Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Érdekes pár óra játékon vagyok ma túl.
Napi challange-ek pikk-pakk lementek random emberekkel.
Aztán go DZ egyedül. Húztam két szintet 30->32-re. De annyira elkóvályogtam, hogy egyszercsak meghaltam. Aztán megint meghaltam, aztán megint.
Gondolkodtam, hogy mi a szösz?! Aztán néztem, hogy DZ6-ban vagánykodom egyedül 
De csak megöltem egyedül azt a group-ot. Nem ment gyorsan, nem ment szépen. De boss + haverjai + még egy banda. Lement. Kimenekítettem a cuccot meg minden. Igaz DZ6-ból gondoltam visszább mentem DZ4-fele, hogy ott hívjam a helit. De útközbe is lenyomtam egy baromi nagy bandát. Vagyis több volt egyszerre. Szóval meg lehet oldani ezt egyedül is. Nem mondom, hogy pite. De abszolút nem a frusztráló kategória még.
Összességében jó nap volt megint. 2 DZ level. 4x9 kimentett cucc, és semmi para. Egyszer se lőttek le a játékostársaim.(#10068) RECSKA Nekem is tegnap volt először ilyen . De érted..hard küldiből rúgtak ki... nevetséges.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolkodtam, hogy mi a szösz?! Aztán néztem, hogy DZ6-ban vagánykodom egyedül