Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Szia!
Őszinte leszek.Nem igazán nyűgözött le ez a proci.Adhatsz neki feszt (mértékkel)de vigyázz,nagyon melegedős jószág!A fixálások jók,hagyd úgy.A baj az,hogy hidd el nekem,olyan minimális a teljesítménykülönbség 3 és 3,3 - 3,5 Ghz között,hogy félő,nem veszed majd észre!Persze a tudat,az is fontos,hidd el megértelek!
S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!
Pici plusz fesz(tényleg pici!)s ott keresd meg a végét.S azért nem is bíztatlak nagyon,hogy csodákat kapsz majd a fáradozásaidért cserébe,mert ..Én elég keményen megküldtem,5GHz környékén(borzalmas hő )sem nyűgözött le.Azért ha elakadsz,nyugottan szólj.Szurkolok Neked,sok sikert!
Én eddig jutottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!