Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133397 üzenetére
ez a hétvégi szerintem teljesen más volt.
az a real-os hendi számomra gyönyörű volt.csak én éhes vagyok, és ilyenből kisebb téttel 2-3-at akarok elkapni.
az meg ugye igen nehéz. szinte a lehetetlen kategória.
de azért próbálkozom.**
nadal meccs.
du az volt az elképzelésem, hogy a múltkori mintára, (már nem tudom melyik kollléga dobta be nadal előző meccsére), nadal 2:1-et teszek fixre.
de már nem volt mit tennem.
mire lett némi apró az egyenlegemen, már rég ment a meccs, ráadásul anderson vezetéssel...
macska rúgja meg a kutya fáját***
"Aha, héten azért vagyok 100 feletti mínuszba..."
ezt a rész azért könnyen töröljük a ram-ból.
pedig publikáltad. igaz, csak úgy utólag és számszakilag, így nem teljesen hiteles.
valójában nyertél, csak hát már sajnálsz minket, így beírtál pár mínuszt is...egyébként magad felé is úgy lenne pontos az elszámolásod, hogy hetente összeklamizod az összes szelót.
nyertesektet és veszteseket, és az elejére odatűznéd a heti eredményt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nem biztos, hogy megéri, de anderson most jól fizet.
pron is 8.25mire leírtam, már nem túl jó 5let...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133394 üzenetére
jaja.
csak azt nem tudtam, hogy ennyire kihegyezted.
nekem nem lett volna idegem hozzá.
ráadásul ellenkező irányba is mozdulhatott volna az odds.****
de egy biztos, a topik történetében egy eblematikus történet volt. lett. izé..
kb, mint amikor volt
barcabayern - real hendis szelód, valami 10* odds-al.
akkor még nem jártam ide, de az gyönyörű volt.
az mostanában is befolyásol a bl fogadásoknál.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
**
(#133390) B-L-A-C-K
ezt a részletet idáig nem osztottad meg.
szerintem azért húztad, hogy hátha áramszünet lesz, lefagy a terminál, bejön egy megélhetési rabló, vagy hasonló.
biztos voltál az alap szelóban, és vártad, hogy valami közbejöjjön, hogy rajtad kívülálló okból ne tudjál visszafogni. hogy ne okolhasd magad, ha bukik.[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
válasz szab.tam #133384 üzenetére
Kicsit visszavettem a tempóból az elmúlt napokban, de még így is buktam kicsit. Ma ezen kívül 2db két meccses szeló volt, a nagyobbik jött, szóval ma 3-ból 2 betalált és hozott tisztán 155k-t. Nagyon durván kellett már, de most maradok a kevesebb fogadásnál mert kicsit sok lett hirtelen a stressz.
Ja és legyen igazad abban hogy a hentelésnek ezt véget vet, nem lenne baj egy kis nyugodt felívelő szakasz.
-
Zjunior
veterán
válasz Soulfly842 #133378 üzenetére
Ez melyik iroda?
Gratula 40k is 40kMagyarba is fizet ki?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
hát így már biztos... de mi van, ha nem így alakul, akkor legalább nyertél is még egy kicsit
én meg most jövök rá, hogy majdnem 60-at kéne kiutalnom 50 helyett, úgyhogy a móka még megy kicsit tovább, de legalább jönnek a hétvégi meccsek, ott még pár ezret keresek a beten, aztán lépek is a zsével
mondjuk így belegondolva, elég lenne egy 1,15-ös eseményt elkapnom 50-nel, úgy már kész is lennék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
pár napos szopássorozatod ezzel tört meg, vagy volt már azóta nyerő szelód.
az a múltkor beírt stat-od elég hentelős napokat festett le...*****
(#133381) B-L-A-C-K
ezt remélem csak vigasztalásnak, és nem komolyan mondod, hogy tényleg bosszantott.
ok, hogy 800k, de egy visszafogás sosem bosszathatja az embert. szerintem.
csak az, ha nem fog vissza, és elbukja.
na az igen.****
de az aktuális szeló érdekes.
egy gyakorlatilag vesztes állásnál felajánlott egy kb. 13*-os pénzt.
ezt nem lehetett nem elfogadni.
még a tét vissza is korrekt lett volna. nem?[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szép! Grat
(#133381) B-L-A-C-K
(#133380) spm
(#133375) szab.tam
(#133372) pohárKöszi a biztató szavakat
Csak okosan szisztematikusan felépítve szabad, ez tény
(#133380) spm
Ó, nekem elég sokszor jöttek régebben az ilyenek...
Sok meccsesek sokszor, 4-7 próbálkozásból, hoztak egyet-egyet
Most kicsit ritkábban, de két hete is befigyelt egy százas pl.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én 1 hétig voltam rosszul mikor 800 ezerért visszafogtam, úgy hogy éreztem az utolsó meccset, ami ugye simán jött is. De aki értelmesen akar ezzel foglalkozni hosszútávon, annak ezt kell csinálnia ilyenkor. Úgy kell felfogni nyertél és kész, tudom nehéz meg idegesítő az ilyen szitu, de úgyse tudsz vele mit kezdeni.
spm: Gratula.
[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
Nem akarlak most hergelni, de azért az igazsághoz hozzátartozik hogy egy 7 és egy 9 meccses szelvényről van szó. Éppen elég komoly hogy ennyi találatot sikerült így is fogni, szóval ezen nem érdemes bánkódni és szerintem is jól tetted hogy kivetted. Így is pozitív az eredmény.
Holnap nem merek menni melóba, mert keményen próbáltam lebeszélni egy kollégámat egy ilyen szelóról:
St Etienne, Marseille, Lazio remélem megtolta rendesen és nem hallgatott rám[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz pohár #133372 üzenetére
Jobb lett volna, ha maradok az ágyban Tv-t nézve az 'asszony' mellett
Ilyen ez...
Tegnapi nap is fájt nagyon.
Egyetlen meccsen variáltam sokat.
Gent -Valencia.
under 2,5 -en és a DNB Valencián... Végül utóbbi mellett döntöttem.
~470 Euro lett volna. hasonló volt az oddsuk, ha jól emlékszek.
Ez a mai 317E lett volna Ez van... mostanában ilyen szerencsém van
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Soulfly842 #133371 üzenetére
sejtettem, hogy most bosszant.
de logikusan, és jól csináltad.
mert szerintem így kellett.emlékezz vissza black-re.
nem rég 1 meccs kellett neki a 22k->1.4mft hez, visszafogott 800k-val a tuti 600k profitért.
utólag feleslegesen. de valójában mégsem.a felajánlott kivét valójában egy visszafogással egyenértékű.
**
képzeld el, ha az anderlecht a 97. percben kiegyenlítene 2:2-re úgy, hogy benthagytad.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
ETOM
addikt
Rosenborgra kell gól
Sportingra kell gól
Apoelra kell gól.. nem is nagy kérések.. -
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #133371 üzenetére
úúúúúú gecc... na akkor hajrá Anderlecht!
egy retkes fillért nem raktam volna rá, hogy gólt lőnek, az is biztosGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
ááááááááááááááááááááááá
-
ETOM
addikt
válasz Soulfly842 #133359 üzenetére
ajjjaj :S
-
pc_seft
tag
válasz Soulfly842 #133367 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #133362 üzenetére
még az enyém is, nemhogy a tied
de nemigen fogják már ezt szerintem...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ETOM
addikt
APOEL meccs áll? Na végére csak jönnek megint azok a gólok végre..
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Asteras Tripolis - APOEL Nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva.
Vérmes ciprusi szurkolók nem bírnak magukkal?na folytatják... mind a 10 esti meccsen ott az over 1,5... nem rossz...a korai esti 12-n 4-ből nem jött... ha ott kevés a gól az estiken van több és fordítva...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
nem nézem a meccset, a stat alapján a kaput nem találták még el a 2. fi-ben.
12 -> 165 -> 1023
10*-esek a váltószámok.
ez most rohadt nehéz kérdés.****
közben meg az utolsó esti mecsen is meglett az over 1.5.
szinte hihetetlen.
én csak 6-ot tettem az utosó szelómra, de vártam, hogy beesik egy 0:0, mint du.[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
én inkább vendég gólt nézek ki a meccsből... de nem kis pénzről van szó
-
pohár
félisten
stat alapján nincsenek a helyzet magaslatán, én még menteném a menthetőt...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #133355 üzenetére
(csendben megjegyzem, hogy a fio még nem nyerte meg.)
egyébként ki állt neked portrét az alkotásodhoz?
vagy ez egy önarckép?**
lovrencsics b+....
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Ha valaki megkérdezi, h melyik fog elmenni, biztosan ez lett volna az utolsó a sorban...!
-
ETOM
addikt
Partizan már 5 sárga lapnál jár jöhet egy bilbao gól
-
szab.tam
nagyúr
szívemből beszélsz.
annyival kevesebbel is beérem, hogy azokon a meccseken bárkitől jöhet a gól.
de pont ezeken a meccseken kéne még az 1.5 over-hez...***
(#133347) szab.tam
ööö, izé:életem
-> éltem...[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
Akkor szép sorban egy-egy gólt kérek a Tottenham, Fio, Bázel brigádtól.
-
szab.tam
nagyúr
pfff.
ennek a sportingnak tényleg reszeltek.
még mindig lehet 3:5 a vége, de nem túl valószínű.****
(#133346) plus44
egyébként én nem bizalmatlanságból mondtam a dolgot, hanem pont fordítva: egyszerűen nem életem a bizalmaddal.[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
válasz szab.tam #133340 üzenetére
Nem vagy te egy kissé skrizofén? Csak mert itt épp magadnak írtál.
(#133340) szab.tam
Na közben látom törölted, de van fényképes bizonyítékom is
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz plus44 #133341 üzenetére
igazán köszi a felajánlást, de nem szeretem az ilyen, netes ismeretség alapú kölcsön megrakásokat.
személyes ismerősök között más, úgy mi is szoktuk néha.
de azért köszi!****
(#133344) denkadam
de. viszont megbeszéltem magammal, és javítottam.****
(#133328) pc_seft
viszont most már tényleg jól áll a szelód.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz bammbula #133338 üzenetére
az nem úgy van:
a remény b* meg utoljára....**
(#133339) Zjunior
ez tényleg jogos észrevétel.
ha 4:5 lesz a vége, akkor utólag nem lesz az, de most még, innen annak látszik.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Skenderbeu 3,5 gól alatt 1,80 én érzem ajándéknak?
3 kapura lövés volt abból is 1 tizi....Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bammbula
tag
válasz Daniel Alves #133336 üzenetére
A remény hal meg utoljára. Szerintem az már leves.
Szerk:
A nagykönyvben mintha nem így volna...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pc_seft #133328 üzenetére
mit kívánsz?
esetleg egy rosenborg fordítást?****
ma csodásan érzem az 1.5 overeket.
az estiekből kivettem 6 meccset.
10 meccsből 4-ben nincs meg az 1.5+ már az első fi-ben, de mind a négy rajta van a szelómon...
igaz, ho gyvolt olyan, ami tutinak látszoktt, de 1.1 körüli szorzóval kihagytam.
pakolnám a sporting x2-t, de nem van vasam sem a pro egyenlegemen....
és semmilyen azonnali, netes átbűvölési lehetőségem nincs.
(igaz, ez utóbbit nem bánom annyira...)****
(#133329) pohár
nézed a meccset? vagy általában mondod a különbséget?***
(#133336) Daniel Alves
mert a stat alapján kapura sem lőttek az 1 fi-ben.
az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a ., fi-t úgy kezdik, hogy az 53. percben már 2:2 lesz.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Tazmán Gino Ördög olasz motoros
-
ETOM
addikt
Szerintetek melyik meccseken lesz még gól?
asteras-n lesz még gól 1.28 (vagy szerez gólt az apoel 1.61)
sporting szerez gólt 1.50Ezeken agyalok.. Meg valami merészebben mellé. (2 gólos)
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Talán még a mai napot is pluszban tudom zárni
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
de az legyen a portugáloké
kéne 2 gól tőlük, de nagyon... nem tudom, hogy akarnak-e nyerni még, de tudni tudnának, zongorázni lehet a különbséget a két csapat köztGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ETOM
addikt
Jó lenne még vmi gól sportingra is félidő előtt..
-
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #133322 üzenetére
semmi nem lesz ott... arra több esély van, hogy a ciprusi fog tolni a göröggel egy 1/2-t vagy 1/X-et...
Beten 9,5 van a sportingra...
bet stat szerint meg 4 kapura egy mellé az albán és 1 kapur 0 mellé a sporting...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz plus44 #133321 üzenetére
lesznek még csodák azon a meccsen.
ha fi-ben marad a 2:0, akkor lehet pakolni x-et téthozóra, és vastagon a 2-t.***
habár elég fura az odds kiosztás:
az x-re 5.25*. ez rendben van.
de a sportingra 2 gólos hátrányban csak 7.5- van. ez nagyon karcsú...***
(#133323) yogibear
nézd már meg a statot.
2-ből 2 gól, a sporting meg még kapura sem lőtt...[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Jovan a sportingos mixesekert se kell mar izgulni
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ETOM
addikt
Pont megtudtam rakni, hogy schalke is szerez gólt az első félidőben. 2.62 yee
-
Digestive
veterán
Sporting is mixült!
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Mai élő : Tottenham + Nadal nyer 2x odds
The easy day was yesterday!
-
yogibear
addikt
Albán jól tolja.
Sporting piros és 11-es, alakul ez...Ciprusi statja is odabax görögben...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Atti1112 #133313 üzenetére
nincs mit, ez pedig teljesen papír volt
ott is van a Bilbao félidei gólja, jöhet 2 a Sportingtól (főleg így, hogy szopásra állnak), plusz egy Spurs gól is
na, ennek a Sportingnak fakereszt
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Schalke félidő sem lesz meg
Viszont a mainap eddig 20k pluszOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
1700-zal ment egy téthozós, biztonsági: Spurs gól & Sporting lő 2-t & Bilbao szerez gólt az 1. félidőben @1,97
-
pohár
félisten
hát nem gondoltam volna, hogy az Ajax meccs overen fog elmenni a szelóm
-
C0d3r
addikt
Celticpls
Rettegek ettől a Villarrealtól, nehogy a 93. percben kapjanak be egyet. Már ha ilyen tökös módon AH 0.0-val ment, csúnya lenne ha bukna.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Bravóóó Villareal!
Gyorsan szépítettek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest