Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35434496 #22985 üzenetére
Reggel Bömbivel bementünk DZ-be. Mindenhol szuperherok. 3 lövéssel agyonlöttek, fullos okosból... Ők nem sebződtek. 10-12k-t löttem rájuk a deadeye-al. Bömbi ment dolgozni. Én bentmaradtam, 2 cucc volt nálam, pont ennyi hiányzott egy kalibráláshoz, kiviszem. 3 srác pont hívott kimentést. Odamentem, okos le, pulse be, gyógyitás így nincs. Egyik srác elkezdett lőni, 3 lövéstől eldől. Társai odaszaladnak, és lőnek. Ülök az okosban, és röhögök. Ez mi? 6 golyó volt a másik 2 kis srác, 35-40e-t sebzett a deadeye+pulse kombó. Elvérzik mindenki. Jön 4 játékos. "WTF", hangzik az egyiktől, és 4-en elkezdtek lőni. Ulti, okos, pulse, majd a 4 játékos egy tártól ( 19 golyó ) eldőlt. Úgy, hogy nem gyógyítottam magam. Ezek után, mikor jön egy superman, és 4-önket lelő, azt mondom ok. Csakhogy ezeknek valszeg hurka volt a gearje. Mi meg fullba vagyunk.
Még mindig tartom azt, hogy akire a deadeye kombóm nem sebez 20 felett, az okosságot tol...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Revolut
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest