Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
A Gránit kamat plusz számláról csak 20ezer Ft-ig ingyenes az utalás, a bankkártyának is van éves díja. Az ERSTE MAX kártya éves díja most már lassan 10ezer, plusz a havi 700 Ft számlavezetés, az már évi 20ezer mínusz, azt levontad ugye? Arról nem is beszélve kíváncsi vagyok hogy oldod meg hogy havi 200ezret költesz 4%-os visszatérítésű boltokban... mert hogy a 90ezer az kb. így van számolva. Én is Erste Max-ozok de már gondolkodom rajta hogy egyre kevésbé éri meg a szenvedést miatta hogy mindig variáljak mivel fizessek, vagy Curve-el vagy megy rendesen a Gbit vagy nem.
Ja és kamat, az én pénzemre az ÁK-ban 15% a kamat, így a Te 8%-od messze elmarad ettől...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest