Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
Hali!
"Unable to save resume file: No space left on device" hiba
A transmission-ben be kell kapcsolni az előtöltés engedélyezését. Nekem ez úgy tünik, hogy megoldotta a hibát.
A beállítások megváltoztatásával kapcsolatban, ha valamit nem tudsz átírni vagy nem fogadja el a változtatást próbálj ki egy másik böngészőt. Nekem volt ilyen problémám is és ez megoldotta.
-
suste
veterán
Ha tényleg jól van kötve, akkor az elosztás után sima 4 eres kábelt kap minden eszköz, amit simán le kell kezelnie. Azt tudom elképzelni, hogy valami fel van cserélve, és ezt a régi router lekezeli, a tplink gyári fw-je meg nem. Pròbáld ki vargalex fw-vel, azzal úgyis több funkciót nyersz.....
-
suste
veterán
nem jól írtad
ha elosztják a 8 eret 4-4-re, akkor 100Mbitet kapsz mind a 2db szálon,ugyanis a 8 ér tud 1gigabitet, 4 ér 100Mbitet, 2ér 10Mbitet, vagyis, ha 2-2-2-2-re osztod, akkor lenne csak 10Mbit egy csatin
és teljesen mindegy milyen eszközbe dugod az így elkészült kábelt, annak működnie kell (már ha jól kötötték be az "Y" ágakat)
nálam is van ilyen kötés, a router 2db LAN csatija megy be 1db kábelbe (sajna csak 1 kábel megy a falban), majd ez van szétválasztva a kábel másik végén 2db kliensnek, meg is van a 100Mbit mindenhol....én megnézném multiméterrel, hogy tényleg jól van-e kötve, és nincsen esetleg zárlat valamelyik erek között
a számozást jól írtad: (1,2,3,6 -> 1,2,3,6) , (1,2,3,6 -> 4,5,7,8) -remélem így van párosítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest