- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundey
tag
Hy!
Vkivel tudnám folytatni a befejezetlen tuningbeálítást RE&Q9650 téren...
Egyébként ha növelem az FSB-t,akkor csak a CPU Volton növeljek apránként vagy a CPU PLL Voltagen is + az FSB Terminationon is?
Az minek az oka lehet hogy vmikor a gép csak a második indulásra ad képet...
Elősször beindul,de nem ad képet,majd újraindítom és általában akkor már igen...
Jah meg ha pl van egy tuningbeálításom,majd bemegyek Win-be és pl gamelok egy órát avagy többet,majd kimegyek a biosba és beállítok egy másik tuningot,akkor ugye újraindul,majd mégegyszer,ami olyas féle lehet szerintem mint egy bios reset,főleg a hangjából,a világításból és a megjelenésböl ítélve,mert ilyenkor ugye bejön a Win,majd CPU-Z és eredti órajelen van...
Ilyenkor ha melegen visszamegyek a biosba sokszor még azt a tuningot sem sikerül visszaálítani,ami nagyon alacsony+amivel nemrég órákat ment game&prime alatt stabilan...
Vagyis sikerült beállítani,le is okolom,de újraindul,majd mintha csinálna saját magának egy Cmost és ugy jön be a Win,akkor meg ugyedebár megint szembesülök a gyári órajelekkel...
Talán vmit nem jól álítottam be(prime mindig stabil)?
Vagy mikor elsőre nem ad képet,akkor azlenne a baja h vminek kevés a Volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest