- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
A következők elvárásokkal keresek routert:
- torrent kliens futtatás értelmes sebességgel (értsd nem 50k - 100k, hanem mondjuk 1M - 2M)
- DLNA szerver
- nyomtató szerver
- OpenWrtSzerintetek erre a célra a TP-LINK WDR3600 megfelelne?
Ti honnan szereztétek be? Én most emag.hu-n látom legolcsóbban.
Mi tekinthető a közvetlen konkurenciájának pl. Asus terén?
-
libus
őstag
válasz
SztiviVander #10688 üzenetére
A routerre fel van rakva az NFS server.
A média lejátszó (Mede8er MED600X3D) menüjében pedig az NFS elérésen keresztül van elindítva a film.
Igen, kipróbáltam már USB-n hozzákapcsolt külső eszközről megnézni ilyen nagy bitrátájú filmet, úgy nem volt gond.
Valamit le kellene állítani az LuCi-ban a Rendszer/Rendszerindításnál?
A Mede8er MED600X3D fórumán írják, hogy 70MB/sec alatti bitrátájú filmnél nem szabadna akadni NFS-en! -
SztiviVander
addikt
a 2222-nek kb annyira semmi értelme nincs hogy csak na. hamis biztonságérzet semmi több. ha te ismered akkor majd pont az nem ismeri az alternatív portokat aki fel akarja törni?
át kell állítani 33-ra vagy 34765-ra vagy bármi tök egyedire, na ott kb 95% hogy nem fogják keresni. teljes 1-65535 -ig tartományt nem nagyon szkennelnek végig, de 22/2222 , 21/2121 , 80/88/8000/8080 portokat minden hülye és minden hülyéknek készült szkenner ismeri. a brute force védelem pedig igen, csak jól leterheli a routert. a denyhost meg egyszerűen a próbálkozó IP-t nem is engedi kapcsolódni a portra és onnantól nincs terhelés, nem kínlódik az sshd. 443-on a luci csak annyira van biztonságban amennyire az SSL miatt tud. azt mondjuk ti tudjátok hogy SSL vagy TLS -e titkosítás módja luciban, ha ssl akkor törhető. mondjuk nem is értem kinek kell annyira hogy a világon bárhonnan elérje a lucit/ssh-t. világutazóknak talán. de egyszeri embernek kellhet az hogy munkahelyről (ott általában fix ip van), mobilnetről, szülőktől-vidékről elérje. ezeket a tartományokat pedig vígan be lehet rakni a tűzfalba és onnantól pápá kicsi kínaiak. magyaroknak kevésbé ez a szórakozása. legalábbis az én hosts.deny fájlomba nem találtam még magyar ip-t, de még európait se nagyon.
-
(#10689) SztiviVander & (#10690) suste :
Vargalex 1.1.7 van... De gondolkodtam már, hogy frissítek BB-re. Szóval az elmúlt hónapokban kiderült SSH sebezhetőségek benne vannak.Szerencsére még be tudtam lépni. De azért ennyire nem vagyok nyugodt.
A probléma, hogy szeretnék távolról hozzáférni akár a routerhez akár belő hálózatos erőforrásokhoz... gép, vagy ha lesz kamera..stb. Ennek a megfelelő védelme fontos lenne...
Mivel 50-60 log bejegyzés keletkezett így arra tippelek, hogy vagy feladták, vagy a router annyira beáll, hogy a lassúság miatt inkább hagyták... csak tippelek.
Ha BB-re akarok frissíteni és van extroot-om, bár nem telepítettem rá semmit, akkor mennyire körülményes ezt elvégezni? A konfig nem lényeg, mert azt amúgy is mindig fejből csinálom...
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #10689 üzenetére
a log részletből ítélve vargalex van fent neki,amiben nem 22 a port, hanem 2222, és van bruteforce védelem
DE
azt régebben én is észrevettem, hogy a védelem miatt jobban megterhelődik a router, mint nélküle, ráadásul ugyan úgy kísérletezget a bot, tehát sok értelme nincsen szerintem
a port változtatás sem nyújt semmilyen védelmet (látható hogy megtalálták így is)szóval tuti SSH védelem csak az,ha az SSH szerverben nincsen kiskapu, és jó hosszú és sokféle karaktert tartalmazó a jelszó
én arra lennék kíváncsi, hogy a luci a 443-on mennyire van biztonságban?
mert az a nagy többségnél nyitva van, így az lenne a biztonságosabb, ha a 22 alapból zárva lenne, és csak luciból nyitná aki használni akarja, és csak addig amíg használja
persze macerásabb, az igaz, de valamit valamiért -
SztiviVander
addikt
válasz
MrSealRD #10686 üzenetére
1. mondjuk abból hogy nem tudsz majd belépni a routerba
2. IP tartományokat szoktak végigszkennelni és azt az IP-t ami adott porton (jelen esetben a 22-n) válaszol azt bepróbálják. főleg ha olyan ssh verziót mutat a portszkenner ami közismerten törhető.
nem írtad mi van a routeren, de ha valami régebbi openwrt akkor nem ártana frissíteni az sshd-t ha már kirakod és kell az is hogy a világon mindenhonnan elérhető legyen. nem tudom van-e pl denyhosts openwrt-re, ha van akkor fel kell tenni (már ha nincs fent alapból) és beállítani mondjuk 3 invalid logon attempt-re. az eléggé meg tudja keseríteni a próbálkozók életét. -
SztiviVander
addikt
akkor a másik dolog hogy a médialejátszó az mint fájlt éri el a filmet vagy a router DLNA-ját használja? mert ez utóbbinál esetben valószínűleg ez a router tényleg kevés lesz hozzá. a média lejátszó az gondolom megbirkózik a nagyobb bitrátájú filmmel is, biztos kipróbáltad az adott filmet rárakni egy hdd-re (azért nem pendrive-ot mondok mert egy lassabb pendrive-ról is akadhatna) és megnézni hogy onnan hogy muzsikál.
-
libus
őstag
válasz
SztiviVander #10684 üzenetére
Ha csak másolok róla mondjuk a gépemre, pl. ISO-t, az 11-12MB/sec-el szokta nyomni.
-
Ma este másodszor fordult elő, hogy a belső hálózat irdatlan mód belassult. Nézem mi lehet a gond.
Körülmények: Nincs transmission, nincs semmi egyéb. A router csak router. UPC modem switch módban. Ennyi.1. A szabad memória 5-6%-ra esett le. A múltkor ezt már eljátszotta, de akkor a nagy kapkodásban nem néztem meg a naplót.
2. Most megnéztem. A kernel napló tele van ilyen sorokkal:
[1965746.470000] BruteForce-SSH IN=eth0.2 OUT= MAC=64:70:02:d1:5a:bc:00:01:5c:6b:8a:45:08:00:45:00:00:30 SRC=222.174.5.25 DST=176.63.44.87 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=113 ID=580 DF PROTO=TCP SPT=3714 DPT=2222 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0Szóval a kicsi kínaiak unatkoznak és megpróbálnak bemászni.
Kérdések:
1. Honnan tudom, hogy sikerrel jártak?
2. Okozhatta ezt, hogy a no-ip.com-os cím a luci login-ra mutat? (tudom hülyeség volt...)
3. restart nélkül fel tudom szabadítani a memóriát? -
libus
őstag
Ma megnéztem egy 3DBD ISO-s filmet, ami nagyon akadott.
A média lejátszó CAT6-os kábellel van összekötve a routerrel, és azon lóg egy 500Gb-os Samsung HDD.
NFS szerver megvan csinálva.
Ahogy elinndítottam a filmet egy percen belül nekiállt akadozni, ekkor 2mp-re pill.állj, aztán indít,és megint jó volt kb 1 percig.
Miért illetve mitől akadozhat?
A film Total Bitrátája: 46,97 Mbps
Ez még nem akkora, hogy akadnia kellene.
A HDD-nek kevés lenne a bufferje, vagy mi okozza az akadást?
A router terhelése felszökig 2.90-ig közbe. Ez volt a max amit láttam.
Valaki segítsen, mert így szörnyű végignézni egy filmet. -
B-L-A-C-K
titán
Köszönöm a válaszokat, eddig is így használtam és nem volt gond, most kicseréltem a bejevő lan kábelt, hátha az a ludas. Első körben megnézem így, ha tapasztalok problémát akkor beállítom a mondottak alapján...Amúgy a DoS Protection most is úgy van...
-
válasz
B-L-A-C-K #10677 üzenetére
Na a torrent az nem WiFi--re való! De ha mindenképpen elkerülhetetlen, akkor a kliensben a kapcsolatok maximális számát első körben állítsd 50-100-ra! De nem torrentenként, hanem globálisan... A sebességet limitáld be jóval az egyébként WiFi-n elérhető sebességed alá! Ezen kívül a Security -> Advanced Security oldalon a DoS Protection legyen Disabled, és alatta is minden pipát szedj ki!
Aztán próbáld így...
-
válasz
B-L-A-C-K #10673 üzenetére
Lehet igen, ez az egyik jellemző tünete a táp gyengülésének! Bár ez egy éves korban még kicsit korai, de ha olyan helyen van a táp, hogy fűtőtest közelében, vagy esetleg nyáron éri a nap, szóval melegebb az átlagosnál, akkor lehetséges, hogy idő előtt megadta magát...
-
válasz
B-L-A-C-K #10673 üzenetére
Amikor elmegy a Wi-Fi nem bonyolítasz véletlenül nagy adatforgalmat LAN-on keresztül?
Nekem akkor dobta el a Wi-Fi magát, amikor vettem egy NAS-t és a PC-mről elkezdtem visszamásolni hálózaton az adatokat a NAS-ra. A Wi-Fi teljesen kifeküdt tőle, pedig a forgalom a LAN-on keresztül ment. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #10672 üzenetére
Sajnos nincs, az lehet a gond?
-
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
1 éve gond nélkül használtam a routert, de most kezd behülyülni...Dual Band-ban használom, és mostanában hol az 5Ghz-es, hol a 2,4Ghz-es hálózat megadja magát, de mindig csak az egyik, ha adott eszközön pl a 2,4-esen vagyok, az meghal, de az 5Ghz-es megy tovább. Ilyenkor kell neki egy restart hogy mind2 éljen megint. Legfrissebb gyári SW van rajta. Ötlet?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #10665 üzenetére
Sajnos ez csak egy open beta verzio, a vegleges az 1.8.0 lesz kesobb.
-
Gargoyle, Version 1.7.0 - Barrier Breaker 01/05/2015
Version 1.7.0, based on OpenWRT Barrier Breaker is now officially released.
Do NOT try to preserve settings between previous releases and 1.7.0 -- The new configuration files for Barrier Breaker are different than previous versions of OpenWRT and you will likel...
-
suste
veterán
mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya
én jobban szeretem az egyben HDD-t, mert kevesebb az áramvesztési lehetőség, így nagyobb valószínűséggel viszi el a router külső táp nélkül (nekem ez volt a fontosabb)
viszont ha ezzel veszik össze a router (volt "szerencsém hozzá"), akkor nehezebb cserélnisajnos csak az a tuti, amit már kipróbált valaki
(nekem ilyen 1TB Hitachi van: HGST HTS541010A9E680, 20E volt Aqua-ban, eddig nincsen gond vele, nem terheli agyon a routert,mint az előző...) -
libus
őstag
Jelen pillanatban is abban a keretben van egy 500Gb-os vinyó és nincs vele gond.
Vagy arra gondolsz, hogy a WD RED lehet nem fog benne működni??
Akkor milyen keretet ajánlasz?
Vagy inkább vegyek egy külső HDD (mondjuk egy ilyent, vagy ilyent érdemes)
és ezeknek a keretével nincs baj, hisz gyárilag az van hozzá. -
libus
őstag
válasz
mzsombor #10660 üzenetére
Ext4-re van formázva a jelenlegi is ami egy 500Gb Samsung, csak kinőttem, és kellene egy nagyobb.
Ezért kérdeztem... hisz ezt a típust folyamatos működésre tervezték + halk is + megbízhatóbbnak is tartják a többinél.
Szóval jó hozzá, ill. a torrentezéshez? Vagy inkább másik típust ajánlotok? -
libus
őstag
Ehhez a routerhez ezt a HDD-t néztem ki a Transmissionhoz.
Ajánlott torrentezéshez + ehhez a routerhez ez a HDD?
Vagy inkább másik típust ajánlatok?
Mobil rackem van hozzá. -
vargalex
félisten
válasz
SztiviVander #10654 üzenetére
Szia!
Egyébként elég a firewall leállítása is, akkor nem lesz NAT.
-
Elég rossz főnök lehetsz ha a netet is sajnálod...
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #10648 üzenetére
igen,ezt én is írtam, mint megoldást
és ezt is lehetne a cronban időzíteni
mondjuk törölni az ifname-et (uci del network.wan.ifname), bekapcsolásnál meg visszaállítani az eredetire -
suste
veterán
válasz
Zügynök #10646 üzenetére
egyedüli rizikó egyébként, az újrainduláskori idő frissítés, vagyis annak hiánya, mivel nem lesz net
vagyis ilyenkor szerintem az alap időhöz képest csak akkor kapcsol be a hálózat, amikor az alaphoz képest eléri a bekapcsolási időt
javítson ki valaki, ha nem jól gondolomolyan parancs nincs amire gondolsz, de lehet írni ilyen scriptet
ehhez viszont sokat kell utánaolvasnod -
Zügynök
tag
válasz
Zügynök #10645 üzenetére
Áram ki-be kapcsolás ellen akkor csak a disable, stop van egyedül? Nem lehet valami olyan parancsot beírni, ami a jelzett időszakban akár percenként lefut és megállítja a net hozzáférést? Gondolok itt arra, hogy ki-be kapcsolják , oké, elindul a net és egy-két perc után úja leáll. Egy idő után - remélem - feladják......
Szóval nincs valami ilyen command? -
suste
veterán
válasz
Zügynök #10642 üzenetére
az "EDIT" gombbal szerkesztheted a bejegyzéseket
amikor felviszed majd a szabályt, akkor az alul meg fog jelenniha bátor vagy, akkor kiegészítheted disabled és stop szabályokkal is, és akkor tuti nem lehet életre kelteni a hálózatot még újraindítással sem
viszont ha valamiért nem indul el reggel, akkor nem fogod elérni a routert sehogy, csak a factory reset segít, és akkor vagy visszatöltesz egy mentést, vagy mindent újra beállítasz -
Zügynök
tag
válasz
Intruder2k5 #10638 üzenetére
Bizony, jól gondolod, biztos megpróbálják áramtalanítással és újraindítással elérni a netet. Ezek szerint a cron parancsok ezzel szemben védtelenek, tehát így kicselezhetőek?
-
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #10638 üzenetére
ok, meggyőztél, marad a párnás verzió
csak nehogy legyen nekik modemjük is talonban
mert akkor a kábelt kell majd a derekára kötnieegyébként ha disabled-del kapcsolná ki, akkor működhet.....igaz kicsit rizikós
-
Miért? Ha 23:01-kor újraindítja a routert áramtalanítással, akkor az a cronjob ami 23:00-kor leállítja a hálózatot, nem lesz túl hatásos másnap 23:00-ig!
Mondjuk esetleg tűzfal config-ban ez alapján talán biztosabb lenne ilyen szempontból időzíteni, de mondjuk mi van, ha kiiktatják a routert, és átdugják a netet a modembe közvetlenül? Vagy bekötnek egy másik routert éjszakára?
Ha az időzítős elosztót kikötik, akkor minden más is feltételezhető!
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #10636 üzenetére
ezt az időzítést is könnyebben beállíthatod a 8081-en, ha nem ismernéd a cron-t
Intruder2k5
ha nem tudják a router jelszót, akkor azért nem olyan könnyen iktatják kivagyis ezt igen, mert egy áramtalanítással elindul a hálózat
kicsit variálni kell még rajta...
vagyjobb lenne csak a WAN-t tiltani -
válasz
Zügynök #10634 üzenetére
Akkor cron a Te barátod, és időzített feladatként beállítod estére...
/etc/init.d/network stop
majd reggel...
/etc/init.d/network start
Ezzel leáll a teljes hálózat!
Bár mondjuk ha a krealon által ajánlott megoldást kiiktatják, akkor ezt is ki tudják játszani! Ez esetben javaslom este tedd be a párnád alá a modemet!
-
Sziasztok!
WDR-36000 routerem van utolsó előtti gyári firmware-rel. Eddig nem volt semmi gondom a készülékkel, de most kétszer is elment a net csak az újraindítás segített. Nem volt semmi extra terhelés rajta.
Ilyen elő szokott fordulni, vagy kezdjek el aggódni?Előre is köszönöm a segítséget
-
Zügynök
tag
válasz
Intruder2k5 #10630 üzenetére
Szóval mehet a router, de ne legyen net.
-
krealon
veterán
-
-
Zügynök
tag
Sziasztok,
tegnap felraktam a suste firmware-t a 3600-ra, jól megy. Valahogy szeretném rábírni, hogy éjjel 12 és reggel 7 között NE menjen a router (ne legyen internetelérés). Tud valaki ilyesmiben segíteni?
-
válasz
Nexbit #10627 üzenetére
Tomato-ban minden hardveren egyforma, tehát ha RT-AC66U-n jó, akkor Linksys WRT54GL-en is jónak kell lennie! Mondjuk én nem is azt állítottam, hogy nem jó, bár személy szerint jó ideje (ADSL óta) nem használom, de akinek nem felelnek meg a "gyári" alapbeállítások, és nincs tapasztalata vele, az meg fog küzdeni a QoS beállítással! Többen is jelezték már vissza, hogy néhány napig küzdöttek vele, aztán feladták...
Ez azért nem egy port forward!
-
Nexbit
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10622 üzenetére
Asus AC66U Tomatoban jól megoldották -szerintem-
-
TIT
veterán
Módosítottak valamit a legutolsó fw-n,hogy eltünt az UN.jelzés?
-
krealon
veterán
Ha az OpenWRT-ben
- telepited a luci-app-qos -t,
- engedelyezed a System --> Startup -ban a qos-script automatikus futtatasat es
- pontosan megadod a le- illetve feltoltesi sebesseget a QoS menuben, amit a router nelkul mersz,
akkor az alapbeallitasokkal is problemamentesen fog menni a QoS.
En is igy hasznalom. Hibatlanul teszi a dolgat. -
wwenigma
Jómunkásember
Megint 200Mbiten áll a sebességem, többszöri reconnect utan is tehat szolgaltatot kizarnam....
-
-
Gabás
addikt
ha csak könnyen kezelhető QoS kellene a gyári FW-hez képest, melyik rendszer ajánlott?
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #10615 üzenetére
Köszi, az install.txt elkerülte a figyelmem, pedig körbe van lőve felkiáltójelekkel
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10618 üzenetére
köszi!
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10616 üzenetére
köszi!
mégegy kérdés. ahogy olvasom lehet csatolni NTFS meghajtót is.
(próba kedvéért) mehet a miniDLNA NTFS partícióról? csak mert a transmissiont (érthető okokból) külön kiemelted, de elvileg mennie kellene így nem? -
válasz
eastsider #10614 üzenetére
Természetesen igen!
Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
válasz
nyikszi #10613 üzenetére
A HD Sentinel (tudtommal) leginkább hardveres hibákat keres, SMART infó alapján, bad sectort, stb..., itt pedig filerendszer hibákról beszélünk! Az említett szoftver tesztjében egy üres, particionálatlan HDD is tesztelhető, és lehet 100%-os!
Akár az is megfoghatja, hogy PuTTY-ban éppen az /mnt mappa alatt van a kurzor...
A suste féle fw-hez tudtommal TXT file-okban vannak a tudnivalók, a tárhelyén, ahol a firmware-ek is vannak!
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10612 üzenetére
köszi!
a suste fw is támogatja a transmissiont, ill. a DLNA-t?
korrektül hangzik! -
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #10564 üzenetére
Ehhh... nem akarja az igazságot. Mindig azt írja, hogy használatban van az x meghajtó az unmount-nál
Samba, ftp, torrent, minidlna kilőve. Mi foghatja még? Egyébként rátettem a PC usb-jére, ott a HD Sentinel 100%-osnak írja. Lehet sok torrent fut rajta? 200+ jelenleg, de a korlát be van állítva. Egyébként most 2 napig jó volt.
Na majd Suste firmware-jét lehet ráeszkábálom. Hol találok valami jó kis telepítő leírást hozzá, mert a blogon nem láttam, vagy csak vak vagyok
-
válasz
eastsider #10611 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy erősen ajánlott az ext4-re formázás! Megy NTFS-ről is, de sokszor gyalázatos sebességeket produkál! Természetesen mellette lehet NTFS, úgymond adattárolásra, látni is fogja a router, de az a rész amit a routerrel használ, ahova torrentezel, inkább legyen ext4!
Elérni eléred Samba-n (csatlakoztatott hálózati meghajtó), és FTP-n is, utóbbival akár távolról is bárhonnan...
WDR3600-ra van vargalex fw, ami tökéletesen működik, de azért azt tudni kell, hogy az utolsó verzió is már több éves, így egyre inkább a suste félét szokták ajánlani, ami sok mindenben hasonlít is Alex fw-jére, ami nem is csoda, hiszen Alex sokat segített suste-nak a készítésben.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #10610 üzenetére
Szia!
ez jól hangzik, köszönöm a választ
természetesen nem egyszerre töltenék ennyi torrentet. max 1-et szoktam egyszerre tölteni. seedben van most pl notin 14db...ext4-re kell formázni a HDD-t? lehet mellette NTFS partíció is? ftp-n elérem mondjuk a letöltött fájlokat (vagy bárhogy w7/linux mint notiról)? hogy mondjuk srt feliratokat rakjak mellé?
vargalex féle fw ajánlott a fent említett feladatokra?
NAS-on gondolkoztam, de kicsit túllőnék vele a célon. teljesen felesleges lenne... most is 160k-val megy a feltöltés. hetente mondjuk lejön a 1080p webrip sorozat, vagy egy 20gb körüli bdrip. de ennyi.. ez az átlag felhasználás. és a sony w8-on dlna-n nézném ezeket a tartalmakat...
-
válasz
eastsider #10609 üzenetére
Szia!
Igen bírja, de torrentben ne úgy gondolkodj, hogy 10-20 torrentet egyszerre fog leszedni 5-10MB/sec-el... Ezeket a tranmission kliens sorba állítja, és egyenként, esetleg kettesével szépen sorban letölti őket! Aztán seed-ben tartva lehet már sok torrent is egyszerre. DLNA is rendben van, szerintem nem lehet gond az 1080p sem, minden azon múlik, hogy hogyan osztod be a router erőforrásait...
Azt kell mindig észben tartani, hogy ez nem egy 100k-s szervergép!
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
van egy ilyan routerem, full stock minden. 30/3 kábelnet, a külső HDD egy 1TB-s WD green sharkoon házban
megoldható lenne custom fw-vel, hogy torrentezzek rá 10-20 torrent, és ezeket a tartalmakat DLNA-n lejátsszam a TV-men? (bravia W8).
bírja ezt a HW? (1080p) srt? hangsávok? úgy olvastam a miniDLNA elég jó -
suste
veterán
válasz
SztiviVander #10606 üzenetére
mert fw nincs is, csak mentés, ami viszont jó az összes 4MB-osra (TplinkWx-7xx-8xx-9xx)
-
suste
veterán
válasz
SztiviVander #10598 üzenetére
mivel AP-kra nem nagyon csinálnak openwrt-t
dehogynem!
csak Tplinkből van egy pár: 701, 730, 750, 801, 830, 850, 901(#10600) pluhi
akkor openwrt-t neki, és mehet is a WDS-ethernet
lesz roaming, és mindenki egy alhálóban lesz....
és nem lesz feleződés sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest