Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz razorka777 #82301 üzenetére
Többet nem mertem felrakni,
Ja a végén még nyer a Honvéd.
Honvédra 6.00 odds
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
juliabrilke
veterán
Auxerre remélem tudja, hogy 1:1 a megbeszélt félidei és a végeredmény is.
-
juliabrilke
veterán
Sporting - FC Porto meccsre mennyire reális az X, esetleg a 0:0?
Ha biztosítani kellene ezt a meccset, akkor mire érné meg? (most 0:0, félidő D, végeredmény D van a szelvényeimen) -
Ace owner
addikt
Jó lenne valami élő tipp, unatkozom
Galaxy Fold 4
-
razorka777
veterán
A Slovan öt meccset vesztett zsinórban.
Hát nem a hatodikon nyernek?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Prien
addikt
Villacher ez az egy fog elmenni a szelvényemről.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Ace owner
addikt
Holnapra viszont nagyon jó lenne összeszedni egy triplázó szelvényt. Rámenne a bónusz, de fogalmam sincs hogy mire rakjam a múltheti eredmények után..
Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Most kéne egy gól!
-
rwin5
őstag
Fakk élő fogadásnál volt a Real kosár, első negyed után ~1,9 volt rájuk az odds, de mondom ha ilyen nagy akkor tuti nem jönnének és le is tettem róla, erre jött a végén simán
-
ANDROID???
addikt
Francia 2 x ma sok lesz mi? Hááát....
-
ZetorGumi
addikt
válasz ANDROID??? #82318 üzenetére
Nem lett velük megbeszélve.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
rwin5
őstag
Visszatért tipszmiksz csabi virított egyből egy ilyen szelót, fene a száját [szeló]
-
Prien
addikt
Már a harmadik olyan forduló, hogy "csak" 2 dönci lett, igaz, 9 meccsből, lesz egy még hétfőn. C'est la vie
rwin5: ki az a "tippmix Csabi" ?
-
yogibear
addikt
Mára jó lehet a Laval - Nancy D és/vagy D/D
Hát nem megmondtam?
Ilyen is ritkán van, meg kellett volna becsülni...
A másik is megvan ráadásul, csak az a baj, hogy kamin, az meg már elment:Sporting CP - FC Porto HT/FT X/X
Mainz - Hoffenheim HT/FT X/X
Laval - Nancy HT/FT X/XGalatasaray - Sivasspor HT/FT X/1Honvéd FC - Pécs HT/FT X/1
Chateauroux - Brest HT/FT X/XMellesleg az angol champ - L1 - L2-ben a múlt szombati fordulóban 4-4-4 x/x volt, plusz az olasz B-ben még 3... egyszer kellene egy jó hatos kombit összerakni végre... fél milla 100 forintra.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Mornock
csendes tag
Szép volt Honvéd .
-
yogibear
addikt
Francia 3-ban hat dönci is volt helyette, abból 5 x/x
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
Prien
addikt
válasz yogibear #82327 üzenetére
Volt ma egy szelvényem, írtam is délután. Kezdtem "örülni", hogy a Slask Wroclaw 1-1-re végez, mondom, akkor legalább nem csak a Villacher (jégkorong) viszi el a 8-as kötésem. Erre 91.percben 2-1, nyert a Slask.
7-et eltaláltam, baccameg, 1 ment el 500-ból jött volna 17 ezer. Így hó végén jó lett volna...A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
Az tök jó, pont a két lengyelt nem mertem beletenni x/1-re mert eddig sorban telibe szopattak, hogy nem jöttek... erre most meg mindkettő
Bakker ma akkorát foghattam volna a ht/ft-kkel egy szerencsésebb összeválogatással... affenébe...
A dán is 0:0 és x/x lett...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nagyúr
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki jön egy kis apró
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz yogibear #82262 üzenetére
már látom, csak megtévesztett ez a szerencsekártya elnevezés... de a minimum 3k, azzal nem lettem volna kisegítve, hogy őszinte legyek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Prien
addikt
válasz razorka777 #82329 üzenetére
...és akkor mindjárt jön Vandit. egy Mainz-Hoffenheim és Laval-Nancy sor kötéssel, 50 ezeré' De az Aalborg-Randers is esélyes volt döncire.
yogibear: hát ja, kicsit jobban rá kéne feküdnöd ezekre az elemzésekre, aztán meg beírni nekünk, micsoda nap lenne, ha a fórumban mindenki nyerne egy szép kis summát... SzZrt fórumtárs be is záratná a topicot
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Egyelőre nem jön úgy, ahogy elképzelem.
de még sok van a bajnokságokból, majd rendeződik a helyzet és beáll egy szintre...
Ma 9 ht/ft-t (x/x vagy x/1) írtam ki magamnak, abból 6 jött...
Jellemzően görög1, török1, francia2, olasz2, angol4 (liga2) német2 ahonnan érdemes válogatni, meg néha egyediek is, mint ma pl. a dán1...
Tavalyi stat alapján a lengyel1, orosz1 is jó lehet még meg az nb1 is, de eddig még kevéssé jönnek be vagy nem ott, ahol várom...
De sok van még hátra, előbb-utóbb be kell jönnie... 6 darab x/x és/vagy x/1 kb. 4-5ezres oddsot ad ki, kamikázéra tökéletes próbálkozás 100 forintért... ráadásul ha jön a hideg és kezd befagyogatni a sejhajuk a fickóknak, sűrűbben fognak félidőben X-elgetni meg a végén is... csak már legyenek túl a meccsen.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
nagyúr
Még magam se hiszem de jött
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz yogibear #82341 üzenetére
megoldottam, lesz, aki megrakja nekem
Pool GG & Real meccs over & Chelsea
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Bakker el sem hiszem: fogtam 3 döncit egy szelvényen... csoda történt.
Mainz - Hoffenheim
Sporting CP - FC Porto
Laval - Nancy„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nagyúr
válasz L_YKing #82345 üzenetére
Amúgy igen, még magam sem hiszem, az elmúlt 2 hétben többször is nyertem, ilyen régen fordult már elő velem
Amúgy még a kell egy teát akartam még ráhúzni, papíron fel is volt írva, aztán kifelé jövet néztem a szelvényt hogy az meg lemaradt, de rátudtam egy isteni sugallatnak, aztán így utólag elfér volna még.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #82349 üzenetére
szép.
nagyon szép.nekem egy 4/5 kombimat vitte ebből pont kettő.
mainz h
porto v
volt az agyamban...igaz, kb egy hete egy itteni kolléga rakott egy 3/4-et döncikkel, asszem 500-as alapréttel, és telibeverte.
általában 3/5-ben 3-at eltalálni már jónak számít.
én egy mixen utoljára valamikor a nyáron találtam el 5 eseményt.
és tegnap tört a jég.
foci 3 brazil h,
röp bolgár verte a törököt
és az utolsó, amire igen büszke vagyok, hogy egyértelműen vrettem nfl-ben a washingtont a nyg-cel.
sem a röp, sem az amcsi foci nem a papírforma volt, de nem is kami.a vizilabda eb óta csak single és 2-es kötések hoztak nyerő szelót.
tegnapig...*****
végéignéztem reggelig az nfl meccset.
iszonyú rossz volt a washington.
kicsit paradox, de a következőn tuti nyerni fognak.
sajnois én nem érem el, asszem nem lesz papírosan[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest