Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1084) Sinisi válasza suste (#1082) üzenetére


Sinisi
senior tag

Korábban már fent volt ez a cfw. Folyamat ment a transmission egy ráakasztott külső hdd-vel egyetemben. Azt be kellett látnunk, hogy mindannyiunk adott esetbe egyszerre keletkező igényét jelentős lassulás és időnkénti összeomlás nélkül nem képes kiszolgálni a router (nem is erre lett tervezve).

Azért lett visszaállíva a gyári fw-re mert az elképzelés az volt, hogy úgy majd gyorsul a böngészés és a torrentezés is. (az utóbbi valóban nagyon kényelmessé vált, de szerintem ki lehet bírni, hogy 200Mbps-el jöjjenek le az adatok). Szóval gyári alatt valamiért nem tudtuk a böngészést "felgyorsítani", és a nyomatási sebességet sem (itt arra gondolok, hogy 5 oldal nyomtatás legalább 30p volt wifn, Lan-on csatlakozva az oldalak között kb 20-30mp szünet!!!)...

Szerk: Ha nem volt kismillió file a transmissionba betárazva, és jól vissza volt véve a sebesség, akkor nem volt összeomlás, de ha többen filmeztünk egyszerre a külső hdd-ről akkor lagolt, különösen full hd-s nagy kiterjedésű filéknél, és a csúszkával való "tekerést" sem szerette.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.