- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
trance89 #5495 üzenetére
Oke, hat ez eleg szomoru! Azert fogok tenni egy probat, mert habar mostmar elkoteleztem magam a NAS megvetele mellett, azert kell egy jo Gigabites router.
Ha csak 2.4Ghz modban hasznalom, csak az egyik antennat hasznalja a router vagy mindkettot? Azert kerdezem, mert tennek ra valami erosebb antennat.
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos én kénytelen vagyok dlnazni, mert a tv csak azt támogatja, mediaplayer pedig sambán megy, bár menne az nfs-el is, csak még nem sikerült belőnöm.
Most egy 28gigás mkv-val próbálkoztam, tv-n megy rendesen, mp-nek már sok hálózaton keresztül, úgyhogy most olvasgatom az nfs beüzemelési leírásokat. -
cimp
senior tag
Én mondhatni, hogy csak Full HD-s tartalmakat töltök, de még nekem sem volt vele problémám. Még úgy sem, hogy a két tévén is néztünk róla egyszerre. Mondjuk az biztos, hogy DLNA-val én nem bohóckodok. Samba-n van felcsatolva a médialejátszókra a megosztás és úgy játszom le őket.
-
Zirowe
nagyúr
Pedig eddig egy bd25-ös film lejátszásával sem volt gondom router oldalról, max ha nagyon magas a bitrate, akkor leállítottam a letöltéseket és csak a seedet hagytam.
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy vasarolok egy ilyen routert, mert amennyire sikerult megallapitanom a celjaimra megfelelo lenne, amik a kovetkezok:
Torrentezes - fokent seed, ritkan letoltes
DLNA megosztas: Kepes legyen streamelni a FHD tartalmakat, akar a magas bitratajuakat is (3D is).Emellett szolgaljon ki 3-4 gepet, akar egyszerre az 50/25-os nettel ( illettve ami megmarad belole a seedeles mellett )
Lenne meg par kerdesem...
A letoltott torrenteket rogton be is allitja seedelni?
A feliratos sorozatok melle tudok leszedni feliratot a webes feluletbol es szukseg szerint at tudom-e nevezni a video fajlnak megfeleloen? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam az exrootot és az nfs-t.
Pendriveot bedugtam, 4gb-s sd kártya, leformáztam.
Azt mondjuk nem tudtam, hogy újraindulás után a router alapbeállításra áll vissza, de szerencsére reggel csináltam mentést.
Azt visszatöltve telepítettem az nfs-kernel-server-t, újraindítás, viszont a mediaplayer nem talál nfs servert a hálózaton, illetve a vinyót se tudom elérni pc-ről.Csatolási pontok szerint:
/dev/sdb2 /overlay 523.75 MB / 458.33 GB 100% (457.82 GB)
overlayfs:/overlay / 523.75 MB / 458.33 GB 100% (457.82 GB)Kérdésem az, hogy hol lehet ilyenkor elérni a vinyót, illetve mi kell még az nfs-hez?
-
Figur10
tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám áram szünet után a ruterem nem lehet elérni illetve csak ssh. Nincs internet, a sys led folyamatosan villog. Reset után elérhető de ha nem kézzel konfigurálom újra akkor ugyan ebbe az állapotba kerül. Ssh a top-ra ezt a képet kapom.
Vargalex 1.1.7
Segítségeteket köszönöm.
-
Akadt egy kis problémám.
USB-re kötve van egy 80GB-os HDD(ext4)LAN-on összekötve: Írás: 14MB/s Olvasás: 10MB/s
5Ghz-es Wifi: Írás 7-8MB/s Olvasás < 1MB/sValami ötlet, hogy ez miért lehet?
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #5488 üzenetére
a qos interfészt szabályoz
az 5ghz meg gondolom a LAN-on van
vagy nálad külön interfész?
ha nem akarod szivatni a szomszédod a teszteléssel, akkor csinálj egy GUEST2 interfészt+GUEST2 wifit, és azzal kisérletezgess
nálam hibátlanul megy! 2 interfész 2 külön sebességre szabályozva! -
Kicsirics77
veterán
ennyire nem vagyok debil
a rendes névvel van felvéve
de ha pl felveszem a saját 5ghz rádiómat is akkor annak a sebességét is megváltoztatja attól függetlenül,hogy engedélyezve van-e vagy sem
de ha nincs felvéve csak a szomszéd interfésze akkor is lekorlátoz minden sebességet meég a lan hálózatot is -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #5486 üzenetére
biztosjól veszed fel?
a név a vendég interfészd neve legyen!
tehát nem mindíg GUEST ahogy a példában van, csak akkor ha a vendég interfész neve is "GUEST"olyankor szokott még galibát csinálni, ha van letiltott interfészed, de nem értem miért csinálja
ilyen esetben a WAN-t is lekorlátozza -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #5483 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
lenne egy apróság
van egy vendég hálózatom amire a szomszéd csatlakozik wifi-n
szeretnék sebesség korlátozást beállítani,hogy 8megánál ne legyen nagyobb,mivel új szerződést kötöttem,és csak ne használja már mind a 25 megámat
hogyan tudom ezt megoldani?
válaszokat előre is köszi -
Hofeher
aktív tag
aki használ ipad airt neki rendesen felcsatlakozik mert nekem az ikon szerint igen de adatforgalmat nem tudok generálni vele
-
trance89
őstag
az ilyenek miatt nem szeretek gyári fw-t használni, bár erre a ketyerére nincs is más:
This device has the same form factor as the TL-WR703N and also uses the AR9331 chipset.But it only has 2MB flash and therefore will not be supported in OpenWrt. Early versions have 16MB RAM (for both Chinese and International versions), latest versions even only have 8MB RAM and run vxWorks (see boot log).
-
cimp
senior tag
-
vargalex
félisten
Szia!
A 702N-en OpenWrt van?
Ha igen, akkor annyi a válasz, hogy azon nem tiltottad le a DHCP szervert. Így, ha ment az elsődleges router és úgy indítottad a 702N-et, akkor észrevette, hogy van LAN-on másik DHCP szerver, így a sajátját nem indította el. Most viszont az áramszünettel valószínűleg a 702N indult el hamarabb, így elindította a szervert.
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #5475 üzenetére
Ahogy írtam, PC-ről semmi nem megy. Olyan mintha csak belső háló lenne.
Na most jöttem rá!
Van egy TL-WR702N -em amit egy másik szobában beállítottam AP-nak. Valószínőleg SKYNET alapú lehet, mert valahogy öntudatra ébredt és átvette az uralmat! Ha AP akkor eleve nem is lehet állítgatni a DHCP-t benne, de Enebleden maradt valahogy, és elkezdett címeket osztogatni. Igaz, hogy jó tartományból, de a gateway-nek magát adta meg, amitől nem ment a net kifelé.
-
Na a suste féle build suste nem kevés segítségével be lett reszelve .
Most úgy néz ki hogy minden patent benne !Köszönöm suste !
-
Tim72
tag
Mai nappal (remélhetőleg) boldog tulajdonosa lettem egy ilyennek. A 1043ND (v1)-hez képest sokkal-sokkal gyorsabb. vargalex fw felugrott (1043ND-n is az volt). Mivel a 1043-asbejött nekem be mertem ezt is vállalni.
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Na ilyet még nem láttam! Volt egy áramszünet. Újraindult minden és nincs internet! Nézem a routert és látszólag minden rendben van. Van IP, belső hálón megy minden, bejelentkezek ssh-n és pingelek egy külső címet (pl. www.index.hu) az válaszol (tehát a DNS működik, hálózat van) Külső openvpn -es gép felcsatlakozik és be is tudok távoliasztalozni rá!
Olyan mintha a két hálózat (WAN-LAN) nem menne a fordítás, kivéve az openvpn!
Már próbáltam a teljesen alapra visszaállítást is de az sem használt. -
Kicsirics77
veterán
érdekes módon jól van beállítva a /etc/passwd fájlban a könyvtár és most telefonról nem is enged kilépni belőle
na majd megnézem a helyszínen az illető gépét. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel az otthoni videóimat meg tudom nyitni távolról.
Létezik ilyen progi?
Előre is köszi a választÜdv All
-
tzol
tag
válasz
Kicsirics77 #5451 üzenetére
A chroot (change root) való erre. Módosítja a root-ot ("/"-t). Ha a chrootnak a user home-ja van megadva, akkor nem tud belőle kijönni.
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #5465 üzenetére
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #5465 üzenetére
1043-as topicban volt régebben erről szó, ott keresgélj............de én nem ftp-zek......
-
Kicsirics77
veterán
-
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5 #5463 üzenetére
Köszönöm MESTEREK
-
válasz
Figur10 #5462 üzenetére
Az init script-es luci oldalon elindítani a cron-t!
-
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5 #5458 üzenetére
Szia.
Ha parancs sorba lefuttatom wifi down ki kapcsolja de cron-ban nem
kapcsolja le. Ezt probáltam 56 22 * * * wifi down este 22óra 56 perckor
kellene le kapcsolnia minden nap ha jól gondolom ha ha elrontottam
akkor légyszíves segíts. -
válasz
Figur10 #5457 üzenetére
Ja igazad van, ez már dual band! Ha jól sejtem akkor így kellene megpróbálni!
wifi up wlan2
wifi down wlan2De nyugodtan próbáld meg parancssorban, putty-ban, vagy akár luci-ban a parancsfuttatásnál! Én nem tudom megtenni helyetted, mert nem ilyen routerem van, és OpenWrt-m sincs!
-
Figur10
tag
válasz
Intruder2k5 #5456 üzenetére
Szia.
Köszönöm a válaszodat. Meg próbálom.
Még egy kérdés így le kapcsolja 2,4 és a 5ghz wifit is ? -
válasz
Figur10 #5455 üzenetére
Szia!
Igen megoldható! A módszer...
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_36021-36021.html
...és a magyarázat!
-
Figur10
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megoldani, hogy a wifi ki és bekapcsolni szoftveresen cron-ban ütemezve.
Szerintetek meg lehet ezt oldani és ha igen hogyan? Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Lacics25
aktív tag
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
FTP felhasználóval kapcsolatos kérdésem lenne.
van egy felhasználó és szeretném,hogy ne tudjon a saját könyvtárából kilépni-->gondolom valami jogosultság lesz de nem akarok vakon turkálni.
csak olvasni tudja a könyvtárát ez már ok eddig,de ne is tudjon kilépni belőle az lenne a cél. -
Lacics25
aktív tag
Uraim! Ismételten segítséget szeretnék kérni. Egy óvatlan mozdulattal reseteltem a routeremet. Természetesen a biztonsági másolatom megfelelően régi, ezért némi önmarcangolás után újra beállítottam mindent.
A minidlna könyvtárait szeretném beállítani, de nem hagyja magát.
Első lépésként átírtam a /mnt -t /mnt/transmission -ra, hogy a többi, a HDD-n lévő anyagomat hagyja békén.
Mentés után lett egy /mnt és egy /mnt/transmission. Most már 6 azaz 6 sorban irja és ennek megfelelően 6 példányban jeleníti meg a tartalmat a televízión is.
Már a minidlna conf-ban is prróbáltam árírni, minden eredménynélkül.
Köszönöm!!
-
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5 #5446 üzenetére
így sem:
Oops! Google Chrome could not connect to www.gargoyle-router.comTry reloading: www.gargoyle-router.com
ugyanez IE-el, viszont pingelni meg tudom
felettébb érdekes
-
trance89
őstag
válasz
hudyfiu #5445 üzenetére
nem köszi, le van mentve mindegyik amelyik kell de azért itt-ott fel szoktam nézni az oldalukra
utóbbi időben viszont átszoktam Gargoyle PL-re, ugyanaz mint a hivatalos csak folyamatosan frissítgetik/oksítgatják -
-
trance89
őstag
akkor a szolgáltatómnál van valami szar mert telefonról sem jön be ugyanarról a hálózatról (telekom.sk), mobilnetről viszont igen
dns cserét, dns cache ürítést próbáltam és még a ccleaner-t is ráeresztettem a chrome-ra -
trance89
őstag
csak nálam nem jön be napok óta a gargoyle oldala?
http://www.gargoyle-router.com/ -
Henrico
tag
Az a vacak sajna csak annyit tud, hogy megnézi a csatoló IP cimét és azt küldi el... viszont a Modem automatikusan csatlakozik a netre és arra csatlakozik rá az internet szerverem.. és amit a modem kioszt neki, sajna azt küldi ki..
Betárcsázósra beállítva pedig az internet kapcsolatot, sajna nem stabil a net..
Invitel, elhanyagolt szegletében... egy lepkefing rézpáron..Tehát, ha újraindítom, akkor van esélyem, hogy el fog indulni?
Igen, elindult..
Csak ezt nem próbáltam... Köszi! -
Henrico
tag
Eddig tökéletes... Torrentezés is fut...
Még egy láma kérdés...
no-ip.com címet szeretnék frissíteni, de látszólag mély csendben van az egész...
Nem frissít, nem látom, hogy mi lehet az oka... valakinek fut ez a része? Ne adj isten szintén no-ip.com host-tal? -
Henrico
tag
Uraim, elnézést, természetesen a Vargalex féle utolsó verzió van fent... bocsánat, igen, ez valóban fontos info..
Tehát a lényeg, hogy van már egy kütyüm ami ossza a netet.. szeretném, ha a tplink is onnan kapná az internetet (torrenthez) valamint a wifijére ha csatlakozom laptoppal, akkor is a már meglévő internet szerverről jöjjenek a cuccok...
Eddig úgy használtam, hogy nem a WAN-ba volt bedugva a háló kábel hanem egy LAN csatiba.. akkor gyönyörűen ment is a wifi-s dolog, de sajna, magán a TPLINK-en nem futott a torrentezés, mintha Ő maga nem jutott volna internethez.
-
suste
veterán
válasz
Henrico #5428 üzenetére
Gyári fw-n így nem fog menni, csak ha LAN-ba jön a kábel a DHCP-s géptől. Ilynekor kikapcsolod a LAN oldali DHCP-t a routerben és beállítoda router címét úgy hogy ne ütközzön a DHCP szervereddel, de ugyan abban a tartományban legyen (pl.: DHCP szervered=192.168.1.1 oszt: 192.168.1.100-199, akkor ez a router 192.168.1.10).
Openwrt-s fw-n megoldható, hogy a WAN is LAN legyen...... -
Henrico
tag
Haladok a beállításokkal, de szeretném még a segítségeteket kérni.
Van egy külső DHCP szerverem, WAN-on keresztül kötöttem a routert a hálózatba.. szeretném, ha a wifi és a LAN-ba dugott eszközök is a külső DHCP-től kapnák az IP címet..
Valakinek van így rá ötlete, hogy esetleg mit kell beállítanom? Köszönöm! -
cimp
senior tag
Arra válaszoltam, hogy az nem volt kimondva (leírva), hogy a hw ver. és a ledek színe összefüggésben lenne. De ettől függetlenül én azt gyanítom, hogy van összefüggés!
Celtis: Az ha egy modul gyári fw-el megy, az eredetileg alkalmazott modulhoz írt openwrt-s driverrel meg bizonytalankodik, az nem a modul rossz minőségére utal (nem is zárja ki), hanem a különbségek átvezetésének hiányára. Nyilván nem egy merőben más eszközt szereltek bele, csak valami minimálisan másképp működőt amihez ugyanaz a driver kell csak más beállításokkal (feszültségszintek, meg mittudom én. amikor elindul lekéri a modul hw verzióját és annak megfelelően kalibrálja magát) kell futtatni őket. Ezeket a finomhangolásokat az ügyes mérnökök beletették a gyári fw-be. Aki meg nem azt akarja használni annak várni kell.
-
Celtis
veterán
válasz
wwenigma #5418 üzenetére
Az alján 1.4 van írva, de a GUI-ban a HW verzió v1, mint mindenkinek.
Így már stimmel a LED színe, hisz az 1.4 valóban újabb verzió. Én a GUI-ban látott v1-ből indultam ki.Nehezen tudom elképzelni, hogy más drivert igénylő komponnesek kerülnek bele ugyanabba a HW revízióba. Az egyféle FW hogy tudná ezt lekezelni?
Inkább az az érzésem, ahogy a zöld LED is olcsóbb a kéknél, úgy találtak olcsósított wifi alkatrészeket is. A gyári FW valahogy hozzá van reszelve, de az Openwrt ezt nem tudja.[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
tzol
tag
Nincsen bash a fw-en, és emiatt nem találja a /bin/bash fájlt. (ash-t használ. Azt hiszen, hogy a Busybox részeként. A hozzáértők majd pontísatanak, ha szükséges.)
sudo sincsen openwrt alatt, hiszen eleve root-ként jelentkezel be. (Biztos lehet fodítani a buildbe, vagy letölteni, de én nem látom értelmét)Ha a minidlna-t parancssorból szeretnéd állítgatni, akkor így próbáld meg root@OpenWrt:~# /etc/init.d/minidlna
Syntax: /etc/init.d/minidlna [command]
Available commands:
start Start the service
stop Stop the service
restart Restart the service
reload Reload configuration files (or restart if that fails)
enable Enable service autostart
disable Disable service autostart -
suste
veterán
rebuild az szerintem rescan akar lenni
1: ha vargalexet használsz, és nem állítottad át a luci/szolgáltatások/minidlna/haladó -ban az adatbázis helyét, akkor minden router restartkor elveszik az adatbázis (/mnt/minidlna -t beírod és akkor lesz a HDD-n egy minidlna mappa benne azadatbázissal)
2: rescan-t én egy cron-ban időzített adatbázistörléssel+újra scan script-tel oldottam meg: [link] -
bigrock
addikt
Nekem zöld ledes van, v1.4-es és tuti, hogy nem belső antennán szórja a 2.4 gigát, mert ahogy lecsavartam az antennákat, az inSSDer -49 dB jelszintről -87 dB-re váltott...
Amúgy nekem is harmatgyenge a wifi térereje sajnos, de legalább nem dobálja le az eszközöket (mostmár, hogy a PS3-at kábellel kötöttem rá, ezt sem...) Vargalex firm-el.
-
Hofeher
aktív tag
Az enyém 1,1 az még az eredeti verzió ezek szerint nincs is gondom a legújabb frimware óta hál isten.
-
DzSimi
csendes tag
Sziasztok, buék!
minidlna rebulid-ben kérnék segítséget. Újraindítás után minden ok, de egy idő után a DLNA listát telerakja null könyvtárakkal, amit nyílván a törölt filmek/könyvtárak okoznak. Olyan is volt már, hogy az alkönyvtárokat rakta be a gyökérbe, mindegy egy idő után újra kell építeni minidlna adatbázisát. Odáig eljutottam, hogy minidlna -R, de hibát írt. Aztán neten vadászva az alábbi kódot találtam
#!/bin/bash
sudo minidlna -R
sudo service minidlna restart
Ezt a /etc/mdlnaRB.sh helyre mentettem, mondván pont ilyet akarnék, hogy weblapról rebuild-elhessem az adatbázist, vagy ha azt nem is, de ssh-ból elég legyen egy parancs. Na, hát nem ment. A parancsfájlt az istennek se bírtam elindítani, mindig azt írta not found. Feladtam, mondom, akkor menjünk rajta végig soronként, de úgysem ment, mert a minidlna mindig vmilyen port-ot, vagy config fájlt nem talált, és nem csinált semmit.Jelen pillanatban az egyetlen, ami működött, az az ssh alól killall minidlna majd LuCi-ból a minidlna restart. Mivel ssh-ból akárhogy is próbáltam elindítani, mindig ugyanazokat a hibákat dobta fel. Van valakinek vmi egyszerűbb bejáratott megoldása, amivel egyszerúbben megoldható a rebuild?
-
cimp
senior tag
Ki írta, hogy "aránylik a LED színe a HW verzióhoz"?
Csináltak rajta néhány módosítást (beszállító vagy akármi miatt) amit ők lekövettek az FW-ben. Ez ettől meg ugyanaz a HW verzió. Nem újratervezték az eszközt, csak apróbb változtatásokat eszközöltek. Legalábbis nekem ez a gyanúm. Volt nálam egy zöld ledes. azt is ugyanúgy vargalexeztem mint az enyémet. Ugyanaz a panasz van rá mint amit itt többen írnak. Eldobál mindent. Az enyém (kék) teljesen jó (leszámítva, h harmatgyenge). -
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5 #5409 üzenetére
nekem szeptember környékén vásárolt 1.3-as rev is kék ledes mégis szar a wifije
-
doberman
senior tag
nálam kék ledes, ver.: 1.1 - OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 hibátlan.
(2 laptop, 1 netbook, 1 androidos meg 1 symbianos telefon lóg rajta wifin + meg utp-n 2 pc, egy xbmc meg egy dlink nas...) most az uptime 122 nap... -
cimp
senior tag
válasz
Beszéltük egyszer már a zöld ledes sorozat változásait mikor felmerült, hogy azt írják a 2.4 -es antenna belső antenna. Előtte pedig határozottan úgy tudta mindenki, hogy mindkét csatorna rajta van a rendes antennákon. Akkor is odajutottunk, hogy valszeg technikai tartalom változott, és a könnyebb felismerhetőség kedvéért a külsőn is változtattak (zöld ledek). Ezek szerint más is változhatott.
Még egy gondolat: Akiknek baja volt az eszközzel, és visszarakta a gyári fw-t többnyire azt állítják megjavult. Nem biztos, hogy "gány minőségű alkatrészt" pakoltak bele a kínai testvérek, csak az openwrt-s driverek nem kezelik rendesen a változást.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zöld ledes hibátlan...
Ver. 1.4
-
-
suste
veterán
Kék ledes nálam is hibátlan....
-
-
TIT
veterán
Kék,újabbak a zöldek valószínű.
Nekem a one mini csak elöször csatizik,ha bontom a wifit és újra csatiznék out of range-t ír ki.
Úgy jó csak ha a router 2,4 és 5ghz-en is megy és a teló auto-ra van rakva. -
A Tiéd ledjei milyen színűek?
Nekem is kékek a ledek és sosem volt probléma a Wifivel.Érdekes analógia , hogy a fritzboxok wifijére is van néhány olyan androidos kütyü, amelyik , ha tótágast áll akkor sem tud ráakadni , csak kiírja hogy a kapcsolat mentve és nem történik semmi, de ott a wifi hálózat nem omlik össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield V
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest