- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
barazd
csendes tag
válasz
vargalex #2382 üzenetére
Köszönöm vargalex!
Valóban ez volt a probléma. Valami miatt a HDD nem csatolódott fel, én pedig nem vettem észre. SSH-n letöröltem mindent, amit a Transmission létrehozott a router memóriájában, és így már működött a Luci rendesen. Utána be tudtam állítani a HDD-t rendesen.
Viszont egy másik problémába is belefutottam. Megosztottam a HDD-t, és valami miatt nem enged fájlt vagy mappát fel-le másolni/létrehozni/törölni a gyökérben. Ha már bemegyek egy mappába, akkor nincs gond. Egyébként felhasználónevet, jelszót kér, és ha megadom a root adatait, akkor sem működik. Ez normális dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Windows 11
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest