Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz penge111 #153399 üzenetére
A bet365 weboldal karbantartás miatt jelenleg nem elérhető. Szolgáltatásunk hamarosan újra elérhető lesz. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Fogadás leadásához, kérjük hívja a jelenleg is működő telebet központunkat a 00800 12 365 365 (Magyarországról), vagy +44 1782 684 663 (a világ többi részéről) telefonszámon.Mikor teli vagyok biztos nem enged fogadni
------------------Az biztos, ha majd enged Eredmény/mindkét csapat lő gólt Dinamo Zagreb/Igen nem tudom mekkora szorzóért.
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
penge111
addikt
Bet365 másnál se működik most?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
janos1988
addikt
Na tegnap nem tudtam bemásolni a patent kamimat, de az egyik jött belőle. 350 -> 825 Ft. Ma mehet dupla téttel.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
djculture
félisten
Jó lement a Görög Magyar döntetlen szorzója..
-
Prien
addikt
Jóváírták már valakinek a hajnali fogadásokat a Tippmixpro-n?
Vagy mikor kelnek fel?A kevés is több a semminél.
-
djculture
félisten
Kenderesi harmadik lett jó hogy nem tettem, azért igy is szép volt mert a világbajnok Cseh hetedik lett.
-
szab.tam
nagyúr
válasz K1nG HuNp #153384 üzenetére
ok. akkor újra.
kezdésnek:
Hosszú K. - Más (női 200 m vegyes, Olimpia) Ki végez előrébb? Más 6,50 Nyitott*****
másik verzsön:
holnap ki mit rak?
ki az asszonyt.
ki nem azt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #153381 üzenetére
közmunka program?
(#153380) K1nG HuNp
jó tanács: ilyen buta kérdést nem hogy itt, hanem sehol ne tegyél fel.
olvasgass, nézelődj, és ha valami szimpi, saját felelősségre megteszed.
ha van valami ötleted, megosztod.
ez a történet itt kb. ennyi.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #153317 üzenetére
Újra játékban,végre azért jobban örültem volna egy Sevilla hosszabbításban nyernek @34,00 -ért. Meg lett volna a havi albi rezsivel
- Mindenki hazudik! -
-
K1nG HuNp
őstag
Skacok ha lehetne egy óriási kérésem, valaki leirná, hogy mit érdemes megrakni sima tippmixen holnap? Inkább kevesebbet nyerjek csak azt szinte fixen. Milyen meccs, ki nyer milyen kötés, esetleg ha nagyon szeret jótcselekedni akkor irhat kódszámot is
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
szab.tam
nagyúr
ezzel most nem leszek népszerű, de mint ugye többször megbeszéltük, ez egy fogadás topik.
valszeg pár ezrest rádobok.
még nem döntöttem el, mennyit.Hosszú K. - Más (női 200 m vegyes, Olimpia) Ki végez előrébb? Más 6,50 Nyitott
(#153377) B-L-A-C-K
én az ilyeneket csak ismétlésben bírom megnézni.
gyenge hozzá az idegrendszerem, hogy élőben kövessem.
a tököm akar agyvérzést, vagy infarktust kapni.
direkt átkapcsoltam, amikor jött...[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
14 - 9 nél hogy baszhatja el?
-
Digestive
veterán
Wycombe - Bristol City V 1,85 (1-1 a 91. percben)
Cambridge Utd. - Sheffield Wed. V 1,90 ✔
Real Madrid - Sevilla 1. félidő - Gólszám 2+ 2,25 ✔Rám jár a rúd... Tegnap előtt a Rijeka cseszte el a 92-ben! Ha mérlegre raknám, akkor kb 40-50 olyan szelvényem volt eddig, ami hosszabbításban b.szódott meg és kb 4-5 olyan ami nekem kedvezett!
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
A lélektani előny a Reálnál, sajnos...
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153368 üzenetére
jó, hogy visszafogtam.
most ezzel még a visszafogás ára is visszajöhet.
Real Madrid - Sevilla (élő) Ki nyeri a döntőt? Real Madrid 5,50 Nyitottha 1:2-nél hagyom, és reménykedem, hogy megmarad a +2.5 & sevilla, akkor most csapkodhatnám az asztalt.
**
visszafogtam erre is:
Real Madrid - Sevilla (élő) Ki nyeri a döntőt? Sevilla 3,15 Nyitott
innentől felőlem csoprtosan buzulhatnak is a középkörben.[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Unibeten játszik valaki, van olyan funkció mint bet365-ön meccs közbeni pénzkifizetés?
The easy day was yesterday!
-
lecsokolbi
aktív tag
-
Chereiose
addikt
És Ramos megint a 93. percben érkezett
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153366 üzenetére
nyereség egy része ráment erre:
Real Madrid - Sevilla (élő) Ki nyeri a döntőt? Real Madrid 5,50 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz spengo #153365 üzenetére
ezek mikori odds-ok?
(#153352) szab.tam
Real Madrid - Sevilla 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 5,25 Nyitottitt még visszafogni sem lehet nagyon.muszáj volt.
szeretem a biztos pénzt...
Real Madrid - Sevilla (élő) Kétesély Real Madrid vagy Döntetlen 3,10 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Nektek is lassú az oldal?
Mit gondoltok real meccsről kihúzzák így vagy nyugodtan lehet 3,5 fölé tenni?
- Mindenki hazudik! -
-
LyonnaisFan1
őstag
Lel
[link]Döbbenetes, a döncit jobban vártam.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #153359 üzenetére
fixa ideám, hogy ha valamit, akkor ezt elbukja.
és a maradék kettőt pedig bezsákolja.mivel a pillangótól visszalépett, már csak a 200 vegyes döntő és a 200 hát előfutamok vannak egyéniben és a 4*200 gyorsváltó... utóbbi nem csak tőle függ...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
katinka veretésére viszont elég kellemes szorzó van
Hosszú K. - Más (női 200 m vegyes, Olimpia) Ki végez előrébb? Más 6,50 Nyitottfixa ideám, hogy ha valamit, akkor ezt elbukja.
és a maradék kettőt pedig bezsákolja.ezzel együtt pedig már kifejezetten csábító
Kenderesi T. - M. Phelps (200 m pillangó, Olimpia) Ki végez előrébb? Kenderesi T. 2,50 Nyitottez még egy csábító:
Kenderesi T. - M. Phelps (200 m pillangó, Olimpia) Ki végez előrébb? Kenderesi T. 2,50 Nyitott
Cseh L. - C. Le Clos (200 m pillangó, Olimpia) Ki végez előrébb? Cseh L. 1,60 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
djculture
félisten
Gyurta durva meglepetés, cím védőként 17 hely b@szki..
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #153320 üzenetére
tetszik a meglátás, teszem is az Ipswich és Tours ht/ft -ot
a negyede már megvan: Orleans a 45+1. percben lőtte a gólt.
Most kellene majd egy Tours fordítás és azalatt egy félideji Stevenage vezetés, majd Ipswich fordítás.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
James még ilyen felállásban is csak kispadon Zidane valamiért nagyon nem szereti...
na megy a sport1-en a megnyitó, tényleg ömlik az eső...
táncoslányok sz@rrá áznak szegények.legalább a kiállított kupa tele lesz esővízzel, mire átadják.
ha jól hallottam okoskatörpöket a stúdióban, a szarvillában az új
seprűedző mellet valami 8 új labdarúgónak csúfolt bohóc is van, szóval elég jó tipp a félidő 0:0 3-as oddsért.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
sport1-en is lesz meg elvben ugye az M5-ön...
Sport1-en most soroltál az összeállítást és mutattak képeket e bemelegítésről és ömlött az eső, ha jól láttam...
az esőt meg nem szeretik a cukorbabák, elrontja a belőtt sérót.(#153344) BuffaloHood most öszintén ilyenre, hogy "Esetleg valamelyikről lebeszélnétek?" vagy "Erről mit gondoltok estére?" szerinted mit kellene válaszolni? a te pénzed azt csinálsz vele amit akarsz...
Ha azt írnám, hogy ne tedd mert.... és nem teszed és mégis bejön, anyázás a vége...
ha azt mondom tuti a cucc, rakd meg 100k-val és nem jön, dettó....
Szóval?
De most komolyan...Másrészt amit denkadam írt a #153346-ben: ne várj minden írásodra választ más sem kap sok esetben... ez van, ez nem chat, hanem fórum... beírsz valamit, aztán vagy hozzászól valaki vagy nem... de logikusan akkor, ha valamelyik tippedet jónak látja vagy épp ellenkezőleg nem tetszik neki vmiért... de ha nem tud mit szólni rá, mit írjon?
Érted...[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Ne érezd magad kirekesztve, ugyanis sokszor a régebbiekre sem reagál senki. Én Cseh-re pl szívesen tennék, de sajnos nem találom a betes lehetőségek között ezt a versenyszámot. A kézihez pedig nem tudok hozzászólni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #153342 üzenetére
2/11 megraktam a fr. ligakupában a végeredmény "más"-t.
és ugye egy már jött:
Reims - Le Havre Pontos végeredmény Más 56,00 Nyitotta maradék 6 meccsen 34-105* szorzók vannak.
és jó lenne, ha legalább 1 over jönne még 1 kettes kötéshez.[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Beten másnak sincs meg a 200m férfi pillangó vagy csak én vagyok ennyire vak?
-
-
szab.tam
nagyúr
bohóckodásból tettem, aztán komolyra fordult:
Reims - Le Havre (élő) 1X2 Le Havre 7,75 Nyitott
Zaglebie Sosnowiec - Wisla Krakkó (élő) Kétesély Zaglebie Sosnowiec vagy Döntetlen 4,95 Nyertes
(gyorsan visszafogtam.)le havre rendesen bekezdte a 2. fi-t.
szeretem a franciákat.
-
Prien
addikt
Estére ki mit érez a Real- Sevilla meccsre? Nagyon csábító a Sevilla kupagyőzelme...
A kevés is több a semminél.
-
sz_abika
addikt
Gondoltam hogy ma se nyerek, de hogy pont a Katar +6,5 bukjon...
PSN: xszabikax
-
LyonnaisFan1
őstag
A dán kupában ma lesz pár meglepőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőbb eredmény
Mondjuk ez döntetlenre [link]As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
!Tupac!
tag
Katar 3.5@ ? Sok jót olvastam róluk
-
lecsokolbi
aktív tag
Egy ilyet néztem ki még mára. Angol ligakupát úgy válogattam, hogy ezek az utóbbi két évben is továbbmentek az első fordulóban.
Sevilla X2 @1,95
Birmingham továbbjut @1,53
Bristol City továbbjut @ 1,53
Sheffield Wed továbbjut @1,50
eredő: @6,87- Mindenki hazudik! -
-
yogibear
addikt
Derby - Grimsby
vagy
Walsall - Yeovil
2/1(csak a jegyzőkönyv kedvéért, ha véletlenül jönne, mondhassam azt, hogy "én szóltam")
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Azért nagyon remélem hogy a Cseh 1-2 200m pillangón nem Kenderesin megy el a szelvény
-
yogibear
addikt
válasz lecsokolbi #153317 üzenetére
C. Ronaldo, Bale és Kroos nem lesz, szarvillánál meg új a
seprűmester„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lecsokolbi
aktív tag
Srácok UEFA Szuperkupán mire számítotok? én arra játszok, hogy hosszabbítással vagy 11-essel.
Csak még azt nem tudom hogy variáljam.Játék hosszabbításban dől el @8,00
Játék tizenegyesekkel dől el @6,50Real hosszabbításban nyer @10,00 tizenegyesekkel nyer @13,00
Sevilla hosszabbításban nyer @34,00 tizenegyesekkel nyer @13,00Rendes játékidő: 0-0 @15,00
Remélem a Sevilla nem hagyja majd magát... A félkövéreket tervezem tenni, remélem ők is így beszélték le
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
yogibear
addikt
tavaly angol ligakupa 1. fordulójában egy htft volt, Ipswich - Stevenage 2/1
mit ad isten... izé.... hogy, hogy nem, idén is összekerültek az első körben.sőt, mi több, francia ligakupában is egy htft volt az első körben:
Orleans – Tours 1/2 - idén is egymás ellen meccselnek ugyanebben a felállásban az első körben.11:30 RB Leipzig (Ger) - Liefering (Aut)
két Red Bullos egymás ellen... 2/1 17 odds. hátha...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Na ma kíváncsi leszek a közvetítésre mert Rédli András férfi párbajtőrbe egy menekülttel fog játszani. Megint az lesz hogy a fityesz média nem mondhatja ki a nevét?
-
djculture
félisten
Ez már megint meglepetés mert ki a franc gondolta hogy Cseh Lacinál is jobbat úszik.. Megkapta a 4-es pályát szerintem ha nem alszanak el Cseh Lacival behúzzák az arany/ezüst párost.
Ha tudná az ember a két Katinka számot meg őket egybe felraktam volna és már a szél se érne utána
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Na Hosszú aranyérmes lett 100 méter háton is 200 méter vegyes döntőjébe meg bekerült szerintem ott is behúzza az aranyat. Kenderesi meg nagyon jól nyomta abból is arany lesz szerintem.
A hülye időeltolódás miatt amúgy tippmixen mindig leszedik az úszásokat hajnalban utána reggel pakolják vissza
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz K1nG HuNp #153308 üzenetére
vizilabda:
japán -brazil.
reméljük ők is felfedezték a döntetlen csodálatos világát.[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz szab.tam #153305 üzenetére
Életemben nem játszottam netes fogadással, és nem is tervezem, nekem a reggeli boltba ugrás előtt felrakni egy mixet az újságból bőven elég, ide is csak a tuti tippekért járok, de a felét sem értem annak amit mondtok, választ meg még sosem kaptam
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
szab.tam
nagyúr
Japán - Brazília (élő) Hendikep -16.5 Brazília +16,5 2,05 Nyitott
-
szab.tam
nagyúr
válasz rwin5 #153302 üzenetére
egyszerűsítem:
1. a mai hátat megcsinálja. szerintem tuti.
2. de lehet, hogy lesz az olimpián egy döntő, ahol nagyon pci lesz rá az odds. ha azt nem nyeri meg, akkor az szándékos lesz. (ott esetleg másra utazik.)***
(#153304) K1nG HuNp
mert sem ők, sem ti nem fizetitek be hazai a törvények által előírt adót.
de addig örüljetek, amíg csak próbáloznak ilyen szerencsétlen módon, és random nem büntetnek meg pár játékost.
(nem azt jelenti, hogy egyetértek vele, csak azt, hogy ez van.)
én inkább pro-n és mix-en tolom.
így nem adok felületet egy most még elképzelhetetlen, de elvileg lehetséges nav vizsgálathoz.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hihetetlen hogy mindig van egy ami beszippantja a káróm. Mai épp a brazil női kosár csapat az aktuális
-
szab.tam
nagyúr
olimia topikban leírtam a mai katinka hát döntőről a véleményem.
szerez 2-(3?) aranyat.
de szerintem tuti lesz egy szám, amiben abszolút esélyesként indul majd a döntőben, és elqúrja.
csak egy.
ha ezt megteszi, akkor lép be az igazán profik táborába.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest