Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Hali
Lenne megint egy pár kérdésem:
1, a "bonyolultabb megoldás" nál nincsen valami olyasmi hogy egyszer beállitom és onnantol kezdve oda telepít?
2, a vinyot se sikerült beállitaniom valamit elrontottam mert megint nem enged ra írni
3, jelenleg 128 mb memori van a gépemben de csak 64mb ismer fel, olvastam is forumban hogy mit kellene vele csinálni de valamiért nem szereti azt a megoldást és a legutobbi ilyen esetnál "A 128MB ram beállításai nem tetszettek neki ezért kellett a 9-es pin."
4, Gondolom tudod hogy a Wl-700gE CPU gyárilag 264 Mhz ketyeg, ( 2 ilyen routerem van és mindkettön ment az openwrt-t, de egyikre se én ratam fel, a régebbit egyik haver csinálta és ő meghuzta a cpu 300, de sajni ennek elszált a tápja és nem mukodik meg sohase szerette az openwrt és mindig elfelejtette a beállitásokat) viszont a jelenlegi nincsen meghuzva. Érdemes lenne meghuzni a CPU. Mostani routeremet viszont kicsit féltem mert ez egy 8mb,128mb ra bovitett WL700gE.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- ASUS routerek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest