Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullen
tag
Helló!
Egy Gigabyte GA-8VM800PMD-775 alaplapban hogyan tudnék egy Celeron D 331-ből említésre méltó (500-600MHz-s) tuningot kihozni?
Csak az F1 jelzésű BIOS-ban (legelső verzióban) van lehetőség az FSB emelésére, de feszültség növelésére nincs. 5-10 MHz FSB (100-200MHz CPU órajel) emelést gond nélkül viseli. Ettől feljebb viszont először a SATA II-es vinyó nevét rosszul kezdi el olvasni és hol elér rajta adatokat, hol nem. Ha tovább emelem akkor a vinyó nevét szintúgy rosszul olvassa ki, de immár szinte mindent "le is töröl" a vinyóról, szó szerint - eltűntek a partíciók.Tehát, ötlet? CPU-n egy ASUS Arctic Square hűtő van, ami 30-35°C átlaghőmérsékleten tartja. Vinyó nélkül 160MHz-s FSB-ig próbáltam a dolgokat, a memóriák szépen viselték a körülményeket.
Megfordult a fejemben, hogy beszerzek egy PCI-os SATA vezérlőt, de arra jutotam, hogy az FSB-vel a PCI-busz sebessége is változik - ha jól tudom - így ez nem sokat segítene a winchester kezelésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi