- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ójajajajjj!
Tologattam itt a szozót (Windows alatt miközben futott a linpack), és valamiért pakolgatta magát vissza 40-ről egész 32-ig (alapig) is.Meg akartam fogni a vizes blokkot, hogy langyos-e, és az hideg is, viszont megsütötte a kezem a mellette lévő VRM-ekre biggyesztett hűtőborda. Pár perc linpack után mindkettő forró mint az állat!
És CPU feszt még nem is emeltem sehova, csak szorzót!
Ide most vagy egy-egy vizesblokk kell, vagy hatalmas rézbordák, esetleg odaállítani egy halk ventilátort, de pfff..
Rohangálnak itt emberek olcsóbb lapokkal és 4.5Ghz-re rántott CPU-kkal is. Nekik 23 porszívóventi van a gépben, vagy mi...?
Nálam ugye a CPU és a VGA nem is fűt, azt mind a víz viszi el, csak az alaplapnak kéne passzívan lehűlnie. Pontosabban ott van a táp ventije az említett forró bordákhoz közel és oldalról is egy halk 12cm-es tol a winyók felől erre egy kis szellőt. Halkan ettől sokkal többet nem lehet, csak ha közvetlen föléjük operálok egy 12-es ventit, de annak is lesz egy kis hangja az eddigi mellé.Pedig örültem, hogy talán megszabadulok pár csőtől, és kevesebb elemből áll majd a vízhűtő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest