- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Headless #12172 üzenetére
már sok emberrel irogattunk erről a "kell-e a nagy sebesség" témáról, én is hasonlóképpen gondolom mint, te
eddig egy komoly érvett kaptam, hogy PS vagy egyéb konzolnál a konzol frissítések vagy konzol és ps-s játék frissítéseknél ha gyorsba akar játszani az ember, akkor nem mindegy hogy 1-2 perc, vagy 10-20 perc alatt jönnek le a dolgok
de itt is kérdés, hogy a kliensek tudják-e kezelni ezt a sebességet, és a szervertől tud-e jönni ilyen sebességgel a cucc (Én arra tippelnék, hogy a jelen pillanatban 500Mb-1Gb-tel rendelkezők nagyobb része nem is tudja kihasználni ezt a sebességet. A szolgáltatók is bőszen ajánlják, hogy váltson nagyobbra az ember, csak azt nem mondják el, hogy aki csak levelezil meg webezik, annak már az 5Mbit is elég, ráadásul a kliesnt is fejleszteni kéne...)
egyébként meg ez az azonnal de rögtön lehetne indok a torrentnél is, de egy kis előre gondolkodással kiküszöbölhető....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest