Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
darál0w
üzenetére
igen-igen, de ezzel csak max 1 alapvásárlást spórolnék meg.. viszont az 1366-os alaplap elég drága, de az i7es procik viszont elég gyorsak is, meg ott szükség esetén 8 mag is a rendelkezésedre áll, ha jól tudom..
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Ulefone Armor 33 Pro
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..