Új hozzászólás Aktív témák

• RAMy

aktív tag

válasz darál0w #33744 üzenetére

Azzal nem igazán tudok mit kezdeni, max egy 12 cm-es ventilátort tudnék venni a hűtő másik oldalára is, de nem tudom, hogy mennyit dobna rajta.
    Most hirtelen azt sem tudom, hogy a hűtőn volt-e valami paszta alapból vagy én raktam rá, de valszeg előbbi. Már elég régen volt felrakva a hűtő, kb. 2 éve, azóta nem szedtem szét, de tuning nélkül nem volt semmi baja eddig a processzor hűtésének, 50 °C fölé nem ment sosem játék közben, annak meg elvileg nem kéne folyamatosan 100%-on pörgetnie a magokat.
    Köszönöm szépen a segítséged. :) Úgy néz ki, hogy tényleg stabil a rendszer, mert játszogattam is és nem volt újraindulás/kékhalál/stb.
    Most pont kifogtam egy nagyon gané konzolport játékot, ami csak 3,2-n megy simán (Saints Row 2). Felhúztam a processzort, pár percig ment a játék szépen meg a gép is, aztán ugye újraindult. 3Ghz-vel sajnos kifagy meg brutálisan gyors, tehát játszhatatlan és élvezhetetlen az egész. :( Alternatív megoldásként tesóm gépén játszottam vele, C2Q E8400-as procival, 3,2GHz-re húzva szépen fut. Sajna marad ez a megoldás a problémámra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés