Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Prien #152298 üzenetére
ja 10 vagy hány év alatt egyszer asszem túlélték az őszt, ha jól rémlik.
Ja nem, az a Vicceoton volt.
Ezek kb semmit...
volt egy BL meg egy EL csoportkör és egyszer a csoportkörbe jutásért mehettek, kikaptak, a többi esetben már 1-2-3 hulladék szelektáló körben kihullottak...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Na nyomi finnek csak kikapnak...
Hoppácska finnek kiegyenlítettek
Abdou Jammeh - Gambia - öngól, aztán meg "rendes" gól is.
Fogadott magára, hogy 2 gólt szerez?Prága is kikap 6-ért,
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Nesze Konda bmeg...
Aszongya: Castilliont azért adták kölcsön a Puskásnak, mert nem játszott, aztán ott sem játszatták, erre visszahozták, berakták a kezdőbe, rögvest ki is hagyta a helyzetet, 4 méterről a kaput nem találta el... na ezért nem kellett egyiknek sem... cserébe rá egy percre kiegyenlít a vendég...
Helyzeteket kihagyni tősgyökeres debreceni is ki tud azért felesleges hollandiából importálni...Vicc ez a manus, akkora luftot rúgott megint, mint ólajtó... még ha ő fizetne érte, hogy játszhat, érteném, de úgy, hogy ezért még pénzt is kap...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #152294 üzenetére
de ha ezek jönnek, azt jelenti, hogy a hazai gyakorlatilag passzolja az EL-t.
Amiket én írtam, ott otthon lesz a visszavágó, ahol azért mondjuk 0:1-ről indulva simán tovább lehet menni...Libások szenvedése a Duna World-ön lesz 20:30-tól, a Vicceoton meg az M4-en ugyanakkor...
Konda, fél óra múlva az M4-en[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Brown D./Junaid R.-Monroe N./Sitak A.
Bastadi salakról elvileg áttették őket beltéri kemény pályára...akkor viszont már nem az utóbbiak a favoritok...
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Zimbru Chisinau (Mda) - Osmanlispor (Tur) H @6 - ez esetleg szőrhullatónak egy hazai 1:0-ra jó lehet.
-
lord_m
senior tag
Mai egyes kötésem:
Hibernian - Bröndby V 2,15
3-as fogat:
Maribor - Levszki Szófia H 1,55
Partizan Belgrád - Zaglebie Lubin H 1,55
Aberdeen - Ventspils H 1,35eredő: 3,24338
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Napi "tuti": Gabala X2 @1,55
Ez a Gabala tavaly beverekedte magát a csoportkörbe igaz ott esélye nem volt, Dorti, meg Krasznodar mellett,
de már az első hulladék szortírozó körben kezdett:
Dinamo Tbiliszi 1:2, 2:0
Cukaricki 0:1, 2:0
Apollon 1:1, 1:0
Panathinaikos 0:0 és idegenben 2:2,Szóval ennek az MTKnak fel kell kötnie a libafostos gatyeszt...
Érdekes, hogy Gabaláék idén is az első körben már kezdtek egy grúzzal (pedig a tavalyi csoportkörért tuti kaptak uefa pontokat), odahaza 5:1, idegenben meg 2:1 vereség a 90+2-ben szerzett grúz góllal, ami már nem osztott, nem szorzott...
Nem beszélve arról, hogy a pálya gondolom szarrá lesz ázva, estig nem fog teljesen felszáradni...
Mondjuk a Lok. Zagreb jobb oddsát sem értem idegenben a finn Rovanieminél.
Azért, mert horvát? Egy rohadt bundás mocsok banda, adja-veszi a bajnokikat...
Vagy mert oda-vissza vert előző körben egy andorrai csapatot? Ne már.
Ott az 1x @1,5 szintén jónak tűnik, feltéve, ha a hazánkban állomásozó szingapúri bundakirály, Wilson Raj Perumal kedvenc csapata nem passzolja le...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #152284 üzenetére
ha 5:5-ig elmennek, már jó vagyok.
D. Brown - Al. Bedene (élő) Játékok száma Több, mint 33,5 2,45 Nyitottnem kéne break senkitől...
(leírom, és rögtön ott lesz az 1.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
Bedene egy megbízhatatlan bundáskenyér, de most hogy a másik lókötő lebrékelte, 2.5ért csak teszem már Brown ellen..
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #152277 üzenetére
tipikus, latinos foci...
petrencés rúd, b+***
tesztelek egy új játékot.
elég nagy a fogadásszám.
tétduplázós.
kaszinókban ruletten, egyszerű sanszokon a pancserek főbuktája, de fogadásoknál másképp működik, mert jobban saját kézben van az irányítás, és nem a golyótól függ...4 bukta után már az 5. utolsó lépcső volt:
Partizan Tirana - FTC (élő) Kétesély Döntetlen vagy FTC 2,45 Nyertes1* majd leírom a lényegét, de asszem 5 duplázó tét, ami optimális.
(lehet, hogy csak 4, de ezt ki kell tapasztalnom.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
skeli
tag
Liverpool meccsen félidőben mindkét oldalon komplett csapatcsere volt... Komoly..
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Phobion
őstag
Young Boys
3 - 4
Mönchengladbach (Büntetők után)gondolom a 3-3 miatt nem számít, hogy végül a Mönchengladbach nyert ugye?
(#152280) phenomHUN - köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz LyonnaisFan1 #152275 üzenetére
Bödeeee
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
Böde...
-
sz_abika
addikt
Félidőben néztem Fradi ellen 1.6ert.kar h nem akartam kockáztatni...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz zsolti72837 #152273 üzenetére
Szívesen, talán jobb is, a kommentátor hatalmasat örült az albán gólnál, igaz a gyerek beverte, mint a lónak
Szépen összehozta a drágalátos magyar bajnok védelem, főleg amit nalepa ott csinált.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
20. perc táján 2,25 volt az albán gólra (over 0,5) mondom majd félidőben,
hallom kezd a 2. félidő, belépek, élő, meccs kiválasztás, erre lock és gól.
Így már nem láttam mennyi volt rá, de tuti több, mint 2,25...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
válasz LyonnaisFan1 #152272 üzenetére
Köszönöm.
Már meg tudtam oldani, hogy az M4-et nézzem.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz zsolti72837 #152270 üzenetére
Bár nem M4, az albánok közvetítése, de működik.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
ez a lovrencsics 1* nem adta be úgy, hogy fradi járékost ért volna...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zsolti72837
addikt
Valaki tud olyan M4 linket ami megy külföldön is?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szab.tam
nagyúr
fradi meccs előtt: m4 strand kézi.
csajok eléggé rendben vannak.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
meta91
csendes tag
Fogyi gyerek elment homokozni?
-
yogibear
addikt
rizszabálók is megb....(
félidőben kivettem a Yokohamát, hogy fordít, 4,5ért, megtette, Urawát, hogy nyer, megtette, Tokyot hogy nyer, 50. percben vezet s persze hogy kikap... elzavarnám mindet fukusimába takarítani.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
Ma egy fogadható meccs lett volna, de természetesen a Sportingbet baszott kitenni kínálatba az Albot meccset.
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #152260 üzenetére
Az Omonia eredménye is meglehetősen "furcsa" volt a múltheti EL meccseken. Szépen kikaptak 0-1-re rendes játékidőben, aztán a hosszabbítás alatt gurítottak 4-et.
De az AEK Larnaka is lenyomott egy san marinoi csapat ellenében egy ht/ft-ot.
a ciprusi és balkáni csapatok élen járnak ebben a műfajbanSzóval ne érts félre, nem tagadom hogy vannak bundák, sőt, szerintem sokkal több is mint amiről kiderül, de olyan azért még egy BL elődöntőben is előfordul, hogy egy csapat jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel, valamint egy kontrából belőtt góllal legyőzi a sokkal jobb erőkből álló ellenfelét.
Ha nem láttam volna a meccset, akkor én is ezt mondanám, de így hogy láttam... hát merőben furcsa lenne, ha egy csapat ilyen idegesen, már-már kamikaze üzemmódban támadna a hajrában és sorra lőné a kapufákat, ha ki akarna kapni.Rangersnél most jó az irány, szinte csak brit játékosokkal dolgoznak, ellenben a Celticcel, ahol szinte már a világ minden tájáról található egy játékos. Szerintem ez a bábeli zűrzavar sem tesz jót ennek a patinás klubnak.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz lecsokolbi #152259 üzenetére
Lincoln az 15-20 között volt félidőben, 16 körüli rémlik, a gól után meg sokáig 2 felett
CZ meg a gól előtt már jól 3 felett, félidőben 2,35 ha jól rémlik.
Prós élő oddsok.Sajna pont az izraeli nem volt ott élőzhető...
-
yogibear
addikt
válasz B0V9B #152257 üzenetére
értelek, és igazad van hogy nem minden meglepetés eredmény szőrme, ezt valóban aláírom, nem is vitás.
de 10-15 feletti oddsnál azért mégsem hiszek a csodákban.
Ahogy a Zvezda is "véltelenül" fordított félidő 1:0-ről és nyert, 23-as odds...
Kb mint a Benfica otthon a bajnokságban: a porto és a sporting kivételével bárkit agyonver ha akarja, nem véletlen, hogy az évi 3-4 htft-jét ilyenekkel csinálja meg, főképp idegenben
Mondom, ha a visszavágón szoros eredménnyel de továbbmegy a Celtic, vagy netán kiesik, akkor elfogadom, hogy csoda történt tegnap.
Ha meg agyonveri a gibraltárit, akkor meg csak kifogyott a kassza, fel kellett tölteni.Rangers végre visszakerült a Premierbe, hála az égnek, kérdés, mennyire képes jelen pillanatban felvenni a versenyt a Celticcel, erőben, tudásban, pénzben...
Már tavaly sem álltak messze a visszajutástól, csak ha jól rémlik, osztályozón buktak, idén nem bízták a véletlenre, inkább elsők lettek a bajnokságban.
Kellene is már egy csapat oda, aki megszorongatja a Celtic nyakát, mert amíg nem volt ott a Rangers, gyakorlatilag azt csinált, amit akart.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
válasz Phobion #152254 üzenetére
Max ha a dánok ki akarnak esni.
Mindenki azért nem ad el minden meccset. egy noname csapat mondjuk Pyunik, akinek kb nulla az esélye a csoportkörre, ahol már fizet az UEFA, hajlamos lehet rá, hogy nagyobb oddsért inkább kiszálljon hamar a buliból és ne kelljen utazásra költeni a világ vége után kettővel...
de ezek jellemzően a doboz tojásért meg zsák krumpliért focizók tőlünk keletebbre meg délebbre.
Dánok kikaphatnak ma, de szvsz nem azért mert ki akarnak kapni, hanem mert mondjuk nem szokták a műgyepet, vagy az észak-írek otthon azért hasonszintű csapat ellen nyerhetnek.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #152256 üzenetére
ez nekem nem kell elmagyaráznod, én is olvastam erről a dologról nem is keveset
De az a csapat, amely ki akar kapni, az nem fog őrült módjára támadni és kapufákat rugdosni a végén, meg fickába tartó lövéseket amit a kapus csak hatalmas bravúrral tud védeni.
Attól, hogy Declan Hill ezt írta, még nem szentírás minden szava. Sajnos amióta előállt ezzel a dologgal, azóta minden szerencsejátékos ha egy olyan eredményt lát, akkor előáll a
"háá ez bunda vót, a izé, a dekkvan hill is megmondta hogy izé, hogy csalnak ezek a futballisták e, hogy izé, bunda minden"
Nem kell végletekbe gondolkozni, nem minden meglepetés eredmény bunda, valamint ugyanúgy igaz ez fordítva is.
Sajnos a skót foci tényleg itt tart, jól kibasztak magukkal a Rangers kizárásával, azóta mennek le a lejtőn.
Ettől függetlenül hazai pályán befogják darálni őket, mert nem tehetik meg több 10 ezer skót fanatikus előtt, hogy ezt a latymatag tempót hozzák amit tegnap. Azt pedig már nem fogják bírni a gibraltáriak. Valamint ha úgy alakul, akkor a bíró is besegít majd nekik egy tizivel vagy kiállítással.inkább az izraeli-moldáv csapat meccsét kellene jobban megvizsgálni, mert arról még nem láttam összefoglalót, de erősen Bochum gyanús a dolog. A hazai csapat úgy kapott 3 büntetőt a meccsen, hogy a 25. perctől kezdve már emberelőnyben játszott.
-
yogibear
addikt
válasz B0V9B #152251 üzenetére
Nem akarok vitába szállni veled, de sok meccset láttam, amiről menet közben nem gondoltam volna, hogy a nagy oddsra dolgoznak aztán mégis. Benfica például többször hozott kis pénzt az 1/2 vagy 2/1-eivel mikor félidőben raktam a fordítást és minő meglepetés, jött is, néztem a meccset és kb 80 percig, mintha ők lennének a kieső, aztán hirtelen mégis fordítottak.
Ha egy meccses lenne a dolog, akkor azt mondom okés, meglepi az eredmény, de mivel van egy visszavágó is és a Celtic alapból egy olyan banda, akik már nem egyszer, nem kétszer "ruháztak be" nagy oddsba, így valahogy nem hiszek a csodában. Persze ha esetleg kiesnek a visszavágón, akkor majd revideálom a fentieket.
Nem mellesleg számításba véve, hogy élőben is rakhatók a meccsek többsége, így akár menet közben is lehet dönteni a "pénzgyűjtésről", ha jó nagy odds van valamire és tkp tőlem, a csapattól függ, hogy mi is lesz az eredmény (mint tőzsdén a bennfentes kereskedelem, létezik, nagyokat kaszálnak vele, de keveseket büntetnek érte, holott tiltott), mivel kb 100-szor jobb vagyok az ellenfélnél.
Nem mellesleg amit Declan Hill is csak érintőlegesen mert megemlíteni, hogy a csapatok jó része fogadásból tartja fenn magát, főképp a 2008-as válság óta, amióta a szponzorpénzek, támogatók erősen megcsappantak a középszintű, vagy alacsonyabb osztályú csapatoknál.
De itt zárjuk is le legalább a jövő hétig, mikor meglátjuk a visszavágó eredményét.(#152250) szab.tam nem érdekes, ezek nem egy Celik Niksic szinten bohóckodnak, ha emlékszel a Honvéd elleni meccseikre.
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz lord_m #152252 üzenetére
Ezeröcsivel tettem.
Forma és stat alapján nagyon arra mutatott, illetve régen dönciztek és egymással szoktak.
Monduk a tegnapi Cruzeiro-Atletico-PR meccsret is akartam dönciztetni, de abban nem voltam biztos, szerencsére nem tettem, 0-3-ra nyertek a vendégek.Life is too short to stay stock!
-
B0V9B
tag
válasz yogibear #152249 üzenetére
volt szerencsém megtekinteni az egész meccset, és ez minden volt csak nem bunda.
fejeltek egy olyan gólt, amit skóciában megadnának, de itt lefújták kapustámadás miatt.
volt két kapufájuk is a második félidőben és a hazaiak kapusa 2-3 nagy bravúrt is bemutatott.
roppant feszült hangulatban telt a meccs, a hajrában majdnem verekedés is kialakult, Saidy Janko vett rossz néven egy becsúszást.
szóval ha ez bunda volt, akkor ilyen jó alakítást még hollywoodi filmekben sem láttam, és hamarosan megdobják őket néhány filmes felkéréssel. -
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #152249 üzenetére
üvegtigrisből csoki szavai jutnak eszembe:
"olyan jó volt, hogy sokkot kaptál!"
az igazságos ítélethez jó lenne látni a celtic helyzeteket, kaput eltaláló lövéseket.
hogy azok valódi lövések voltak, vagy ölbe passzok, gurítások[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Tetszenek az ilyen címek:
Óriási BL-sokk: a gibraltári bajnok megverte a Celticet
Ja a skótok sokkot kaptak, hogy 23-as oddsért kaszáltak.
Vajon hány milla ajróval fogadtak a saját vereségükre?[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Phobion #152245 üzenetére
Az a baj, hogy én is kombikat írtam össze:
Celtic és CZ 1/2-k párban
Meg a Lincoln Liepaja, Valetta 2/3-ban
Ahelyett, hogy szólóban gondolkodtam volna...
ha csak 1 jön már pluszos és a Lincoln jött is, sőt a CZ 1/2 is...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Phobion #152245 üzenetére
Ami szép, hogy félidőben terveztem rakni a CZ-t, hogy fordítani fog, aztán közben arról is elfeledkeztem...
Párban a Lincolnnal már lehetett vagy 30-as odds...(#152247) sz_abika: az a másik... Halepet néztem egy ideig tv-ben, vicces módon CS 2:1 5-ös oddsért a 200. ellen... nekik is kell ám kis pénz... (tudom, az WTA)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
U19Anglia (Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt?)
Odds: 7,25fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Linem
senior tag
A William Hill fogadásoknak vége? Van egyszerű megoldás a tiltás kikerülésére? Nem VPN és egyéb proxy szerverek érdekelnének, hanem másik link, mint a bet365-nél is.
-
sz_abika
addikt
Lopez te cigány, mért kellett TBre hozni..hogy ne legyen meg a hendim mi?
-
yogibear
addikt
válasz mester1242 #152235 üzenetére
És ha még a 3. újoncot is rakod 2,38-ért otthon, az is jött volna.
-
mester1242
tag
Hát mára nem találtam eddig túl izmos meccseket. Végül ez lett belőle:
Ebből az olomouc-ot és caen-t érzem biztosabbnak. Egy kétszerezőre jó lehet.
-
mester1242
tag
válasz lecsokolbi #152218 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy úgy ahogy jött a tipp. Csak én tépem a hajam nem raktam meg egyből mikor kiszúrtam őket és az elsőről ami jött lemaradtam. A másikra 30. per környékén nyomtan ázsiai 0:0-t, szóval tét visszajárta kétszeres napi pénz helyett xD
-
lecsokolbi
aktív tag
Legjobb lenne nem fogadni ma de azért teszek két kamit.
Vardar vagy döntetlen @ 1.80
Sheriff Tiraspol @ 4.20
2-es gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUFSelfoss @ 2.15
Fjardabyggd v Fram Reykjavik Döntetlen @ 3.50
Grindavik v KA Akureyri Döntetlen @ 3.60
Thor Akureyri v Keflavik Döntetlen @ 3.60
3-as gyűjtő, 4 bets * 250,00 HUF- Mindenki hazudik! -
-
Phobion
őstag
válasz lecsokolbi #152193 üzenetére
na már csak warsaw van hátra
-
lord_m
senior tag
Single-ben erre gondoltam:
Palmeiras - Santos H 2,10
-
Phobion
őstag
van mára valakinek egy-két jó tippje?
-
Vincent-Vega
tag
válasz Vincent-Vega #152195 üzenetére
Szóltam
-
sutyesz96
őstag
válasz lecsokolbi #152223 üzenetére
Na erről nem tudtam.
Amúgy az első pont az nem kizáró ok a mi szelónkra?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
válasz lecsokolbi #152220 üzenetére
Miért dobná vissza?
-
szab.tam
nagyúr
válasz lecsokolbi #152220 üzenetére
aha.
akkor azt valszeg némi hétfői munkával pont áthidaltam.cica rúgja meg ismét a kutya fáját:
Breidablik - ÍA Akranes 1X2 ÍA Akranes 5,75 Nyertes
Stjarnan - Fjölnir 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 4,50 Vesztes
Throttur Reykjavik - Fylkir 1X2 Throttur 3,95 Vesztes
megint nem jól csoportosítottam...[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz sutyesz96 #152219 üzenetére
Jó ez így is Remélem a bet majd egyszer visszadobja az EB tétet mert 0:0 lett ugye.
(#152217) szab.tam
Van itt feljebb egy ún. Attila, aki több érzelmet vitt az EB döntő témába mint szakmailag érdemelt volna és a saját igazát bizonygatja itt mindenkinek miközben már minden épp eszű ember továbblépett. Lehet csapágyas a ventije
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
sutyesz96
őstag
válasz lecsokolbi #152218 üzenetére
Ezt én is megraktam, de sajna ugye csak az egyik jött. De hogy én hogy gyűlölöm a 0:0 meccseket..
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz mester1242 #152192 üzenetére
Köszi szépen a tippet! veled tartottam.
Az első jött szal dupla. Az volt az első gondolatom, hogy jó látni hogy mindenki ésszel teszi itt a dolgokat engem leszámítva
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz Littoral #152215 üzenetére
"Más: ebben a topicban nincs moderátor?"
időnként előbújnak a sziklák közül.
engem volt, hogy hsz. után majd 2 év után meszelt el egy macska fetisiszta egy állítólagos "állatkínzásra való felbujtás miatt."
darabig próbáltam kérdezni, hogy mi volt ez, de szokás szerint összezártak, és közös erővel besöpörték a szőnyeg alá, engem meg le...melóztam, kihagytam a topikot.
volt némi affér?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
kezd alakulni.
mai egyetlen pre match szelóm.trixie:
Breidablik - ÍA Akranes 1X2 ÍA Akranes 5,75 Nyitott
Stjarnan - Fjölnir 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 4,50 Nyitott
Throttur Reykjavik - Fylkir 1X2 Throttur 3,95 Nyitottde ez a breidablik nem tetszik nekem. nagyon kaparnak.
szokásos történet:
leírom, gyorsan el is qúrják.[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
válasz Attila691112 #152208 üzenetére
Ha jobban megnézed amit írtam akkor látod én végig objektív maradtam, csak rávilágítottam hogy szerintem hogy mennek a dolgok. És igenis fontos hogy ez a profi liga.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Attila691112 #152210 üzenetére
Nem hagyod abba?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Attila691112 #152210 üzenetére
Látom neked nem csak a hozzáértéssel, de mással is problémáid vannak.... Én azt mondtam megérdemelték, IGEN, de ezzel az a baj tegnap és ma is nem érről volt a műbalhéd hogy megérdemelték vagy sem, hanem szerinted sportszerűtlenek voltak végig Franciák, CR-t szándékosan nyírták ki stb...stb...Nem gondolatom hogy fél nap alatt azt is elfelejted miről beszéltél ostobaságokat.
-
Attila691112
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #152209 üzenetére
Ezt írtad szó szerint :
"Ha az egész EB-t nézzük ugye nem érdemelték meg a Portugálok, de ha csak ezt az egy meccset nézzük úgy hogy CR már az elején is kiesett úgy nagyon is igen. Grat nekik!"
Akkor ? Itt nem arról van szó, hogy ki érdemelt és mit ? Vagy nem jól olvasom ?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Attila691112 #152208 üzenetére
Igen, csak te már átvitted abba hogy megérdemelték vagy sem, és nem erről volt szó...De tényleg hagyjuk.
-
Attila691112
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #152200 üzenetére
Pedig ha ráérsz elolvashatnád, benne van az is, amire tegnap Te is bólintottál...
----
Tupac : tegnap óta igencsak megváltozott a véleményed...Pedig azt írtad, hogy nem sportszerű megoldás lerúgni az ellenfél legjobb játékosát...hm...most meg jössz ezzel a Pepe-vel. Szerintem mindegy, hogy amatőr liga, vagy profi liga : a sportszerűtlenség itt is, ott is gusztustalan.[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
válasz Attila691112 #152198 üzenetére
Állj kötélnek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #152205 üzenetére
Még vége sincs...
-
Aventador91
őstag
tényleg ajándék volt
-
Littoral
aktív tag
Hol lehetett ezt megfogadni? Minek a felülete ez? A 20. percben már 0:2, lehet valami abban a tippben
Egyébként hol lehet még fogadni a rendkívül szerény képességű tippmixpro-n kívül úgy általában?
-
zsolti72837
addikt
válasz Attila691112 #152198 üzenetére
Hagyd már abba, senkit nem érdekel.
-
!Tupac!
tag
Hogy sportszerűség vagy nem az mindegy, ez nem az amatőr liga, az ilyen helyzeteket ki kell használni, ettől lesz valaki profi. Nem kell azt hinni hogy pl.: teszem azt Griezman térde sérült akkor Pepe sokáig hagyta volna mászkálni a pályán..
-
djculture
félisten
Azt én se értem minek kell az év eddigi legunalmasabb meccséről regényt írni ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest