Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz arnikusz #18521 üzenetére

Csak mert magyar vagy Te is, még nem jelent automatikus védelmet. Tegnap én is csak bementem egy 5 percre DZ-be ökörködni, aztán egész napos rugózás és rugó vadászat lett belőle, 3x futottunk össze magyar csapattal, mivel beszéltek magyarul, nem lőttünk, volt hogy manhunt vagy rugó állapot alatt mentünk, mert messziről nem látszik, de mikor elkezdett lőni akkor sem lőttem vissza, mivel előtte már beszéltünk, kapcsolt ő is, abbahagyta a lövést.

De ha csak simán összefutok "igazmagyarturulHUN"-nal, és meg sem szólal vagy vissza sem köszön, akkor miért ne lőném le, főleg ha már összegyűjtötte nekem a loot is?

Hatalmas volt a tegnapi DZ, a legjobb amikor összefutottunk egy haverokból álló rugó bandával, másik banda üldözte őket, véletlen rugók lettek, mi 3-an is, 10+ rugó egy helyen, és harmada haverod, nem lövöd, harmada csapattárs, volt ott kavarodás.

Az egyik első áldozat még dél körül egy magányos srác volt, igaz egyedül lőttem le kb, a többiek már csak az összeomló hullájára értek oda, szegénykém eldobott 2 nomádot meg egy zöld sealed cache-t, egész nap sajnáltam, nem is bántottam utána solo játékost egyedül sem.

Új hozzászólás Aktív témák