Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Hol tudom beállítani az everest osd-n hogy játék közben is lássam, mert amugy fennt van jobb oldalon és mutatja egész addig mig egy játékot el nem kezdek
-
epidemic85
csendes tag
Üdv mindenki!
Ugyan nem vagyok teljesen kezdő, de a processzor húzásához még nem volt merszem.
Az érdekelne, hogyan tudnám megnövelni a procim teljesítményét, ugy hogy lehetőleg hűtőt még ne kelljen cserélni. És persze, hogy meddig lehet/ajánlott húzni a procit?
Olvastam hogy lehet windowson belül is (meg a régi konfigurációhoz adtak is progit), de nekem jobban tetszik a BIOS-on belüli megoldás.
Ez van:
Intel Celeron D CPU 2.66GHz. (gyári hűtővel + egy Coolink 80mm rendszerhűtő)Előre is köszi a segítséget!
epidemic85
-
Fr@ps
tag
válasz
Dubmaster #2584 üzenetére
hát igen játék szempontjából vennék ekkorát...de tudom hogy a procimnak esélye sincs kihajtani avga-t...ugyhoyg ezzel számolnom kel....nincs mese...
de a játékoknál sem a max grafikára megyek hanem hogy egy nekem tetsző játék (mint pl. az uj nfs leszelfogadható grafikán fusson...
-
lipi67
nagyúr
Ha netán(s miért ne..)érdekelne.Itt vagy egy kis tuningtáblázat a 2xxx procikról.Ha veszel procit,s nyomatod neki,Téged is szeretettel várunk!Innen kaphatsz egy kis támpontot,hogy melyik fpo a nyerő,milyen feszen mit tud..Persze ez nem 100%,de az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy azonos fpo-s procik,megközelítőleg azonosan is teljesítenek.
[link] -
Shoo
senior tag
-
phonaak
csendes tag
a biosba van olyan hogy ai overclocking...
ott felvettem 10%ra...de akkor nem indult el a gép
bootnál volt valami hiba
manualt módot nem próbáltam,mert nem rudom mit milyen értékre kell...ha valaki tudja...mondja...de jobb lenn valami progi...(ha van ilyen)mint a biosos téma... -
phonaak
csendes tag
helló!
amd 64 x2 5000+ black edition procinál hogy tudom
egyszerűen növelni az órajelet.mert azt olvastam,hogy a black edition széria
az jól "hózható".én úgy olvastam...hogy 2600 helyett,amin alapon megy, simán bír...minden további nélkül...3200-at is...nem akarom széthúzni...nem hiszem hogy élettartam szempontjából jót tenne...csak kipróbálni...mennyit számít...itt...ott...
szóval milyen progi kell ehez? találtam egyet,de az csak k7 es procikhoz volt jó...
ez meg ugye k8 as...
???? -
Dubmaster
aktív tag
Leginkább a pretested tapasztalatok, keress rá az említett procik topicjában, hogy milyen FPO számút érdemes venni.
Biztosan leírják!Egyébként nagy általánosságban, az Intel oldalán megnézed a proci VID-jét, minél alacsonyabb, annál valószínűbb, hogy jó a tuningpotenciálja.
-
Shoo
senior tag
hali! lehet nem ide kéne írnom csak azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet látni hogy egy procit jól lehet-e tuningolni vagy nem...e2160 és e2180ról lenne szó...van vmi külső jel?
-
qw78er89
aktív tag
Itt nem osztó/arány van, hanem szorzó 2, 2,4 2,5 3, 3,2 3,33 4
Én azt mondom kezd azzal, h ram spd-t tedd manualra és aszorzót tedd 2-re.
PCI-e frekit fixáld 100-onUtána a feszültségeknél állítstd autoról manualra és mindet hagyd normalon! Akkor kezd el emelni az fsb-t. 266 275 280 290 300! Jegyezd meg, hogy hol állt vissza alapra a cucc!
Olyankor leáll újraindul, leáll újraindul és akkor a biosban minden alapon lesz!
Ha ez megvan, akkor picit visszaveszel az fsb-ből és megnézed stabil - e rendszer valami progival. (orthos, prime95). Utána nézd csak az emelt fesszel is a procit!
Milyen hűtő van a procin? -
lipi67
nagyúr
válasz
SirKero #2571 üzenetére
A 4500-as 11*200=2,2¨GHz.
Ha először csak 300-ra emeled az FSB-t a bios-ba,már 3,3GHz.
Ehez adj neki plusz feszt(cpunak)Tedd vagy 1,5V-ra s utána mindíg gyere lefelé,s nézd,hogy hol satbil még(ORTHOS-blend ,9es Prioritás)
Az előtte mendd már meg,hogy a biosban milyen osztásal tudod állítani a ramokat
1:1 után(alatta)mik vannak? -
SirKero
őstag
Hali.
Van esetleg valakinek ilyen cucca: Gigabyte GA-P35-DS3+E4500+2X1066RAM.
Az lenne a kérdésem hogy mit lehet ebből kihozni max. amikor még stabil a rendszer és pontosan mit kell beállítani a bios-ban. SZÁJBARÁGÓSAN
Segítséget előre is kösz!! -
Fr@ps
tag
csátok
nekem van egy c2d E2160 (1.8 ghz) es procim...akarnék venni mellé egy 3870-es karit ...van mellette 2 giga ram...meg egy 450W-os ASUS táp..
nos...
egyáltalán a tápom elég a rendszerhez???
és ha igen akkor a proci elég ehhez a konfighoz??
és ha eis igen akkor meddig huzhatom? (hűző:egy AC Freezer 7 Pro) -
lipi67
nagyúr
válasz
Baga1983 #2560 üzenetére
akkor 1:1ben vannak a ramok
400FSB-vel 1:1-ben 800-on lesznek s bőven elég nekik 1,8V
s 8*400= 3,2GHz
Ha nem melegedik(adj neki feszt)akkor ok
Ha szar a hűtőd,akkor hagyd 375-ön,de a ramokat tedd 1:1,2-be az 750+37,5*2=825.Azt még 1,8V-on simán viszi!!!Jó,hogy itt irtam le vagy 20petrce..
VID=A CPU-ba fixen beégetett v-core fesz.Ez elvileg azért van mert a gyár szerint ennyi fesz kell a cpu-nak az alapórajelhez.S ha beteszed a procidat a deszkádba,ez alapján(TEHÁT A PROCIDBAN VAN!!!)lövi be az alaplap biosa a feszt,ami abitnál az alsó érték(kevesebbet nem tudsz neki adni)gigál és másoknál pedig ha auto-n hagyod erre áll.Ez az érték az azonos procik között is változik.Minnél kisebb,annál jobb(bár vannak kivételek)a tuningolhatósága.De alapfesze tuti nyerő! -
qw78er89
aktív tag
válasz
Baga1983 #2555 üzenetére
Ezzel valszeg nincs is gond, de a ramok vissza fogják a tuningodat, szinte biztos! A 800-as Kingmax-ot nem tudod visszaosztani ha már 400 fsb fölé mész és nem biztos, h szeretjni fogja a magas fsb-t még fesszel sem! Pláne, h még az időzítéseket is szorosabbra vetted! Jobb lenne a ram időzítéseket auton hagyni, a Giga elég lazára veszi majd és utána, ha a procit belőtted, kiteszteled, mennyire lehet beállítani a ramokat! Eleve a szorzót meg vedd 2-re fixen!
lipi: mindent láttam
asszem...(hol még?)
-
Baga1983
senior tag
válasz
qw78er89 #2544 üzenetére
egy fórumon irták arra hogy mondtam eddig csak fsb-emeltem 2,6-ról 3Ghz-re gyári hűtővel és kérdeztem hogy gyárival mit lehetne még kihozni belőle(core2e6750) és azt irta hogy 1,375re lőjem be a cpu voltaget, 2V ra a ramot( adjak rá 0.2-tV-t) és állítsam a memidőzítést 5-5-5-18-ról 5-5-5-15re.......Szerintetek is gut igy?
-
lipi67
nagyúr
VID=A CPU-ba fixen beégetett v-core fesz.Ez elvileg azért van mert a gyár szerint ennyi fesz kell a cpu-nak az alapórajelhez.S ha beteszed a procidat a deszkádba,ez alapján(TEHÁT A PROCIDBAN VAN!!!)lövi be az alaplap biosa a feszt,ami abitnál az alsó érték(kevesebbet nem tudsz neki adni)gigál és másoknál pedig ha auto-n hagyod erre áll.Ez az érték az azonos procik között is változik.Minnél kisebb,annál jobb(bár vannak kivételek)a tuningolhatósága.De alapfesze tuti nyerő!
-
qw78er89
aktív tag
Ezt akkor szokták javasolni, amikor olyan cmos clear van, amin nincs alapból jumper és akkor töröl, ha rövidre zárják a 2 pin-t. Akkor ezt meg tudod csinálni egy laposfejű csavarhúzóval, de mindenkép táp lekapcs előtte (ne legyen áram alatt a lap, mégjobb ha kihúzod a kábelt a tápból) mert ha máshoz is hozzáérsz, rövidzárlat lehet az eredménye!!!
lipi: "Ezt Te sem gondolod komolyan?Ugye?" Miért mi a gond?
-
nike_
addikt
2 dolgot szeretnék kérdezni. Tudatlanságomra utalnak.
1.: Mi az a VID a procin és hol lehet elérni? Azt tudom, hogy jó, ha kicsi de hol van ez?
2.: Hol van a CMOS Clear Jumper az alaplapon?
Tényleg nem tudom, de azthiszem pár hét múlva tuningnál ezekre szükségem lesz. Azt hiszem ez visszadob mindent az alap értékre, ugye?
Előre is köszönöm!
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Baga1983 #2543 üzenetére
CMOS clear segített nálam csak!
mod: melyik Chieftec tápod van? Az újabb? Az alaplap hőmérséklet érzékelője az SB körül van és azt meg fűti a vga is! Miért kellett feszt emelni a procinak? És a ramnak?
A feszültségeket ne hagyd auton! Tedd manualra és akkor hagyd normalon mindet! Különben a lap magától emeli a feszeket ahogy tolod az fsb-t!!!
-
Baga1983
senior tag
Gyors help kellene. 1,375 re nyomtam a cpu voltot a memre meg dobtam 0,2 öt plusz kinyomtam az A meghajtót hiosz nekem nincs is olyan floppy sincs.
na most van csak gáz,cd-világit bekapcsoláskor de nem jön be semmi aztán bios se, semmi. Melyiknek lehet köze hozz? Feltámasztható még a dolog? -
Hypo
csendes tag
Sziasztok kene kis help szajbaragosan
adott egy q6600 vid 1.2
abit ip35 pro lap, most szorzo 8 on es 400mhz 1:1 igy 3.2 n siman megy, nem allitottam semmi feszt, kerdezsem ha feljebb mennek mit kene pontosan allitgatnom? -
Baga1983
senior tag
na szóval amit az everest alaplaphőmérsékletnek hív az megy fel játék alatt 60 fokra de csak játék alatt bármilyen más prociterhelésnél vagy akárminél nem...
-
Baga1983
senior tag
Szóval mint irtam gyári hűtővel 2,66Ghz-ről 3Ghz ig huztam a procit sima fsb emeléssel. Orthos terhelés alatt: CPU magok 67-68C CPU:55-56C az everest szerint a motherboard olyan 5 fokot emelkedve 48C. Ez most ok?
2x1 Gb kingmax ddr2 ram van bent 800mhz de most az fsb emelés miatt csak 750, ha 3,2Ghz-re emltem volna a procit akkor kijött volna a 800, de azt mondták gyári hűtővel inkább ne.Az időtítés a CPU-Z alapján 5-5-5-17-23. A feszeket auto-n hagytam a biosban mert gyári hűtővel nem hiszem hogy feszeket kéne emelgetnem.
még egy : a tápnál erős melegedést érzek: Chieftech 400W(C2D E6750,8800GTS640+2GB ram ezt birnia kéne nem?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Baga1983 #2535 üzenetére
Akkor egy kicsit pontosítsunk: nem az alaplap hőmérséklete 60 °C, hanem vagy a chipseté, vagy a processzoré. Előbb derítsd ki, melyik.
A chipsetnek szvsz tényleg nagyon sok, a procinak meg nem kevés.(De még talán belefér... De inkább tegyél be egy házventit, vagy egy jobb procihűtőt.)
-
Baga1983
senior tag
Ja plusz kinyomtam az EIST-et! Most az szerintetek be vagy ki legyen kapcsolva?
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Terhelten az alplap hőmérséklete eléri a 60 fokot is(STALKER) az nem túl sok?
2,6 ról 3GHz-re emeltem a procit(c2e6750), más nem volt. -
lipi67
nagyúr
válasz
kornel8585 #2533 üzenetére
Igen.A p4 200FSB-vel 400-on.
-
kornel8585
tag
-
qw78er89
aktív tag
válasz
kornel8585 #2531 üzenetére
Így semmi infó alapján P4 2,4/800!
De milyen alaplapod van? Mire szeretnéd használni? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Davideee00 #2529 üzenetére
Ez BIOS-tól függ, valószínű engedélyezned kell valamilyen funkció átállításával (pl. MANUAL-ra állítás vagy valami hasonló), de egyáltalán nem ismerem az alaplapodat.
A SetFSB-vel lehet tuningolni Windows-környezetben is, de sanszos, hogy nem támogatja az alaplapodat. -
Davideee00
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #2523 üzenetére
Kosz szepen a segitseget de a biosban nemtudtam megemelni mert nem engedi.
Nincs esetleg valami program amivel meglehetne emelni a fsb-t? -
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez igaz.
De erről a gyártó honlapján jobb esetben tájékoztatnak, leírják, hogy az újabb BIOS-frissítés milyen előnyökkel járhat. De azért nem mindig oldja meg a BIOS-flash a tuningolási problémákat. Kevesebb az ilyen jellegű frissítések aránya.
Egyébként az is elképzelhető, hogy van egy beépített energiaspórolási funkció, mint ahogy az nálam is volt.(Leveszi a CPU teljesítményét, amikor nincs szükség rá.)
-
Baga1983
senior tag
Hali. Na szóval megpróbálom leirni hogy mi a helyzet, mert kiváncsi vagyok olyanok véleményére akik értenek hozzá
Szal bementem a biosba és csak az fsb-t növeltem 333 ról 375-re meg a ramot vettem vissza 667re 800ról. Remélem igy gut..Nos igy néz ki ha belépek a bios-mb intelligent tweaker-be.Robust Graphics Boosteruto
CPU Clock Ratio:8x
CPU Host Clock Control:Enabled
CPU Host Frequency:375
PCI Express Frequency:100
C.I.A.2isabled
Performance Enhancetandard
System Memory Multiplier(SPD):2.00
Memory Frequency:800 750
High Speed DRAM DLL Settings: Option1
System Voltage Optimized
System Voltage Control:Normal
DDR2 Overvoltage Control: Normal
PCI-E Overvoltage Controluto
FSB Overvoltage Control:Normal
(G)MCH Overvoltage Control:Normal
CPU Voltage Control:Normal
Normal CPU Vcore:1.35000VA 8800GTs-em pedig:625/1500/950
Everest:
Alaplap:48C fok
CPU:31C
CPU1 1.mag 44C
CPU1 2.mag 40C
GPU 48C
GPU dióda 57C
GPU memória 48C
GPU környezete 45CMin kellene változtani, állítani? Hogyan? Jó ez igy?
Köszi előre is! -
emre33
addikt
válasz
Sk8erPeter #2523 üzenetére
vannak esetek (lapok) mikor egy bios csere sokat segít az összeállítás tuning képességének emelkedésében
-
Baga1983
senior tag
Na szóval emeltem az fsb-n igy most jelen időben is 3Ghz-en megy a proci. Nem is szeretnék ennél többet. De a teljesítménye igy is nyugtalanit. Mikor alapra volt állítva akkor is csak 2000egykétszáz pontot ért el a 3dmarkba most se sokkal több. Egyébként alapon kinek mennyit mutat a 3dmark a procira. Most a teljes gépre kaptam 11400 pontot de a proci jó ha volt 2300-400 pont.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Davideee00 #2521 üzenetére
Emeld az FSB-t 133-ra! Így alapórajelen fog menni a proci.
NE cserélj BIOS-t emiatt, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy alacsonyabb órajelen megy a proci, mint kellene.
Feszültséget csak akkor emelj, ha instabillá válik a rendszer.
Mivel a szorzó 21-es, és ez a max., ezt már nem tudod emelni, csak az FSB-t.
21 × 133 = ~2800 MHz. -
Davideee00
csendes tag
válasz
Davideee00 #2521 üzenetére
Ja és az everest ezt mutatja:
CPU tulajdonságai
CPU típusa - Intel Pentium 4, 2100 MHz (21 x 100)
CPU alias - Northwood
CPU stepping - D1
Utasításkészlet - x86, MMX, SSE, SSE2
Eredeti órajel - 2800 MHz
Min / Max CPU szorzó - 21x / 21x
Engineering Sample - Nem
L1 trace gyorsítótár - 1-2K Instructions
L1 adat gyorsítótár - 8 KB
L2 gyorsítótár - 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)CPU fizikai információk
Tokozás típusa - 478 Pin uPGA
Tokozás mérete - 3.50 cm x 3.50 cm
Tranzisztorok száma - 55 millió
Gyártási technológia - 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K
Processzormag mérete - 131 mm2
Magfeszültség - 1.475 - 1.55 V
I/O feszültség - 1.475 - 1.55 V
Tipikus teljesítmény felvétel - 38.7 - 89.0 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel - 49 - 109 W (órajeltől függően)CPU gyártó
Cégnév Intel Corporation
Termék információ http://www.intel.com/products/processorCPU kihasználtság
1. CPU 4 % -
Davideee00
csendes tag
Gép:
Kobian KOB P4M266a NDMx;1,5gb ddram;p4 2,8;HD2600XT ddr3 256 AGP;MAXTOR 80gb
Problema:
A procinak elvileg 2,8ghz-n kene futnia de csak 2,1-en megy.
Mit tegyek? Emeljem az fsb-t vagy bios csere?
Kerlek segitsetek!!!
Elore is kösz -
mák
tag
Természetesen érdekel, hogy mit hogyan kell csinálni.
Ha lesz időd és leírod akkor megköszönöm.Viszont mielött belekezdel azt mindenképpen tudnod kell, hogy felhasználói szintű a tudásom.
Köszönöm!
kb 2-2,5 hónap alatt döntöttem el, hogy mit vegyek és szinte átolvastam az egész ph-t.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Nightmare89 #2514 üzenetére
Szerintem ha a Provi 3GHz -en megy,de ezt megtudhatod.Állítsd be először a 2,8GHz-est.Majd futtasd le a superPI 1-2-4-8 M-es teszteket.Jegyezd fel az értékeket
Utána Állítsd vissza 3GHz-re és ismételd meg.Majd nézd meg,hogy melyiknél kaptál alacsonyabb értékeket.S az a nyerő.
(publikálnád?Kíváncsi lennék az eredményeidre!
Köszi! -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Szeretném huzni az E6750-em, gigabyte p35ds3 alaplapom van keresem itt a biosban amiket itt irtok de itt ez teljesen más ,amiben ilyen cuccok vannak azaz MB Intelligent Tweaker ,de ezt meg nagyon ismerem. A másik kérdeésem hogy állítólag van valami energiatak.blabla ami visszahuzza a procit mert csak 2Gh-t mér az everest? Ezt hol lehet kiakpcsolni? Előre is köszi!
-
Nightmare89
csendes tag
Heló!
Meglett az új gépem (GIGABYTE GA-MA770-DS3, 5000+ Black Edition, 4*1024MB Kingmax TinyBGA, XFX 9600GT XT), és lenne egy kérdésem. Hogy járok jobban: ha a proci 2,8GHz-en megy, ezáltal a RAM 800MHzen vagy ha a proci 3GHz-en megy, a RAM viszont akkor csak 750MHzen? Csak a szorzót emelném (14x200/15x200).
3GHz fölé nem szeretném húzni, mert olvastam, hogy eddig bírja fesz. emelés nélkül.
Előre is kösz a válaszokat! -
mák
tag
Üdv. Mindenkinek!
Van nekem egy ilyen konfigom:
xp van a gépen
asus maximus formula
Crucial ballistix 2*1gb 1066
q6600+hyper tx2
corsair 450-es tápTuningolható-e a konfig? mert szeretném
Milyen programok kellenek hozzá?
Na és a legfontosabb:Hogyan álljak neki?????
-
KMT
addikt
válasz
Gaben92 #2510 üzenetére
Hát jó kérdés, hogy melyik mér félre... Kölcsön kéne kérned egy infrás (vagy milyen) hőmérőt valami ismerősödtől, és megnézni, hogy hány fokos a borda töve, ebből lehetne következtetni. Jobb ötletem nincs.
De végülis mire nem elég az a proci? Vagy csak azért vetted, hogy jobban tuningold, mint a másikat?!
-
lipi67
nagyúr
válasz
dregpeter #2508 üzenetére
A biosban emeld az FSB-t.Nézd,hogy a ramok ne emelkedjenek darsztikus magasságokba közbe.(1000MHz az ok)adj nekik 2,1V-ot.s a procinak is egy picit.(a vid-je felé mehetsz picivel)
FSB-t feszemelés nélkül is emelheted sztem 333-ig
ha kifagy,menj alacsonyabbra
ha nem,emeld.. -
dregpeter
tag
hi
Vettem nem régibe egy Quad procit 2,4 ghz en üzemel jelenleg, hogyan tudnám 3 ghz felé tornászni az orajelét?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Davideee00 #2506 üzenetére
Biztos mindenki nagyon szívesen segít,hatud,de..légyszíves töltsd ki a profilod,mert jó lenne tudni ,hogy milyen gépről van szó!
-
Davideee00
csendes tag
Elosszor is hellosztok.
Na nekem az van hogy a P4-esem eredetileg 2800mhz-s orajelen kene futnia de csak 2100mhz-n, van mit tegyek kerlek segitsetek.
ui.:lehethogy mar valahol le van irva de nincs kedvem mind az "nagyon sok" hozzaszolast elolvasni ugyhogy elore is bocsalnatot kerek.
ja es tetszik a topic -
KMT
addikt
válasz
Gaben92 #2502 üzenetére
Anno ez a "valahányezer plusz" azt jelentette az AMD-nél, hogy egy annyi MHz-en futó intelnek felel meg a sebessége. Nem sok köze van a tényleges frekvenciához.
A mag hőm az ami a képen a "core". Amiből kettő van.
A képből látszik, hogy félremér valamelyik. A magoknak melegebbnek kéne lennie. Normál használat közben hány fokos a cpu, és a magok? Talán valaki okos megmondja, hogy melyik hőmérsékletnek higgyél. Ha szerencséd van, akkor az a 66 a rossz, és még húzhatsz rajta.
-
Gaben92
őstag
Csak úgy, hogy gondolom úgy logikus, hogy az 5200+ 2*2600-on menjen. De én mikor bedobtam a gépbe, alapból 2*2700-ra állt be. Ezt a mag hőmérsékletet nem értem (nem volt még 2magos procim).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- OLED TV topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest