Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Szia!
Bizony tudom, h nem nagy különbség, viszont kell-e féljek attól, hogy kárt teszek-e valamiben? 3.5 GHz körülig sikerült húznom múltkor, 3.6GHz-nél úgy indult újra a gép, hogy először mintha kikapcsolt volna, aztán be, de aztán ment, viszont egyből visszaraktam, mert megijedtem tőle. Lehet, hogy ehhez kellett volna már nagyobb feszültség?
Egyébként próbáltam már drasztikusabbat is, de akkor sípolt, ki- majd visszakapcsoltam, és mondta, h az előző beállításokkal nem sikerült, állítsak rajta, aztán vissza is állítottam. Szóval igazából 2 kérdésem van: 1. - ha feszemelés nélkül kísérletezek, akkor lehet-e károsodás (PCI és PCI-ex frekvenciák fixre vannak állítva 100 és 33.3 MHz-re), ill 2. - ha feszt emelek a CPU-nak, tényleg kicsit, amennyit 1-2 lépésben enged, abból lehet-e gond?
Ezzel a procival és lappal és alap hűtővel 2 embert is láttam, akik 3.9 ill 4.2 GHz-et elértek, 1.25 ill 1.35 V-tal, gondolom ha terhelném, akkor már nem lenne elég az alap hűtő (bár jól szellőzik a házam, elől és hátul is van ventije), de egyelőre arra lennék kíváncsi h meddig lehet emelni h egyáltalán még elinduljon a gép. Egyébként akkor, mikor sípolt a gép, még nem volt lefixálva sem a PCI, sem a PCI-ex freki sem, lehet hogy a videokártya nem volt meg neki vagy valami más és azért sípolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- i5-10500
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest