Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phili
tag
Chelsea a végén belekezd,a legutóbb is ezt csinálták.
-
rwin5
őstag
uristen CR mit hagyott ki
-
stefyY
őstag
Chelsea 3
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
Épp írni akartam, hogy a Chelsea ilyen statisztikával tuti nem húzza be ..
-
pohár
félisten
pf, szutyok semmirekellő dortmund
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jpm
senior tag
Van egy 5 hasábos totóm, 2 sorban eddig 5/5
12-esnél több találatom még sose volt jó lenne most überelni -
Chereiose
addikt
szarrágó schalke bújjon el, hogy 91. percben b**ák el a mixem. Milyen jó, hogy csak 400-at szántam erre a hétvégére, hogy rohadjon meg az egész szaros fogadás
Nem is értem, hogy a retekben van az, hogy sok iistenverte mázlista a 96. percben nyer a döntetlenekkel, én meg mindig megérzem, hogy elfog menni a 90.ben, erre tessék 91. perc szarok gólt lőnek. Tököm tele van az egésszel. Most azért ajánlom, hogy ne jöjjön a chelsea hendi. -.-[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Beszarok shcalke 90. percben megvan meg arsenal hendi is
Már csak Chelsea please!!!!
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
pohár
félisten
Dortmund, baszom a szátok...
de kéne a hendiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Na már csak annyit kérek hogy a UTD ne lőjjön több gólt
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
stefyY
őstag
Minden más maradhat így, Chelsea kellene még...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
söraddict
csendes tag
ez a dortmund nagyon gyengusz. remélem kihúzzák 1-0-al
reál meccsen meg most kéne pakolni a 2,5 overt ilyenkor szokott lenni a gólgyártás
ott is a gól
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Megint kikapott siófok? utolsó 3 meccse elég bundás volt
Na végre reméltem, hogy kap gólt egyből félidő után Malaga[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Ahogy látom tök fölös az eredmények.comot figyelni...itt minden 10. percben jön komment a meccsre...
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Bayern 3
-
Algotis
addikt
B@ssza már meg a Schalke
Androidos Outlookból küldve
-
ted_mosby
senior tag
Inne ugye még hozni tudja a Bayern? Mert nem akarok lenullázódni
És ahogy látom a Southampton +2 gól is bukó lesz[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #27163 üzenetére
Dortmund, Bayern, Real hendi kéne csak
meg a Chelsea, Arsenal, PSG...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
Jo ne írjuk le oket, siman jöhet meg.. Hendiseknek kell csak kidobni a szelvényt
Galaxy Fold 4
-
Chereiose
addikt
Meglepi nap lesz? még jó hogy csak 400 ft-ot szántam a mai napra
-
zolee5016
őstag
Cardiff,,Mainz beszarás...de nem raktam volna őket ,pedig bírom a meglepetésszagú dolgokat...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
söraddict
csendes tag
óó hogy a kurva anyjukat már ennyi retek szarttttttttttttttt
-
Phili
tag
Lesz itt sok meglepi....
Mondom,Bayern istenem[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Cardiff gól wtf
Galaxy Fold 4
-
stefyY
őstag
Chelsea...
-
söraddict
csendes tag
semmivel nem lehet nyerni. na kipihenem magam estére
-
söraddict
csendes tag
istenem retek videotonnak mért nem volt jó a 2-0 -.-
-
Daniel Alves
őstag
A szarkák hatalmasat játszottak.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
NyxNyxNyx
addikt
Kéne Bayern 3.5 over és Liverpool győzelem élőben.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Phili
tag
Bayern,Barca nyerjen 2vel és minden oké.
-
rwin5
őstag
végre fejelt egy gólt a Vidi ideje volt már..
-
ted_mosby
senior tag
Annyiban tudsz segíteni, hogy mi az a kami szelvény? Már régóta nézem a fórumot és nem jöttem rá Köszönöm!
-
Daniel Alves
őstag
válasz Dani_kp #27128 üzenetére
Nem ,nem az valóban jól húztam be. Én egy X-et azért "látok" a mérkőzésben ettől függetlenül lehet bedarálja a Madrid a Malagat.
(#27127) zolynet: Be is húztam de már későn tettem meg a szelvényt.
Amúgy úgy elfog menni mint a huzat.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
rwin5
őstag
Vezet a Newcastle, sírok
-
stefyY
őstag
NEWCASTLEEEEEEEEEEEEE
-
janos1988
addikt
Mai adag megtolva, puttón meg persze, hogy lófasz.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
söraddict
csendes tag
celticet mondtam. én liver-re nem rakok mert nekem alapból kellenek egy szelvényre.
erzgebirge - bochum meccsre tettem 0-1-nél hogy hazaiak nyernek 100Ft-ot 7es odds-ra
most visszafogadtam 3,25-re x2re, 300Ft volt az egész, 700jön. tiszta 400Ft xD
ezt nagyba kéne tolni, de úgy biztos bukta lenne. -
söraddict
csendes tag
newcastle piros, liver 11-es
-
rwin5
őstag
Most nézem félidőben vesztésre áll a Celtic
NEwcastle piros lap
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz Daniel Alves #27126 üzenetére
Real Madrid - Malaga meccset nem x-elted el véletlen? Nem hazai akart lenni?
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
zolynet
veterán
válasz Daniel Alves #27126 üzenetére
2. szelóba a liverpool V is beférhetett volna
schalke-t akartam tenni de aztán megnéztem a hiányzókat és inkább nem ... ettől még sztem jönni fogLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #26930 üzenetére
kár hogy Mattersburg - Horn 0-1 lett, azért jött egy kis apró, azt visszaforgattam
arsenal+pool ill szólóban blackburn
atletico-t én sem éreztem ma
leicester + reading -et tettem még, meglátjuk
kár h a wolves-t nem lehetett tenni lottózóbanLife is too short to stay stock!
-
ted_mosby
senior tag
-
rwin5
őstag
Bukó lesz a barca, megálmodtam és az odds is megy fel rá! Kell ennél több?
-
söraddict
csendes tag
szerintem ami ajándék lehet az a puskás akadémia +3-as hendivel 1,44ért megérzés
-
-
giigz
veterán
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy a Chelsea nem fog nyerni...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #27109 üzenetére
Mai tutim:
Betis - Elche (0-1) H 3.00 odds !!!!
Szerintem ez ajándék.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
igen Rami hiánya megérződik . De még ha a Sociedad játszana otthon akkor nagyobb esély lenne a sociedadra, de így. És szerintem ez is magáért beszél, Itt H lesz, remélem (főleg +1 góllal a Valenciának ,mert úgy raktam )
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #27109 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
Lehet tennem kellene ma egy szelvényt
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
giigz
veterán
A netes utolsó 200 Ft-omat felraktam a Puskás Akadémiára 15-ös oddson
-
ted_mosby
senior tag
válasz pc_seft #27051 üzenetére
pc_seft (#27051)
Nem , csak 3000ről buktam 60 Forintig az élő fogadás veszélyei.. És most lassan megfontoltan vissza építem amim volt. Ha a mai jön, akkor már van 800am, ha nem ,40 forintom[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Nagyon remélem hogy nem Mert igen, egyszer mindennek vége szakad egyszer, de csak nem az osasuna ellen Majd az első el Classico-n
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Atletico vagy Barca sorozata vajon ma véget ér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest