Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
És ebben állítom, hogy helyzeti előnyünk volt, szerintem az egy főre eső kockák számában valahol az élvonalban lehettünk, és még mellé az akadémiai matematika (számítástudomány) tudás is megvolt. AKKOR.
Egészen biztos vagyok benne, hogy ez nincs így. Eleve nagyon kevés embernek volt pénze akkor számítógépre, miközben az USA-ban már előtte 10 évvel tömegessé vált a használata. Oké, Romániához képest helyzeti előnyünk volt, de Ny-Eu-hoz képest 100%, hogy nem. És akkor még mindig ott van a tőkehiány problémája, amivel még az EU se nagyon tud mit kezdeni az USA-val szemben.
Akadémiai vonalon valahogy mindig sikeresek voltunk, de arra a 100 emberre nem lehet ipart/gazdaságot építeni. A magyar oktatási rendszer hírhedt amúgy erről még ma is.
#13088concret_hp
Hát, azért nem úgy van az. Ezek se állami cégek, csak kormányközeliek. Anno a Samsung is így indult, Dél-Koreában erre még külön kifejezés is van. De mondhatnám Németországot is, ahol az autóipari multik kezében van a fél politikai osztály. Most érted, nyilván nem tetszik nekem se ez a 4IG, MBH, meg társai maffia vonal, de ne állítsuk be úgy a dolgot, mintha magyar sajátosság lenne. Nem az.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest