Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
jbnd-007
üzenetére
Nem tudom, de bepróbálkoztak egy kicsit később is, de akkor már nem volt rajta a maradék összeg, igaz amúgy se lett volna annyi rajta.
Én csak azt nem értem a wise miért nem küld ilyen fizetésekhez jóváhagyó értesítést az appba? Pl Ersténél ilyenkor jön jóváhagyó értesítés, de szerintem wisenál is szokott, de nem mindig, nem tudom mitől függ ez. Már csak az jön hogy xy tranzakció történt a kártyával.
Írtam most egy összefoglaló levelet a supportnak erről az egész történetről, erről jött email is, hogy megkapták az üzenetemet és 1 napon belül válaszolnak.
Azt nem tudom, hogy vissza tudják-e vonni ezeket a tranzakciókat így utólag?
Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a történetnek a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parfüm topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest