- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
mandras81 #898 üzenetére
Szia!
Én most néztem:
Android-dal Total Commander-ben FTP plugin-nal, felhasználónév: ftp://domainnevem.systes.net:2221Az ftp:// nem kell... mindenütt auto felismerés és passzív mód használata előtt "pipa"
Nekem így működik Alex eredeti configjával...
És ftp a felhasználó a jelszót pedig a http://192.168.1.1:8081/ felületen állítottam be.. -
mandras81
senior tag
válasz
vargalex #897 üzenetére
Nem tudom lecsekkolni sajna most belső hálón, mert nem vagyok otthon.
Tűzfalon egyébként kell bármit állítani hozzá?
Volt restart, de ugyanúgy az 500 OOPS: vsftpd: refusing to run with writable root inside chroot () hibaüzit kapom.
Alapesetben egyébként ftp a felhasználónév, és nincs jelszó, ugye?
-
vargalex
félisten
válasz
SteveBeard #895 üzenetére
Szia!
Még nem próbáltam. De ha jól tudom, OpenVPN-t a gyári software nem támogat, a Cyanogenmod igen.
-
mandras81
senior tag
válasz
vargalex #893 üzenetére
Szia!
Ez (már mókoltam egy picit, visszaírtam az anonymous_enable-t NO-ra, és chroot_local_user-t NO-ra, de előtte sem működött):
background=YES
listen=YES
anonymous_enable=NO
local_enable=YES
write_enable=YES
local_umask=002
check_shell=NO
#dirmessage_enable=YES
#ftpd_banner=Welcome to blah FTP service.
session_support=NO
#syslog_enable=YES
userlist_enable=YES
userlist_deny=NO
userlist_file=/etc/vsftpd.users
#xferlog_enable=YES
#xferlog_file=/var/log/vsftpd.log
#xferlog_std_format=YES
chroot_local_user=NO
chroot_list_enable=YES
chroot_list_file=/etc/vsftpd.chroot_list
allow_writeable_chroot=YES
ftp_username=rootIlletve, a vsftpd.users és vsftpd.chroot_list file ablakokban pedig ftp van mindkettőben.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mandras81 #891 üzenetére
background=YES
listen=YES
anonymous_enable=NO
local_enable=YES
write_enable=YES
local_umask=002
check_shell=NO
#dirmessage_enable=YES
#ftpd_banner=Welcome to blah FTP service.
session_support=NO
syslog_enable=NO
userlist_enable=YES
userlist_deny=NO
userlist_file=/etc/vsftpd.users
#xferlog_enable=YES
#xferlog_file=/var/log/vsftpd.log
#xferlog_std_format=YES
chroot_local_user=NO
chroot_list_enable=YES
chroot_list_file=/etc/vsftpd.chroot_list
allow_writeable_chroot=YES
pasv_min_port=2022
pasv_max_port=2026
port_enable=yes
hide_file={indexfiles,p_protect,*.php}
use_localtime=YES
user_config_dir=/mnt/ftp/userconfnálam ilyen de van aki csatlakozik hozzám
nekem mindegy honnan nyitom meg működik. -
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #890 üzenetére
Ha csak simán felhasználónév-jelszó nélkül írom be, akkor azt kapom, hogy "A kiszolgáló által kért bejelentkezési hitelesítés nem támogatott"
Vsftpd-ben már korábban átírtam az anonymous_enable-t YES-re, ha ez számít.
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #888 üzenetére
Hogyha böngészőn keresztül úgy kell belépni, hogy ftp://usernév:jelszó@domainnév:port, akkor azt írja ki, hogy belső kommunikációs hiba...
Ja, és nincs "gép", csak Android-os eszköz.
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #886 üzenetére
Android-dal Total Commander-ben FTP plugin-nal, felhasználónév: ftp://domainnevem.systes.net:2221
Felhasználó: ftp
Jelszó: router jelszavaBevittem még egy sort a vsftpd-be: ftp_username: root
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Próbálom ftp-n elérni a router-t, és ezt a hibaüzit kapom bejelentkezéskor: 500 OOPS: vsftpd: refusing to run with writable root inside chroot ()
Utánaolvastam, és azt írják, hogy ez ki lehet küszöbölni, ha felvisszük a vsftpd konfig file-ba az allow_writeable_chroot=YES sort, viszont az én Openwrt verziómban (Vargalex 1.1.5) levő vsftpd-ben ez a sor már alapból benne van, és mégis megkapom a hibaüzenetet...
-
-
interman2
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen módon tudnám lecserélni a 4300-as routeremen a vargalex firmware-t vissza gyárira, vagy DDWRT-re (ha van hozzá, mert csak 1043-hoz találtam)?
Köszönöm előre is a segítséget!
(Feltettem a kérdést a 4300 fórumba is, de úgy látom azt jóval kevesebben látogatják, ezért bocsánat, hogy ide is beírtam.)
-
Bem Utat
csendes tag
válasz
Fallen30 #874 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, amikor megvettem. Igaz, és a gyári fw-rel nem próbáltam, csak a vlex-1.1.5-tel, de akkor is, meg ma is, mikor az 1.1.7-et rátettem, csak akkor volt hajlandó föléledni az 5G-s rész, amikor a másikat letiltottam, és úgy rebootoltam (addig hiába nyomtam az 'engedélyezést' (az 5-ös rádión), nem történt semmi). Utána viszont csatlakozott is hozzá, ami tud 5G-t.
-
-
Fallen30
csendes tag
Hi !
Nem rég én is tulajdonosa lettem egy wdr 3600 as routernek .
Olyan problémám van vele , hogy amikor beakarom állítani az 5ghz es wifit akkor nem csinál semmit !
Ezt úgy értem , hogy nem villog a led sem akármit csinálok vele és nem is látom a hálozatot se .
A 2,4 es az münködik.És ha meg bekapcsolom a dual band - et akkor sem villog a 2 wifi led csak a 2,4 es - é .
Az 5 ghz es - é nem csinál semmit . Viszont amikor megvettem még jó volt , csak amikor rádugtam a merevlemezt akkor kért egy rebootot !
És azóta csinálja ,ezt , hogy lefutott a reboot és azota az 5ghz es meg se nyikkan .
Valakinek van valami ötlete ?
Ja a gyári firmware - t 3.13.23 Build 120820 Rel.73549n azóta már rátettem az se segített , se reset se semmi ! -
-
11hh
tag
válasz
Intruder2k5 #871 üzenetére
Én a google DNS szervereit használtam, de a szolgáltatóé is ugyan ezt produkálja..
-
-
TP-Link TL-WDR3600.
A Vargalex 1.1.5 és a vargalex 1.1.7 esetén is azt tapasztalom az 5Ghz WIFI rádiónál , hogyha a magyar norma és a 44-es csatorna van beállítva és a 40MHz (második csatorna alatta) sávszélességet próbálom elmenteni akkor az 5GHz-es WIFI Client módba lép és ez így nem jó semmire . Ez így nómális ?De pl. a 36-os csatorna ; 40Mhz (második csatorna felette) jól működik.
-
Tamarel
senior tag
válasz
Intruder2k5 #864 üzenetére
Telefonról néztem, nem görgettem jobbra.
-
-
vargalex
félisten
Szia!
Akkor itt bizony, ha zavar a log bejegyzés, akkor csak a szolgáltatódnak tudod jelezni, hogy ugyan miért 5 perc náluk a lease time? Bár, elképzelhető, hogy kevés a szabad IP (ugye így nálatok a lépcsőházban maximum 254 db) és azért ennyi, hogy minél hamarabb felszabaduljon.
-
11hh
tag
192.168.14.71 címet routerem előtt lévő swics oszthatta ki nekem, ami a szolgáltatóé mellesleg a lépcsőház legfelső színtjén található.
router kapcsolata:
Típus: dhcp
Cím: 192.168.14.71
Hálózati maszk: 255.255.254.0
Átjáró: 192.168.15.1 -
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #858 üzenetére
Hi!
Ez wan oldali renew, azaz az előtte lévő eszközön kell növelni a lease time-ot. Kérdés, hogy az az övé, vagy a szolgáltatóé (az biztos, hogy privát tartományban van).
-
-
11hh
tag
A rendszernapló teli van nekem ezzel:
Jan 31 22:32:10 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Sending renew...
Jan 31 22:32:10 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Lease of 192.168.14.71 obtained, lease time 300
Jan 31 22:34:40 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Sending renew...
Jan 31 22:34:40 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Lease of 192.168.14.71 obtained, lease time 300
Jan 31 22:37:10 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Sending renew...
Jan 31 22:37:10 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Lease of 192.168.14.71 obtained, lease time 300
Jan 31 22:39:41 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Sending renew...
Jan 31 22:39:41 OpenWrt daemon.notice netifd: wan (820): Lease of 192.168.14.71 obtained, lease time 300
Mit tudok ennek tenni? -
Rascally81
aktív tag
Üdv Mágusok!
WDR3600 (Vargalex 1.1.7 FW) használok,és azt hogyan tudhatom meg, hogy mikor dobta el a wifit?
Esetleg a rendszernaplóba lehet valami bejegyzés? -
11hh
tag
válasz
vargalex #854 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, így már tökéletes!
Tegnap váltottam net szolgáltatót és NAT-os netet ad, egy IP címen sok ember van, és swicsekkel osztja szét, MAC szűréssel. Valami http proxy lehet mert ha megnyitok egy oldalt akkor kis időre felugrik egy másik oldal, és csak utána lép a rendes weboldalra. De ha nincs működő DNS cím kitöltve akkor ez a proxy-s honalp nem tud bejönni, és utána a rendes weboldal se.
De így már tökéletes, köszönöm szépen még egyszer! -
vargalex
félisten
Szia!
Ha azt akarod, hogy a kliensek ne a routert kapják DNS kiszolgálóként, akkor LuCI-ban a Hálózat->Interfészek->LAN oldalon alul a DHCP kiszolgáló beállításainál a DHCP beállítások mezőben teheted meg. A helpként ott található példa pont erre vonatkozik. Tehát esetedben ezt írd a mezőbe:
6,8.8.8.8
Ekkor a kliensek is a 8.8.8.8 DNS szerver IP-t kapják. Az előző megoldás a kliensnek ugyan úgy a routert hirdeti DNS szerverként, de a router maga a szolgáltató DNS szerverei helyett a google-jét használja.
Természetesen kliens oldalon kell egy ip renew a változások életbe lépéséhez (vagy kapcsolat megszakítása, majd újra kapcsolódás).
-
11hh
tag
Hogy lehet beállítani azt hogy a hálózatra ne a 192.168.1.1 DNS címet küldje ki, a router a gépeknek, hanem pl 8.8.8.8 -at. Sajnos az internet szolgáltatómnál valami gubanc van mert csak úgy jönnek be a honlapok ha minden gépnél kézzel írok be egy működő DNS címet.
-
suste
veterán
-
Graf Spee
csendes tag
Sziasztok.
A napokban szereztem be egy ilyen routert.
Eleve vargalex firmware volt rajta: OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777A wifit be tudtam rajta állítani, azzal nem volt nagyobb gondom.
Sikerült működésre bírnom a transmission klienst is. Próbaképp letöltöttem egy kisméretű torrent fájlt. Sajnos nem a pendrive-ra töltötte le ezért kitöröltem (a torrent fájlal együtt, teljesen). Kérdésem az lenne hogyan tudom bekonfigurálni, azt, hogy a pendrive-ra töltse le a torrent fájlt. (csak emiatt vettem USB-s routert, meg a nyomtatómegosztás miatt, de utóbbit egyelőre hanyagoljuk)
Nekem ez a linuxos rendszer túlontúl merev.
-
vargalex
félisten
Szia!
Failsafe sem megy? (Amikor felvillan a SYS led, megnyomod a reset gombot. Ekkor nagyon gyorsan kell villognia a SYS lednek.) Ha igen, akkor onnantól telneten eléred a routert, majd kiadod a
mtd -r erase rootfs_data
parancsot.
(Ha elindult a router - márpedig a jelek szerint tényleg elindul - akkor ugyan ezt csinálja a reset 5 másodpercnél hosszabban nyomva.)
(#846) Kicsirics77: Pont ez a gond, hogy nem éri el a routert.
Szerk: Ja, hogy ezt failsafe-ban gondoltad.
-
Kicsirics77
veterán
nem nézett hülyének senki
google
mondtam hogy részemről OFF
egyébként hosszú reset volt már gondolom,csak nehogy azt érezd hogy megint annak nézlek.
azért írom ezt le mert én is jártam már így és telneten tudtam ujraindítani az uhttpd szolgáltatást
ha végképpen nem megy semmi akkor majd failsafe mode-al lehetne még próbálkozni esetleg ha addig nem lesz más ötlet -
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #842 üzenetére
Pont így csináltam ahogy írtad, 1-es lanon van routerre kötve, beállítottam azt a IP címet amit mondtál, router nem osztja ki az IP címet, se az átjárót, csak egy fals IP címet generál a windows. Ezért állítottam be kézzel. pingelésre nem válaszol még így se, és még a telnet se jön be 23-as porton. Nem szeretem ha hülyének nézik az embert.
-
Kicsirics77
veterán
senki nem mondta hogy annak van baja
de tudod mit a barátod a google ha végig sem hallgatod az embert,hogy segítsen
a routered kellene a gépre kötni az 1.es lan porton
a hálókártyádon meg beállítani a fix ip címet erre 192.168.1.2
maszk 255.255.255.0
utánna meg telneten ujraindítani az uhttpd szolgéltatást emiatt nem éred el a lucit
olvass vissza vagy használd a google-trészemről OFF
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #840 üzenetére
Hányszor állítsam be a hálókártyámat? Hálókártyámnak semmi baja, hisz most is rajta netezek, mindig kihúzom a routerből hogy tudjak netezni, amikor meg próbálom vissza dugom ennyi.
-
11hh
tag
C:\Windows\system32>ipconfig/all
Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : Danipc
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Ethernet:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethern
et-vezérlő
Physical Address. . . . . . . . . : 90-E6-BA-5A-59-22
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::c996:4d99:7002:e558%12(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 261154490
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-18-33-31-EF-90-E6-BA-5A-59-22DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : EnabledC:\Windows\system32>ping 192.168.1.1
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), -
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #836 üzenetére
fölül van a IP cím, utána az alhálózati maszk amibe 255.255.255.0 utána van a router valós átjárója
-
11hh
tag
Este majd megnézek egy 5másodperces resetet ha addig mást nem javasoltok.
További szép napot, köszi mindent! -
11hh
tag
Első 3led folyamatosan világít, a többi ahogy szokott internet kábelnél villog,lankábelelel van összekötve a gép és a router, IP címet a router nem oszt ki, és amikor beírtam kézzel 192.168.1.100 IP-t átjárót 192.168.1.1
a pingre ez lett a válasz:Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 192.168.1.100: Destination host unreachable.
Request timed out.Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),vagyis pingre se válaszol
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #830 üzenetére
A gépet újraindítottam, nem jön be egyiken se semmi.
Én megyek dolgozni délutánra este 22:30 után leszek addig írjatok le ötleteket, mit nézzek meg, vagy mit próbáljak meg.
Köszönöm! -
11hh
tag
Vagy más ötlet amit megnézzek ?
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #827 üzenetére
192.168.1.1 -re bejött a luci fekete képernyője, aztán tovább nem ment, utána frissítettem és az se.
192.168.0.1-nél még ennyi se jött be
próbáljam resetelni a routert 5másodpercig ? -
11hh
tag
Frissíteni akartam az openwrt-ét vargalex 1.1.5-ről 1.1.7-re letöltöttem ezt a fájlt openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade_vargalex_1.1.7.bin feltöltöttem lucin ellenörző md5 egyezett, beállítok megtartása be volt pipálva. Utána ki írta várjak pár percet aztán meg nem jött be a router IP címe a gépen, bepötyögtem kézzel, de utána se lett net, luci oldala nem jön be, ssh se jön be.
Mi lehet a probléma? -
vargalex
félisten
Szia!
Az új build miatt változott a kernel checksum-ja, ezét a repo-ból az 1.1.6-al nem tudsz később kernel csomagokat telepíteni (persze a force kapcsolóvan igen). Illetve ezek a csomagok nem férnek el a maradék jffs2 partíción, így csak extroot esetén van esélyed utólag telepíteni.
-
ajani
aktív tag
Már kétszer is előfordult a routeremmel, hogy látszólag megy a router, de nem lehet rá wifin kapcsolódni - kb 1 hetes uptime után. Nem is látják a wifis eszközeink. Áramtalanítás után minden oké. Mi lehet a gond? vargalex 1.1.5
-
esgabor75
csendes tag
Sziasztok!
Ha irányított (biquad) antennán veszem egy routerről a jelet, elég csak az egyik antennára csatlakoznom? Be lehet valahogy állítani hogy csak arról vegyen? Vagy milyen megoldás lehetséges? Köszi
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Elkészült az általam build-elt firmware 1.1.7-es verziója, elérhető a blogomon.
Változások az 1.1.6-os verzióhoz képest (sajnos abból kimaradtak csomagok):
- uShare integrálva
- luci-app-ushare integrálva
- ntfs-3g integrálvaEzúton is elnézést kérek mindenkitől az esetleges kellemetlenségekért.
-
rokapet
tag
válasz
Rascally81 #808 üzenetére
Nem tudom mik az újdonságok, de a WDR3600-ra felment szépen. A részletes konfig még hátravan...
-
Kicsirics77
veterán
-
suste
veterán
válasz
Rascally81 #815 üzenetére
de jót röhögtem, amikor elképzeltem, hogy valaki csak benéz ide
egy tplinkes fórumban, olyan hozzászólás hogy mire jó a nokia kábel....-tiszta hülyék ezekpl ezzel a kábellel lehet feléleszteni a routert félholt/féltégla állapotból
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #813 üzenetére
Mire jó ez a nokia kábel??
-
válasz
Kicsirics77 #813 üzenetére
Egyszerű, felteszed valahova, mondjuk data.hu, vagy bármi egyéb, és belinkeled ide! Így még a kereső is megtalálja majd...
Valamilyen nekem is van, az enyém ezzel működik!
http://users.atw.hu/intruder2k5/index.php?dir=apps%2F -
Kicsirics77
veterán
Szevasztok Guruk
akinek nokia ca-42 kábele van netán és mikor bedugja azt írja ki,hogy usb uart
és ez a kábel még ráadásul arkmicro külső chippes!
annak van egy jó hírem,van hozzá driverem
ha kell valakinek akkor jelezze -
válasz
levi.hungary #811 üzenetére
Szia!
1. Ehhez sane szervert kell telepítened!
3. Biztos, hogy nem! -
levi.hungary
tag
Sziasztok!
Most kezdem az openwrt-zést 1.1.6-tal, eddig elég egyszerű volt, de van amit nem tudok beállítani:
1. Epson BX300F multifunkciós nyomtat megosztottam, megy a nyomtatás a gépekről, pipa, de a szkenner részét, hogy lehet a kliens gépeken használni?
2. Külső pendriveot tudtam csatolni fatra formázva, de az 1 TB-os külső tápos vinyót nem.
3. Át lehet partícinálni az NTFS vinyót adatvesztés nélkül EXT2-re, mivel úgy olvasom a leggyorsabb.Adnátok egy leírást, ami működik is? Amiket találtam azok nem jók. Köszönöm!
-
Ide is beírom, hátha hamarabb sikerül megoldani a problémát:
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Adott egy TP-Link WDR3600-as router és egy TP Link WA801ND access point. A router a földszinten a nappaliban van és ennek a wifi jelét szeretném felerősíteni az emeleten. Erre szolgálna a WA801ND.
A routeren semmit nem állítottam, be van kacspolva a wifi része, le van jelszavazva. Az access pointot WDS repeater módba kapcsoltam, megkerestem vele a routert és kapcsolódtam rá az alábbi beállításokkal:
Mode: 11bgn mixed
Channel width: auto
Max Tx rate: 300Mbps
Enable wireless radioAz emeleten rácsatlakozik egy eszköz az access point wifi jelére és látom, hogy fullon van a jelerősség, de néhány pillanat múlva el is dobja és rácsatlakozik a földszinti jelre (látszik, hogy sokkal gyengébb), majd ismét teljes lesz a jelerősség (rácsatlakozik az emeleti access pointra), aztán ismét eldobja az emeleti jelet és rácsatlakozik a földszintire és ez így megy amíg meg nem unom és ki nem kacsolom az access pointot mérgemben
A másik hibajelenség pedig az, hogy ugyan nem dobja el az access point wifi jelét, de az internet nem jön tovább a routertől. Tehát a helyi hálózaton rajta vagyok, de az internetet nem küldi tovább az access point. A mobiltelefonomon jól látszik, hogy a wifit jelző ikon teljes jelerősséget mutat, de szürke színű. Ki is próbáltam, a hálózaton lévő NAS-ra simán be tudok lépni, de weboldalakat nem tudok megnyitni.Mit rontok el? Mit állítok be rosszul? Vagy hibás az eszköz? Vagy csak ez a technológia ilyen gyatra?
Eléggé kétségbe vagyok esve, hogy kifizettem több ezer Ft-ot és nem tudom használni az eszközt
Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Rascally81 #808 üzenetére
Gondolom amint fel tud jönni az oldalra, meg fogja írni, ahogy eddig is, csak mivel tegnap erősen döglődött a PH, így ez most elmaradt, vagyis legalábbis tolódott kicsit...
szerk.:
Helyesbítek, az oldal ma is erősen döglődik! -
sniphoe
aktív tag
Sziasztok!
WDR3600 routert használok, 40/20-as DIGI internettel.
Gyári FW-rel kábelen tudja a fel 5MB le 2,5MB értékeket.
Lefele WIFI-n is hozza az 5MB/sec-et, de felfele sehogysem akar 1400KB fölé menni.
WIFI kapcsolatra 130MBit/sec-et mond az oprendszer.
Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet?
Üdv. -
xigris
őstag
Sziasztok!
Ez azt jelenti hogy be akartak nézni?:
Jan 25 05:25:17 OpenWrt kern.warn kernel: [153562.200000] BruteForce-FTP IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=193.6.168.1 DST=84.2.133.41 LEN=64 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=117 ID=19847 DF PROTO=TCP SPT=59733 DPT=2221 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
Ebből van egy jó pár sor. -
vargalex
félisten
Szia!
Az 1043ND rossz példa erre, mivel az összes hardware verzióra azonos OpenWrt firmware jó. Amire figyelni kell az annyi, hogy az új gyári bootloader van-e a boardon, mert csak az újabb OpenWrt release-k kapcsolják vissza a WAN portot, amit a bootloader lekapcsol. De ez hardware verzió független, mivel egy gyári firmware frissítés alkalmával is felkerülhet, azaz ezt nem hardware, hanem firmware verzió kérdése. Nyilván az újabb vasakon alapból már ez található. Mindenesetre az újabb OpenWrt release-k bármely firmware verzióra feltehető, nincs különböző letölthető verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest