Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
válasz bröton #10490 üzenetére
Sajna konkret link nincs. Ez mindenhonna osszeszedett info. Az a motor ha jol tudom max jobb lett, de meg ugy sem jo. Persze ismertem en olyat aki vett es jonak talalta, de az szamomra pont olyan mint amikor a sogorom vedi a nemet premium - kis tulzassal havi szinte jelentkezo - ujabb nyugjeit. Mindent lehet csak nem biztos, h erdemes.
Vagy inkabb ugy fogalmaznek, h akinek az auto inkabb kozlekedoedeny az szerintem inkabb van szuksege egy megbizhato es gondtalan termekre mintsem egy targyra amivel a kelletenek gyakrabban tud barmi (is) tortenni.Ez nyilvan privat velemeny igy keretik egy csipet soval kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest