- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #27999 üzenetére
Nem. Egy hdd-re megy.
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 63 2088449 1044193+ 83 Linux
/dev/sda2 2099200 2361343 131072 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda3 2361344 1951475711 974557184 83 Linux
/dev/sda4 1951475712 1953521663 1022976 7 HPFS/NTFS/exFAT
total used free shared buffers
Mem: 29404 28376 1028 0 980
-/+ buffers: 27396 2008
Swap: 131068 8292 122776 -
válasz
Speeedfire #27998 üzenetére
Nem pendrive-ra swap-elsz?
-
Speeedfire
félisten
Uhh, nekem ilyeneket dobál be a log.
Jun 21 13:04:15 router kern.warn kernel: [80053.990000] warn_alloc_failed: 45 callbacks suppressed
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] kswapd0: page allocation failure: order:0, mode:0x4020
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] Call Trace:[<80279214>] 0x80279214
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<80279214>] 0x80279214
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<800ad388>] 0x800ad388
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<800af688>] 0x800af688
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<8022aacc>] 0x8022aacc
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<800d2e80>] 0x800d2e80
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<8022ee04>] 0x8022ee04
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<80210ec0>] 0x80210ec0
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<8027a660>] 0x8027a660
Jun 21 13:04:16 router kern.warn kernel: [80053.990000] [<80230e48>] 0x80230e48 -
vargalex
Topikgazda
válasz
dash17291 #27996 üzenetére
Hi!
Maga a parancs nem támogatja a revízió számot. De a feeds.conf.default-ban (igazából inkább másold le feeds.conf néven és azt szerkeszd) meg tudod adni (a példában a packages-ből a 32000-es revizóra fog update-olni):
src-svn packages svn://svn.openwrt.org/openwrt/packages@32000
src-svn xwrt http://x-wrt.googlecode.com/svn/trunk/package
src-svn luci http://svn.luci.subsignal.org/luci/trunk/contrib/package
#src-svn phone svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/phone
#src-svn efl svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/efl
#src-svn xorg svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/xorg
#src-svn desktop svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/desktop
#src-svn xfce svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/xfce
#src-svn lxde svn://svn.openwrt.org/openwrt/feeds/lxde
#src-link custom /usr/src/openwrt/custom-feedMajd a
./scripts/feeds update -a
paranccsal leszedi a beállított revíziót.
Ha mégis szeretnéd, hogy az update-nak megadható legyen, készült hozzá patch (nem teszteltem).
-
dash17291
tag
Vargalex,
hogy lehet a
./scripts/feeds update -a
parancsnak megadni az általam kívánt svn -beli revíziószámot?
Sajnos nem tudok Perlül, linkelem a szkriptet:
-
suste
veterán
válasz
barnam_ #27992 üzenetére
nem vagyok nagy linuxos -sajnos
nem tudom mik a különbségek az ext3-4 közöttloadot sosem a grafikonon nézem
egyrészről a régi 1.02.1-en nem működnek rendesen
másrészről vagy belépés nélkül a luci login felület tetején ott a load (+hogy még a luci sem fogja pluszban , - hogy kézi frissítés kell), vagy belépve állapot/áttekintés alatt (ez magától frissül)
luci login felületet szinte mindíg nyitva hagyom egy fülön, egy pillanat ránézni.... -
SteveBeard
senior tag
Ne változtass!!! Én mindegyiket hetekig teszteltem. A fő szempont torrent, dlna és nagy fájlok mozgatása valamint a stabil működés. Az 1.02 1 kivételével az összes többi képtelen volt megfelelni ezen követelményeknek.
Persze nincsenek grafikonok, meg hasonló finomságok, de egyelőre ezek nélkül elvagyok...de a lényeg, amit mondani akartam, hogy mindenki tüntesse fel melyik verziót használja, mert igen nagyok a különbségek és könnyebb tanácsot is adni...
-
suste
veterán
válasz
SteveBeard #27990 üzenetére
igen, ezt elfelejtettem írni, hogy én még az eredeti 1.02.1-en vagyok
kiváncsi lennék, ha lecserélném, akkor milyen lenne a helyzet.....ugye írtak már a rebuilded-ről is rosszat
de valszeg maradok a nagyon jól belakott régin -
suste
veterán
válasz
barnam_ #27988 üzenetére
én 700-as letöltésig teszteltem, addig stabil volt (SWAP+EXT4!), de akkor már 2-3 körül volt a load (mondták mások hogy bír több loadot is, de ha a load értelmezését nézem akkor már a 2 is bőven elég neki)
nekem sokkal fontosabb a stabilitás......fél óra vagy 1 óra nem mindegy?
ha 200-al töltök, akkor még lazán nézek egy filmet DLNA-n, Samba-t használja a PS2, és netezik wifin 3 gép.......szerintem ez elég korrekt így -
Most kicsit emeltem az értékeken:
Le/feltöltés korlát: 400/100KB
Peer/torrent - globális: 20/80
Feltöltési szál: 5Ezt még stabilan tudja, de ha közben windows-os megosztáson keresztül nézek egy 720p filmet, akkor már elfogy a cpu. A letöltés értékén még talán lehetne emelni, mert csak az IO műveleteket növelné meg, de szerintem nem okozhat neki gondot 1MB/s-el írni. A lényeg hogy ext legyen a fájlrendszer, az ntfs-t nagyon nem bírja.
ha visszaolvastál volna,vagy megnézted volna alex blogját, akkor láttad volna, hogy alex csinált az fw-be egy formázó felületet, amiben pont van SWAP+EXT4 verzió
Tudom hogy van, de én jobban szeretem magam megcsinálni a dolgokat -
suste
veterán
válasz
barnam_ #27986 üzenetére
1: remélem ez alapján már érteni fogja mindenki, hogy miért eröltetem elsőre mindenkinek a 200/20-as beálítást.....tapasztalat....én is végigjártam
ezzel tuti stabil minden féle konfigurációval....aztán indulhat a tesztelés....2: kár volt időt pazarolnod a partícionálással és formázással, és még sok beállítással
ha visszaolvastál volna,vagy megnézted volna alex blogját, akkor láttad volna, hogy alex csinált az fw-be egy formázó felületet, amiben pont van SWAP+EXT4 verzió, ráadásul kapásból fel is csatolja,meg egy csomó dolgot beállít helyetted...... -
Kipróbáltam ezeket a beállításokat.
Először ntfs fájlrendszer mellett: 200KB/s limittel egész jól ment, a top-al listázva a transmission-re 10-20% cpu használatot írt. Ugyanakkor az ntfs-3g is megevett nagyjából 10%-t. Aztán miután felemeltem a korlátot 300KB/s-re, később újraindult a router.Utána úgy döntöttem hogy ext3 lesz a hdd-n, ez alapján csináltam. Az első partíció 128MB swap-nak, a második pedig a maradék, ext3 fájlrendszerre, 128 byte Inode-al - hogy ha a pc-re kötném a hdd-t, lássa windows-on az Ext2IFS. (mke2fs - j -I 128 /dev/sda2)
Csak azt nem értem, az első szektor miért 2048-nál kezdődik?
Így nem foglal erőforrást pluszban az ntfs-3g, és ugyanúgy tudom írni/olvasni a hdd-t ftp-n vagy hálózati meghajtóként. Na meg gyorsabb is az adatátvitel, ftp-n átlag 1MB/s helyett 1.5, samba-n 1.4MB helyett 2.2 MB körül másol.
Plusz megszűnt a bug, hogy ha a hdd rá van kötve, nem bootol be a router. Ez biztos hogy az ntfs miatt volt, ext3-al gond nélkül elindul.
-
FishAir
senior tag
válasz
FishAir #27978 üzenetére
1.1.1 beta3-al ugyanezt csinálja. Ha kikapcsolom a wifit és lenyitom a csatornát má nincsen 13-as. A jel erősségnél pedig már ilyen kis lenyitó fül sincs. Ha visszakapcsolom akkor megint szerkeszthetők az adatok rendesen. A WLAN egy ideig világít, aztán elkezd villogni. Olyan mintha mindig eldobálná a jelet. Ha áramtalanítom WLAN már nem világít, resetig elérhetetlen a router.
-
Mióta Statikus ip címet adtam a laptopomnak és a telefonnak (Hálózat > DHCP és DNS > statikus bérletek), a rendszer napló tele van ilyenekkel:
Jun 20 10:05:28 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[26469]: DHCP packet received on eth1 which has no addressEz gond?
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni router beállításal kapcsolatban.van egy TP-Link WR842ND router és azt csatlakoztattam egy invitel kábelnetes thomson modemhez,az a problémám hogy minden számítógép kikapcsolás után de valamikor netezés közben is újra kell indítani a modemet mert nincs net. ha kiiktatom a routert nincs probléma.előtte Rubicomos netem volt és nem volt ilyen jellegű problémám,pedig azonos beállításal használtam.dinamikus ip re van állítva mit kell még állítani hogy rendben működjön. remélem tudtok segíteni.
-
hiperior
csendes tag
válasz
vargalex #27886 üzenetére
Köszönöm vargalex!
Ez bejött
Mármint a /etc/hotplug.d/block/40-mount módosítás. Most szépen csatolja a /mount/media könyvtárba az ismeretlen meghajtókat, és egyből látom a smb-n is, majd kihuzáskor törli is az újjonnan létrehozott könyvtárat. Egy szépséghibája még a scriptnek hogy a törlést még a beállított meghajtóknál is elvégzi (amit máshova csatolok), de majd ha lesz szabadidőm akkor foglalkozok ilyen piszlicsálé dolgokkal
A másik kérdésem még nyitva maradt: mitől lehet hogy a QSS -gomb nyomására nem reagál a router? olyan mindha nem kezelné a kernel, v rossz lenne a gomb, mert az /etc/hotplug.d/button/buttons -ra:
#!/bin/sh
logger $BUTTON
logger $ACTIONsemmi sincs a logban...
Ezt pedig már párszor belőttem az OpenWrt-n, mindenféle verzióján, de most először nem akarja a tutit.
Őtletem már nincs...
A wifi led-je sem mükszik pedig wifi van... Luci LED-configban belőve...
Ide ötlet?
-
Speeedfire
félisten
Valami miatt azt érzem, hogy a transmission nem a memóriába cache-el, hanem a swap-be és amiatt lassul le.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #27979 üzenetére
tárgytalan
-
///Krisz\\\
senior tag
Most fogom megformázni és particionálni a külső vinyót amit majd rákötök a routerre (amin OpenWrt van és majd torrentezni szeretnék vele), már tudom, hogy az NTFS-t nem szereti az OpenWrt, de szeretném windows alatt is használni a vinyót, így létrehozok 2 partíciót az egyik Ext4 lesz a másik NTFS.
Az lenne a kérdés, hogy ez így elég (2 partíció) vagy kell még valami másra is figyelnem (pl. SWAP - amiről nem tudom, hogy micsoda)?
Ha valaki letudná nekem írni, hogy hogyan csináljam azt megköszönném, mert nem szeretném elszúrni, így is elég sok időm van a kimásolgatás miatt. -
FishAir
senior tag
Futottam még egy kört. Most csak kiválasztottam, hogy AP legyen csináltam egy sima Wifit az alap beállításokkal. Kihúztam, visszadugtam, volt wifi, de a 13-as csatornát nem tudtam kiválasztani, jelerősséget nem tudtam választani meg ilyen kis nyalánkságok. A bajság ott lehet, hogy a 13-ason van a master Wifi, amihez akarom kapcsolni. Lehet ettől bolondul meg, hogy újraindítás után nem tudja már értelmezni azt, hogy 13-as csatorna?!
-
Newyorker
addikt
jelzem, h a tegnapi megoldással frankón megy a torrent maxon
-
suste
veterán
válasz
///Krisz\\\ #27972 üzenetére
az a piros normális dolog
küldök mailben egy leírást, tanulmányozd, kisérletezznem küldök mert nincs publikus címed megadva
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
///Krisz\\\ #27967 üzenetére
Hi!
Persze, hogy olyan, mintha lefagyna, mert ettől a pillanattól kezdve már nem a 192.168.1.1-en, hanem az új IP címen érhető el a router.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
vargalex #27964 üzenetére
Megpróbáltam átírni majd rányomtam, hogy Mentés&Alkalmazás erre elkezdett fent forogni egy kör mellette ezzel a felirattal "/etc/config/network" és nem csinál semmit (5 percig néztem), bármire rányomok nem csinál semmit, a ledek sem villognak olyan mintha lefagyna és csak a reset hozza vissza.
-
válasz
///Krisz\\\ #27965 üzenetére
Hmm... Esetleg egy screenshot? Én nem vágom, hogy pontosan mi az ami piros...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
vargalex #27962 üzenetére
Semmi változás. Leírom lépésről-lépésre mit csináltam, hátha kihagytam valamit vagy rosszul csináltam:
1. Letöltöttem azt a .bin fájlt
2. Gyári FW-ben rámentem az FW frissítés menüpontra, ott betallóztam a letöltött .bin fájlt
3. Lefrissítettem (innentől kezdve nem volt net), megvártam míg abba hagyja a SYS lámpa a pislogást
4. Beállítottam a jelszót és most itt tartokAmúgy piros a webes felületen a WAN ott a Kapcsolatok (Interfaces)menüpontban.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
///Krisz\\\ #27963 üzenetére
Hi!
A Cisco EPC3925 egy router+modem kombó. És éppen 192.168.1.1 a default IP címe, ahogyan az OpenWrt-nek is. Ezért az 1043ND-n a LAN interface (Hálózat->Interfészek->LAN) IP címét írd át pl. 192.168.2.1-re. És a tűzfalnál is a 192.168.1.1-el szereplő szabályoknál (ha ez utóbbit nem teszed meg, attól még működni fog, csak kívülről nem lesz elérhető ssh-n, illetve ftp-n).
-
vargalex
Topikgazda
válasz
///Krisz\\\ #27959 üzenetére
Hi!
Ennek már így mennie kellene (ha nem állítottál el semmit a router config-ján). Azért próbáld még így:
1. modem és router áramtalanít
2. modem áram alá helyez
3. megvárod, míg a modem feláll
4. router áram alá helyezUgye nem vagy másik router mögött?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27960 üzenetére
Ja nem, már 2 éve megvan a router.
Viszont most csak egy szép fehér doboz, egyszerűen nem tudom mi lehet a gond, de nem ad netet.
-
válasz
///Krisz\\\ #27959 üzenetére
Hmm... Már meg is vetted? Gyors volt!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
vargalex #27958 üzenetére
Igen, mondom mit csináltam:
1. áramtalanítottam a modemet és a routert egyszerre (mert egy hosszabbítóba vannak)
Semmi
2. Reset-eltem a modemet
Semmi
3. Reset-eltem a routert
SemmiMegnéztem a Windows Hálózati térképét és ott "Kapcsoló" a neve a routernek (gyári FW-vel a típusát írta ki) illetve kék árnyalatot kapott az ábrája.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
///Krisz\\\ #27957 üzenetére
Hi!
De az UPC-s modemet újraindítottad (elsődlegesen ezt javasoltam)? (Azaz áramtalanítottad, majd vissza?)
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Maximusz #27954 üzenetére
Hi!
A legolcsóbb USB-s OpenWrt kompatibilis routerek:
- TP-Link TL-MR3220 (6200 Ft)
- TP-Link TL-MR3420 (7900 Ft)
- TP-Link TL-WR842ND (7900 Ft)Az első kettőben csak 4 MB Flash van, így a második kérdésed is megválaszolásra került.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
///Krisz\\\ #27953 üzenetére
Hi!
UPC kábelnet megy alapból, nem kell semmit állítani, csak a modemet is újra kell indítani (és utána lehet, hogy a routert is).
-
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #27951 üzenetére
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni, hogy mostanában melyik router best buy a következő szempontok szerint:
-fel lehessen tenni rá az openwrt-t
-legyen usb kapuja
-8K alatt legyen a bolti áramásik kérdés :
OpenWRT-nek fontos a 8 megás fw, vagy ha úgyis külső usb-s eszközzel szeretném használni, akármekkora lehet a belső flash ? (2, 4 mbájtos)
thx a szakértőknek!
-
///Krisz\\\
senior tag
Na felraktam az OpenWrt-t, a leírás alapján át is állítottam rajta egyből a jelszót viszont nem tudok netet varázsolni a routerre kötött gépre, a leírásban meg csak ennyit találtam: A jelszó beállítása után a szokásos módon a Luci-ban konfiguráljuk a net kapcsolatunkat, szolgáltatásokat.
Azt se tudom, hogy mi az a Luci.Valaki tudna nekem segíteni?
(UPC-s netem van)
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27949 üzenetére
oksa, mindenképpen köszönök mindent
-
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27947 üzenetére
a wifinél lévő schummel az apple telefon :S az asztali gép az kábellel van a routerhez kötve, van a notebook ami wifin, illetve a többi telo
nem vettem fel a dhcp-re csak a gépet a 106os véggel, meg a notebokot 242es véggel :S
-
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27945 üzenetére
de nem értem schummel a neve a telefonnak is?
-
-
Newyorker
addikt
Még1 kérdés! Az asztaléi gépem neve: schummel. De miért van itt kettő belőle?
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27942 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27940 üzenetére
igen, a forward is ott van
lehet akkor még a laptopnak adok statikust, a telefonoknak nyilván nem
akkor megvagyunk?
-
válasz
Newyorker #27938 üzenetére
Igen, látszólag jó, de akkor a forward is a 106-os IP-re menjen!
Nekem mondjuk minden eszközöm fel van véve, mert szeretem tudni, hogy minek mi az IP címe, különösebb utánajárás nélkül is, de végül is ha nem használsz szerveralkalmazásokat az adott eszközön, akkor nem fontos, hogy állandó címe legyen...
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27932 üzenetére
Akkor így jó is? [link]
1.106 a vége pontosabban
ide még feltudom venni a laptopot is statik ip-nbek, meg telefont, meg midnenem ami csatizik rá? van értelme? -
-
nagyfejü
őstag
haLI!
Ugyanez volt a bajom nekem is !!! Végigcsináltam amit irtatok Newyorkernek és
JÓÓÓÓ!!!! ZÖLD PIPA az u torrentnél!remélem igy is marad!
köszönöm!
-
válasz
Newyorker #27931 üzenetére
Márpedig statikus IP kell, de szerintem Te WAN oldalra nem akarsz statikus IP-t, és ez nem is az! Az, hogy LAN-on statikus címed van, szerintem semmire nincs hatással...
Szóval ITT, a Static IPs részben kell felvenni a géped MAC címét, és mellé a 1.3-as címet, amire a portot forwardoltad!
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27930 üzenetére
uha, akkor mi a megoldás erre? de nem akarok statikus ip-t
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Newyorker #27926 üzenetére
Hi!
A Connected Hosts-nál konkrétan azt látod, hogy milyen MAC címekről kapcsolódtak és milyen IP címeket kaptak.
Ha azt akarod, hogy a géped mindig ugyan azt az IP-t kapja, a Connection->DHCP menüpontban a Static IP-nél kell felvenned a géped MAC címét és hozzá egy IP-t.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Newyorker #27920 üzenetére
Hi!
A PC-d a routertől kapja az IP-t. Nem a külső IP-det, hanem a LAN-on kapot IP-t kell megadni!
Windows alatt az ipconfig, linux alatt az ifconfig paranccsal tudod meg.De a kiosztott IP-t a webes felületen is megtudhatod a Status->Connected hosts menüpontban.
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27916 üzenetére
Description Protocol From Port To IP To Port Enabled
Most akkor ezek alatt mi legyen?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #27916 üzenetére
-
válasz
Newyorker #27914 üzenetére
Hát, ez úgy rossz, ahogy van! Egyrészt rossz portra van irányítva (22 a 33529 helyett), másrészt meg csak TCP van beállítva, holott a torrent használ UDP-t is néha! Akkor ez a gyárin is csak véletlenül sikerülhetett...
Pacsi Alex! Na én mentem is, mert letelt a meló...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Newyorker #27913 üzenetére
Hi!
1. Szerintem TCP helyett Both legyen a protokoll.
2. a To Port-ot hagyd üresen (ha a From Port az, amit az uTorrent használ), vagy a 22 helyett azt a portot írd, amin az uTorrent megy!(#27916) Intruder2k5: nekem még van egy órám a melóból.... Neked jó pihenést!
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27909 üzenetére
ezt írja:
Closed Port 33529 is closed on 91.83.187.135.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27904 üzenetére
Na ez jó hír, félve írtam azt az 50-et is. Az, hogy nem bír 25Mbps-ot az nem olyan nagy gond max majd kicsit lassabban jönnek lefele, kibírom. Szerintem megpróbálkozom a dologgal, így már azt mondom van értelme.
Köszönöm a segítséged (bár később biztos lesz még kérdésem)! -
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27909 üzenetére
igen, a tp link gyári fw-n jó volt
-
válasz
Newyorker #27907 üzenetére
AZ IP címed publikus? Nem NAT-olt hálóra tesz az internetszolgáltató? Vagy kérdezem úgy, hogy volt már ez jó valamikor is? Csak most a Gargoyle-al nem megy?
A beállított portot tesztelve ezek mit mutatnak?
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
http://www.canyouseeme.org/ -
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27906 üzenetére
Nah közbe a win7 tűzfalat megcsináltam
de maradt a sárga háromszög
-
válasz
Newyorker #27905 üzenetére
Gondolom a vezérlőpultban, de nem használok Win7-et!
http://www.sevenforums.com/tutorials/522-windows-firewall-turn-off.html
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5 #27903 üzenetére
Néztem, de ugyanúgy sárga 3szög marad, ha megcsinálom :S
szval nem oldotta meg ez sem a problémát
win7 tűzfalnál hol kell beállítani?
-
válasz
///Krisz\\\ #27901 üzenetére
Én RT-N16-on jelenleg is futtatok 160+ torrentet, de volt ez már 300 felett is jóval! Letöltésben körülbelül 3-3.5MB/sec az elérhető maximum, felfelé nem tudom, mert csak 5Mbps a feltöltésem, azt ugye meg röhögve viszi! Az biztos, hogy a letöltéstől mindenképpen csak több lehet, mert a feltöltés kevésbé erőforrás igényes... De ezt külön-külön kell érteni, és nem úgy, hogy 3.5MB/sec lefelé, közben meg 5MB/sec felfelé! Ha mindkét irányba van forgalom, akkor az értelemszerűen hatással van egymásra!
Ha jól tudom 1043-ason azért kevesebb torrentet tudsz futtatni, ami logikus is, hiszen kevesebb memória, és kisebb proci van benne, de pontosabb számokat majd mondanak neked itt... Az biztos, hogy a 1.5Mbps feltöltéssel ennek sem lehet problémája, a 25-ben azonban nem vagyok biztos, hogy stabil maradna alatta...0
-
Newyorker
addikt
A utorrent számára Gargoyle fw-n szeretnék nyitni egy portot? Hol kell?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27900 üzenetére
Hát egy olyan 50 torrentet (minimum) nem lenne rossz egyszerre futtatni.
25/1.5-ös UPC.
Azért kérdezem ezeket így előre (olvasgatás nélkül), mert jó lenne tudni, hogy mik a router határai mielőtt (ne adj isten fölöslegesen) beleásom magam komolyabban a témába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest