- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
krixi
újonc
köszönom szepen, en is igy ertelmezem. Raadasul Kanadaban mar levontak az adot az öröksegbol, igy otthon emiatt mar nem kell adoznom. Azonban a Wise-on keresztüli utalassal voltam zavarban, hogy magaert a transzferert kell-e adoznom/bejelentenem barmilyen adohatsagnak.
Idöközben, megtudtam, ugy nez ki, Magyar Allamkincstarnak van egy külföldi devizanemben nyilvantartott szamlaja, ahova barmilyen külföldi devizaban lehet utalni, igy a biztonsag kedveert most kihagynam a Wise-t (annak ellenere, hogy lehet az atvaltassal kicsit jobban jarnek), de nem rizikozom be es direktbe az MNB szamlaszamot adom meg az utalashoz.Viszont ettöl az ügytöl függetlenül, most tenyleg elgondolkoztam, hogy adozott jövedelmet/örökseget/megtakaritast stb, ha a Wise-t veszem igenybe a jövöben kölföldi utalashoz, akkor magaert a szolgalgtatas igenybeveteleert kell-e barmilyen adot fizetnem (valahol)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs