- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ebben állítom, hogy helyzeti előnyünk volt, szerintem az egy főre eső kockák számában valahol az élvonalban lehettünk, és még mellé az akadémiai matematika (számítástudomány) tudás is megvolt. AKKOR.
Egészen biztos vagyok benne, hogy ez nincs így. Eleve nagyon kevés embernek volt pénze akkor számítógépre, miközben az USA-ban már előtte 10 évvel tömegessé vált a használata. Oké, Romániához képest helyzeti előnyünk volt, de Ny-Eu-hoz képest 100%, hogy nem. És akkor még mindig ott van a tőkehiány problémája, amivel még az EU se nagyon tud mit kezdeni az USA-val szemben.
Akadémiai vonalon valahogy mindig sikeresek voltunk, de arra a 100 emberre nem lehet ipart/gazdaságot építeni. A magyar oktatási rendszer hírhedt amúgy erről még ma is.
#13088concret_hp
Hát, azért nem úgy van az. Ezek se állami cégek, csak kormányközeliek. Anno a Samsung is így indult, Dél-Koreában erre még külön kifejezés is van. De mondhatnám Németországot is, ahol az autóipari multik kezében van a fél politikai osztály. Most érted, nyilván nem tetszik nekem se ez a 4IG, MBH, meg társai maffia vonal, de ne állítsuk be úgy a dolgot, mintha magyar sajátosság lenne. Nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest