Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
gyuromoj #5706 üzenetére
összezavarodtam most már teljesen
bwin-es vagyok, azt tudom h kivonultak mo-ról és nincs több befizetés, kifizetésről nem tudok még infot majd válaszolnak.
nézegetem az alternatívákat (bet365-re esküsznek a legtöbben pedig serie a-t se látok ott, meg ezen kívül is kevésnek tűnik a kínálat de lehet még nem töltötték fel az utsó fordulókatpedig vmi 15 ezres kamubónusz is van most ott
).
ez a tippmixpro meg felületre ígéretesnek tűnik, adómentes is de bizonytalan az indulása na meg ha el is indul lesz kb 4 fogadás xD meg szerintem a szezonkezdetekig nem is fog elindulni...én meg nyáron akarok meggazdagodni xDszóval segítsetek legyetek szívesek h várjak az adómentes tippmixpro-ra vagy válasszak más irodát a meglévőek közül (ha igen akkor melyiket). vagy ha vki tudja h a bwin továbbra is kifizet (gyakorlatilag ne elméletileg) akkor játszom ott a tippmixpro-ig (vagyis amíg van pénzem ott
)
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Még sosem Tippmixeztem, most kezdett el érdekelni a dolog. A kérdéseim:
Van maximum tét?
A maximum nyerés az 400.000Ft, ezt jól tudom?
Mennyire szoktak egyértelmű meccsek lenni? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #6342 üzenetére
Nem kell olyan...Pár hónapja váltottam androidról, szifonra, azelőtt mondhatni majdnem leköptem akinek az van, de elkezdtem használni, és úgy megtetszett hogy nem is kell más...Volt azóta i4-em (2-3), 4S-em, de végül i4nél maradtam, jelenleg nem költenék jobbra. 4S-t azért adtam el mert 80-90 ezerét nem tud többet sokkal, amit észreveszel annyi hogy 2 mp-el gyorsabban jönnek be a weboldalak de az meg nem érdekel. Szóval Androidot hanyagolom most már, és 50 ezernél nem adok ki többet egy telefonra, mert feleslegesnek tartom...Note2 meg mint mondtam tudod van a családban 2db-is, de nekem nagyon nem adja.
gyuromoj: HJK és Helsingborg igaz jó formában vannak, de most kezdődött a bajnokság, bármi lehet, lehet simán nyer mind2 csapat, de lehet egyik sem, én nem erőltetném, bár most látom 500-as a tét akkor meg nokommmment...
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Erről vélemény:
31 Lahti - Helsinki JK V 1,75
48 Helsingborg - Häcken H 1,72
13 V. Williams - L. Robson H 1,65
53 Bellinzona - Winterthur H 1,75
Eredő odds: 20,25363
Tét: 500Ft
Max. nyeremény: 10125 Ft
3/4 (4 alapfogadás) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #6328 üzenetére
Már elmondtuk 50x hogyha számokkal írja ki valaki a meccset kutya nem foglya megnézni, ha már másolod a számokat akkor egy fél egérmozdulattal kitudod másolni a nevét is, ha meg telefonról írsz szerintem a nevüket röviden betudod írni.
polgárjenő: Nem kell megforgatni semmit, ha nyersz ki is veheted, ha elbukod visszakapod, és azt is kiveheted, de vigyázz első fogadásnál érvényes csak. Egyik ismerősöm megrakott egyenként 11 meccset egy ezressel és csodálkozott csak egy ezrest kapott vissza mikor elmondtam neki érthetően hogy az első fogadásra érvényes, nem a 11 db elsőre...Szóval erre majd figyelj.
-
gery2123
őstag
válasz
polgárjenő #6329 üzenetére
Tudtommal nem. Az összeg azonnal kivehető. Én erre emlékszem mikor olvastam a feltételeket.
Mára valami tuti? :-D
-
én ezt tettem ma:
035 H
038 H
052 H
060 H
065 H
067 Hodds: 30,60252
-
gery2123
őstag
válasz
polgárjenő #6325 üzenetére
Ha elbukod nem kell megforgatni. A személyi szerintem raer akkor ha már igényelni akarod. A min kifizetés hirtelen nem tudom mennyi, de nem 10k. Kevesebb.
-
polgárjenő
tag
KÉNE EGY KIS SEGÍTSÉG GYORSAN BETCLIC BÓNUSZHOZ.
MÉG NEM KÜLDTEM BE A SZEMÉLYIRŐL A KÉPET, MINDJÁRT MEGYEK DOLGOZNI, ATTÓL MÉG ÉRVÉNYES A VISSZAFIZETÉS HA VESZTES A FOGADÁS? RÁÉR UTÓLAG ELKÜLDENI AZ ADATAIMAT? NEM KELL MEGFORGATNI A NYEREMÉNYT VAGY HA VESZTES A FOGADÁS AKKOR A MEGMARADT PÉNZT? JA ÉS MENNYI A MINIMUM KIFIZETÉS? BOCS A NAGYBETŰKÉRT, KÖSZI A VÁLASZOKAT -
samfishR
senior tag
válasz
DeathBat666 #6278 üzenetére
jol tetted h nem raktal rajuk allint, most nezem, hogy utolso negyedben ki lett fujva a real orra.
-
samfishR
senior tag
hat ja, en is rendesen leizzadtam almomban, igen meleg volt a szobaban ejszaka
az under/over playoffban szerintem igen lutri, az under siman uszhat egy hosszabbitas miatt is akar, az over meg megint necces, mert itt mar elegge kiegyenlitettek az eroviszonyok, ritkan van tömés. (miami mondjuk bebizonyitotta az ellenkezojet
)
mara nezelodtem, sok jot nem lattam, szerintem ma megpihenek egy kicsit
-
WaterWave
veterán
Ami ma jó lehet, bár hétfő ugye...
Lahti - Helsinki JK , V 1.75
nekem ez ajándéknak tűnik
-
tzimash
őstag
Trabzonnak miért ilyen magas az oddsa, otthon egy noname csapat ellen?
-
szentes711
tag
Raknék valami szösszenetet mára!
Van ötletetek? -
föccer
nagyúr
-
samfishR
senior tag
ejszaka jott meg GSW is, eleg jo a szeria
-
raktatok mára valamit?
-
na megvolt a ballagás, ismét itt
-
SirAlo
aktív tag
Befektetesi fogadast muveli itt valaki ? Az ingyenes RebelBetting-el is ki lehet hozni havonta 15% nyereseget vagy ahoz mar a fizetos verzio kell ? Es amugy hogy szoktak ezt csinalni? Feltoltenek tobb oldalra is sok penzet es ha az egyik oldalrol kifogy a penz a masikrol feltoltenek ra, mert nekem ez eleg sok tranzakcionak tunik mivel ahoz hogy jo hozamot hozzanak a fogadasok eleg nagy tettel kell jatszani, igy viszont hamar elfogy az oldalrol a penzed.
-
Chereiose
addikt
Na ezaz, úgy látom megint 1 gólon fog elmenni a szelvényem? Lyon gól kéne már csak, gondolom PSG majd beáll és az életbe nem lesz itt Lyon gól..
Visszatérve az irodákhoz: Az a baj, hogy lehet nem is éri meg szarakodni megint az adatok elküldésével, az is tuti van 1 hét mire azonosítanak...Nem tudom mennyire jó ott a support...viszont azt a 11 ezret lehet tényleg megérné rárakni egy duplára
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politikai mémek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest