- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi3650
tag
válasz
Intruder2k5 #6596 üzenetére
Amikor teszteltem futott a háttérben a kamera software, így akkor használatban volt.
Akkor már tényleg tanácstalan vagyok
Az ASUS routeren dhcp vagy static ip-t állítottatok be a WAN olalon? Ennek lehet köze hozzá?
Nálam Cisco 192.168.0.1
tp-link wan 192.168.0.2 static (ez van dmz-ben)
dns1 84.2.44.1
dns2 84.2.46.1tp-link lan 192.168.1.1
-
tibi3650
tag
válasz
szasza0802 #6594 üzenetére
A gyárival is lehet wake on lan-t használni, csak az IP & MAC bidding menűben össze kell párosítani a gépet. Majd egy portot forward-olni az IP címre.
A DDNS menűpont alatt tudod beállítani a NO-IP címet. -
válasz
tibi3650 #6592 üzenetére
Épp ma segítettem távolról, telefonon konfigolni egy cisco epc3925-öt, és egy asus rt-n16-ot, mert eddig sima modem volt üzemben, de mivel az megadta magát, cserélték, és sajnos már 3925-ös hgw-re! Lényeg a lényeg, hogy mi is dmz-t állítottunk be, és tökéletesen működik, ergo azzal nem lehet baj! Az online port teszterek csak azokat a portokat mutatják nyitottnak, amik mögött szolgáltatás is fut, ami válaszol a bejövő kérésre! A gépeden minden bizonnyal ezért látszik zártnak ez a sok port, és látszanak nyitottnak azok, amikhez kapcsolódóan a routeren fut szerver szolgáltatás! Ha indítasz mondjuk egy utorrent-et a 1433-mas porton, és úgy tesztelsz, hogy az közben el van indítva (nem kell torrentet futtatni közben, csak a program legyen elindítva), akkor már nyitottnak fogja jelezni a teszt!
-
szasza0802
tag
Sziasztok.
Korábban olvastam a topikot és már akkor gondolkodtam rajta, hogy FW-t kéne cserélni vargalex-re.
Az igazság az, hogy távoli elérést szeretnék a pc-hez, olyat ami Wake on lan-os és ha jól tudom a gyári FW-t ezt nem tartalmazza.
A kérdésem annyi lene, hogy ugyanúgy tudom e telepíteni a vargalex-et, mintha frissíteném a fw-t (tehát a router menüjéből) vagy valahogy máshogy kell? Esetleg mire figyeljek.Még annyit hozzátennék, hogy a no-ip-n is regisztrálva vagyok és már elfejetettem, hogy ezt hogyan kell beállítani a routeren (mit hova kell írni).
Tud segíteni valaki?Köszi.
-
tibi3650
tag
Igen, mintha nem tudná továbbítani a portokat.
Ezért is próbálkoztam forgalmi szabályt is létrehozni, mielőtt ide írtam, hátha megoldja.
Próbálkozom már pár napja, rengeteget olvastam itt-ott fórumokon, így már kicsit bele is kavarodtam.
Ez egy jó megoldás lenne,de ezzel egy számomra fontos funkciót veszítenék el a wake on lan-t.
Többek között ez döntött abban, hogy router vagy NAS legyen az új rendszertag, a kiválasztott feladatra.
A Cisco-ban nem lehet az IP-t a MAC címhez rendelni, így nem tudja megtalálni a kiválasztott gépet.
Esetleg valami más ötlet, amiben megmarad router-ként? -
suste
veterán
válasz
tibi3650 #6590 üzenetére
a 3 nyitottnak jelzett port az mind magán a routeren futó szolgáltatáshoz kapcsolódik, ezért is csak forgalmi szabály van rájuk beállítva
szóval valahol itt lesz a kutya elásva
egyébként a beállításaid jók, mert a LAN-on csücsülő gépre a portfrorward fülön kell beállítani a továbbítástén tuti máshogy közelíteném meg az egész helyzetet:
a tplinket switch üzemmódba állítanám (így kiiktatva a tűzfalát) és nen tenném DMZ-be, és az elötte lévő routeren állítanék be minden továbbítást
ismerősnél is így csináltam meg, és minden jól működik.... -
Celtis
veterán
-
tibi3650
tag
Köszönöm a segítséget!
Töröltem az első képen levő forgalmi szabályt, így csak a második képen levő továbbítás maradt. De így se működikA kamera rendszer eddig működött a router nélkül, csak a Cisco router-modemmel amin persze ugyanúgy átirányítottam a 7777-es portot a gépre. A plusz router-t csak most raktam a hálózatba torrent letöltésre, illetve DLNA megosztásra. Ezek működnek is megfelelően.
Illetve most már kipróbáltam ugyanezen a gépen a 39-es porton egy wake on lan-t és felébreszti a gépet. Nem tudom ennek van-e valami köze hozzá.Kipróbáltam, hogy a kamera software-t átállítom a 39-es portra hátha, de nem.
Nem tudom valahogy a gépen tesztelni az adott portot hogy nyitva van-e?
Várom a további ötleteket
-
-
tibi3650
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Vargalex 1.1.7 alatt hogy tudok port továbbítást eszközölni?
A lényeg hogy a 7777-es portot szeretném a 192.168.1.250-es IP-re továbbítani, ahol fut egy kamera rögzítő program a PC-n. Az alábbi képeken láthatóakat már beállítottam de semmi, nem érem el.Hozzátartozik, hogy egy T-s EPC3925 mögé van kötve a router DMZ-ben, lehet ez a gond?
De pl. a Transmission-t (ami ugye alapból be volt állítva) simán elérem bárhonnan, akár hálózaton kívülről, akár belülről.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Erre tud valaki megoldást?
-
Kroni1
veterán
Nem tud valaki arról valamit, hogy a Twonky-val az mkv filmek alatt a feliratok miért nem jelennek meg LG TV-n?! Egyszerűen nem értem, USB-n játsza, minidlna-n egy másik eszköz játsza, de a Twonky-val nincs felirat..
-
Karima
őstag
válasz
kaciokos #6572 üzenetére
Köszi. Ez a pendrive most csak tesztként van bent, hogy lássam, hogy kikapcsolt számítógépnél, a routerre dugott háttértárral miket tudok csinálni. Más rádugnivalóm hirtelen nem volt
A torrentet nem is irányítottam át erre, az még a belső hdd-n megy. Valójában olyan nagyon sokat nem is torrentezek, max ha eszembe jut valami film vagy zene, akkor azt leszedem a piratebayről, de nem vagyok egy hardcore torrentező. Ezt a routert sem torrentre vettem, csak azért, mert nem volt eddig wifi a lakásban, és már régóta be akartam wifiztetni, mert olyan eszközeim meg vannak (tel, tablet), amik előszeretettel használnák a wifit, illetve hogy az androidos minipc-re (ami a tvre van kötve), meg a többi eszközre meg tudjam osztani úgy a tartalmakat, hogy ne menjen éjjel nappal a nagy asztali gép, és ne kelljen kábelezni sem.
De ha már megvettem ezt a routert, akkor szeretném kihasználni a lehetőségeit (pl nas szerű működés, ftp, felhő). -
Karima
őstag
Áhh, értem! Köszi a felvilágosítást!
"Ha cloudként akarod használni akkor persze, nem is kell több. Sőt, akinek mondjuk csak a filmek, zenék vannak a külsőn és arra kell h menjen a torrent meg a lejátszás, annak tökéletes." - na én pont ez az alfaj vagyok
(sőt, most próbaképp csak egy 8gigás pendrive van a routeren, majd lassan teszek rá egy külső hdd-t is.)
Kösz még1x! -
Kroni1
veterán
Már értem mit kérdezel: Ha cloudként akarod használni akkor persze, nem is kell több. Sőt, akinek mondjuk csak a filmek, zenék vannak a külsőn és arra kell h menjen a torrent meg a lejátszás, annak tökéletes. De nekem mivel nincs belső vinyóm, csak egy külső és ezen tárolok mindent (játék, zene, film, progi, stb) néha lassú. pl. filmeket nehezen kezdi beolvasni, pendrivre másolás is sokáig tart, nagyobb fényképeket lassabban lapozza, FLAC zene akad ha más műveletet is csinálok.. Szóval ezért váltottam nas-ra.
-
Karima
őstag
Közben utánagondoltam, ennek a sebességkülönbségnek igazából a helyi hálózatnál van jelentősége, ott érezhető, hisz ha cloudként használjuk, ott a legtöbb esetben a szolgáltatók által nyújtott feltöltési sebesség messze a router+hdd kombo másolási sebessége alatt van, nem? De még a letöltési sebesség se nagyon éri el - sok esetben - az általad írt 5-10 megás írási sebességet. Vagy rosszul gondolom?
-
Kroni1
veterán
válasz
Kicsirics77 #6566 üzenetére
Persze, csak mivel nekem UPC-től amit kaptam az modem+router egybe készülék, igy nincs értelme mégegy plusz routert beiktatni, az a UPC eszköz is elég minden célomra, és a NAS közvetlenül arról megy..
-
Kroni1
veterán
válasz
Kicsirics77 #6563 üzenetére
Én egy WD MyCloud 2TB-ot vettem, 40k volt a benne lévő HDD-vel együtt, akárhogy is néztem az én céljaimnak megfelelőbbet nem találtam ebben az árban. Asszem a ZYXel 310-est néztem korábban de egy 2TB HDD-vel együtt az kb ugyanennyi lett volna, és ha jól rémlik lassabban is másol mint ez, szóval ezért döntöttem a WD mellett, egyenlőre tetszik is nagyon.
-
Karima
őstag
Köszöntem az infokat!
Más: Tudtok olyan androidos alkalmazást, ami úgy kezeli a router ftp-jét, mintha pl DropBox lenne? Azaz pl csinálok egy fotót mobillal, és akkor ugyanúgy, ahogy felajánlja a megosztási lehetőségek között, hogy feltölthetem dropboxra, vagy facebookra, vagy twitterre, hozzáadná ennek az alkalmazásnak is az ikonját, hogy közvetlen ftpre is feltölthetem egy gombnyomással. (remélem érthető volt
-
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #6558 üzenetére
A UPC féle TC7200-as meg egy WD My Cloud 2TB NAS lett ami kiváltotta. Nincs belső vinyó a gépemben csak egy SSD az OS-nek, és a roterre kötött külső 1TB HDD. Azon volt minden cuccom, de a fájlműveletek sebessége kicsit lassú volt, csakis ezért váltottam le..
-
-
Kroni1
veterán
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy a gyári FW-t hogy lehet visszarakni a WDR3600-as routerre?! Jelenleg a vargalex féle FW van fent, ami tökéletes is, de eladnám, mert kaptam egy másikat, és mivel még 4 év garis ezért szeretném gyári állapotba tenni.
Ha valakit érdekelne dobjon egy PÜ-t..
-
Karima
őstag
válasz
Kicsirics77 #6555 üzenetére
Lehet, bár anno a wan ip-címmel is próbáltam direktben, azzal sem ment. Ez már úgy látszik örök rejtély marad
-
Karima
őstag
Annál, hogy egy eszköz nem úgy működik, ahogy kellene, már csak azt utálom jobban, ha egyszercsak hipp-hopp magától megjavul!
Napok óta – gyakorlatilag mióta megvettem – nem sikerült az ftpre kintről csatlakoznom, most egy kollégámnak akartam screenshotot csinálni a hibaüzenetről, erre nem tökéletesen működik ez a sz@r!!?? Tc-ből, bármelyik böngészőből simán el tudom most érni az ftp-t, úgy, hogy a beállításokon nem változtattam semmit.
(Magától frissíthet ez a router fw-t? Gyárit.) -
Karima
őstag
Kösz. Ezt majd csak este tudom kipróbálni. Mondjuk, nem dől össze a világ, ha nem sikerül, mert a lakásban a belső hálózaton látják az eszközök az ftp tartalmát, szóval ebbe bele tudom tenni a megosztani kívánt zenéket/filmeket, stb, kintről meg használok pl dropboxot, csak idegesít, hogy miért nem tudja a router ezt az alapfunkciót.
-
jarlax
tag
Sziasztok!
Itt is megkérdem, mert itt jobban pörög a topic. Ugyan nekem a 4300-as modell van, de gondolom a beállítások nagyjából ugyanazok.
Kérdésem: hogyan és hol tudom beállítani, hogy bizonyos gépek (gyermekeimé) csak egy meghatározott időintervallumban tudjanak kapcsolódni a netre. Próbálkoztam az Acces Control menüpont alatt, de nem sok sikerrel jártam. Ja, és gyári fw van fent.
Előre is kösz! -
trance89
őstag
szeretném én is használni ezt az adblock scriptet egy 841ND AP-n de nem tudom felrakni mert a router úgylátszik közvetlenül nem éri el a netet:
192.168.88.1 - router ami ossza az IP-t
192.168.88.3 - AP
az AP-n van wifi is bekonfigurálva azon keresztül tökéletesen megy a net csak az AP nem látja közvetlenül
az openwrt pedig punk17 build-je
valakinek valami ötlet? -
edeleny
őstag
válasz
szeva000 #6527 üzenetére
Nálam ugyan ez volt, amikor átdobtam NTFS-ről EXT4-re!
nincs torrent adat a vinyón, mert leformáztad!
Ha kell újra be kell rakni!!No such file or directory
Nem találja a letöltési könyvtárt!
Ami a Transmissionba be van állítva, azt a könyvtárat létre kell hozni!!
Ha úgy volt a letöltésed, hogy /mnt/ könyvtár, akkor a vinyóra kell egy könyvtár nevű mappa!!Ezt leformáztad! vag yuj beállítás, vagy vissza kell állítani a könyvtár struktúrát!
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy kis problémám. Próbálom feléleszteni a kis brazos gépemet wol-on keresztül, de semmi eredmény.
Közben elkezdtem tcpdump-pal nézni a csomagokat és semmi broadcast-wol csomagot nem kap meg a gép. Próbáltam luciból és ssh-n is a parancsot, de sehol sem működik. Egyszerűen egy packet se megy el a géphez. Ezt aktív gépen dumpoltam. Lehetséges, hogy aktív gép meg se kapja a csomagot??? Mert amikor kiküldöm jön rá ARP kérés, amire válaszol egyik-másik. Aktív gépnek is meg kéne kapnia a magic packetet, nem? Mit kéne tennem?
/etc/config/wol|etherwake config-t is már átírtam, de semmi.
-
Karima
őstag
Én is abban reménykedtem, de most megcsináltam lépésről lépésre, amit írtál (közben rájöttem, hogy eddig is így csináltam), és ugyanúgy kapom 5-6 mp elteltével a "connect call failed" hibaüzenetet a tc-ben. gondolom az nem baj, hogy az alap admin/admin felhasználóval próbáltam.
-
szeva000
addikt
válasz
Intruder2k5 #6533 üzenetére
nem szakad...router csatolási pontnál is megvan,a HDD-n a könyvtárakat símán meg tudom nyitni,méretet látom.
Volt,az ntfs-nél,hogy leszakadt,de az egyértelmű volt.Ott párszáz kilobájtos méret volt akkor és csak a transmission menü jött elő.De itt semmi ilyen nincs.Viszont..most tűnt fel...mintha leállna a HDD és az a gond....de miért?????Sambán néztem épp és hallom elkezd felpörögni....
-
-
szeva000
addikt
a transmission beállításai ugyanazok az alapok,mint voltak...az ntfs kizárva,mert pont azt szüntettem meg,mivel az usb-ről való másolás csak kb 6MB/sec volt...Így most ext4-ben stabilan 15MB/s lett.
NTFS rendszer alatt ilyen nem jött elő,ez bizta...ott ment a torrent rendesen,a transmission beállításai is ugyanezek voltak -
szeva000
addikt
válasz
doberman #6528 üzenetére
amit log ír az ugyanaz,mint amit a transmissionban látni...meg valami kód zárólejben...
No such file or directory (bencode.c:1746)most még a másiknál ennyi változás van:
No such file or directory (bencode.c:1746)
Feb 19 16:05:55 transmission-daemon[2471]: Within Temptation - Hydra (Deluxe Box Set) Unable to save torrent file: No such file or directory (torrent.c:488)HDD elvileg nincs leszakadva,minden megy róla...könyvtár is jónak néz ki.Ha a torrentet újra indítom azonnal megy....szintén pár percig és annyi
-
suste
veterán
szerintem user error lesz
ha mindent jól beállítasz, akkor működnie kell:
routeren:
1: USB settings/ftp server -nél elindítod az ftp-t, internet acces enable-hoz pötty, portot hagyod 21-en, add new folder-nél velveszed a megosztani kívánt mapát (ami USB-n rá van dugva), save
2: USB settings/user accounts -nál felveszel egy felhasználót amivel majd el akarod érni az ftp-t (ftp acces = yes), save
pc:
3: pl TC-ben hálózat/ftp kapcsolódás: kapcsolat név bármi lehet, kiszolgáló= "WAN_ip_a_routeren:21", és a 2-es pontban megadottak szerint a felhasználó adatok, passzív mód-nál bent a pipa, ok, kapcsolódásígy mennie kell
-
Karima
őstag
Kintről pingelni tudom, a "ping xxxxx.no-ip.biz" -t beírva, szóval reagál a router, és az admin felületet is el tudom érni.
-
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #6522 üzenetére
sőt első körben ez sem lényeges, mert IP-vel is ki tudja próbálni
egyébként még nagyon régen tényleg így volt, hogy nem lehetett elérni a tplink FTP-t kinről, de szerintem ezt már javították
de persze biztosat én sem tudok, mert én is csak kb 2 percig láttam a gyári szoftot a routeren -
-
-
Rick4
félisten
Ugyan van két ilyen routerem is, de első bekapcsolás után mindössze percekin volt rajtuk a gyári fw, így konkrét rálátásom nincs, csak egy gondolatom, ebből kiindulva itt a kérdés: Mi van, ha az ftp portot beállítod a router belső ip-jére portforwardolva, ill van egy regelt, működő dyndns-ed? Próbáld ki, ennyivel mennie kellene.
-
Karima
őstag
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem, és valakitől kaptam is választ, akinek ezúton is köszönöm, de azért megkérdezem még egyszer
A gyári fw tényleg nem tudja biztosítani az ftp külső elérését? Ez annyira hihetetlennek tűnik nekem, hisz az ftp lényege a külső elérhetőség, nem? Illetve van lehetőség a router admin felületén is engedélyezni az ftp internet elérhetőségét. Ahhoz meg - legalábbis laikusként - nagy név a TP-Link, hogy ha ez bug lenne, akkor ne javította volna már. Főleg úgy, hogy már 2 vagy 3 fw frissítés is kijött. Ha meg nem javítják, akkor szándékosan nem akarják kintről elérhetővé tenni az ftp-t, de akkor ezt meg mivel indokolják?Csak azért feszegetem ennyire ezt a kérdést, mert egyrészt tényleg érdekelne ennek a "korlátozásnak" a miértje, másrészt meg eddig minden tökéletesen működik - kivéve persze az ftp-t -, és mivel nem értek nagyon hozzá, ezért kicsit félek lecserélni a gyári fw-t openwrt-re.
Köszi
-
jimmy1801
tag
válasz
Zügynök #6497 üzenetére
Szia!
Ahogy a fórumot nézegetem eddig rajtam kívül csak neked volt ilyen jellegű hiba 3600-on.
Eddig háromszor húztam újra ez miatt a routert. Most járok 23 nap uptime-nál a legfrissebb Gargoyle firmel. Ez alatt nem Trunk van.
Jelenleg második routerként használom. Transmission fut rajta, igaz leginkább csak seed. Egy pendrive + 160GB vinyó lóg rajta usb hubbal.
Ha így is produkálja a hibát, akkor nincs több ötletem. Havonta nincs kedvem újra húzni. -
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Épp saját buildet készítek egy 3220v2-es rúterre, nem szorosan ide tartozik, de itt jön hamarabb a válasz.
Szóval melyek azok a csomagok amik kellenek ahhoz, hogy az usb működhessen, mármint lehessen csatolni külső vinyót / pendrive-ot, ezután a programokat lehetne már a csatolt eszközre is telepíteni, lehessen swap, a csatolási felület is jó lenne ha látszana luciban. Ami ITT van felsorolva a required packages for usb storage alatt, az elég? Van már egy működő rendszerem, de utólag csak erőltetve tudtam ezeknek egy részét feltenni, aztán elfogyott a hely. Köszönöm előre is!
-
McSzaby
őstag
Mindent sikerült beizzítanom nagyjából kivéve az nfs client-t....
root@Tp-Link_WDR3600:~# mount 192.168.78.5:/mnt/samsung /mnt -t nfs -v
mount.nfs: rpc.statd is not running but is required for remote locking.
mount.nfs: Either use '-o nolock' to keep locks local, or start statd.
mount.nfs: mounting 192.168.78.5:/mnt/samsung failed, reason given by server:
No such file or directory
mount: mounting 192.168.78.5:/mnt/samsung on /mnt failed: Invalid argumenroot@Tp-Link_WDR3600:~# ps -w | grep portmap
768 nobody 1028 S /usr/sbin/portmaproot@Tp-Link_WDR3600:~# mount 192.168.78.5:/mnt/samsung /mnt -t nfs -o nolock -o
tcp -vv
mount.nfs: Protocol not supported
mount: mounting 192.168.78.5:/mnt/samsung on /mnt failed: Invalid argumentNa most az a nagy kérdésem, hogy a portmap miért nobody userrel fut és miért nem tudok mountolni nfs-t az mnt alá??
Az nfs amúgy is bugos cucc,szal amennyire olvastam itt is megvan.. nfsvers=3 kapcsolóval is ugyanez.
-
válasz
vargalex #6507 üzenetére
Szia!
"LuCI-ban az Hálózat->Tűzfal->Egyéni szabályok alatt töröld a 2222-es portra vonatkozó szabályokat"
Nem töröltem csak #-et pakoltam benne az összes sor elejére . Az ugye nem baj, a a folytatólagos félsor elé is #-et tettem?Az nem baj ,hogy a Block URL mintában a félsor előtt nincs # az utolsó (fél) sor elején ?
Az ssh_WAN szabályt töröltem.
És a dropbear is csak LAN figyelésre van állítva.
És ujrandítottam a ketyerét.
Köszi !
Privátban küldhetek egy IP címet?
-
McSzaby
őstag
Mivel ez a "használd a keresőt" szöveg igaz, ezért egyetértek, de gyorsan tegyük hozzá, hogy nem feltétlen egyszerű feladat skoszor itt megtalálni a neked való információt, mivel elég f*s (nem user barát) a keresője a prohardver családnak és tényleg sokszor rettenetesen időigényes.
-
suste
veterán
ezt imádom
segítséget kérsz, ahol elmondod hogy tuti nem kell neked az SSH
megkapod a segítséget
ezután érdeklődsz másik megoldás után
ezután jön az, hogy téged érdekel a téma, meg egyebek...na pont ilyeneknek találták ki a keresőt
(tudom, az meg nagyon időigényes...)tényleg nem bántani akarlak, de legközelebb ilyenkor ne kérdezz, hanem keresgélj itt, és tuti meg fogod találni a választ
ilyenkor kicsit elveszik a kedvem, hogy legközelebb segítsek másnak...
bocs, de ki kellett írnom magamból.... -
-
pluhi
tag
Wow, nem hittem volna, hogy ennyi gebasz van ezzel a cuccal, nemrég indítottam újra az enyémet kb. 120 nap uptime után (véletlenül rossz gombot nyomtam meg hátul)
. WIFI stabil (igaz csak g-n használom), torrent megy, rss megy, minidlna megy. Igaz az enyém nem új verzió, ahogy látom ott volt szopóág a WIFIvel. Természetesen vargalex-szel megy
.
-
Ez most bejutott, vagy nem?
Hol állítsam le a dropbeart? Ha leállítom megszűnik ez?
Nem kell nekem SSH sehonnan se.Feb 18 11:20:42 OpenWrt authpriv.info dropbear[9740]: Child connection from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:45 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:45 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:46 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:46 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:47 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:47 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:48 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:48 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:49 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:49 OpenWrt authpriv.warn dropbear[9740]: Bad password attempt for 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:50 OpenWrt authpriv.info dropbear[9740]: Exit before auth (user 'root', 10 fails): Max auth tries reached - user 'root' from 23.245.22.51:2890
Feb 18 11:20:50 OpenWrt kern.warn kernel: [150139.730000] BruteForce-SSH IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=23.245.22.51 DST=xx.xxx.xxx.xxx LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=111 ID=3142 DF PROTO=TCP SPT=3445 DPT=2222 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
Feb 18 11:20:53 OpenWrt kern.warn kernel: [150142.840000] BruteForce-SSH IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=23.245.22.51 DST=xx.xxx.xxx.xxx LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=111 ID=4372 DF PROTO=TCP SPT=3445 DPT=2222 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
Feb 18 11:20:59 OpenWrt kern.warn kernel: [150148.880000] BruteForce-SSH IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=23.245.22.51 DST=xx.xxx.xxx.xxx LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=111 ID=6692 DF PROTO=TCP SPT=3445 DPT=2222 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest