- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Hogyan tudnék frissíteni a vargalex firmware moduljait? Például a ffmpeg-t vagy a minidlna-t. OpenWRT-re elvileg van újabb verzió, de nem tudom miként tudnám telepíteni.
Valamint lehet-e kezdeni valamit a WiFi-jéve? Annyira szar, hogy nincs is rá szó. a másik szobában már szakadozik a hálózat. Channel tiszta, max 27dbm-re van állítva.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk ezért szemezek az új lg szériával, mert ezek már tudják a hevc szabványt, ám úgy gondolom, hogy ez még túl korai kiadás lenne, és a későbbi "jobbításokkal" már nem lenne kompatibilis, olcsóbb csak a mediaplayert cserélni, de az is ráér még bőven.
Én először, még a smartos korszak előtt, simán a gépet kötöttem rá a tv-re, majd külön erre a célra vettem egy asrock 330 ion gépet, ezt egy android stick váltotta pár napig, most meg egy egreat r6s van, ami gyakorlatilag a hevc-et leszámítva mindenre jó.
Viszont a smart korszakban annyira ellustultam, hogy az r6s-t már alig kapcsolom be, majdnem csak dlna-ról nézem a filmeket, a tv pedig az általam beszerzett filmek 99%-át képes megfelelően megjeleníteni (jó, tudom, ilyenkor nincs 24p, túlélem), az r6s-nek meg maradnak az olyan ínyencségek, mint az iso és a hd hangsávok (bár a hd hangsávval rendelkező filmeket a tv is lejátssza, de csak a core hangot adja ki).
Egyszerűen pazarlásnak érzem azt, hogy filmnézés alatt menjen a pc (ugyanígy voltam ezzel a letöltések esetén is, amikor éjszakákon át ment a gép), esetleg még az erőforrás kajáló dlna programok még transzkódolással jól le is terheljék, mikor a router ezt ki tudja váltani.
-
suste
veterán
ok, én csak örülök, ha sokan tudják, hogy mit vesznek
-környezetemben nem ezt tapasztalom
annak idején amikor a B-s Samut vettem, még szó sem volt sehol a DLNA-ról (itt sem, a DLNA topicot is én nyitottam), én is a médialejátszási képessége miatt vettem az okosabb 650-es szériát
a PC-DLNA-TV dolgot én sem értem miért eröltetik, én is csak kipróbáltam az elején,aztán gyorsan rájöttem, hogy akkor inkább rádugom a HDD-t vagy a laptopot a tv-re (persze akinek másik szobában van a PC, annak azért jól jön a DLNA így is)
csak késöbb amikor jött a router+HDD+transmission+minDLNA, akkor tértem át DLNA-ra, mivel ennek így már sokkal több az előnye, mint a hátrányaaz még igazán értelmetlen, amikor a winmediaplayerrel transzkódolják is a filmeket (leszedi a 8GB-os 720P-t, hogy megnézze 1,5GB-os divx minőségben
)
kaciokos:
B-s sorozatú SAMU-m nem mai darab (4-5éves), és köszöni szépen mindent lejátszik, ami normális release -
Zirowe
nagyúr
Lg led topicban pont az ellenkezőjét látom, a kérdések több, mint fele a dlna-val kapcsolatos.
Viszont az emberek nagy része, érthetetlenül, a pc-ről streamelik dlna-val a filmeket, aminél értelmetlenebb dolgot én még nem láttam (főleg, mert akkor ennyi erővel hdmi-vel is összeköthetnék a tv-vel a gépüket, és akkor lenne rendes 24p és hangsáv váltás).Androidos stickek meg minőségi filmnézésre alkalmatlanok, hiszen se 24p, se rendes 5.1/7.1 hangkiküldésük nincs, rendes mozizáshoz egy 15-20k-s mp kell minimum, ha az ember nem elégszik meg a tv beépített lejátszójával.
-
Dadan01
senior tag
válasz
hudyfiu #7889 üzenetére
Én azért az 5k-s kínai vackokat nem venném egy kalap alá egy külső hálozati lejátszóval, de lehet csak nem ástam bele magam kellően a témába. De maradjunk a smart kérdésnél. Ha szabványosan van kódolva egy videó, akkor az 2-3 év múlva is szabványos lesz, ergó nem lesz gond a lejátszással. C szériás tv.m volt eddig, de egy kezemen meg tudom számolni hány videót nem játszott le az elmúlt 3 évben, azok is kivétel nélkül jóskapista-majd-én-átkódolom "release" volt, amik szerencsére mára kb teljesen kihaltak a nagyobb torrent oldalakról. Egyébkén nem smart-ot veszel, és adnak mellé egy böhöm kijelzőt, hanem fordítva. Én nagyon jól elvoltam eddig smart nélkül, de most hogy van, két nyomás és nézem a youtube csatornáimon a friss videókat (monjduk itt ki is merül nálam az okosság). Ami a fő gond, és ez nem smart probléma, az az, hogy a dlna szabvány szerinti felirat valahogy nem jelenik meg a tévén.
Ha pedig olyan helyen laknék, ahol kellene még egy set top box is, a külső lejátszó meg az erősítő mellé, tuti hogy fognám mind a négy távkapcsolót és olyan messze dobnám, amennyire csak tudnám. Pl a tavalyi samsung hangprojektor se tudja az anynet-et, ami sztem rossz vicc, vagy csak elírták a tulajdonságok között. Agyrém na. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Dadan01 #7887 üzenetére
1 baj van ezzel és a tv-vel való lejátszással.
Általában 2-3 év után már nem mindet játszik le egy tv és ez még a jobbik eset.
Az okos tv az egyik legnagyobb parasztvakítás.
Cserélje az ember évente ha mindent akar vele csinálni mert ugye frissítést már nem csinálnak rá amint kijött az új sorozat.
Ha mégis csinálnak akkor sem fog tudni mindent.
Egy 5k-s lejátszó többet tud lejátszani (pendrive) mint egy 2 éves középkategóriás tv.
Inkább 2 évente vegyen egy kis lejátszót az ember és jobban jár mint egy okostv-vel.
Mi legalábbis ezt szoktuk ajánlani az embereknek ha keresnek nálunk ilyeneket.Lassan jönnek az androidos rendszerrel megtámogatott tv-k.
Annak talán már lesz értelme.
Bár az óriási fejlődés miatt egy ilyen rendszer is 3-4 év múlva gyenge lesz de azért mégis jobban lehet kókányolni. -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7887 üzenetére
sejtettem hogy ez lesz
remélem SAMU-ék korrektek lesznek és megoldják hamar
szerintem nem túl sokan használják ki a TV-k DLNA-ját (sokan azt se tudják hogy van ilyen a készülékükben), így lehet hogy kevesen reklamálnak ez miatt"Én az egy távirányító mind felett elvet vallom"
egyetértek, sőt engem kifejezetten zavarnak a + eszközök/adattárolók (médialejátszó/htpc, NAS, cd/dvd/bd lemezek, stb)
főleg ha már olyan tv-t vesz az ember, ami tudja ezt a funkciót... -
Dadan01
senior tag
Na most értem vissza a tesztelésből: a cimbi 40F5300-as samsungja hibátlanul vitte a feliratokat.
Mivel még a pc-s serviio-val sincs felirat, a samsung tehetne egy szívességet és rendbevághatná az idei széria szoftverét. Sajna ez van, de írok mindjárt a supportnak.hudyfiu
Én az egy távirányító mind felett elvet vallom, ezért tartózkodom minden külső eszköz használatától. -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
serviio-t nem értem hogy teszteled
az csak szerver, nem? gondolom azt szeretnéd, hogy a router legyen a kiszolgáló
vagy PC-n serviio-val is megfelelne, ha arról látná a tv a feliratokat?családban van egy 842-es tplink is, azon is minidlna fut, és a hálózatban lévő WDTV Play szintén nem hajlandó lejátszani a feliratokat DLNA-n, szóval tuti Nálad is a TV (mint lejáétszó) a hibás
estleg egy reklamációt megérhet a SAMSUNG felé, akár azt is beírhatod, hogy régebbi típusok tudták.... -
hudyfiu
senior tag
Ismerősöknek akik tv-vel filmeznek dlna-n már szinte mindenkit átállítottam valamilyen androidos kis kütyüre.
Nem vagyok már hajlandó szívni az ilyenek miatt.
Ismerem sajnos a problémát.
Hogy mindenkinek egyszerűbb legyen az élete inkább rábeszéltem őket valamire.Telefonnal általában sorozatokat nézek és be van állítva bsplayer-en kezdőmappaként a sorozatos mappám és amit indítok onnan játssza sorban a többit, nekem ez a legkényelmesebb.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hudyfiu #7880 üzenetére
Én androidon azt szoktam, hogy es file explorerrel megnyitom a routeren lévő vinyót, rábökök a filmre, aztán felajánlja, hogy melyik lejátszót szeretném használni (bs, dice vagy mx), utána pedig rendesen, feliratostól lejátssza sambán.
Mivel ez megy rendesen, dlna-t nem is nagyon erőltettem androidon, azt csak a tv-vel használom, és szidom a gyártókat, hogy miért nem implementálták a sambát.
-
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
most még kipróbáltam azt is,. hogy Imediashare-rel tableten betallóztam DLNA-n a filmet, majd nem a tableten indítottam el, hanem a felajánlott tv-re küldtem, és a tv-n így is megjelent a felirat
ha Imediashare-rel a tabletet választom lejátszóként, akkor nincs feliratvalamit jól csináltak a B-C tévék szoftverében
hudyfiu:
értettem, csak nem ez volt a kérdés, mert ez csak egy mellékág, hogy kipróbálhassa, hogy a miniDLNA jól teszi a dolgát, és nem az a hibás a feliratnélküliségben
így tökmindegy hogy SAMBA-n megy-e vagy sem -
Dadan01
senior tag
-
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7875 üzenetére
nálam az Imediashare + MXplayer páros lejátszik DLNA-n
Imediashare látja a szervert, és amikor kiválasztod a filmet, akkor felajánlja az MXplayer-t lejátszóként
az érdekes az egészben az, hogy amiket próbáltam feliratosként eddig, azoknál nem tette rá a feliratot az MXplayer, viszont ha TC-ben LAN pluginnal (vagyis SAMBA-n) választom ki a filmet, akkor szépen mellé teszi
vagyis nem az MXplayer a hibás, hanem az Imediashare
a B és C sorozatú SAMU tv viszont továbbra is szépen mellé teszi a feliratot DLNA-n
félek tőle, hogy ez megint valami félresikerült fejlesztés lesz a SAMU-nál (az ilyenek miatt nem frissítek semmin semmit, ha működnek a dolgok amiket használok....) -
fricc_
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is egy ilyen router tulajdonosa leszek.
A tervek szerint vargalex build fog rá felmenni.Azt szeretném kérdezni, hogy van-e mód a winyó hőmérsékletének a lekérdezésére, illetve valamilyen formában a rögzíteni akár egy txt file-ba amibe pl. percenként beleír valami gy hőmérséklet értéket.
A másik, számomra nem derült ki a leírásokból egyértelműen.
Én bizonyos időnként SFTP-zni szeretnék egy távoli helyről a routerre kötött winyóra és nem default SFTP porton keresztül, lehetőleg olyan módon, ha megszakad a letöltés akkor a használt progi tudja folytatni a letöltést.
Ezek közül valamelyik esetleg mindkettő megoldható? -
Peter Kiss
őstag
WDR3600 gyári szoftverrel lekapcsolja a HDD-ket, ha nincs semmilyen művelet rajtuk X ideje?
-
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7872 üzenetére
Én meg csak azt tudom mondani neked, hogy nálam már a 24essel is ment (ezt már irtam is), szóval én a helyedben a tv beállításokban néznék körül, meg a felirat nevekben, meg esetlegaz sem mindegy, hogy mikor került a film mellé a felirat.
Próbáld ki tablettel vagy telefonnal is a filmlejátszást!!! -
Dadan01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7871 üzenetére
Értem én, köszönöm a segítséget, csak hogy a történet teljes legyen, azért írtam be az eredményt.
-
-
Dadan01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7869 üzenetére
Közben megvolt a frissítés, ment minden szépen.. egyet kivéve: most sincs felirat ha mellérakom az azonos nevű srt-t, ez pedig nem lenne hátrány a sok sorozat miatt. *Sad face*
-
-
Dadan01
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7867 üzenetére
Akkor nyomok egy resetet, majd a luci felületen betallózva mehet a poli27? Ugye van abban is luci?
Illetve formázni fogja-e a vinyót vagy majd nekem kell kézzel? -
-
Dadan01
senior tag
Ahogy kihámoztam, kellene neki egy frissebb libffmpeg-mini, amit fel is tettem volna, de már nem fér a flashbe.
A vinyót gondolom overlaybe kellett volna formázni, s akkor lenne helyem, ez perpill nem opció. Leszedtem a 25-óst, majd visszatettem a 24es minidlnat. De sajnos a luci felületről eltűnt a services alól a beállító felület, ezt hogyan tudnám visszavarázsolni? -
Dadan01
senior tag
A gondom csupán annyi, hogy a videók mellé rakott külső felirat (srt) nem jelenik meg. A TV egy samu 48h6400, a legújabb elérhető fw-vel, így nincs más lehetőségem, mint szerver oldalon változtatni vmit a feliratok reményében.
A csomagban a 24-es van, felraknám a 25öst de nemtom hogyan... -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7851 üzenetére
Szerintemmax az új fw-hez lesz.
De egyébként miért kellene újabb, mi baj van a 25-össel?.
Arra mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy openwrt-nél miért állt meg itt, mikor tomatóban továbbbviszik, ahogy fejlödik?
Intruder2k5 esetleg tudsz valamit mondani az újabb mivel jobb? -
tzol
tag
Mit kell beállítanom, hogy az openwrt-n futó ftp serverem a hálózaton kívülről is látható legyen? Belső hálóról el tudom érni, de mobilnetről már nem. Valami miatt nem sikerült se googlin se itt értelmesen rákeresnem a problémára.
LuCI-ban Traffic Rules alatt ez van alapból beállítva:
ftp_WAN
Any TCP
From any host in wan
To IP 192.168.1.1 at port 21 on this device
Accept inputEz nekem jónak tűnik...
-
vargalex
félisten
válasz
Stefi_dzsi #7847 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy elírtad benne (esetleg véletlenül) a MAC címet. Nézd meg, hogy mit ad vissza a
wifi detect
parancs, illetve mi van a /etc/config/wireless-ben. Ha nem gond, hogy újra be kell állítani, akkor
wifi detect > /etc/config/wireless
-
Stefi_dzsi
tag
Ebben tudtok segíteni?
-
wwenigma
Jómunkásember
Meguntam a SiXXS féle IPv6-ot, aiccus mókázást. he.net-nek (tunnelbroker.net) van magyar IPv6 szervere. Regeltem 1$-ért egy domaint, megadtam neki a dns.he.net nameszervereit, azt tudom luci-s dyndns konfigból update-elni, es az meg automatikusan atviszi he.net -re az IPv4 végpont cimem.
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7838 üzenetére
5 órája nem szakadt le.
Valószínű már nem is fog.... -
suste
veterán
válasz
vargalex #7843 üzenetére
okok, én tényleg elhiszem, hogy ez valakinek kellhet/jobb, de azért azt Te is elfogadod, hogy ha már tudod a parancsot, akkor sokkal kényelmesebb azt SSH-n használni, minta luciban, nem? (ráadásul ott mehet a TOP és a hasonlók is)
a letöltött anyagokat természetesen SAMBA-n kezelném/használnám, windows-on/android-on/stb
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #7841 üzenetére
kösz a támogatást!!!
én abból indulok ki,hogy akiknek a LUCI szól, vagyis akik nem igazán csípik a parancssort (gépelni és mit gépelni?), azoknak nem túl nagy segítség, ha adsz nekik a LUCI-ban egy parancssosoros ablakot
és ezzel nem azt mondom, hogy az a tök felesleges, mert arra is szüksége lehet valakinek (de pl én akkor inkább már sokkal jobbnak látom az igazi parancssort, ahol egy egyszerű enterrel elküldhetem a parancsot,nem kell "egerésznem")
szerk:
húúú, most látom a nevem alatt, hogy túl sokat "beszélek".....be is fejeztem -
suste
veterán
válasz
vargalex #7836 üzenetére
hát pont ez a baj: parancs futtatásában
vagyis gépelheted a parancsot, kapcsolót
meg tudom csinálni, de sokkal egyszerűbb lenne, ha nem kéne wget-et irogatni, a kapcsolót ki lehetne választani (magyar segédletet lehetne írni hozzá), lehetne esetleg alapértelmezett mentési helyet felvenni
tudom, hogy Neked és másoknak ez 1-2 pillanat, de én olyan ritkán használom, hogy állandóan keresgélnem kell a megfelelő kapcsolót pl, aztán tuti kihagyok egy space-t valahol, és jól elpöcsölök vele 5-10 percet
weboldalon ez mindenkinek max 10-20mp lenne a magyar segédlet miattszerintem másnak is jól jönne, de aztán lehet csak én vagyok ezzel így
-
suste
veterán
már régóta járkál a fejemben egy olyan dolog, hogy jó lenne egy luci-s felület a wget használatára
az itteniek közül nincsen valaki aki összedobná a webes felületet? én sajna 0 vagyok ehhez
nem kell komolyra gondolni, csak 1-2 dolgot kéne tudnia:
-webcím sor
-letöltési hely sor
-1-2 fontosabb kapcsoló a wget-hezaz IPK készítésben biztos segítene valaki (vargalex?
)
szerintem másnak is jól jönne egy ilyen, és mivel nem foglalna sok helyet és egyéb kernelvonzata sem lenne, így bárki feltehetné magának, és nem kéne parancssorozgatni....
talán még az openwrt-sek is átvennék, vagycsinálnának sajátot
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Nincs sajnos másik házam.
Viszont van egy 32gb-os pendrive-om amit hozzá is csatlakoztattam a routerhez.
Meg is formáztam ahogy kell,majd a hálózati helyeknél is megjelent a pendrive meghajtója,írni olvasni tudok.
Valaki? -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #7823 üzenetére
A proci egy Intel T3000, a VGA a Mobile Intel 4 Series Express chipszetben lévő - egyébként egy ASUS K50IJ notebook -, Serviio-val való lejátszás közben a proci terhelés pár százalék, míg ha a gépen nézem Media Player Classic Home Cinema-val, akkor 38-40%, tehát nem hiszem, hogy Serviio-n keresztül nézve a gép csinálna bármit is.
-
suste
veterán
válasz
vargalex #7827 üzenetére
biztos nem vagyok, csak úgy gondolom, hogy nem ez lesz a hiba
de kiderül ha megnézi a prociterhelést (persze azt is fontos tudni, hogy milyen erős gépe van)viszont a lényeg az, hogy az ő helyzetében mondhatjuk azt is, hogy a minidlna a hibás, de mondhatjuk azt is, hogy a TV a hibás (a lényeg hogy nem szeretik egymást
)
a minidlna sok más embernél hibátlanul teljesít (akár samu tv-vel is), szóval nem foghatjuk csak erre... -
vargalex
félisten
Szia!
Azért a serviio features listájában az első sor:
streams audio, video (SD & HD) and image files in their native format or transcoded in real-time
Szóval, ne legyél biztos benne.
-
krealon
veterán
válasz
sanzi89 #7821 üzenetére
"Most újra bekonfoltam a laptopot, Win7 alatt a Serviio-ról 1080p-s mkv Wifin keresztül is hibátlan! Akkor ez miért működik a TV-vel?"
Mert a PC-s program kepes (eleg eros a PC processzora) ujrakodolni a media folyamot, hogy a DLNA szabvanynak megfelelo legyen, a NAS-ra telepitett DLNA szerver pedig nem.
Nem veletlen, hogyha mindenevo lejatszot akarsz, akkor TV-be epitett DLNA szolgaltatast felejtsd el. A DLNA lejatszo nem esz meg minden formatumot.
http://www.dlna.org/dlna-for-industry/guidelinesPart 2 – Media Format Profiles
Table 1. DLNA Media formats for Home DevicesMedia Formats
Required Formats Set
Optional Formats SetImaging
JPEG
GIF, TIFF, PNGAudio
LPCM, MPEG-1 L3, (MP3), and MPEG-4 AAC LC
MP3, WMA9, AC-3, AAC, ATRAC3plusVideo
MPEG2, MPEG-4 Part 10 (AVC) with MPEG-4 AAC LC associated audio
MPEG1, MPEG4, WMV9, HEVC H.265 -
sanzi89
addikt
válasz
Kicsirics77 #7822 üzenetére
Ugyanazokkal a fájlokkal próbáltam természetesen, volt köztük különböző bitrátájúak, felbontásúak, stb. Ami PC-ről megy, routerről nem.
-
Rocko66
aktív tag
-
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7815 üzenetére
gondoltam én hogy a tv lesz a hibás
én pont ezért tiltottam le az fw frissítést mindegyikben, hiszen minden működik ami nekem kell, csak rontani tudnak rajta -és általában meg is teszikaz USB-s és a DLNA lejátszást ne hasonlítsd, hiszen teljesen más útvonalon/módon kapja az adatot
biztos hogy nem a lejátszó része a hibás, hanem vagy a hálózatkezelés (ez már a C szériában is hibás volt egyes fw-kben), vagy pedig a DLNA-n keresztüli konténer/kodek felismerés lesz a hibás2 dolgot tehetsz, fw-t cserélsz, akár visszafelé (ha ez megoldható a te szériádnál), vagy vársz egy fw frissítést (ami vagy lesz vagy nem
)
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #7799 üzenetére
Közben bekonfigoltam egy ASUS RT-16-ot a legújabb Tomato-val és ugyanúgy akadnak a filmek teljesen logikátlanul. Volt, hogy semmi se ment, és akadt a film, utána a router párhuzamosan terheltem 1,3MB/sec letöltéssel és nem akadt, stb.
Úgy tűnik csak a TV-vel van valami baj, csak nem értem miért játssza le a fájlokat USB-ről és PC-ről... -
Rocko66
aktív tag
válasz
sanzi89 #7811 üzenetére
Kipróbáltam az általad javasolt módon is,de így sem működik.
Megformáztam ezzel: http://192.168.1.1:8081
De ugyan az a hiba,hogy a transmissionban nem bírok torrentet feltölteni,meg a hálóhazti helyeknél sem látom a vinyót....
Az előző routerral minden ment mint a karikacsapás.
Nem értem most miért szívok ennyi :S
Valami ötlet még? -
sanzi89
addikt
válasz
Rocko66 #7808 üzenetére
Ha nincs eszközöd csináld a következőt. A merevlemezhez tartozó kábelnek 2db USB dugója van. Az egyiknek adat és táp megy, a másikon csak táp. Amin adat és táp megy, azt dugod a routerbe, amin táp azt pedig aktív USB hub nem lévén egy mobiltelefon töltőfejbe - ha van - vagy egy asztali pc vagy notebook USB portjába. De figyelj oda, melyiket hova! Így biztos megkapja a számára szükséges áramot.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Rocko66 #7808 üzenetére
látom komoly problémák vannak a fogalmakkal
usb hub táppal -
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7801 üzenetére
Azért kértem segítséget,hogy adjatok tippet a megoldáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest