Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Üdv mindenkinek!
juhosg OpenWrt fejlesztővel közösen (illetve egy ismeretlen személy is besegített) a LuCI fordítását jelenleg 43%-osra megcsináltuk. Nyilván vannak benne hibák, de a százalékos készültség nem olyan rossz, tekintve, hogy a build-emben érintett részek a következő készültségűek:
modul készültség
------------------
base 96%
ddns 100%
firewall 71%
hd_idle 100%
p910nd 100%
qos 100%
samba 100%
upnp 100%
ushare 100%
wol 100%Ezeken felül a saját oldalak (transmission, miniDLNA, vsftpd, Run Command) még nem kerültek lefordításra. Azt gondolom, hogy ez már egy használható állapot, így készítettem belőle egy telepíthető csomagot. Az URL-t a LuCI System->Software oldalán található Download and install package mezőbe bemásolva az OK gombra kattintva a magyar nyelv.
Természetesen a telepítés megtehető ssh-n is:opkg install http://vargalex.uw.hu/luci-i18n-hungarian_vargalex_ar71xx.ipk
Gábor jóvoltából a fordítások bekerültek az SVN-be is, így a későbbiekben egy default OpenWrt esetén is elérhetőek lesznek.
A csomag biztosan telepíthető az általam build-elt 1.02.1-es, illetve 1.1-es verzióra is (korábbiakat nem ellenőriztem, de elvileg azokon is jó).
A fordítással kapcsolatosan (is) várok minden visszajelzést, legyen az fordítási hiányosság, vagy hiba (mindkettő van benne).
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Politika
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest