Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #22986 üzenetére
Amikor még nem együtt voltunk, mondom, bemegyek egy kis farmra, mert úgysem játszik senki.
Erre az első sarkon előbukkan egy Manhunt banda és ahányszor kimentem, haltam.
Kb. tízszer haltam így, de ezt mondtam is.
Ezzel nem is lenne bajom, de amikor azt mondtam, hogy ok, leszedem az egyiket, akkor még sebezni se tudtam rajta, pedig ott állt előttem.
Aztán meg leszedek egy másikat simán az MP7-el?
Tiszta vicc az egész.
Azt a játékot, amit talán a legjobban élveztem eddig, most kezdem megutálni, mert ezek a mocsok, kispöcsű csalók csak úgy tudnak érvényesülni, ha teleportálgatnak, meg aimoznak.
Pfff! -
törölt tag
válasz
RECSKA #22986 üzenetére
Így lenne normális de rengeteg a csaló és elvétve játszik pár ember tisztán mint mi. Jó olvasni, hogy elkaptad őket.
Én max farmolni megyek majd 6-ba. Ameddig nincs punkbuster addig nem pvp-zek.
Vicc, hogy mindent védenek vele kivéve a Divisiont.
[link]
Nagyon remélem, hogy megkapja a játék mert van egy listám azokról a csalókról akik lelőttek és szeretném viszonozni a kedvességüket úgy kb 150x fogom agyonlőni az összeset.
Ui: ha berakjàk a punkbustert visszajön a Dream team is. CybR, DemmeR, Zsolt, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest