- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
#2197 Garsza:
Van már rá barrier braker, de nem érdemes elkapkodni, mert már valakinek beletört a bicsakja.
Vargalex igérte, hogy a következő buildjébe beszerkeszti ezt is, érdemes kivárni szerintem. Türelem vargalex buildet terem. -
VeryByte
őstag
válasz
brumi1024 #2196 üzenetére
Mondjuk ehhez először nem ártana valami más IP tartományba áttolni a D-Link-et, mint amiben a WDR3600 van. Utána, ha lehet letiltani a WAN kapcsolatot a D-Link-en. (Ezt nem biztos, hogy lehet, nem ismerem annyira azt a firmware-t.) És letiltani a DHCP-t a D-Link-en. Na és ekkor kell a WDR3600 egyik LAN portját összekötni a D-Link egyik LAN portjával. Ja és persze előtte beállítani a D-Link-en ugyanazt az SSID-t, wlan biztonságot és csatornát mint a WDR3600-on.
-
Garsza
veterán
Helló vettem ma egy WDR-3500 szeretnék rá OpenWRT tenni, hogy tudjam torrentezésre használni.
Tudnátok nekem valami jó OpenWRT linkelni és leírást hogy kell felrakni a rooterre. -
suste
veterán
én is hasonlóan vélekedem, mint Kicsirics77
ha nincsen vele gond és mindent tud ami kell nekem akkor nem frissítgetem
ha Te most akarsz feltenni vargalexet, akkor természetesen a legújabbat tedd fel, vannak apróságok amikkel többet tudmint az 1.1.5
de ha már meglévő vargalex-ed van, és jól működik, akkor SZERINTEM felesleges frissítgetni -
Kroni1
veterán
válasz
Intruder2k5 #2193 üzenetére
Hát köszi, álmomban se gondoltam h ehhez megint a virusirtómnak lesz köze...
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki h miért nem tudok belépni TP-Link routerek FW-jébe? Volt itt egy Belkin és egy DLink DIR635 mostanában és azok mentek gond nélkül, de nem sikerült egy ideje a korábban tökéletesen működö 1043-asomnál se belépni, azt visszavették gariba, azt hittem csak az a rossz. Aztán most meglepődtem, mert szintén nem megy ugyanezzel a hibával egy vadonatúj 3600-asnál se ami itt van most nálam. Már a UPC modemet és a routert is reseteltem természetesen, ahogy anno a 1043-nál is de egyszerűen nem lép be csak ez az oldal jelenik meg:
próbáltam a manual meg a router alján szereplő http://tplinklogin.net/ oldalt is de ugyanez a lap fogad.
-
Pjoe69
tag
Sziasztok!
3600-as routerem van elsődlegesen, és szeretném a régi D-link DI-524-et tovább használni.
Kábelen lenne összekötve a 3600-ossal, és két kábeles csatlakozás valamint WIFI futna róla is.
Ha lehet, ugyanaz a WIFI, mint a 3600-osé.
Nos, olvastam a fórumon többféle beállítást, próbálgattam is, de valamiért nem akar összejönni.
Amit eddig próbáltam:
- reset
- IP- 192.168.2.1
- újraindítás
- rákötöm a 3600-osraNos hol kellene látnom, hogy van-e kapcsolat? böngészőben a 192.168.2.1-re semmi
3600-ban sem látom, hogy lenne kapcsolatuk.Ha valaki segítene, és le tudná írni lépésről lépésre, hogy kellene beállítani EZT a router, megköszönöm.
Üdv
-
Kroni1
veterán
Látom sokan még az 1.1.5-ös buildet használják itt a topicban is ezzel a routerrel. Nem jobb az 1.1.7-est feltenni rá? Vagy az 1.1.5-ös valami spéci oknál fogva tud valamit amit ez már nem? Melyiket érdemes feltenni?
-
Tim82
félisten
A médialejátszós problémát azt hiszem, a wireless ethernet bridge-ként használt WRT160N kiiktatásával és a lejátszó közvetlenül a routerre kötésével megoldom, szóval az tárgytalan.
Megpróbálkoztam a nyomtatóval újra, akár úgy, hogy a routernek kellene kiosztania IP-t, akár úgy, hogy én a Statikus bérleteknél megadok fix IP-t, majd a nyomtató saját programjában megadom ezt az IP-t, ez látszik:
May 22 21:32:18 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: authenticated
May 22 21:32:18 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: associated (aid 1)
May 22 21:32:22 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: authenticated
May 22 21:32:22 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: associated (aid 1)
May 22 21:32:25 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: authenticated
May 22 21:32:25 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: associated (aid 1)
May 22 21:32:28 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: authenticated
May 22 21:32:28 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: associated (aid 1)
May 22 21:32:31 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: authenticated
May 22 21:32:31 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA 2c:27:d7:f4:3d:c1 IEEE 802.11: associated (aid 1)A nyomtató elvileg WPA-t tud, WPA2-t nem, 2,4 GHz-en, a 13-as csatornán próbálna csatlakozni (látni látja a hálózatot, de nem kap IP-t). A 2,4 GHz-es hálózaton a titkosítás: mixed WPA/WPA2 PSK (TKIP és AES vegyesen).
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogyha usb-re teszek winchester, akkor egy bizonyos inaktivitás után lekapcsolja?
Üdv:
Imi -
.mf
veterán
válasz
vargalex #2175 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Extrootnál nem tudom, hogy mi lehetett a gond, de szerencsére nem életbevágó, mivel az alap csomagon kívül nem sokat tervezek még rárakni, sztem torrentet sem fogom használni.Ha áramellátással lenne gond, akkor az terhelésnél még jobban megmutatkozna; viszont a rákötött lemezre 12 MB/s körül lehet írni, ami tudtommal a normál érték. Sőt, anno egy másik gépről az USB2 32-33 MB/s-jával órákon át volt írva, és ott sem volt gond. Jelenlegi felállásban néztem már róla végig pár filmet, nem volt gond. Ez a ker--ker--ker hang is csak időnként jelentkezik, most pl. csöndben van (bár továbbra is pörög, tehát még ha a fejet parkoltatja is, nem spin-down állapotban van).
Logokban semmi ehhez kapcsolódó nincs. -
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #2172 üzenetére
Köszönöm!
-
Immy
őstag
Sziasztok!
1 gyors kérdésem lenne:
Igaz az a pletyka, hogy tp-link 3600-os nem képes egyszerre 2.4 és 5Ghz-en kommunikálni a kliensekkel?Üdv:
Immy -
.mf
veterán
Sziasztok!
Először is hatalmas riszpekt, Vargalex for prezident!
Nemrég szereztem egy ilyen routert és telepítettem rá a Vargalex-féle moddolt Openwrt-t. Az előző "okosrouterem" egy korai szériás wl500gp volt, Oleg féle fw-rel, anno abban a hőskorban, amikor mindent úgy kellett összevadászni a netről, majd ssh előtt görnyedve egy-két éjszakát eltölteni avval, hogy működőre össze legyen lőve, felrakni és beállítani a csomagokat, összelőni a sambát. Ez most csak pár óra volt (annak is a fele a másik gépen formázott winyó permission denied üzenete volt, amit végül egy chmod 0777 oldott meg), iszonyat nagy könnyebbségEgy kérdésem lenne más felhasználókhoz: alá tettem egy HDD-t, azon van a swap is (volt egy extroot is, de egy ssh-s reboot parancs után minden beállítást elfelejtett a router, úgyhogy azt azóta inkább nem forszírozom). Hdidle engedélyezve van, viszont még nem nagyon hallottam spindownt, és most is pl. folyamatosan reszel, egy ütemes rer--rer--rer--rer hangot hallatt. Éjszaka kicsit zavaró, meg gondolom a winyó se szereti. Swapra tippelnék, ha a swapot is kilőném, végre átváltana idle-be?
Illetve egy másik kérdésem is lenne. Rémlik valami olyasmi (de keresővel nem találtam meg), hogy az ssh-n keresztüli umount helyett a wss vagy hogyishíjják gomb megnyomása futtatja azt le. Jól rémlik (ezesetben tud-e valaki leírást, linket), vagy csak álmodtam?
Köszi!
-
Tim82
félisten
válasz
vargalex #2163 üzenetére
Szia!
Sajnos a rendszernaplóban csak a mai nap látszik, a tegnapi napot már nem őrizte meg. Holnap este megpróbálkozok vele újra. Elvileg a csatorna nem terhelt, InSSIDer-rel ellenőriztem.
Próbálkoztam tegnap azzal is, hogy kikapcsolom a Mac cím szűrést, illetve egyszer reset-eltem is a routert. Az utóbbi hiba volt, mert azóta a médialejátszóm (egy régi Popcorn Hour NMT A-100 + Linksys WRT160N DD-WRT-vel, mint wireless ethernet bridge) nem hajlandó semmit sem lejátszani hálózaton keresztül. (Látni látja a NAS-om (Zyxel NSA310) tartalmát és tudok mozgatni fájlokat is a NAS és a médialejátszóban lévő belső vinyó között, de akár egy ~ 300 MB-os sorozatepizód lejátszásának indításánál elakad - a végtelenségig bufferel.) Nem tudom, hogy esetleg erre is van-e ötleted, vagy inkább erre is rendszernaplót kellene néznem.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
paulo92
tag
válasz
vargalex #2164 üzenetére
Szia! Hát sajnos továbbra sem megy.
A log fileban ( /var/log) továbbra sem jelenik meg a hp. Érdekes (?), hogy a többi logfile tartalma is teljesen üres.:
A scriptet a /etc/hotplug.d/usb/ -ben hoztam létre (mcedit /etc/hotplug.d/usb/hplj1020A dl filet csak simán másoltam fel, direkt a próba kedvéért a chmod 0777-re állítottam ezen a mappán:
A file tartalma jelenleg ez: -
-
Tim82
félisten
A hálózat, amire csatlakozni próbál a nyomtató, alapból b/g/n mixed módban van. A router továbbra sem hajlandó kiosztani neki IP címet. Ez már csak azért is ritka bosszantó, mert amikor előzőleg átálltam Linksys WRT160N-ről a (gyári firmware-s) WDR3600-ra, akkor semmit sem kellett mókolnom.
-
Tim82
félisten
A gyári programjával próbáltam beállítani és amikor az nem ment, próbáltam a Luci-n fix IP-t. Mac cím szűrés be van állítva, a nyomtatóé is szerepel az engedélyezett címek között. Szerintem ismeri a nyomtató az N-és szabványt is, de ezt még le fogom ellenőrizni késő délután, amikor újra otthon leszek. Köszönöm a segítséget addig is.
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Ma LuCI ban nézegettem a forgalmat és hirtelen egy ilyen hibát kaptam. Ez mitől lehet ? ( értem mit jelent, csak a miértjére vagyok kíváncsi)
Helyreáll magától?Error :faild to create CGI process :cannot allocate memory.
-
Nekem Wifis HP photosmart B109 N-Z van és kaffán működik.
Szerintem töltsd le a nyomtató gyári setupoló programját és futtasd le szépen úgy ahogy a progi kéri (tehát először a nyomtató USB kábellel összekötve a PC-vel ami valahogy össze van kötve a routerrel, satöbbi) és a végén jó lesz.hibalehetőségek:
A nyomtatóban nem szokott lenni N-es szabványu Wifi , tehát a routeren meg kellene engedni a G (szükség esetén a B) szabvány használatát.
MAC szűrés nincs bekapcsolva? -
Tim82
félisten
Wifis nyomtatót (HP Deskjet 3050) próbálok csatlakoztatni az Open WRT-s WDR3600-amhoz, sikertelenül. A router nem hajlandó neki IP címet kiosztani. Próbálkoztam azzal, hogy kézzel beállítok neki IP címet a Luci felületen (a Statikus bérletek-nél) + azt adom meg a nyomtatónak is, de az sem működik.
Ugyanúgy 2,4 GHz-en szeretném, ha csatlakozna, ez működött a nyomtatószoftverben megadva a jelszót a gyári firmware-rel.
Mac filter be van kapcsolva, de ott meg is adtam a nyomtató Mac címét.
Valakinek van esetleg valamilyen ötlete?
-
jozsi252
veterán
Ma reggel be is jelentettem. Amúgy szerinted a router megtudja szakítani a kapcsolatot úgy hogy a modemnak a központtal elmenjen a kapcsolata? ( mert ugyebár villod a DSL LED tehát a központtal sincs kapcsolat ).
A legutóbbi pár évben akármilyen nagy vihar volt, soha nem ment el a net. Most meg ha már egy kicsit esik az eső egyből szarakszik. De amúgy megkérdeztem és a környékbe ilyen hibát nem jelentettek be, szóval egyéni hiba lesz. Múltkor már port reset volt, de nem oldotta meg a hibát. Úgyhogy most mondtam hogy a modemet cseréljék ki, illetve a DSLAM-nál nézzék meg hogy minden rendben van-e.
Mert múltkor spec amikor szakadozott a netem, akkor a szerelő először oda ment, majd hozzám, és mondta hogy a DSLAM-ba állt a víz. Fasza azért
-
jozsi252
veterán
Fura ez a router. Amikor vihar van, elmegy a net egyből szinte. Rákötöm a gépet közvetlenül a modemre és akkor meg jó szokott lenni a net. Most rá is kötöttem, vissza is jött a net. 20 p múlva visszakötöttem routerre a modemet, megint nincs net.
Másik slotba át az utp-t, megint van net. Vissza eredeti slotba utp, aztán ott is van net. Érthetetlen nem kicsit. És amikor a net elmegy akkor a modemen a DSL led villog. Szerintetek most a router vagy a modem szar?
Ja és amikor nincs net, akkor wifin sincs net.
Lehet hogy érdemes lenne a routert visszavinni gariba? Esetleg invinél kérjek Huawei modem cserét?
-
paulo92
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Vargalex- féle buildet telepítettem routeremre. A rendszer számomra tökéletesen működik, megy az ftp, torrent, filemegosztás, viszont nem tudom rávenni a rendszert, hogy együttműködjön a nyomtatómmal. HP Laserjet 1020-as nyomtatóm van. Tudom, hogy létre kell hozni egy hotplug filet, ezt meg is csináltam, viszont ennek ellenére nem működik a nyomtató. A /var/log/hp létre sem jött. Próbáltam már többször újraindítani a p910nd-t valamint a nyomtatót, illetve a komplett routert is, de semmiEsetleg tudnátok javasolni másfajta megoldást? Valamit kifelejtettem a megoldási menetből? Nyomtatni windows 8 illetve windows 7 oprendszerek alól szeretnék, ezt az alábbiak szerint csináltam: (csak a print from windos rész)
Vagy valamit itt szúrtam el? Én főként arra gyanakodnék, hogy a product ID nem megfelelő, viszont ilyen formátumú product ID-t nem találtam sehol a nyomtatón (néztem az alján, illetve a hátulján is)
A /etc/hotplug.d/usb/ tartalmát feltöltöm.:
Válaszotok előre is köszönöm!
Zoli -
Tim82
félisten
Semmi bajom nincs a Luci felületével, csak egy kényelmi feature-ről van szó. Némileg egyszerűbb már a Mac filter-nél látni, hogy melyik Mac cím melyik klienshez tartozik (ráadásul én adhattam meg ott a megnevezést, pl.: "Samsung Galaxy S" és nem mondjuk "android8511.087"-et látok).
Ráadásul olyan nevet adsz meg, amilyet akarsz, függetlenül a kliensek beállításaitól.
Hm, belenézek, ezzel nagyjából megoldanám, amire gondoltam.
Mentségemre legyen mondva, kb. 5 órája csináltam meg a firmware-cserét.
Tehát ha jól értem, a Statikus bérletek menüpont alatt tudom ezt beállítani.
-
suste
veterán
gyárit nem imerem, de mi a bajod a luci/hálózat/ dhcp és dns - oldallal?
Ha ott beállítod melyik MAC- hez milyen IP tartozzon, akkor az állapot fülön név szerint is látni fogod az aktív bérleteket. Ráadásul olyan nevet adsz meg, amilyet akarsz, függetlenül a kliensek beállításaitól. -
Tim82
félisten
Köszönöm a visszajelzést.
Most délelőtt váltottam én is a Vargalex-féle Open WRT-re, egyelőre úgy néz ki, hogy abbahagyta a szakadozást.
A problémám alapvetően hasonló volt, mint Blaise-nek, azzal a különbséggel, hogy a gépen 1 vagy 2 torrent futott csak mindössze és volt, hogy úgy is csinálta a router ezeket a ledobálásokat, hogy leállítottam a torrentklienst.
Vargalex: ha tehetek egy javaslatot, olyasmit bele lehet tenni a firmware-dbe, mint ami a WDR3600 gyári firmware-jénél megvan: egy megadható Description mezőt a Mac cím szűréshez? A gyári felületen ez kifejezetten kényelmes volt, hogy így ott láthatóan is meg tudtam adni, hogy melyik Mac cím melyik géphez/telefonhoz stb. tartozik.
-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #2142 üzenetére
A te build-eddel gondolom ugyanúgy testre szabhatná a nyomtatót, plussz a DLNA is működne a tv-vel nem?
Én még mindig várom, hogy a gariban lévő routerem árát visszaadják, de még mindig nem tudom, hogy ilyet, vagy egy DIR 825-öst vegyek. Attól félek, hogy ha most veszek 825-öst az C1-es lesz már, ami HW-ben megegyezik a 3600-assal, ergo könnyen előfordulhat, hogy az USB sebességben nem fogja hozni a B1-B2 szintjét, inkább ehhez a TPLinkhez hasonló lesz, azért meg nem adnék ki 6-7k-val több pénzt. Mondjuk az lenne a legjobb ha valaki akinek C1-ese van lemérné OpenWRT-vel, hogy mit tud egy B-1-2 rev-eshez képest.. Esetleg meg lehet azt tudni a router dobozáról, vagy az aljáról, hogy milyen rev. router van benne?
-
-
Endless
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2134 üzenetére
Lehet félreérthető voltam de PC-n szeretném nézni a filmet és azon akad.
-
-
Endless
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2132 üzenetére
Wifi-n keresztül.
-
-
Endless
aktív tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy 1080p HD filmet szeretnék nézni a routerre kötött winyóról de folyamatosan akad. Már leállítottam az összes torrentet is és több lejátszóval is próbáltam...Routeren Vargalex féle firmware van
-
vargalex
félisten
Szia!
A mellékelt kép alapján ő DD-Wrt-t használ. Szerintem abban nincs DLNA szerver.
-
-
tusi74
őstag
Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy ha erre a routerre rákötök egy USB-s pendrive-t, akkor lássa a Samu SMART TV?
USB stroage-t engedélyeztem, mountolva van, NAS-nál a Filesharing beállítva, és a WIN8 látja is, simán fel tudom csatolni meghajtóként. \\[Routernév] és rátalál....De a [routernév] nevű hálózatot nem találja meg a TV.
Bocsánat az egyszerű fogalmazásért, de érzem, hogy nagyon közel állok a megoldáshoz... -
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #2122 üzenetére
A Tp-Link előtt így használtam hónapokig, akkor nem volt semmi gond, de mint írtam pár hete jelentkezett ez az egész dobálás dolog.
-
-
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #2120 üzenetére
Router nélkül nem tudom kipróbálni, a 2 IPTV set-top-box és a VoIP telefon is a ZTE-be van bekötve.
-
válasz
Intruder2k5 #2119 üzenetére
Csak nem találom... Pedig úgy rémlik tényleg, mintha írtak volna valamit!
Próbáltad már router nélkül?
-
Húúú bakker, arra elég sokan panaszkodtak az Invitel topikban is, hogy nem bírja a torrentet! De mintha valaki írt volna valami megoldást, majd mindjárt visszakeresek... Saccra 2-4 héten belül volt ez!
-
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #2117 üzenetére
ZTE ZXDSL 931 van, ami home gateway és router is egyben.
-
-
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #2115 üzenetére
1, WAN
2, vargalex
3, 200 volt, de a fenti tanácsra átállítottam 100-ra.Február óta megvan a router, de ezt csak pár hete csinálja, előtte nem volt ilyen gond.
-
-
Blaise
veterán
válasz
Intruder2k5 #2113 üzenetére
Nem, sima 10Mbites DSL.
-
-
suste
veterán
ok, én már alapnak veszem, hogy akinek ilyen routere van az ezen is torrentezik (egysébként egy sokkal olcsóbb router is jó lenne neki)
egyébként még így is lehet "túlterhelés", mert lehet hogy a túl sok kapcsolatszám nem tetszik neki
próbáldmeg lejjebb venni a pc-den.....nem tudom mennyi most, de pl 100 már simán elég bármekkora sebességre... -
válasz
Intruder2k5 #2095 üzenetére
Hát megértem a "düh"-ödet.
Ez a linux annyira sz@r , hogy annyiféle verziója jön ki nap mint nap, hogy még víruskergető sem kell rá.
Ráadásul toxikus és függőséget okoz, mert ha véletlenül belekóstol egy UBI-ba egy kényelmes tudatlansághoz szokott winyóz felhasználó, akkor lévén hogy annyira meg van dolgozva és a s@egge alá tolva a rendszer,hogy ugyanúgy tudja használni mint a winyózt, hogy nem tudja félrelökni.
Nem kell mindig kaviár , akarom mondani nem kell mindenkinek RedHot-tal kezdeni.
Egy kis konzolt előbb utóbb úgyis megkóstolgat az ember fia, s lassan beletanulgat.A winyóz egyetlen vonzereje még szerintem , hogy a ritka alkalmazásokat először még szinte mindig winyózra írják (pl JTAG progik etc.)
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2095 üzenetére
Á, kolléga, ezen besírtam, így reggel itt kacagok a gép előtt :-D
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Feltettem egy másik hdd-t a routerre és minden szépen vissza is ment. Viszont érdekes módon alig csorog valami fel torrenten, mintha a 21234-es port zárva lenne, pedig nem. Régebben 10x ennyi ment fel naponta
Másik, hogy van egy smart tv-m és ott a minidlna megosztásnál amit 1-2 napja leszedtem nem látszik egyből a megosztott mappában, mintha nem lenne ott, hanem be kell másznom a \transmission\done\ mappába és ott meg látom. Azt írták a tv-s topikban, hogy nem a tv-ben van a hiba. (Ez a hiba már a régebbi routerrel is megvolt.)
-
ubid
senior tag
Vargalex statisztikába tud olyat, hogy kliensenként méri a forgalmat meg ilyeneket ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2099 üzenetére
Nem veszem a szívemre
Mellesleg az egyik otthoni PC-n Ubuntu van , mert muszáj vele barátkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest