- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullen
tag
Helló!
Egy Gigabyte GA-8VM800PMD-775 alaplapban hogyan tudnék egy Celeron D 331-ből említésre méltó (500-600MHz-s) tuningot kihozni?
Csak az F1 jelzésű BIOS-ban (legelső verzióban) van lehetőség az FSB emelésére, de feszültség növelésére nincs. 5-10 MHz FSB (100-200MHz CPU órajel) emelést gond nélkül viseli. Ettől feljebb viszont először a SATA II-es vinyó nevét rosszul kezdi el olvasni és hol elér rajta adatokat, hol nem. Ha tovább emelem akkor a vinyó nevét szintúgy rosszul olvassa ki, de immár szinte mindent "le is töröl" a vinyóról, szó szerint - eltűntek a partíciók.Tehát, ötlet? CPU-n egy ASUS Arctic Square hűtő van, ami 30-35°C átlaghőmérsékleten tartja. Vinyó nélkül 160MHz-s FSB-ig próbáltam a dolgokat, a memóriák szépen viselték a körülményeket.
Megfordult a fejemben, hogy beszerzek egy PCI-os SATA vezérlőt, de arra jutotam, hogy az FSB-vel a PCI-busz sebessége is változik - ha jól tudom - így ez nem sokat segítene a winchester kezelésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest