- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Rocko66 #7399 üzenetére
Hazaértem.
A pontos hibajelenség a következő:
A router bekapcsolása után folyamatosan világít az első és az 5-9ig led.
Eközben a második csillag led villog,reset után is majd egyszer csak abba hagyja és világít folyamatosan.
A 3. 4. és az utolsó led nem világít...1-2perc bekapcsolasi ido utab ha megfogom a router tdtejét akkor elkezd forrósodni.
Újraélesztési ötlet?
Vargalex firm miatt a jelenlegi állapotába gari kilőve..
Plusz info,hogy a routerhez egy 160gbos hdd van csatlakoztatva,néztem a resetelést hddvel és anélkül is..
Zöld ledes változat versio 1.4 -
Rocko66
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy wdr3600-as router amin vargalex firmware fut.
Az imént öcsém szólt,hogy nincs net meg,hogy az összes előlapi led világít folyamatosan...
Kb 2 hónapos a router amit torrentre használok.
Sajnos nem vagyok otthon így csak előljáróban ennyit a hibáról.
Resetelés után is ugyan az a hiba...
Mi lehet a baj?
Meghalt volna a router? -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #7395 üzenetére
É s én már a megoldást is megírtam
!
-
-
gghrtz
őstag
válasz
Intruder2k5 #7393 üzenetére
Ez fordítva is igaz!
-
-
varkonyi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7370 üzenetére
Köszi a választ, nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. A hálókártya a laptopban 802.11n
jelű. -
Rick4
félisten
válasz
bozsozso #7386 üzenetére
Nem baxakodásból mondom, de a jobb felső sarokban a kereső tök jól működik, még ha elsőnek bekamuzod, hogy a keresővel se találtam korrekt, egybefüggő magyarázatot, akkor is szívesen segítünk, de a viccet félretéve ezt tényleg hetente átbeszéljük, még az is megvan, hogy mivel lehet helyrehozni, 2 perces művelet.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most raktam fel a Vargalex féle fw-t viszont 2 dolgot nem értek:
1. Hiába állítom be az 5Ghz-es sávot wi-fi -re akkor sem ad jelet
2. a beállított 2,4Ghz-es sávban max. 15Mbit-et érek el holott n-es eszközök csatlakoznak, a b-s eszköz ami itthon van az is ennyit mutat. 120-as netem van. Vagy ez így normális? Bár nem tudom előtte milyen értékek voltakEsetleg valamit rosszul állíthattam be? Automatikus-nál és fix g+n módnál is ez a helyzet. Csatorna választás is automatikus.
Csatorna: 1 (2.412 GHz) | Adóteljesítmény: 27 dBm
Jel: -56 dBm | Zaj: -94 dBm
Bitráta: 24.0 Mbit/s | Ország:HUElőre is köszönöm a javaslatokat, hogy mit kellene megnéznem.
szerk.: speedtest.net-en néztem
-
válasz
rrunner #7377 üzenetére
Ja igen, a csomagok méretét a repo-ban láthatod!
http://downloads.openwrt.org/backfire/10.03.1/ar71xx/packages/Persze, ha Te másik repo-t használsz, akkor azt kell nézni!
-
válasz
rrunner #7377 üzenetére
A firmware-be integrált cuccokat nem tudod (valósan) törölni, így hely sem fog felszabadulni ezáltal! Sőt... Amikor törlöd a csomagot, akkor annak minden összetevője meg lesz jelölve a filerendszerben mint törölt elem, ezek a bejegyzések persze további helyet vesznek majd el, így kevesebb hely lesz a végén, mint a törlés előtt!
Két lehetőséged van, vagy buildelsz saját firmware-t, amibe azt teszel amire szükséged van, vagy extroot-ot használsz!
-
rrunner
csendes tag
Van valami hely, ahol ez egyes csomagok meretet lehet latni?
Ranezesre nyilvan nem menne, de extroot-ozas helyett inkabb egyesevel utanaolvasnek az egyes csomagoknak csokkeno meret szerinti sorrendben, hatha le lehet szedni, amire nincs szuksegem, es helyet tudnek csinalni a cifs csomagnak, illetve felmassziroznek egy halozati szkenneleshez szukseges cuccot is. -
baandii
senior tag
hellosztok!
tegnap óta szerencsés tulajdonos vagyok egy ilyen masinának.
tudna esetleg vki adni egy linket vagy segíteni benne hogy hogy lehet torrentezni vele (le, fel töletni) ha usb-n dugok rá hdd-t/pendrivot filmnézés céljából hogy kell beállítani a dolgokat, lejátszani a filmeket (különböző gépeken) stb...a segítőknek előre is köszönet!
-
suste
veterán
válasz
rrunner #7371 üzenetére
1: igen
4: ha nem akarsz kilépni, akkor nem kell a screen (de extroot-nál már tuti feltenném ezt is)x: 40k tuti nem elég, de lehet, hogy a max szabad hely sem, ami marad a szűz vargalex 1.1.7-nél (próba szerencse, meg nézd meg az 1-esben említett csomag méretét)
valszeg kelleni fog extroot..... -
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Nekem van néhány usb-s, ata és sata is, egy usb3-as is (most éppen nincs itthon).
Nem egyformák, vannak hdd-k amelyek egyikben mennek a másikban nem, meg fordítva.
Az usb3-as az 3,5-es sata, működik egy 1GB-os samu-val, nyilván ennek külön táp kell, mintha
lett volna panasz az usb3-ra régebben.
A 2,5-esek közül, egyik-másik megy egy usb-ről, de kettőről, ill. külön tápról mindegyik megy.
Nem mostani darabok, így a tipussal nem hiszem, hogy tudnál kezdeni valamit.
Atas-ban (2dbban) GL811 ic, Satas-ban JM30329 ic leledzik. -
gghrtz
őstag
Ha már senki nem válaszolt a rackkel kapcsolatban. (Nem felrovom nem kötelező senkinek), akkor annyit elárulna valaki, hogy ha usb 3.0-ás keretbe rakom, akkor normálisan fog-e működni?
-
rrunner
csendes tag
0: openwrt kel a gyári fw helyett (ha még nem lenne), ahova fel kell csatolni a routerre kerülő HDD-t (fs_xy), majd ezt meg is kell osztani gondolom hogy a laptop is láthassa (samba)
1: kell pár csomag a wd megosztásának felcsatolása miatt (fs_cifs)
2: kell a routerre SSH szerver (dropbear), és a laptopra SSH kliens (putty)
3: kell a routerre az MC csomag
4: a háttérben másoláshoz kell a routerre "screen" csomag0: a routeren OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 fut, HDD felcsatolva, laptop latja. T:\-re "be van meppelve", W:\-kent a media lejatszo latszik, tehat mindket cucc elerheto samba-n.
1: ez nincs fent. a luci ezeket talalta cifs keresesre:
cifsmount 5.4-1 CIFS mount utilities
kmod-fs-cifs 3.7.4-1 Kernel module for CIFS support
luci-app-samba trunk+svn9655-1 Network Shares - Samba SMB/CIFS module
a kozepso kell nekem, ami a CIFS supportot adja?
2-3-4: SSH van, putty van, MC van, screen nem tudom, de nem zsigeri szandek masolas kozben kilepni a puttybol.Viszont a luci/system/software/actions aszongya: free space 7% (40KB). Eleg lesz ez nekem a cifs telepiteshez?
koszi elore is
-
-
gghrtz
őstag
Hello! Olyan kerdesem lenne, hogy milyen racket qjanlotok a routerhez? Mert szeretnek egy belso hdd-t rackbe rakni, es ugy rakotni routerre. Valakinek van mar tapasztalata valamilyen tipussal?
-
varkonyi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen routert, de az itthoni laptopok nem látják, csak a mobilok a fixen beállított 5 Ghz-es sávval, pedig tudják a szabványt. Szeretném megoldani, ehhez kérek segítséget.
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #7363 üzenetére
ennél kicsit azért bonyolultabb a dolog:
0: openwrt kel a gyári fw helyett (ha még nem lenne), ahova fel kell csatolni a routerre kerülő HDD-t (fs_xy), majd ezt meg is kell osztani gondolom hogy a laptop is láthassa (samba)
1: kell pár csomag a wd megosztásának felcsatolása miatt (fs_cifs)
2: kell a routerre SSH szerver (dropbear), és a laptopra SSH kliens (putty)
3: kell a routerre az MC csomag
4: a háttérben másoláshoz kell a routerre "screen" csomagezeket jól be kell álltani, aztán mehet az SSH-n, screen alatt, MC-ben a másolgatás
talán nem hagytam ki semmit -
suste
veterán
válasz
rrunner #7360 üzenetére
1: régebben erről már volt beszélgetés, hogy ilyen másolgatásnál vajon érinti-e pc-t az adat, vagy csak vezérli a másolást, de nem igazán volt egyértelműen kimondva egyik verzió sem
szóval nem biztos, hogy az SSD-re is írja az adatot
jó lenne, ha lehetne tesztelni valahogy!2: olyat lehet csinálni openwrt alatt, hogy a routerre felcsatolod a WD megosztást is, és akkor SSH-n MC-ben másolgatsz a felcsatolt eszközök között, és akkor tuti nem írja az SSD-det
ilyenkor azt is meg lehet csinálni, hogy elindítasz egy másolást, kikapcsolod a laptopot, a router meg elvégzi a másolást a háttérben -
rrunner
csendes tag
Sziasztok,
mit kell csinalnom a routeren, hogy kozvetlenul lassa a \\wdtvlive share-t?
Jelenleg a routerre dugott kulso usb diszk-et, mint T:\, a medialejatszora dugott kulso usb diszket mint W:\ nyitom meg a windows laptopomon, es igy masolok fajlokat a ketto kozott. (Valami nem ok a wdtvlive dlna-javal, es a feliratokat nem hozza at, de amugyis szeretnek tudni kozvetlenul masolni a ketto kozott.)A jelenlegi windows laptopos megoldas mukodik, de ket baja van:
-Minden fajlmasolas az egyik share - laptop - masik share utvonalon megy, nem pedig kozvetlenul, ami egyreszt lassu,
-masreszt a laptopban SSD diszk van, es felek, hogy tul sok extra irasi muveletet jelent a sok masolas, es lecsokken az SSD elettartama, pedig ez kozvetlen masolassal elkerulheto volna.Elore is koszonom!
-
krealon
veterán
válasz
woodworm #7352 üzenetére
"A cdc modul nem erre való?"
A Communucation Dievice Class egy jo dolog, viszont alapvetoen folosleges egy olyan cel-hardverbe, mint egy router. Ezert altalaban nincs is implementalva. OpenWRT-re vannak CDC modulok, de ez ugyebar a
"- betoltheto modulban es ez a modul rendelkezesre is all."
kitetel."pl. nálam a 10.04 ubuntu frissítés nélkül is működött az egy éves készülékemmel."
En ugy ertelmeztem az eredeti felvetest, hogy a router USB portjara dugva kell mukodnie a kabelmodemnek.
Az, hogy PC-n mukodik, egy kulon tema, tekintve hogy egy router nem hasonlithato egy PC-hez.
-
suste
veterán
tplink + openwrt LAN oldalról is szépen frissíti a külső IP-t a dyndns szolgáltatónál (webes ellenörzés alapján)
a minden tiltást persze úgy értem, hogy a luci elérést azt kinyitod fixen (csak azt az egy portot, nem DMZ)
így a luci mindíg elérhetőIntruder2k5:
persze függ az SSH meg FTP használat mennyiségétől is, hogy kinek mi esik jól, de nem csak az jelszó/tűzfal/betörés -ről van itt szó (tizenx karakteres jelszavam van)
nálam volt olyan is, hogy olyan szinten támadták a routert SSH-n, hogy 4-5 órán keresztül 4-es load fölé ment emiatt (naplóból és az rrd-s grafikonból derült ki) -
Túl aggódjátok ezeket a dolgokat! Az erős jelszó és a tűzfal arra való, hogy megfogja az ilyeneket, a log meg arra, hogy abban fel legyen jegyezve! Nincs ezzel semmi gond, be is b@....na, ha minden távoli belépéskor ki/be kapcsolnám az SSH-t, vagy éppen a tűzfalszabályt!
-
-
suste
veterán
én eleve nem tettem volna DMZ-be (tplink=switch+AP), és akkor nem lehetne próbálkozni
de ha kell a külsö SSH-s elérés, akkor nem sokat tudsz tenni, max mindíg tiltod a próbálkozó IP-t a tűzfalban, de úgyis megtalálnak
én azt csinálom, hogy minden tiltva, a kész szabályoknál nincsen bent a pipa, és ha kell pl az SSH, akkor luci, aztán pipa be, SSH használat, aztán pipa ki
ugyan ez az ftp-nél is
10-20mp-cel több a használat, de nem is találnak meg -
Pjoe69
tag
Sziasztok!
Ha jól gondolom, valaki folyamatosan bepróbálkozik...
Ezzel van tele a naplóm, újabb, és újabb portokkal.
Valami megoldás? zárolás?T-home cisco mögött van a 3600 DMZ.ben.
Köszi.
Apr 23 11:40:12 OpenWrt authpriv.info dropbear[23731]: Child connection from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:16 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:17 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:17 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:18 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:19 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:19 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:20 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:21 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:21 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:22 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23731]: Bad password attempt for 'root' from 116.10.191.223:3518
Apr 23 11:40:22 OpenWrt authpriv.info dropbear[23731]: Exit before auth (user 'root', 10 fails): Max auth tries reached - user 'root' from 116.10.191.223:3518 -
woodworm
veterán
válasz
krealon #7350 üzenetére
A cdc modul nem erre való?
Tehát nem az eszközhöz kell a routerre támogatás, hanem a protokollhoz igazodik mindkét eszköz és a probléma megoldva. Másként nehéz magyarázni, hogy működik a dolog.
pl. nálam a 10.04 ubuntu frissítés nélkül is működött az egy éves készülékemmel. -
-
krealon
veterán
válasz
Intruder2k5 #7346 üzenetére
"Ettől függetlenül egy OpenWrt-s routernek kell tudnia USB-n fogadni a netet, hiszen a 3G is ott csatlakozik!"
... ha van az USB-n csatlakozott eszkozhoz meghajto:
- a kernelben
- betoltheto modulban es ez a modul rendelkezesre is all.Ez utobbi resz az, amit az emberek altalaban elfelejtenek, es csodalkoznak, hogy nem mukodik, pedig USB-n ra lehet dugni.
-
válasz
wwenigma #7347 üzenetére
Nem tudom, ennyire nem vágom az OpenWrt-t, de szerintem erre kutakodj ez ügyben!
http://wiki.openwrt.org/doc/howto/usb.tethering#on.the.router -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #7346 üzenetére
Mindenesetre erdekes dolog hogy igy tud-e mukodni. Egyaltalan milyen csomag kell neki? 3G modem is oda csatlakozik de nem "ott jon a net".
-
válasz
wwenigma #7345 üzenetére
Igen, anno nekem is olyan volt az első kábelmodemem, még a TVnet hozta! Először nálam is USB-re állították be, mert nem voltam itthon amikor jöttek bekötni a netet, de mivel úgy még egy nyamvadt routert sem lehetett rákötni, így aztán cirka 4-5 nap után át is állíttattam UTP-re!
Ettől függetlenül egy OpenWrt-s routernek kell tudnia USB-n fogadni a netet, hiszen a 3G is ott csatlakozik!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #7344 üzenetére
Biztos. Par evvel ezelott egy Motorola SB5100 volt talan es annal valami ilyen volt a felallas. Az tudott USB-n is csatlakozni.
-
válasz
wwenigma #7343 üzenetére
A kábelmodem nem ad semmilyen ip címet! Neki van ugyan egy sajátja, többnyire a 192.168.100.1, ahol elérhető a diagnosztikai oldala (jelszintek, stb...), de dhcp szervert nem futtat! Amelyik oszt lan oldalra ip címet, azt HGW-nek hívják, ami valójában egy modem és egy router egybeépítve! Általában ezeket is el lehet érni a 192.168.100.1 címen, de mellette még van másik címük is, 192.168.1.1, vagy 0.1, vagy egyéb szokásos!
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem.
Kabelmodem DHCP-vel fogja adni a netet ha az amire gondolok, csak arra kell figyelni hogy IP utkozes ne legyen. (kabelmodem 192.168.1.x-et ad akkor belso halot ne ugyanebbe legyen.)
suste: azert ha gyari firmmel megy a DLNA meg a megosztas samba/ftp-n es nagy kapcsolatszam van pl. kliensen futo torrent miatt, jol jon az a 128M ram... a gyarival...
-
Rick4
félisten
Urak!
Segítsetek már egy picit. Katyvasz volt itt a kábelmodemmel este, most a mobiltelóm osztja a netet, amit a WDR-3600-as lát, fellép rá, és a belső hálón osztja. Ezidáig oké, dse hogy kellene legyen beállítva az a rész, amikor a különálló WAN porton kapja majd a holnap cserélt kábelmodemből a műsort? Okés, hogy lanon jön, de tud esetleg usb-s kapcsolatot is? Nem mintha kellene, csak küszködtem a modemmel, notival se lan, se usb kapcsolat nem jön össze, ekkor gondolkodtam el, hogy usb-vel mehet-e a router. ... -
suste
veterán
kábelen bármelyik mostani gigabites routeren átmegy a 120Mbit lazán (sokkal több is)
a wifi viszont nagyon sokmindentől függ (kliens, környezeti zavaróelemek, más wifihálózatok, stbstb), így erre nem lehet tutit mondani
ha az említett 2 router jön szóba, és csak a gyári funkciók kellenek, akkor bőven elég az olcsóbb 1043v2 is (v1-et remélem nem kapsz már, de azért figyelj oda)
-
kungzi
veterán
sziasztok
upc 120-s netem van és szeretnék hozzá venni routert
ezt vegyem vagy a TP-LINK TL-WR1043ND Routert?
a lényeg, hogy a max sebesség átmenjen kábelen a fő gépre és erős legyen a wifi
melyiket ajánljátok?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyurka6 #7331 üzenetére
Igen, megint mukodik a trunk-ban az extroot. Azota varazsoltam SixXS féle IPv6-ot is bele.
Bár arra valaki hozzáértő ránézhetne mert az AICCU és a radvd router reboot utan nem akarja az igazat.
McSzaby: nem nehez az, csak 1x kell belőni. Egyszerű. En most csinaltam meg, extroot, torrent, QOS, dlna, dyndns, IPv6, ftp, UPNP, samba meg tudja a t*köm mit heggesztettem meg rajta. Innentol mar csak azert fogok hozzanyyulni mert unatkozom. Ha folyamatosan heggeszteni kell akkor sokat varsz tole es jobb lenne inkabb egy kis PC-t beraknod a router mogé szervernek ezekhez.
-
McSzaby
őstag
Feltoltam egy nobootosat és visszaraktam a gyárit.
Am 17-ért vettem még régebben a routert.
Soros meg gari miatt mertem ezt megtenni.
(#7330) doberman: Hát nekem rohadtul nem jött be az openwrt. Folyamat hegesztenem kellett rajta valamit, hogy úgy működjön ahogy én akarom. Ez csak személyes dolog, ugyan ezt eljátszottam már a 1043-mason is. Egyszerűen nem jött be. Majd megpróbálok saját Openwrt-t rárakni, akkor lehet jobb lesz
-
suste
veterán
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
mielőtt bármi baromságot csinálnék tudtok linkelni egy nobootos fw-t, amivel visszarakhatom a gyári fw-t az Openwrt helyett? Bocsi, de szándékosan nem akarom linkelni, amit én találtam az eddigi hozzászólásoknál.
-
wwenigma
Jómunkásember
6to4 csomagot telepitve majd WAN6 proto-t 6to4-re allitva kaptam ipv6 cimet (digi) lehet ebbol bajom? :] (tuzfal akarmi)
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy WoL nem működik hálózatról, csak akkor, ha luci-ban a Wake On Lan fül alól küldöm a magic packet-et??
System log-ot nézem, de igazából mintha el sem jutna az UDP csomag a router-ig. UDP portot átállítottam 4444-es portra, hogy ne a szokásos 7-9 porton legyen.
Pár port ki van engedve tűzfalon, ezek között nincs a 4444, hanem port forwarding-nál állítottam be úgy, hogy a router-re a 4444-es porton érkező csomagok az adott gépre továbbítódjanak.
-
Jimcat
csendes tag
/dl/upc/2014-04/19/106408_dngyq91z3uegftmh_desktop_2014_04_19_10_43_50_829.jpg
-
Jimcat
csendes tag
Sziasztok!
vsftpd-vel szenvedek kívülről nem érem el az ftp részt ddns-t beállítva 21 porton megy az ftp szerver belülről, de kivülről 2221-es porton csak a felhasználó illetve jelszó bekérésig jutok el. utána időtűlépés miatt megszakad a kapcsolat.
Szeretnék anonymus felhasználóval belépni és egy külön a routera dugott pendrive-ra töltött adatokat olvasni (van az egyik usb porton egy nagyobb vinyo azt nem szeretném elérni kívülről)mi lenne a megoldás? -
gghrtz
őstag
Na megpróbáltam és felment! Köszi mindenkinek, de eléggé parás volt, mert ugye nem olvastam ezt a verziót a hivatalos oldalon. A router meg nem volt olcsó...
Kösz még egyszer!
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az hogy zöld ledes.
Kicsit más. Az uj Barrier Breaker trunk-kal az istennek nem tudom megcsinalni az extroot-ot egy pendrive-val ugyanugy ahogy korabban a kulső winyóval ment. Létezik hogy nem mukodik vele? A 2 USB port miatt akarnám, hogy ha leveszem a winyót akármi miatt akkor ne ugorjon az extroot...
-
suste
veterán
most kivételesen pont szerencséd van, mer az 1.0-ra még a vargalex is extra beállítás nélkül jó, mert inkább az újabbakkal van macera
verziószámot egyébként a router alján kell nézni, nem a szoftverben
az tényleg érdekes, hogy most kapsz 1.0-t, amikor már 1.6 is van
origi doboz volt? nem lehet hogy egy javított példány?nagy bajod egyébként nem lehet
megpróbálod feltenni a vargalexet, aztán ha téglásodik, akkor visszaviszed, hogy kibontottad és nem indul... -
gghrtz
őstag
Ja és az aljára is ez van írva. Ha már kibontottam attól még visszatudom vinni nem? Mert így számomra szinte használhatatlan lenne ilyen formában. (Magyarul kidobtam 16-ot egy olyan routerre amin ugyanazt csinálom mint az előzőn). Elég elszomorító, hogy 2014 áprilisában pont kifogtam egy 1.0-ásat... (Már csak azért is mert a TV-m is gyári hibás, a telefonom is, a tabletem is, az előző tabletem is az volt, a 2 TB-s HDD-m fejreállt, barátnőm öccsének amit vettem telefont gyári hibás...), most meg ez...
-
gghrtz
őstag
Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy ma megvettem a zsír új WDR3600-asom, és fel lehet-e rá rakni az OpenWRT-t, mert a dobozára az van írva, hogy Model: TL-WDR3600 Ver:1.0 és az OpenWRT oldalán nem találom a Supported Version-nél csak 1.1-től. (Kékek a ledek, bár érdekes mert a dobozon meg zölden világít). A router webfelületén a system > firmware upgrade résznél is ezt írja: "Hardware Version:
WDR3600 v1 00000000"
Új hozzászólás Aktív témák
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest