- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Én holnap maradok a full kaminál pár ezerért.
-
Hunt3r22
őstag
Real - Psg első félidő nagyon jó volt.. de ez a 2... majd bealudtam.
Most csak a gólszámok nem stimmeltek, pedig a City és Mu is hozta.. na mind1, holnapra nézek valamit.
Xr
-
pohár
félisten
akkor mindenki koncentrálja az energiáját a Bragantino meccsre, kell egy 2. gól a hazaiaktól! majdnem all in vagyok rajta, go go go go go
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy látom páran nyertek, grat nekik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #132981 üzenetére
Mu nem bír 2 gólt lőni ilyen statisztikával vicc...Na jó volt már elégszer mákom, nem lehet mindig, de akkor is idegesítő...
-
zolynet
veterán
Hajnalra Montreal + San Jose 2k.
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #132978 üzenetére
én is majdnem megraktam a Realt és a City-t DNB-re, de aztán mégse... pedig kellett volna, így inkább buktam ~2k-t a meccseken
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Látom nem csak én zártam sz>r napot
-
Chereiose
addikt
-
-
Daniel Alves
őstag
-
GabN73
addikt
Ma NHLben papírformák lesznek?
-
B-L-A-C-K
titán
Mu 1 gól 126 ezer, Real 1 gól 148 ezer, ehylett lett -30, -5, -30, -50...:/
-
Digestive
veterán
Ez is mi már, h nem akadt be...? Csóri PSG!
-
Zjunior
veterán
Gladbach 2 kapufa 10 ember ellen nem bírnak nyerni várható 80k off
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
yogibear
őstag
s*ggarc persze hogy összehoz egy szabadrúgást a 16-os előtt, meg egy sárga lapot is...
kapufa megint huh.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
őstag
válasz South Velen #132963 üzenetére
Én minap beszéltem velük telefonon, mert valami gond volt a felhasználói profilommal.
Kellemeset csalódtam bennük, az ügyintéző nagyon jó fej, amint orvosolták a hibát, hívott is vissza, hogy próbáljam ki gép előtt.Egy próbát mindenképpen megér.
-
Chereiose
addikt
Várható a Mu meccsen még 1 gól vagy a real hendi
-
rwin5
őstag
Szerintem várj holnapig, én az ilyen kisebb hibáik miatt utáltam meg azt a helyet, hogy néha késett a befizetés után a számla frissülése, alacsony odds, meg anno az élő fogadás kb nulla volt, egy telózást megér.
-
törölt tag
Te tudod, szerintem lenyugodva egy telefont megér a dolog utánajárni. Szidom én eleget a Zrt-t, de egy ilyen ügyet lehetne tisztázni főleg ha már írták is átment a pénz, csak valami gebasz van. Kérték telefonálj, és szóval most nálad pattog a labda. Ha telefon után sem oldják meg, akkor jogos a felháborodás.
Rooney végre!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
végre MU
3120 helyett 2179 kifizetve. elég ennyi az izgalmakból.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
South Velen
addikt
válasz C0d3r #132960 üzenetére
A történtek alapján azt hiszik, még akkor is ha csak a rendszer hiszi azt automatice, mert mondjuk minden user egyenlege könyvelve van, és az enyém emiatt mínuszba került (ez önmagában nonszensz egy sportfogadó oldalon, de mindegy)
Eddig megrögzött prós voltam, mondván ha bukok, akkor se fájjon, mert legalább a pénz egy része itthon marad.
Az a baj, hogy ideges is vagyok meg kedvem sincs az egészhez, meg az is lehet, hogy meg se értenék mi történt. Nincs kedvem, elegem lett belőlük, ezek után már nem szívesen játszok nálunk, ezt az ezrest meg beáldoztam nekik. Persze így is kb 250k-t nyertek idén rajtam, de legalább többet nem fognak. Esetleg néha egy-egy papíros mix. Ott az unibet,. sportingbet, pinnacle...
(#132961) rwin5: Nem a mennyiség vág földhöz, hanem hogy ilyen megtörtént. Na meg jó eséllyel mint írtam 30k-ig behúzták volna.
(#132962) yogibear: Eléggé képben vagyok a giro-val, szakmából adódóan is, pontosan tudom mi történt. Amikor jön visszajelző email, akkor eljutott hozzájuk a pénz. Egyébként az ügyfélszolgálat első válasza szerint is jóváírták (bár szerintük az egyenlegemen is. )
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
őstag
válasz South Velen #132959 üzenetére
Az hogy a bankszámládról lekerült, még nem jelenti azt, hogy eljutott hozzájuk és lenyúlták...
Van amikor a bankok közt fut a pénz pár kört... például, mert már zárva a rendszer, csak másnap írják jóvá, satöbbi...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
rwin5
őstag
jórégen nekem is 1x nulla volt a befizetésem, kb fél nap múlva jelent meg a számlán a pénz, szerintem még ne aggodalmaskodj, pláne ne ekkora összeg miatt, gondolom ezer ft azért nem vág földhöz
-
C0d3r
addikt
"De ezek kajak azt hiszik..."
Ez tőlük sehol se hangzott el, ha jól tudom. Azért kérték, hogy hívd fel őket, mert a mail levelezés nem tekinthető hivatalosnak, és az adataidat is inkább telefonon kérnék el, amit egyébként tudnak is rögzíteni, így van nyoma minden panasznak.
Ennél jobban mi se tudjuk ragozni, ha annyiban hagyod, azzal csak magaddal szúrsz ki, hiszen senki se tudja mi a valódi ok. Nem lopás (milliárdos bevételeik mellé minek kelljen a plusz botrány néhány tízesért...), nem inkasszó, valami technikai malőr lehet valahol az éterben...
Tehát Te tudod.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz C0d3r #132899 üzenetére
Tuti, hogy emiatt van, és nyilván nem lopni akarnak, de ami most történt az lényegében az, mégha a végtelen balfaszságuk miatt is van. Még jó hogy nem fizukor utaltam be, így most csak egy ezresről van szó. Bár nyilván egész 30 ezerig behúzták volna a befizetésem. De ezek kajak azt hiszik hogy tartozom nekik mert balfasz módon benn hagytak egy fogadást a meccs kezdete után és én mertem azt megfogadni. (utána persze szépen el is buktam még a bázist is, tehát még arról se lehet szó, hogy kihasználtam egy általuk ejtett hibát, nem mintha amiatt bárhol gond lenne)
Mi jön ezután, inkasszálják a számlám? Nevetséges. Nincs is kedvem vele foglalkozni. Írtam is nekik, hogy adios.
[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
a mu az arsenal-lal együtt egy lúzercsináló banda.
ma még nagy kami történés nem volt.
itt az ideje:Manchester Utd. - CSZKA Moszkva (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? CSZKA Moszkva 5,00 Nyitott
Real Madrid - Paris SG (élő) Hendikep 0:2 Real Madrid 8,25 Nyitott
Mönchengladbach - Juventus (élő) Hendikep 1:0 Juventus 7,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
-
trincsi23
csendes tag
6,50 a PSG-re az odds most...Vágási Feri után szabadon: ha lenne 10 ezer forintom...
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Szerintetek elbukja a meccset a Real?
Pro-n 6,50 van rá.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
szállitó
senior tag
válasz South Velen #132898 üzenetére
Érhető, de hívd fel szerintem is.
-
mtcob
senior tag
Na Sevilla első gól miatt a 12es odds bukta, pedig szépen indult... MU meccsen lehetne 2 gól és akkor szavam se lenne
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
őstag
s*eggarcú Casemironak nem szóltak, hogy a fehér mezes a csapattárs, neki kellene passzolni, nem a másiknak?
Há'bazmeg amiket a PSG kihagy... a második félidő nagyon keserves lesz a Realnak...
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Én egy Juventus X2-őt kérek és több szelvényem is találna. De lehet Gladbach 0.0-át húzok rá vissza.
Ez az 1:1
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sz_abika
addikt
Ma kitalaltam egy papiros szelot, amit 3/10ben nem engedezt papiron, pedig kalkulator engedte.
5esemeny, ket kimenetellel.
Eddig 2 esemeny ment le...Bautista 2-1, Rosol 2-1...pipa. Gladbach felido 1-0 jo eddig es a Benfica 0:0 is stimm. Tokon szúrom magam, ha Paire meccsen is meglesz a 3 szett...nem is szeretnem tudni mekkora buko ez gyerekek. Miert Murphy, miert?PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ez a hendi ha meglesz nagyon nagy mák lesz, mert semmi közük hozzá PSG meg rúghatott volna már 3-at ha szerencsésebbek kicsit.
-
yogibear
őstag
Real GG 1,50 value...sajnos...
vagy vendég over 0,5 is 1,50 odds[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
MU-nak eredmények.com alapján már vezetnie kellene...
(#132941) Silent77
RM-PSG megy nálam.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
trincsi23
csendes tag
Azért lehet nem lenne rossz ötlet tenni most a PSG-re, mert ez így elég húzós lesz...
Lehet B-L-A-C-K már le is ment
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Riporteeeer:
Ajjhaj, kényszerű csere, erősen kérdéses, hogy Nacho nem-e Nacho-n megy el a meccs... Tud-e olyan szinten teljesíteni, mint Marcelo...Két perccel később Ő szerzi a gólt
-
zsolti72837
addikt
Gól.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
lol gól
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
B-L-A-C-K
titán
Fu nagy mákos gól...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
őstag
Ott van az
-
yogibear
őstag
Marcelo kiszáll....
-
mntn
tag
En is neztem de inkabb hagytam. Kozben meg majdnem 2-2.
-
pohár
félisten
ó gec, a jó stat miatt 3. gól City-t raktam, hát pont meglövi a Sevilla a sajátját utána
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy eddig áll a meccs semmi köze a Real hendinek...
-
Zjunior
veterán
Gladbach kapufa
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
veterán
City jól kezd, de miért nem az RM.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zsolti72837
addikt
-
pohár
félisten
válasz pohár #132907 üzenetére
csapasd Sterling, csapasd
aaaaaand there is the 2nd one, fuck yeah
mntn... köszi a City-s félidős tippet, hát ez könnyű pénznek tűnik egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
őstag
Juve ebben a b*zirózsaszínben odabax. Barbie-juve.
-
válasz zsolti72837 #132905 üzenetére
Kösziiii
-
L_YKing
addikt
-
pohár
félisten
válasz zsolti72837 #132908 üzenetére
analógon, nem tudom, hogy van-e m4, de nem is érdekel, kurvára nem fogom nézni bármit is adjanak rajta, AMC megint nincs analógon, a másik két meccs meg teljesen hidegen hagy
-
pohár
félisten
válasz zsolti72837 #132905 üzenetére
akkor most kedden se kell meccset nézni a TV-ben, úgy látom
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Real Madrid-PSG - M4 Sport
Manchester United-CSZKA Moszkva - Sport1
Borussia Mönchengladbach-Juventus - Sport2
Sevilla-Manchester City - AMC[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz enginev3.0 #132904 üzenetére
M4
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Real meccset "aggyák" valahol?
-
törölt tag
válasz South Velen #132898 üzenetére
Mindenképp telefonálj nekik és ne hagyd annyiban. 1x odds jóváírás tenisznél sincs már az teljes szánalom, de hogy az ő hibájuk esetén se? Annyira bénák, annyira állami.
Atletico nekem is elvitt 2K-t délután, szóval remélem valami lesz most este. Nem jó ötlet bukta után javítani akarni, de raktam mindenfélét 2K elosztva:
Boro és Reading
Man Utd és Shaktar
Real és X2 City
Real hendi
1,5 gól felett
2/3 kombira magasabb oddsokat (Gladbach, City, Wolfsburg)[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Havernál voltam, rábeszélt az RM-ra, 10k ment rá.
Hala Madrid! (vagymi)Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest