- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
Helló
Gondoltam máma neki állok és csinálok egy polirt a cpu és a hűtőn ,mikor elkészültem első dolgom volt tesztelni ,először meg néztem milyen meleg a cpu kupak és a magok ,most alapon megy a proci és 1.1000v szóval alul feszelve megy most ,mikor készletem a poliral ősze szereltem és bekapcsoltam mondom mig eszem hagy menyen olyan 20perc és prime rátolva pontosan annyi idő-ig mint polir előtt ,akkor az eredménypoliir előtt kupak hő 37fok magok 47-48 közt ugrált
polir után kupak hő 32 fok magok 41-42 közt ugrált
baromira örülök ennek ,első ilyen munkám ,és várakozáson felül tejesít ,rosszabbra számítottam
amúgy az utolsó fázist 1000papiral csináltam ,sajnos nem találtam 2000 papírt,így nem olyan tükör fényes de amint tudok szerezni 2000 papírt azonnal neki látok ,de nekem igy is jó nem gondolom hogy jobb lesz attól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest