, 2x2 Gb Kingston memóriával.
Tegnap vettem a memóriákat, a lapot, és a procit is. Húztam egy kicsit, de inkább meghagytam 3.3 GHz-en gyári hűtővel, mert nagyon hangoskodott terhelés alatt. Alul feszeltem 0.1 V-al. Ezután is stabilnak tűnően ment, de többször is újraindult teljesen magától. Bekapcsolás után sem hagyott hibaüzenetet. Emeltem a feszültségen, most van 1.325 V-on.
Okozhatta az újraindulást az, hogy nem kapott elég feszültséget? Vagy keressem máshol a bajt? Most fut a Prime95 kb 15 perce, eddig minden okés, 60 C fölé még nem ment.Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest