Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz vargalex #5716 üzenetére

Például nekem a gyárihoz képest egyértelmű a javulás nagyon is...viszont öcsémnél még mindig szívás van...

A linkelt teszthez egy kis adalék. Érdekes ez a TXPower módosítási probléma. Amikor feltettem az 1.1.7-et akkor 27dbm-re állítottam a LUCI-n mindkét sávot és el is hittem neki, hogy ezt be is állította. Mert ezt mutatta a felület azóta is(US régióval). Aztán pont a napokban volt itt szó róla és puttyal belépve már csak 15 illetve 20dbm-et mutatott. Átváltottam a régiót és bumm. Egyből 27-re változott mindkettő...US-en nem menne?

Ezt megcsináltam az öcsém routerén is. De 2,4Ghz-en továbbra is 70-90dbm-et mutat amikor rácsatlakozik a routerre és egy szobában van közvetlen rálátással alig 1-2m-re a routertől...

Én elhiszem, hogy csatorna ide-oda, meg más környezet, de nála még tisztább is a környék mint nálam ennek ellenére tegnap 2 telefon + 1 laptop csatlakozott nála és mindegyiket dobálta szakadozott...szóval a kliens meg az szoftver hiba szerintem egyre kevesebb eséllyel játszik a pakliban.

Új hozzászólás Aktív témák