Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
darál0w
üzenetére
igen-igen, de ezzel csak max 1 alapvásárlást spórolnék meg.. viszont az 1366-os alaplap elég drága, de az i7es procik viszont elég gyorsak is, meg ott szükség esetén 8 mag is a rendelkezésedre áll, ha jól tudom..
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..