Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hudi_a
újonc
Halli,
Másnál rendben megy mostanában az online TW kártyás fizetés ?
- Nálam az APP-ból a Limits kiüresedett (menüpont létezik/meghivható, de semmi részlet nincs benne)
- otpbankdirekt "kártya kezelési probléma" üzenettel tér vissza (ami mivel az online fizetés ki volt kapcsolva nem meglepő, csak furcsán van kiirva) -
qqzs
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
kontaktolj veluk ilyenkor altalaban ellenorzik a penz forrasat nalam szamlakat kertek be
-
válasz
scott_free
üzenetére
ügyfélszolgálat?
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
céges TW-fiókból utaltunk saját forint számláról saját osztrák, eurós számlára egy kisebb összeget, ami fél óra alatt átment.
Most egy nagyobb (10M alatti) összegnél viszont azt írták, hogy "Épp rutinellenőrzést végzünk" ...
Ez ilyenkor meddig tart? Vajon mikor utalják tovább az eurós számlánkra a pénzt?
-
a2d2
addikt
válasz
lockdown90
üzenetére
TW kártyát mindenképp lehet.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok! Paypalhoz lehet-e mar linkelni Transferwise szamlat?
-
-
a2d2
addikt
válasz
vigyorgó
üzenetére
Én úgy tudom hogy ez így ingyenes, ha nem akkor szóljatok rám!
- TW regisztrálás
- TW kártya igénylés (dombornyomott)
- EUR, USD, ... számla létrehozás TW-n belülÍgy kapsz egy IBAN-os számlaszámot ahova bárki tud neked pénzt feltölteni, nem kell bemenned sehová.
A TW-s kártyával pedig fizethetsz amazonon, meg beregisztrálhatod paypal alá. -
Oliverda
félisten
-
vigyorgó
tag
Most már lezárnám ezt a témát. Nem fogok 5690 Ft ot fizetni a semmire. Az is lehet hogy csak egyszeri vásárláshoz kellene. Van egy bluetooth hangszóró amire szükségem lenne és csak az amazonon vagy az AliExpressen vehető meg. Ráadásul én kupon felhasználásával szoktam vásárolni ami olcsósítja a terméket. Ez az amazonon érhető el most. Nem életbevágóan fontos a történet.
-
válasz
vigyorgó
üzenetére
És tényleg egyébként számít bármit is éves szinten egy 5000 forint körüli költség?
(#2083) cocka
Nekem 2013 közepe óta van a Magnet-nél számlám (Diamond). Azon még tranzakciós adó sincs! Számlavezetési díjra meg nyilván 0-t kértem.
Amikor a kormány elkezdte bevezetni a bankadót, akkor ők is elkezdték rátenni az utalásokra a költségeket az addigi ingyenes számlán, akkor a kormány ugye hozott egy rendeletet, hogy a régebi számlákon ezt nem tehetik meg (Azt hiszem a 2013 augusztusiaknál régebbieken, ez még most is így van a hirdetményben), szóval azóta is full ingyenes a havi 3XX forintos (315 vagy ilyesmi) kártyadíjon kívül (fúj, csúnya kormány
). Vagyis az utalás ingyenes 100.000 ft-ig. Volt már, hogy közel 8M-t utaltam el, 100ezrenként, script segítségével, egymás mellett indított 100ezres utalásokkal. Beletelt vagy 5 percbe 
-
cocka
veterán
Vigyorgóval kapcsolatban én csak azt nem értem, hogy ha ennyire fontos, hogy lehetőleg ingyen legyen minden, miért nem keres egy 0 Ft-os feltételek nélküli bankszámlát? Van ilyen.
Gránitnál meg Magnetnél vannak ilyesmik. A probléma az, hogy ha feszt hurcolássza a bankba a lóvét, de nem a 9. kerületben lakik, az necces.
Gránitnál csak ott lehet befizetni ugye. Ha jól sejtem a megközelítés is parádés mostanában, hogy szét van verve a Soroksári-Haller sarok és környéke.Mondjuk az is parádés, hogy valaki úgy akar a költségeken faragni, hogy bár nem nyit bankszámlát sehol, de azért a paypalnak szívesen fizeti a horror átváltásait. És ott egyenlegből költéskor el sem tudod kerülni a konverzióját, mint a társított kártya használatakor, ahol legalább kiválaszthatod, hogy maradjon a paypal marzs vagy rábízod a váltást a bankodra.
De hiába töltené fel a tw számláját Revoluttal, az is számláról kér enni. Tehát ezt a számla nélküliséget borzasztó körülményes megoldani.
Ja meg a másik. Minden netes vásárlásakor vagy mondjuk mind 5. netes vásárlásakor rohangál a bankba? Biztos megéri gyalogolni, mert így már a közlekedési eszközök megléte sem feltételezhető, hiszen azokra is költeni kell.
-
cocka
veterán
válasz
zagloba
üzenetére
Na, akkor egyetértünk. Pont ezt írtam én is a múltkor.
Idézem: Magyarul az a százalék, amit sápként levon.
De most változott valami mert mégis Eur-ból váltott nem a fontból forintra! Teccik érteni!
A százalékok összegtől függően változnak
Tehát a legtisztább, ha konvertálás vagy kártyás fizetés előtt megnézed, hogy melyikre mennyi százalékot terhelne adott összegre konkértan.
Mert azt én is észrevettem, hogy konverziónál és kártyás fizetésnél fix jutalék nincs, de százalékos van és a százalék sem fix, hanem összegtől függően változik. Kisebb összegekre mintha többet vonna. -
cocka
veterán
válasz
vigyorgó
üzenetére
PayPal -ra folyószámla nélkül is tudok utalni pénzt.
Hogy? Befizeted a kp.-ban arra az unicredites számlára, amit azért adtak meg, hogy oda utaljál? Ez így működik egyáltalán? Mert ennyi erővel a raiffeisenes transferwise számlára is be lehetne fizetni kp.-t. Ha jól tippelek ez egyik esetben sem működik, mert ha jól értem számukra követhetőnek kell lennie, hogy honnan jött a pénz. Kp. befizetésnél ez nem tud megvalósulni max. közvetve.
Vagy ismerősöd, rokonod számlájáról utalsz?Szóval szerintem így is úgy is kell hozzá legalább egy számla.
-
válasz
vigyorgó
üzenetére
Az nem hivatalos egyenleg feltöltés, csak kis kapu, náluk is a saját bankszámla az elvárt, tisztában vagyok vele hogy miként működik.
TW esetén saját bankszámláról lehet utalni, Revolut esetén is lehet utalással feltölteni, az hogy ott elvárás-e a saját számla azt a topikjában meg tudják mondani. -
vigyorgó
tag
Már vagy ötször fizettem be az Unicredit bank pénztárában A PayPal számlámra, szóval elhiheted hogy működik

A kérdés az hogy a TW illetve revolut kártyára rá lehet e valamilyen módon pénzt tölteni bankkártya vagy folyószámla nélkül. PayPal esetén megoldható
A paypal folyószámla számát kell megadni nem a sajátomat. A saját azonosító kódomat a közlemény rovatba kell megadni ami alapján tudják kinek lesz az utalás. -
zagloba
aktív tag
Mert ez a kijelentés téves! Nem a legnagyobb összeget tartalmazó devizának a legkisebb a jutaléka! Mert ez nem összeg függő! Hanem százalék! 0,4-0,5% körül mozog! Tehát ha a százalékot nézi ,H én mikor járok jobban nem nézi a pénz nagyságát ,h melyik számlán van több! És ha ezt nézem érthető ,h miért a fontból váltott forintra 0.4%! Mintsem Eur-ról forintra 0,5%! De most változott valami mert mégis Eur-ból váltott nem a fontból forintra! Teccik érteni!😀
-
válasz
vigyorgó
üzenetére
Amazonon kártyával tudsz fizetni, az utalásos fizetés nem használatos. Így ha van TW kártyád, akkor tudsz fizetni középárfolyamos váltással, de kártyás fizetés miatt akár a saját bankod vagy Revolut is jó, ez utóbbi szintén jobb árfolyamon (deviza közép) számol el mint a bankod.
A PayPal-ra sem lehet bankszámla nélkül utalni, el nem tudom képzelni hogy csinálod, az Unicredit bankfiókban való befizetés is utalással tölti fel.
De az összes ilyen fizetés, feltöltés nem igazán megy bankszámla , bankkártya nélkül. PP esetén is van ahol nem lehet az egyenlegről fizetni. -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Amazon webáruházból szeretnék rendelni. A problémám hogy nincs folyószámlám, eddig paypallal rendeltem külföldről, sajnos amazonon nincs paypal fizetési lehetőség.Transferwise -t ajánlották helyette. PayPal -ra folyószámla nélkül is tudok utalni pénzt.Transferwise esetén is működik ez?
Az lenne a lényeg számomra hogy folyószámla nélkül is tudjak külföldről rendelni.
-
cocka
veterán
válasz
zagloba
üzenetére
Már le lett írva. Ezek szerint hiába.
A lényeg:
Our Smart Conversion technology will automatically convert the balance for you that has the lowest possible conversion fee. To calculate our conversion fees between different currencies for card transactions, you can use our conversion calculator
Mi nem világos még mindig?
-
zagloba
aktív tag
Valamit csiszoltak a rendszeren! Idáig ha valamilyen más pénzben vásároltam mindig a fonthoz nyújt elsőnek bármekkora is volt a rajta található összeg! Most vásároltam Bulgáriában és a legnagyobb összeghez nyúlt!☺️
-
qqzs
őstag
10 perc alatt valaszoltak:
"I would also advise you to just in case check if you have the contactless payments enabled for your card.
You can do so on the app, by tapping on Account, Manage Card and See my limits and choose that your would like to enable contactless payments.
I have also reset your PIN trial for the card and that should solve any issues you may experience. Resetting the PIN trial does not change the PIN code.
You would now need to authenticate the card with the PIN code. You may for example check the balances in the ATM. And once that is done, the contactless should work nicely.
If you are still experiencing any issues, it might be worth ordering a new card since perhaps the current one is damaged." -
Oliverda
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
"Thanks for sending that screenshot.
This feature is automatically switched off on the new version of the app, so it could be that your friends need to go to their settings and make sure Let people find you is switched on.
If it is switched on for them, please let us know, and we will investigate further with our team. "
Nem rémlik, hogy valaha is piszkáltam volna a beállítást, de amikor az imént megnéztem, be volt kapcsolva. Másrészt elég nagy öntökönlövés, ha igaz amit mond, tehát alapértelemzeetten ki van kapcsolva. -
cocka
veterán
Hi!
én csak a kártyát használom, de boltban ritkán. Viszont ahányszor fizettem vele, a contactless mutatványt sose fogadta el, mindig kellett pin.
Szerintem egyszerű a képlet: mivel vélhetően nem akarják, hogy ügyfeleik pénzét tolvajok költsék el, így egyszerűbb minden esetben pin kódot kérni, mert akkor háríthatják a felelősséget és hivatkozhatnak arra, hogy mivel a helyes pin kód lett megadva, biztos, hogy a kártyatulaj használta.
-
qqzs
őstag
Erre valaki? Most mar csak pinnel tudom hasznalni bedugva :(
"Regebben neha kerte a TW kartya, hogy erintsek az ora helyett, aztan elkezdte hogy nem eleg erinteni hanem pint ussek neha, most ott tartunk hogy minden egyes hasznalatkor par szaz forintnal is csak pinkoddal ok. Erintesnel semmit nem ir ki csak a pittyenesekbol lehet kovetkeztetni hogy nem jo valami." -
Stanlee
őstag
A SHA azt jelenti, hogy a koltsegeket reszben vallalja az utalo es a fogado fel. Mivel te vagy az utalo, es a fogado is, igy mindket koltseget neked kell allnod.
A levelezo bank koltseget a TW nem tudja elore, ezert nem szerepelt a leirasban. Euro esetebn ilyennek nem szabadna majd felmerulnie. Ott csak a forrasszamla koltsegeit kell fizetned.
-
Indi86
tag
Nekem megy..ja és a chf utalásom szó nélkül beérkezett ha valaki érdeklődne emiatt.
Igaz meglepődtem, sharen volt a bankköltésg megosztás le is vont a bank 30 valahány chf-t, erre mikor megérkezett még 20 at levont a TW. Gondolom a fogadó bank költésge lenne? Persze hogy nem írták sehol.. -
goop
őstag
@germinator66:
Jól láttad, már 1 - 2 hete megy.
-
germinator66
aktív tag
Hoplá: ha jól láttam, elindult a TW-nél is az azonnali (ingyenes) utalás a felhasználók között!
-
qqzs
őstag
Regebben neha kerte a TW kartya, hogy erintsek az ora helyett, aztan elkezdte hogy nem eleg erinteni hanem pint ussek neha, most ott tartunk hogy minden egyes hasznalatkor par szaz forintnal is csak pinkoddal ok. Erintesnel semmit nem ir ki csak a pittyenesekbol lehet kovetkeztetni hogy nem jo valami. Regebben legalabb kiirta, hogy jasznaljuk pinterminalt.
-
TZMI
csendes tag
Jómagam hasonlóan jártam el pár hónappal ezelőtt. CiB euro számláról tw euro számlára, váltás és vissza Ft Cib-re. Váltáson nyertem, annyit, hogy megérte meg átutalnom is, akkor nem kevés pénzért, de ma már az eurót is ingyen utalnám. A váltáson súlyos tízezreket lehet nagy összegnél nyerni a tw-vel. Semmi kérdés nem volt, az is igaz, hogy saját számlárol ment. Minden jól ment, bár az elején bennem is volt para.😉
-
Indi86
tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Na most elbizonytalanítottál.

Ezt a több pénzneműt igényelni kell? Hogy? CHF-t amit ugye létrehoztam le akartam tesztelni, hogy utalok oda 5 Chf-t, működik-e. Nekem úgy tűnt működne, megadta a JP Morganbe kéne utalni stb. A Bankomban viszont nem indítottam el, mert töbet vont volna le mint 5 chf az utalásért a magas fix díj miatt. Szóval nagy összeggel érdemes utalnom. Szóval nem látom miért ne engedné. De kezdő vagyok, biztos valamit benéztem, vagy másra gondolsz, de nem látom most ezek alapján miért ne engedné? Meg mit kell akkor megigényelnem? Akkor megigényelném, mert jövő héten akcióba kéne lépnem az árfolyam alakulását nézve.. -
gyulaszu
senior tag
Én vagyok a szkeptikus
Nem is nagyon akarom tovább ragozni, csak még valami:
#2024 alapján arra következtettem, hogy még nem igényeltél több pénznemű számlát, csak nyitottál pluszba chf egyenleget.
Szerintem arra nem fogod tudni a chf-edet (sem az eur-t és usd-t) 1:1- ben beutalni. A tw neked csak egy huf-os reiffeisen számlára utalást tesz alapból lehetővé. Ebben az esetben azonban már a k&h váltana.
Kívánom, hogy én értettem félre valamit, és tényleg a terveid szerint alakul minden... -
Stanlee
őstag
Elnezest, az adorevizio-t azt idezojelben kell erteni. Bankszamlakivonatot, kozmuszamlakat, plusz szemelyazonositasra alkalmas dokumentumokat kertek tolem.
Azt, hogy hogyan tudod igazolni amit a szulok, hazastars megtakaritott, sajnos nem tudom. Ha odakerulsz, hogy ellenorizni akarjak a penz eredetet, ugyis megmondjak, mi kell nekik. Felkeszulni nehezen tudsz erre a reszere a dolognak.
-
-
Indi86
tag
válasz
Stanlee
üzenetére
Náluk akarom én is, csak nem akarnám hogy 1 hónapig igazolgassam a dolgot. Mint magánszemélytől kérték az adópapírokat? Nem nagyon értem milyen jogon kérhetnek ilyeneket, nem hatóság ők. Gondolom a pénz eredete a lényeg nekik. Na most azt hogy szüleim összespórolták azt hogy igazolom? Vagy elég, hogy azt igazolom, hogy ők utalták nekünk?
-
Stanlee
őstag
Elso nagyobb osszeg eseten kerhetnek be meg par papirt majd toled. Nalam az elso 1000 euros utalaskor teljes adoreviziot hajtottak vegre, azota (evek ota) semmi. Marcius aprilisban kb. 13 millio HUF-ot valtottam, akkor semmi nem volt, de ez nem jelenti azt, hogy toled nem kernek majd be valami plusz igazolast.
Amugy en veluk valtanek, hogy a banki felesleges vaétasi koltsegeket kikerul.
-
gyulaszu
senior tag
Szerintem ezúttal átsiklottál egy fontos információ felett.
Én legalábbis úgy értettem, hogy a nagyja pénz eur, usd és chf a magyarországi k&h bankban lévő számlákon van. Azt először ki is kellene utalni és annak is lesz díja.
De mint írtam is, nem számoltam utána...ps: én lehet felvenném ezeket cash és beváltanám pénzváltóban, majd ezt a részt cash-ben fizetném tovább
-
Mindkét elnevezés ugyanaz, de az angol megnevezés valódi fordítása nem többpénznemű, hanem TransferWise borderless account = TransferWise határtalan számla. Ez a hivatalos elnevezés, nem a magyarított, az csak magyaroknak elmagyarázott megnevezés, mert a határtalant mi nem értjük.
-
De egyetértünk hogy most itt a Transferwise a téma, én arról írtam, amaz engem nem érdekel mert saláta egy cég.
Telhjesen más a két cég működése, másra vannak specializálódva, ezért nem is hasonlítjuk össze., még ha van átfedés a kettő közt. A Revolut dicsőítésére ott a topikja. -
válasz
gyulaszu
üzenetére
A 0,5 körüli az szerinted sok? Nézd meg a bankod mennyit kér ilyen összegű mozgásoknál.
De akkor nézzük, 16 000 000 Ft (50 800 $ és 45250 €) mozgatás
Forint->forint 340 Ft
Forint->€ 68 649 HUF (0.43%)
Forint -> $ 68 830 HUF (0.43%)
45250 €-> Ft 208,14 EUR (0.46%)
50 800 $-> Ft 259,64 USD (0.51%)
$ -> € 233,96 USD (0.46%)
€ -> $ 185,82 EUR (0.41%) -
Indi86
tag
Amiért a Revolut is ráül néha nagyobb összegekre, számtalan hasonló sztori van, lásd:
https://kiszamolo.hu/te-is-igy-jarhatsz-a-revoluttal/
Gondolom hasonló elvek mentén műkdnek ezek a cégek. Nincs takargatni valóm csak nem szeretném, hogy 1 hónapig rajta üljenek és emiatt esetleg én ne tudjak fizetni időben.
Mik a limitek? Ezt nem találtam meg. Ez nem vállalkozási számla, magánszemély számla. És nem nem offshore
, KH. 
-
Miért ülnének rá? Ezek beleférnek a limitekbe és gondolom nem bűncselekményekből származnak, így ha kének igazolást a személyazonosságon kívül mert az alap egyébként is mitől félnél?
Nem offshore számláknak tűnnek, de a TW nem vizsgálja ezt. Egyébként is ezek a bankok már ezt lejelentették az adóhivatal felé, így ha TW is megteszi nincs azzal gond.
Neked kell a vállalkozási számla dolgait a magyar NAV felé igazolgatni, inkább az a "félelmetes" -
Indi86
tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Saját tulajdonú, belföldi kh-s számlán vannak, származása: szülők->feleségemmel közös számla->saját 3 db deviza számla. Innen menne vissza vagy a feleségemmel közös huf számlára, vagy az én huf számlámra, esetleg a lakáskivitelező huf számlájára, hogy a felesleges körökért ne fizessünk, de ezt még nem tudom, gondolom utóbbi bonyolítaná a helyzetet TW-nél.
-
Indi86
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 16 M Huf-t szeretnék beutalni TW-re és ft-ba átváltani, úgy hogy előtte nem használtam. Ez az összeg három fajta devizában van.
1, Szerintetek tud ez menni gördülékenyen úgy hogy nem ülnek rá a pénre? Revolutnál olvastam sztorikat, hogy egy hónapig ültek rajta meg adóbevallástól kezdve mindent kértek már tőle mire visszaszerezte a jogot emberünk a saját pénze felett. Na ezt nagyon nem akarnám, mert nem is tehetem meg, mást kell kifizetnem belőle.
2, Milyen adatokat kérhetnek ilyen összegnél? Vagy ez még nem az az nagyságrend amin problémáznának?
3, Kh-s vagyok, hány nap alatt érkezhet meg oda a deviza? Két munkanap?
4, Próbálgattam a deviza utalást a bankban, nem világos, hogy a TW-nél a magyar címet/cégnevet kell beírni utaláshoz vagy a külföldit?
5, Bankköltségnél share-re kell állítani a bigyulát?Szívesen etszteltem volna kisebb összeggel is, de nagyon magas az utalás alap díja.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
-
cocka
veterán
Én csak azt nem értem, hogy esetedben mi különbség van aközött, hogy a rendszer automatikusan végez konverziót vagy vásárlás előtt te konvertálsz a forintból annyit, amennyit költeni akarsz?
Ha nem lenne euród, de forintod igen, akkor is ugyanezt csinálná. Magyarul az automatikusság nem kerül többe, mintha te konvertálnád úgy mond kézzel.
Sőt nekem, a pórnép gyermekének, akinek nem adatott meg, hogy euróban kapjam a fizetésem, a forintomat konvertálom vásárlás előtt euróra vagy fontra, ha külföldről óhajtok rendelni.
-
cocka
veterán
válasz
zagloba
üzenetére
Az utoljára linkelt cuccom szerint, nem erről van szó, hanem arról, hogy pl. jelen esetben ha van HUF meg EUR, akkor arra váltanak, amelyiknél kisebb a konverziós költség. Magyarul az a százalék, amit sápként levon. Azt pedig a százalékok egyértelműen meghatározzák.
A százalékok összegtől függően változnak, de az tisztán látszik, hogy EUR-ból USD-be konvertáláskor kevesebb százalékot von le, mint HUF-ból USD-be konvertáláskor.
Tehát mindenképpen konvertál és az EUR-ot fogja felhasználni. Tehát megoldás: ha a forintot akarja felhasználni, akkor a forintot kell előbb dollárra konvertálni. Nincs más út.
-
vnorbi
aktív tag
Nem próbáltam ki, de elméletben ezt ki lehet úgy cselezni, hogy megnyitod az USD számlát a TransferWise-on, és a vásárlás előtt te kezdeményezed a HUF->USD váltást a megfelelő összeggel. Így amikor a PayPal (vagy akárki) USD-t terhel, akkor lesz rá fedezet, és nem kell az automatikus váltásra hagyatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Vagyis az utalás ingyenes 100.000 ft-ig. Volt már, hogy közel 8M-t utaltam el, 100ezrenként, script segítségével, egymás mellett indított 100ezres utalásokkal. Beletelt vagy 5 percbe 
bank meg az ingyenesség 

Igaz meglepődtem, sharen volt a bankköltésg megosztás le is vont a bank 30 valahány chf-t, erre mikor megérkezett még 20 at levont a TW. Gondolom a fogadó bank költésge lenne? Persze hogy nem írták sehol..