Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na erre kíváncsi leszek, elég olcsó, remélem nem lesz ehetetlen...
-
ted_mosby
senior tag
válasz férfiállat #26298 üzenetére
a +1 azt jelenti hogy +1 góllal kezdenek, az X1 pedig hogy kétesélyed van tehát az adott oddst akkor is megkapod ha döntetlen,vagy nyer Tunézia.
nálam még 1.3x volt az oddsSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
B-L-A-C-K
titán
válasz férfiállat #26293 üzenetére
"olyat meg nem találok aki jó tippeket adna pedig"
Ilyet nem is fogsz, olyan ember nincs aki mindig nyer, vagy 2-3 naponta, még az igazán profiknak is vannak hullámvölgyei. Egyedül aki a bundamaffiába van azok tudnak igazán nagyot profitálni. Aki meg hosszútávon pozitívban van ezzel már nagy szó.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
hát tippeket nem adok, elvből mert ha nem jön be akkor meg megy a beszólás De nézz körül itt általában hogy ki miket nyom.(most ki is írtam egy duplát.) De itt tényleg sok jó tipp van, már én is nem egyszer nyertem mások tippjeivel.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Regirck
senior tag
Djokovic remélem összekapja magát és csak megpihen egy szettre!
-
ted_mosby
senior tag
válasz férfiállat #26290 üzenetére
Akkor szerintem kezdj el 5000t megduplázgatni. Nekem is úgyjött össze anno a mostani Phillips Monitorom.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
válasz férfiállat #26290 üzenetére
-
ted_mosby
senior tag
Akkor a mai adag:
Nigéria
Sp.Gijon
Tunézia +1
3.69Sp.Gijon
Termalica DNB
2.02Sok sikert nektek is!
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #26281 üzenetére
Persze, te pénzed és kell is kockáztatni, de akkor már inkább online tedd gólokkal és ne ilyen 3 esélyes meccsekkel. Kívánom, hogy bejöjjön, de szerintem belenyúltál 3 döncibe.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gery2123 #26282 üzenetére
iPhone 5-be vannak ilyen effektek, belecsaltam egyet...
giigz: Mallorca-val úgy kalkuláltam hogy idén ugye kiestek első osztályból, most is szarúl állnak, de megint nem fognak kiesni, és most az egyik legcsicskábbal játszanak szerintem nyernek, az odds is jó. Bár lehet simán kikapnak az is benne van...
Nigéria-tól tartok inkább, ott benne vagy egy X is. Az angol meccsnek elvileg tényleg simán kellene jönnie...
[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
Ezek tetszenek. Megrakom én is, de kiegészítem kettő meccsel.
213 Baltimore - Green Bay V 1.75
218 Minnesota - Carolina H 1.75
227 Tenerife - Mallorca V 2.54
239 Etiópia - Nigéria V 1.90
241 Bradford - Tranmere H1.55odds: 22.91
Tét: 200 Ft
Nyeremény: 4 580 FtWindows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
giigz
veterán
Van rá esély, hogy becsípjen, de szerintem a Mallorca X-es lehet, Nigéria az ilyen oddsért nagyon jó lehet, az az angol meccs meg sima papírforma.
Ugyanezt a szelót rakom meg mixen egy ezressel, úgy jöhet 7,5k, meg a Mallorca X-szel szintén ezerből 9,1k.
Meg még rakok egy "saját" szelót is, de azt még nem tudom mi legyen...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #26276 üzenetére
Tudod erre mindig azt tudom felhozni hogy több mint ~600 ezer pluszban vagyok idén úgy hogy pár hónapja nem nyertem és buktam ez idő alatt ~80 ezret. Ha pl mínusz 100 ezerbe lennék idén eleve hagynám az egészet a picsába, de kockázat nélkül tudod nincs nyereség. Szóval ha ez elmegy buktam 100 ezret azóta, azaz nem 700K profitba vagyok hanem 600, ez ezzel jár, nem lehet állandóan nyerni, de kockáztatni meg kell ha akarsz. Biztos emlékszel júniusban mikor 20 ezerből jött 320 ezer, na ott is hasonlóak voltak, csak ráadásul több meccsel.
Ezt azért írtam le amúgy mert pont most raktam meg, így már lebeszélni nem lehet róla...
(#26249) B-L-A-C-K: Most nézem Arsenal Sarandi is jött, szóval 1 meccsen ment el 78 ezer várhatóm 2 ezerből...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nem hittem volna Vettelben, még az utolsó 10körnél is Webber oddsát néztem, de nincs online pénzem.
A mocskos bwin meg baszott megnyitna a leggyorsabb kör piacot, pedig Webber friss gumis elsősége biztosnak tűnt már akkor mikor kiállt másodjára.
De a megérzéseim jöttek szépen : )))
4 és 8 másodpercig beleértve @ 3.50
191,00 HUF Single(csoport fogadások ezek, ajánlom mindenkinek b365n)
Kimi Raikkonen @ 2.20
Romain Grosjean @ 2.37
2-es gyűjtő, 1 bet * 300,00 HUFKár hogy már csak ennyi volt a számlámon - szombatra nyuszi voltam Massa vs Alonsot tenni 3.25ért, de vasárnapra már all in mentem ^-^
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #26260 üzenetére
Én lebeszélnélek erről a tétről, elég lesz 5k-val is, kevesebbet buksz. Még ha milliomos lennél, akkor ok lenne, de így, mint egy csóró laptop eladó
Ezek teljesen 3 esélyes meccsek.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
u17 portugálok rakhatók a horvátok ellen?
1.80-van a hazaiakra tippmixpron, eléggé ajándékszagú a statot nézve, noha utoljára 0-0-t játszottak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
atila4
senior tag
Nekem már fele pénzem megvan az autómra (Golf 2-es )
Mindenképp jövő tavaszra szeretném ha össze jönne a teljes összeg rá[ Szerkesztve ]
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
atila4
senior tag
Tegnap jött a szelvényem. Egy kis pizzára való:
148. (*1-0) Dél-Korea - Brazília V 1,74 (PIPA)
156. Leyton Orient - Milton Keynes H 2,30 (PIPA)
178. Real Madrid B - Recreativo Huelva V 2,75 (PIPA)200-->2200 Ft
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
stefyY
őstag
Nem akarok ennyire hazafinak tűnni, de a Szolnok elleni 1.27 igencsak ajándéknak tűnik a netes 1.15-ök mellett...a hármas kötéssel együtt is vállalható
+a FTC a Buducnost ellen játszik, érdekes az oddsmozgás...lányainkat ugye agyonpakolják, de(!) a Buducnost odds 2.17 mixen, míg bet365-ön már csak 1.85...a fradi pedig 2.30
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zjunior
veterán
Pff Rec Huelva jött volna..
21k veszteségWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Speccy
senior tag
There is hope!
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap lehet rakok egy nagy tétest, már elég régen nem raktam, eddig erre hajlok, de lehet hagyom a picsáb@
-
sz_abika
addikt
Jött a Leyton és jött a Real 2.5 over is
Holnapra F1re aki még nem tette Vettelre ne is tegyék - megmerem kockáztatni hogy meg fog alatta állni a bika. Nekem csak 1 kört álljon az élre és a rajtnál Hamilton ne vigye el a szárnyát kívülről az ideális ívről..bár talán Webber beragad ahogy szokott és Seb tisztán fordul elsőre is.
PSN: xszabikax
-
gyuromoj
veterán
Éjszakára valami biztosabb NHL tipp?
(#26256) Shkiz0
Megint egy meccs...[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
-
sch_a
addikt
Holnapi F1-re mit mondtok? Azon gondolkodom, hogy rakok Hamiltonra meg Grosjeanra. A két Red Bull bajban lehet a rajtnál.
-
B-L-A-C-K
titán
Na kaminak is lőttek, UC Dublin vitte is, igaz csak 2 ezerrel volt rakva, de 2 meccs már jött róle, ez lett volna hátra meg Arsenal Sarandi...
-
gery2123
őstag
Gratula mindenkinek aki ma nyert,vagy csak megközelítette azt- Ma nem raktam semmit,de holnap jó lenne valamit. Valami ötlet? Ja és mi újság az NHL tippekkel?
-- PSN_ID: GerY2123
-
Ace owner
addikt
Jövőheti kínálatról tudunk valamit? Megint ilyen retek lesz?
Látom eredményeken, hát nem nagy szám, de talán jobb.[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
plus44
veterán
Empoli győzelem ide is kellene. Húzós lesz.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
giigz
veterán
Na akkor -10k, bezzeg ilyenkor simán jön a papírforma...
Pici pénzem maradt neten, pár ilyen 500-as kamit (mint idáig az X-ek) megteszek néha, aztán ha abból tudok építkezni, akkor az megy, ha nem, akkor meg most egy kis pihi, ezt a befizetést szépen ki is tudtam venni haszonnal, most azóta hol nyertem hol buktam, most már jó lesz egy kicsit nem ezzel foglalkozni... Mindig...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Végre valami:
148 *(1-0) Dél-Korea - Brazília 1.84 V 0-2
154 ZTE - Soproni VSE 1.80 H 4-0
173 Burkina Faso - Algéria 2.35 H 3-2
174 Elefántcsontpart - Szenegál 1.40 H 3-1
178 Real Madrid B - Rec. Huelva 2.75 V 1-2500ft->14170ft
(#26239) Ace owner
Köszi[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rwin5
őstag
figy pohár, kurvára unom azt, hogy egy helyesírási szótárt játszol itt. Ez egy fórum nagyívből leszarom ki hogyan ír. Hidd el az, hogy nyelvtan tanár vagy férfi létedre, olyan mintha egy töketlen kutyaként akarnál baszni, nálam ekkora státusz szimbólum a végzettséged (már ha igaz) puszíllak, hosszúval.
-
rwin5
őstag
1 meccset éreztem mára, Elefántcsontpart hendit, persze a tegnapi után nem raktam
-
rwin5
őstag
De K*rva jó bunyó ment sport2-őn élőben Boston meccsén
-
giigz
veterán
És végül csak kikapott a Real Madrid B, csak ajándék volt az odds
-
zolee5016
őstag
Nekem is az kell x-re.......
Alavest is x-re gondoltam ,tudtam jók..de nyertek....
Alaves D 2-3
Sabadell,D
Specia D 2-2
Derry D 0-0
Empoli V-
Ez a szelóm.....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
bizke
csendes tag
Sabadell v Las Palmas X2 1,40-ért jónak tűnik!
Sabadell még nem nyert Las Palmas ellen, viszont a góllövőlistát nézve inkább a sabadelliek rugdossák a gólokat. Majd kiderül mi lesz most...
[ Szerkesztve ]
-
söraddict
csendes tag
válasz Algotis #26219 üzenetére
nem ilyen kicsiben toltam a fogadást egészen szeptember végéig, csak nagyon sokat buktam, és azt mondtam vége a nagy téteknek.
az utolsó nagytétes szelvényemre a bayern, chelsea, celtic és plzen kellett. tét 30ezer volt, kerek 100ezer jött volna, és persze a plzen-nek akkor kellett 0-0-át játszani.. pont ma kerestem a szelvényt de barátnőm kidobta a kesztyűtartóból
-
söraddict
csendes tag
brescia-t annyira éreztem hogy fordítani fog, de csak kemény 150Ft-al pakoltam meg az x2-t, így csak 500Ft-ot hoz.
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #26209 üzenetére
Én edzek pár éve most már egyre komolyabban,mondta is barátom illene megtanulni magamra főzni.
De akkor minek az asszony? Majd adsz egy pár leckét vagy megveszem a könyvedetÉn is szeretnék kiadni könyvet SHKIZ kollégával hogyan mennyen el mindig egy meccs a tippmixen címmel
-
söraddict
csendes tag
elefántcsontpart kihagyott bűntető
vagyí most mivan? eredmények.com-on 1-0 van, bet-en meg 0-0
[ Szerkesztve ]
-
bizke
csendes tag
Van valami jó élős tippetek?
-
Bati0501
őstag
Tetszettek már látni?[link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pc_seft #26207 üzenetére
Igen, szeretek sütögetni, bár ez/ezek nem nagy dolgok, de lassan könyvet adok ki...
giigz: Ú enném azt is, de nagyon be vagyok kajálva (még mindig, sőt már jobban mint eddig), 20 kiló felesleget szedtem fel, így 1 hete kilőttem a lisztes dolgokat, már 3 kiló le is szaladt...Így no pizza/gííírosz, péksütemények...:/
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na mindjárt kezdődik az első kamim, remélem el is megy...
Ammmán lett finom...
-
söraddict
csendes tag
szerintem real b behúzza a meccset, huelva piros lap lesz.
mégse
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
"Vagy húz vagy szakít" alapon 10k megy a Dessel - Westerlo 1X-re 2,80-ért, valamiért ezt most érzem, hogy meglesz.
Ha bejön kiutalok 30k-t, és csak apró marad bent, azzal kamizgatok még egy kicsit, utána ~ 1 hónap pihenő, max. Tippmixen kis szelók.
Ha nem jön, szintén apróból kamizgatok még egy kicsit, aztán szintén egy kis pihenő jön, max. Tippmix kis szelók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val