Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
arnikusz #18521 üzenetére
Csak mert magyar vagy Te is, még nem jelent automatikus védelmet. Tegnap én is csak bementem egy 5 percre DZ-be ökörködni, aztán egész napos rugózás és rugó vadászat lett belőle, 3x futottunk össze magyar csapattal, mivel beszéltek magyarul, nem lőttünk, volt hogy manhunt vagy rugó állapot alatt mentünk, mert messziről nem látszik, de mikor elkezdett lőni akkor sem lőttem vissza, mivel előtte már beszéltünk, kapcsolt ő is, abbahagyta a lövést.
De ha csak simán összefutok "igazmagyarturulHUN"-nal, és meg sem szólal vagy vissza sem köszön, akkor miért ne lőném le, főleg ha már összegyűjtötte nekem a loot is?
Hatalmas volt a tegnapi DZ, a legjobb amikor összefutottunk egy haverokból álló rugó bandával, másik banda üldözte őket, véletlen rugók lettek, mi 3-an is, 10+ rugó egy helyen, és harmada haverod, nem lövöd, harmada csapattárs, volt ott kavarodás.
Az egyik első áldozat még dél körül egy magányos srác volt, igaz egyedül lőttem le kb, a többiek már csak az összeomló hullájára értek oda, szegénykém eldobott 2 nomádot meg egy zöld sealed cache-t, egész nap sajnáltam, nem is bántottam utána solo játékost egyedül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- alza vélemények - tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest