Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a Brescia szorzója miért ilyen magas,4,2-t ad Avellino meg 1,9.Jobbnak érzem a vendéget. -
pohár
félisten
ó faszom, kellett kikapnia a Tampának, a 3 hokit kötésbe raktam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz South Velen #129687 üzenetére
csodálatos. mintha én tettem volna.
kinevezlek 1. padavan-omnak.de mivel akkor bölcs a mester, ha képes tanulni a tanítványtól is, így koppintom!
(#129684) szállitó
ilyenkor tényleg gratutálni illik.
de azért "de"-vel kezdem a mondatot, mivel élőben pont az ellenkezőjére tettem.
azt a vak g* vonalbírót, aki a bp-nál nem látta az out-ot...
gyakorlatilag ott ment el a meccs, és neked jött.
utána nem sokkal volt még egy kérdéses, de az már nem számított annyira.
az annyira kint volt, hogy még a tv-ben is látni lehetett.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #129687 üzenetére
Az ilyennek mi ertelme Amugy? :S
Hamarabb talalunk az univerzumban ertelmes elolenyeket mint ez EGYUTT
PSN: xszabikax
-
South Velen
addikt
kis éjjeli izgulnivaló
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Mi a lófax van az bet-el 2. napja egyik pillanatról a másikra eltűnik.Persze jön a karbantartásos szöveg.A bajom az hogy fogadtam élőben (foci) .Az első félidőben és husss ... kivenném a lóvét de persze mivel karbantantartásos oldal jön be így nem tudom .Ilyenkor mi van ? Ráadásúl 2 fogadást is kötöttem ugyanarra a meccsre.A jó ...va anyjukat. Ugrik a lóvé vagy ?....
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #129682 üzenetére
bátor volt és jóféle.
nekem az x kellett nagyon belőle.
2/ x raktam.
Cobresal - Audax Italiano 1X2 Döntetlen 3,25 Vesztes
Bardolino Verona - St. Pölten-Spratzern 1X2 Döntetlen 3,90 Nyitott
Ponferradina - Lugo 1X2 Döntetlen 2,95 Nyitott
Zaragoza - UE Llagostera 1X2 Döntetlen 3,50 Nyitott
zaragoza a végén nem kap eg ygólt, akkor 3 db. nyerő kötésem lett volna...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
gery2123
őstag
Na nekem éjszakára ment egy Tampa +Ottawa nyerés! 500 Ft - re szépen hozna.
-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
éjjelre ment egy Falcons over 27,5 1,83-ért, löktem rá 1500-at, most pedig irány az ágyikó
ha még esne 2 gól a női BL-meccsre, azt igen tudnám értékelni...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spm
tag
válasz bammbula #129669 üzenetére
Kösz! Az egyetlen szépséghiba hogy volt egy másik hasonló tétes szelvényem amiből az egyik meccset igen csúnyán benéztem:
Linköpins és AIK csapat over 3.5 (AIK-ok Pantern 4:0-ra elkente.)
gery2123:
Mindkét csapat lő legalább 2 gólt, de látom már írta más is. Jó ez, de azért nem olyan egyszerű jó arányban eltalálni, főleg hármas/négyes kötésben, de KHL és SHL jól fizet, kisebb bajnokságoknál néha 1.4 alatt adnak erre.
Éjjelre egy ötlet: Tampa (2.00), St Louis (2.02), és esetleg Montreal (2.30)[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
gery2123... jelen esetben mindhárom meccsen lőniük kellett mindkét csapatnak 2-2 gólt
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Gyönyörű ! Gratulálok!
De mit is jelenet ez a fogadás típus? Most én is az unibeten vagyok azért érdekelne.Na az unibet miért írja azt, hogy 1-3 lett az eredmény? Vesztett a fogadás, miközben 2-4 lett a vége.
Na már függőben van.Pohár : köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
spm
tag
Beszurkolhatnátok nekem 1-1db MODO és Farjestads gólt.
-
bammbula
tag
válasz B-L-A-C-K #129656 üzenetére
Ezt én sem értettem igazán sosem, hogy miért számít bűncselekménynek. Ugyan az a szitu, mintha elmész egy tanács adóhoz, csak ő picit többet gombok le rólad ezer forintnál.
Ha tényleg tisztességesen csinálják az oldalt, adóznak és úgy működnek, mint egy cég nem hiszem, hogy beléjük kéne kötni.Az más. Tényleg csak át szaladtam.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #129655 üzenetére
szerintem én rakni fogom valamilyen hendivel őket, de csak kisebb téten... kár, hogy Nishikori kikapott, 500-ból csináltam volna 3 annyit
sőt, inkább Falcons over, esetleg szereznek 3TD-t, bár nem tudom, hogy utóbbira mi az odds
ja, és hajrá Crvena Zvezda, 5-tel mentek Sportingbeten -3-as hendivel, kis pénzt hozzunk már össze abból az ingyen 5k-ból
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Pohár este Atlanta?
Nem erzem annyira, de a felido 33.5alá 1.33ert jo...csak kene melle meg valami
-
pohár
félisten
na, kéne nekem egy FC Inter gól, ha már all in vagyok rajta
-
zolynet
veterán
04392 H Corinthians - Goiás Corinthians (1X2) 1,40
04750 V Bangor City - TNS TNS (1X2) 1,30
15086 H Dundalk - Galway Dundalk (1X2) 1,20
2.2x 2.5k
szerintetek?Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Voronezh 0.0 (félidő, végeredmény)
és egy sima vendég győzelem is 2.2x
hajrá (eggyel mennek)Life is too short to stay stock!
-
expander
senior tag
válasz South Velen #129645 üzenetére
easy 2,05 volt a hazai
-
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
Hihetetlen mit össze hisztizik Cornet. Ahelyett inkább a tetves adogatásaira figyelne.
Life is too short to stay stock!
-
djculture
félisten
válasz zolynet #129640 üzenetére
Én megraktam az összes japán meg spanyol foci mérkőzést tegnap 6/7-be egy ment el a Oviedo- Mirandes. De igy is fizet vagy 1200pénzt 50-es alaptéten Igazából a gép bohóckodott valamelyik meccset nem lehetett tenni kötésbe így ez lett belőle, mint ma a szeged -ajkát amire meg minimálisan 5 kötésszám van.
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Miután tegnap jól elfelejtettem rakni a Dallast ezért sztem még ma rakom a hétvégi tutimat 5k-val.
10694 H Los Angeles - Portland Los Angeles (1X2) 1,50
09328 H D.C. United - Chicago D.C. United (1X2) 1,65
2,48xLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz djculture #129635 üzenetére
Nekem is jött egy kis pénz én GG-re tettem a spanyolokat.
Sport Recife is szépen lehozta.
Következő fordulóban szerintem a Sao Paolot érdemes tenni.
Sajna tegnap Raonic-on jött is ment is így még mindig 30k körül a netes kess, egy helyben toporgás.Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére valami papírforma kamit kellene lőni, erre gondoltam első körben:
25605 Mainz - Dortmund V 1.50x
24688 (0-1) Chelsea - Aston Villa H 1,85x
24870 (0-1) Manchester City - Bournemouth H 1.80x
24804 Everton - Manchester Utd. V 2,23x
25143 (1-0) Watford - Arsenal V 2,30x
26351 (0-1) Real Madrid - Levante 1,25x
26765 Real Sociedad - Atl. Madrid V 2,00xOdds: 64,04x
-
törölt tag
Egy kis segítség azoknak akik unibeten vannak...
Jött egy mail pár órája:Próbáld ki a megújult Spin City-t!
A Spin City alkalmazás két új nyerőgéppel bővült: megérkezett a King Colossus és a Sevens High! A különleges alkalomból 5 ingyenes tokent írtunk jóvá a számládon! A tokenekkel azonnal elindíthatod a bónuszköröket a Spin City nyerőgépein!A lényeg telón fel kell menni ide: Link
Aztán letölteni, felrakni az appot. Belépni. A Seves High-ot elindítani, levinni a tétet 75 huf-ra, akkor aktív lesz a token, arra katt, kiírja, hogy aktiválta az ingyen pörgetést és végigtolni. Így lett 0 Ft-ból 3200 Ft-om.
-
djculture
félisten
R. Oviedo
2 - 3
MirandesHosszabbítás - 120+ két kiállítás Elég durva meccs...
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
Egy hétvégi:
Watford - Arsenal 1X2 + Gólszám 1,5 Vendég és több
Real Madrid - Levante Hendikep 0:1 Real Madrid
FTC - Haladás 1X2 FTC
Manchester City - Bournemouth 1X2 + Gólszám 4,5 Hazai és kevesebb
@5x -
Linem
senior tag
Én bepróbálnám a Tom Tomszk, Inter Turku párost. Esetleg a Steaua Bukarest mehetne még.
-
GabN73
addikt
Holnapra valami jó duplázósat kéne nézni
-
szállitó
senior tag
Nekem a mai nap bukta volt J Kontár nem tudott adogatni...
-
bodojani
csendes tag
Mai napi meglepi:
Tippmixpro egyenlegeden 3000 FORINT JÓVÁÍRÁSRA KERÜLT 2015.10.14-én, mivel kisorsoltunk az "Út a csúcsra" nyereményjáték szeptemberi kis küldetéseinek teljesítői közül. -
szab.tam
nagyúr
majdnem besétáltam az erdőbe.
egy 20-.assal meg akartam dobni.
1.45-öt adott a pro a partizan-ra.
kicsit még beteg vagyok, esett az eső, egyenlegem 0.0:2-nél bosszankodtam, 2:2-nél annyra már. jól jártam volna...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
C0d3r
addikt
Női BL,
Brondby - Slavia Praha
odds: 1,3 - 6
1. forduló eredménye 1-4.
Most attól ilyen az odds, mert 3 gól előnye van a vendégnek?
Kaminak jó lesz az V-re... -
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #129606 üzenetére
csak június vége óta
itt, Nádudvaron vagyok a Polyductnál segédraktárosvalaki lepörgette már a 100-ast ennek a csöcsszájúnak, vagy hagyja veszni?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Nadal is kifog kapni ahogy nézem.
-
szállitó
senior tag
tegnapra raktam a Barca tippjét hasonló volt mint az enyém csak a Horvát sima győzelem ezúton köszönöm neki mert nekem hendibe elment volna így 4re jött 7725.- Bosnyák+Horvát volt egy J Larsson om 3,00*1000.-
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz expander #129608 üzenetére
Én most teljesen rá vagyok állva a százalékokra és statokra szeptember óta és eddig jól állok vele ^^
Salakosnak tarto(tta)m én is Ferrert, de idén rá kellett hogy jöjjek, hogy nagyon jól teszi a dolgát kemény borításon is. Ha nem lenne ez a Nadal gyerek, akkor Ferrer is top5 játékos lenne, csak hát fejben gyenge és szerintem ennek az önbizalomnak köze lehet az "örökmásodikspanyol" titulusához.
-
C0d3r
addikt
Újpest hamar elintézte a HTFT 1/2-t, minimálisan feltűnően.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Mára valami?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zolynet
veterán
válasz B-L-A-C-K #129609 üzenetére
Épp most kapott el az ideg, hogy Raonic lesérül vagy most mi lesz.
1.44x-nél raktam 10ezerrel neten. (ezek szerint ha feladásra kerül sor akkor tét visszajár)Safarova kikapott így a kombi szeló úszott: Sock+Raonic+Nadal+VenusW+Safarova
Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már tenisz téma, és nagy tétes, ezt sose felejtem el...
-
sz_abika
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest