Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
Egyértelmű, hogy az FSB móka volt az, nem pedig az érdeklődés. Nehézkesen tudom azt linkelni, hogy valami instabilan vagy egyáltalán nem megy adott értékeken... Amúgy sem hiszek mindenféle oldalak pénz motiválta teszteinek elsősorban saját és ismik garantáltan valós tapasztalataira alapozom megyőződéseimet. Elhiszem, hogy van olyan ami megy de ritka mint a fehér holló, félreértés ne essék én kívánom, hogy legyen a szóban forgó példány is ilyen. Értem te ajánlottad és úgyérzed most megkérdőjelezem, pedig nem így van csak azt mondom ne számítson tuningrekordokra a tulajdonos és ettől még lehet a legleg az matx-ek között. Nade hagyjuk a sok offolást.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest