Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullen
tag
Helló!
Egy Gigabyte GA-8VM800PMD-775 alaplapban hogyan tudnék egy Celeron D 331-ből említésre méltó (500-600MHz-s) tuningot kihozni?
Csak az F1 jelzésű BIOS-ban (legelső verzióban) van lehetőség az FSB emelésére, de feszültség növelésére nincs. 5-10 MHz FSB (100-200MHz CPU órajel) emelést gond nélkül viseli. Ettől feljebb viszont először a SATA II-es vinyó nevét rosszul kezdi el olvasni és hol elér rajta adatokat, hol nem. Ha tovább emelem akkor a vinyó nevét szintúgy rosszul olvassa ki, de immár szinte mindent "le is töröl" a vinyóról, szó szerint - eltűntek a partíciók.Tehát, ötlet? CPU-n egy ASUS Arctic Square hűtő van, ami 30-35°C átlaghőmérsékleten tartja. Vinyó nélkül 160MHz-s FSB-ig próbáltam a dolgokat, a memóriák szépen viselték a körülményeket.
Megfordult a fejemben, hogy beszerzek egy PCI-os SATA vezérlőt, de arra jutotam, hogy az FSB-vel a PCI-busz sebessége is változik - ha jól tudom - így ez nem sokat segítene a winchester kezelésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest