Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
BLACK szelójából loptam egy kicsit (múltkor is abból jött 7k-->17k)
Kár hogy a Fenert már nem tudtam rárakni
Pont a lényeg maradt le

-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
egyébként öngólt lőtt a pali, mert így esetleg kidobhat 3 gurigát az ablakon, holott az 1.25*-ös eseményt egyszerűbb lettt volna lehagyni, és rádobni egy ezrest a tétre.
nem?
és az utólsó előttti meccs előttieken pedig uyanúgy kell izgulni, mert ha azok megvannak, akkor már pontosan tudható, hogy visszafogással garantált nyeremény van.
innentől kezdve a marseille meccs rátételének az égvilágon semmi érteme nem volt.
cáfoljon meg valaki, ha rosszul látom.
-
spm
tag
Na most úgy tűnik hogy a mai négyes kötésű bankrobbantó mixem nagyon borotvaélen táncol, és ha elmegy akkor sikítva fogom lefejelni a falat, ugyanis az utolsó pillanatban a 3 biztos esemény mellé kigondolt negyediket lecseréltem egy másikra. Akárhogyan alakul, a végén megmutatom miről hisztizek csendben...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
nem tudom, hogy érzed-e a finom rezdülésket is, ahogy a szelót megalkotta.
az utolsó előtti meccsnek vége 5 előtt. a marseille 9-kor kezdődik.
hogy legyen ideje 3 gurigával rohangászni a natest-t megtenni, hogy meglegyen a tuti 7 guriga nyerő.

tv2 híradó.
a szerencsétlen lúzer pézszállító lenyúlt 60 millát.
(állítólag) feltette egy kosármeccsre, de nem jött.
úgy gondolta, hogy nyer, és visszateszi.
aha.
2 nap múlva:
- hé főnök! itt maradt nálam 2 zsák. tegyük má' vissza!ezek is olyanok, mint a mai tinik, és a szemüvegem: fényre sötétednek...
wawrinka, anderson, isner.
részemről, (hogy idézzem a tegnait), nektek mind a szülőcsatornában a helyetek.

-
Aksomatic
senior tag
A Fener úgy látom megharcol

-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
orosz kupa elég cinkes... tegnap nyomi cszka is alig tudott nyerni, épp hogy hozta 2:1-re a 80x-edik percben...
legtöbb helyen kb nagy ívben belexarnak, talán csak a német meg az angol veszi komolyabban... mármint a rendes kupát, a ligakupa féle vackokat azok sem... azzal nem jár se pénz se semmi... -
pohár
félisten
válasz
L_YKing
üzenetére
jó, jó, de a Never Alone mindent üt most

érdekes amúgy, hogy először Axtone-os zeneként indult (Axwell kiadója) Torn Apart címmel, de ahogy átkerült Nicky-ékhez, totál más lett az egész

-
szab.tam
nagyúr
egyszer már elkaphatnék egy ilyet:
Balikesirspor - Yeni Malatyaspor (élő) 1X2 Yeni Malatyaspor 50,00 Nyitott
Alanyaspor - 1461 Trabzon (élő) 1X2 1461 Trabzon 50,00 Nyitott -
!Tupac!
tag
válasz
!Tupac!
üzenetére
Magic-Wizards
Nem lett ez olyan sima mint vártam,de Wall megint villantott, szép floater-el hozta a meccset.
Boston-Phily
Okafor erősen mutatkozott be, sok lehet még belőle, most azonban hozhatott volna hárommal kevesebb pontot...
Heat-Hornets
Gyenge támadóformát mutatott a Hornets, nem úgy mint a Heat akik eszeveszettül tüzeltek és borzasztó hatékonyan találtak. Azért ilyen gyenge formában sem volt esélytelen a Hornets, figyelni kell rájuk.
Toronto-Indiana
Ez pedig pepitában ugyanaz. Gyenge támadójáték a vendégoldalról, míg a Toronto-nál Lowry és DeRozan szerzett 48 pontot, a többiek is villogtak. Érződik még a szezon eleji forma, de itt is van kakaó a hazaiakban.
Bucks-Knicks
A Knicks parádézott Melo "nélkül" is, Porzingis jól mutatkozott be, az egész csapat jól muzsikált.
Blazers-Pelicans
Fáradt, pontatlan, szétesett. Kb ilyesmi volt a Pelicans, a Blazers pedig szárnyalt, minden összejött nekik.
Kings- Clippers
A Clippers rutinból hozta a meccset, a Kings még kicsit szétcsúszott.
-
sz_abika
addikt
Félidő Patriots + Fenerbahce siker: 5k@2.00
-
pohár
félisten
valószínűleg 2k-val fog menni egy olyan, hogy: Galata o1,5 & Anderlecht o1,5 & Samp 0.0 @4,5
a két over az csapatover
-
pohár
félisten
válasz
L_YKing
üzenetére
hááát valami filmzenének, játékzenének jó lehetne, de ezt még egyszer nem hallgatnám meg magamtól, annyira nem tetszik azért

ez viszont már annál jobb, sokszor meghallgatós

-
L_YKing
addikt
Pohár!! ---[link]
Egész jó kis deep lett.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
vwpolopg
üzenetére
nincs, és ezt ki is írják:
"Jelenleg csak a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett értékesítőhelyek között kereshet!"elég idióta dolog.
jót nevettem az előbb:
a kiscsákó isner fölött át akarta emelni a labdát.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Szrtnél csak lottózókereső van, vagy van terminálkereső is valahol?
-
bammbula
tag
válasz
4850 oc
üzenetére
Azért az már eléggé pofátlan dolog szerintem. Mármint az ő részükről.
Alapból elég húzós bírságot szabtak ki. Meg én egy kissé furcsállom, hogy egy napon belül kétszer bírságolhatnak ezért. (Bár lehet én vagyok túl naiv.)

Ilyen szempontból egyébként sokkal jobb más országok megoldása. Felhúztak pár kaput, ahol ha először áthaladsz kapsz egy cetlit és a következő kapunál kifizeted a pálya használatának díját. Lehet, hogy lassítja a forgalmat, de legalább nem szalad bele az ember hasonló szituációkba.
Ha jól emlékszem használják ezt: Horvátországban, Bulgáriában, franciáknál, stb. -
-
spm
tag
Ilyesmiken agyalok mára:
csapat over1.5 (foci)
Young Boys (1.80)
Bröndby (1.74)
Copenhagen (1.54)
Galatasaray (1.51)AH -1.5 (foci)
Copenhagen (1.98)rendes játékidős győzelem (hoki)
Yaroslavl (1.88)
Frölunda (2.25)
Linköpings (1.72)
Lulea (1.65)csapat over2.5 (hoki)
Yaroslavl (2.10)
Frölunda (1.80)
Linköpings (1.60)
Lulea (1.50)csapat over3.5 (hoki)
Poprad (1.87)
Jokerit (2.14)Mi mit rakna össze ezekből? 2-3-4 esemény menne.
-
B-L-A-C-K
titán
Dinamo M, hendivel kaminak jó lehet, lehet rakok tá 5-10 ezret.
-
4850 oc
aktív tag
Ma kaptam egy jó hírt a cégemtő...
09.18-án mentem Budapestről-Tokajba...
Elfelejtettem matricát venni...minusz 2*140ezer.
-
zolynet
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
Mondtam, a következőt mutatom, íme:
Sampdoria @ 2.30
Fenerbahce @ 1.90
Napoli @ 1.83
Borussia M'gladbach @ 2.40
Man Utd @ 2.10
5-ös gyűjtő, 1 bet * 3 000,00 HUF
várható: 121.716hufpohár: nem győztél meg
... gyengék az alátámasztásaid, gyakorlatilag nulla 
még csak egy olyat sem mondasz hogy pl az everton-mu 0-3 lett, azaz ennek az ellenkezőjét
-
szab.tam
nagyúr
Olympiakosz Volosz - Hania Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 6,25 Nyitott
remélem, nem ma kezdik el a gólparádét...
Olympiakosz Volosz - Hania Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 1,40 Nyitott
M. Cilic - T. Gabashvili A mérkőzés győztese M. Cilic 1,14 Nyitott
K. Anderson - D. Young A mérkőzés győztese K. Anderson 1,14 Nyitott
Mattek-Sands B / Safarova L - Garcia C / Srebotnik K A mérkőzés győztese Mattek-Sands B / Safarova L 1,30 NyitottJ. Sock - J. Isner A mérkőzés győztese J. Isner 1,55 Nyitott
G. Garcia-Lopez - T. Daniel A mérkőzés győztese G. Garcia-Lopez 1,25 NyitottSampdoria - Empoli 1X2 Sampdoria 2,20 Nyitott
Osmanlispor - Fenerbahce 1X2 Fenerbahce 1,85 Nyitott
Fredericia - FC Köbenhavn Hendikep 1:0 FC Köbenhavn 1,90 Nyitott***
az 1.5 overeket ma nem érzem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolynet
üzenetére
Jó, nem azt mondom abszolút nem érdekel, és nem is akarok nagyképű lenni, de most ha egy 2 ezres kami elmegy tényleg nem vágom fel az ereim, ha meg véletlenül jön 10 millió.
(#131844) B0V9B: Sajnos csak papíron volt 1,4 milla, mert 800e volt a visszafogás, azaz tiszta 600 lett belőle (utólag itt sírtam hogy kidobtam 800 ezret az ablakon mert jött volna
). -
yogibear
addikt
Galatasaray - H - 1,40
Fenerbahce - V - 1,85
hendikep 1-0 / Bayern München - V - 1,45
PSG - V - 1,40
Heracles - H - 1,85
Besiktas - H - 1,55
Borussia Dortmund - V - 1,35
Valencia - H - 1,40
Grasshoppers - H - 1,70
Basel - V - 1,45
Norrkoping - V - 2,45
Napoli - V - 1,80
Espanyol - H - 1,90
Feyenoord - V - 1,70
Panathinaikos - H - 1,901900,96 odds össz jelenleg a Prón...
-
C0d3r
addikt
Saját tapasztalat is van benne, igaz, közel sem ekkora összegekről van szó ("csupán" néhány tízes, 4 és 6 számjegy félútján valahol). Miután adott héten már 3x töltöttem fel az egyenleget, megpróbáltam még egyszer... és megint, gondolván hogy most aztán kaszálás lesz... és harmadjára is elment az az összeg, jobbnak láttam az önkitiltást, mert éreztem hogy ennek csúnya vége lenne. 1 hónap pihenő, ennyi nagyon kellett a lenyugodáshoz, aztán utána újult erővel, de már csak játéknak felfogva az egészet, sikerült 2x kiutalni. Igaz, ha olvastad a hozzászólásaimat látható, hogy egyáltalán nincs szó nagy összegről, tétjeim csak 1-2 ezer körül vannak, abból is minimális jön (pl. a tegnapi), de ha játékként fogja fel az ember, ennek is bőven tud örülni. 2x1 hét alatt 5-5 ezret utaltam ki, tehát még bőven van mit ledolgozni. Legalább már nem görcsölök rá, viszont ha mégis elmenne, talán már nem kapna el a gépszíj, felállítottam magamnak egy adott havi keretösszeget, addig lehet játszadozni. Játszadozni. Ez fontos.
Sok erőt a jelenlegi helyzethez, aztán meg sok sikert a "visszavágóhoz"!

-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Stokit kihagynám. csak akkor lenne esélye az 1. helyre, ha előtte a másik kettő sok góllal kikap (ebből Göte otthon) ő meg sokkal nyer... még a 2. hely is elérhetetlen, ha azt veszem, hogy otthon a Göte sima hazai a Kalmárok ellen, utóbbi tuti bent maradó, kb lexarja majd az egészet...
Viszont a Norr na nekik idegenben Malmöben kellene nyerni a bajnoki címért... dönci nem elég, akkor a Göte előz 1 ponttal...Malmönek meg kb tök mindegy hogy 4. vagy 5. lesz... 3. már nem lehet (ami EL_t ér)...
SZóvaL. Stoki - bármi, Göte - H, Norr - V szerintem... ha más nem megveszik a mecset kilóra a Malmötől.
Amúgy 2k-ért simán van benne ráció, pár meccs tűnik csak húzósabbnak első blikkre, de azok is jöhetnek akár... annyit mindenképpen megér,
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na akkor a hetet elkezdem én is, elsőnek egy ilyen karddal indítok, 10x bekapattam...

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Remélem itt kapok egy kis infót. Kinéztem egy viszonylag új sportágat, ez nem más mint a footgolf, röviden olyan mint a golf csak focilabdával
Azt szeretném kérdezni talán vannak itt informáltabbak, hogy Magyarországon belül hol van erre lehetőség? Pár haverral szívesen elmennék egy ilyenre. 
Rx: Egész véletlenül nem Máté vagy?
-
pohár
félisten

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még a fogadások terén, eddig read-only módban volt - csak olvasgattam az ötleteléseket, kis téttel játszogatok bet-en, sajna csak stagnálok

viszont ezt a tegnapi nadal-t én is megtettem lottózóban magamhoz képest viszonylag nagy összeggel, ezúton is köszönöm a tippet!
Viszont csomó meccsem el is ment: Juve, MU, 2 tenisz (Wawrinka S. és Mayer L.) igaz kis tétekben tettem meg de így csak nem vagyok pluszban
Legközelebb beirkálom a tippjeimet, hátha lebeszéltek majd az ilyen bukó fogadásokról
-
C0d3r
addikt
Ha nagyon nem érzel rá mostanában, akkor inkább ne erőltesd. Tarts pár hét pihenőt, zárd le fejben a rossz szériát. Ha mindenképpen nyerni akar az ember, és visszaszerezni az elmúlt nap/napok/hetek/hónapok veszteségeit, és görcsösen pakolja ugyanakkora téteket (vagy akár még nagyobbakat, hogy visszajöhessen hamarabb) , abból ritkán sül ki jó dolog.

-
törölt tag
-
törölt tag
Mai próba Sampdoria & Anderlecht.
-
Rx
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen...most már rá kell állni az 5 tutira

Majd hétvégén megpróbálom, jobban szeretem ha van választék a top ligákból
-
spm
tag
válasz
GabN73
üzenetére
Gratulálok! Jó látni az ilyeneket.

Én sajnos atombombát dobtam magamra az elmúlt 5 napban. Döbbenetes statisztikát osztok meg veletek:
egyes kötések : összesen 4db
találatok
0: 3db
1: 1dbkettes kötések : összesen 5db
találatok
0: 1db
1: 3db
2: 1dbhármas kötések : összesen 25db
találatok
0: 3db
1: 10db
2: 11db
3: 1dbnégyes kötések : összesen 5db
találatok
0: 2db
1: 2db
2: 0db
3: 1db
4: 0dbÖsszességében 39db szelvény, és ebből 3db nyerő. Téteket nem írok, nagyjából szoktátok látni mekkora összegeket tolok. Innen elég nehéz lesz jó útra kanyarodni.
-
zolynet
veterán
válasz
pohár
üzenetére
Izgulásmentes, könnyű mani.
DC Uniteden gondolkoztam egy 10-essel megdobni, 2.6x, de aztán egy elemzés miatt mégsem tettem.
Hallgatnom kellett volna magamra, és a hazai pálya lejtésében.Mindegy, minden más jött tegnap. Nem tudom mi van velem, ilyen szériám sosem volt még.

Papíron +12k tiszta haszon.
Beten +18k tisztán.

-
kanyez
tag
Emberek, ilyen létezik? Sírók a röhögéstől.
Tegnap nem tudtam beten fogadni, lemegyek mondom dobok akkor párat tippmixen. Az egyik szelvényen az utolsó sorszámot elírtam, a végére 8-helyett 6-ment.
Parádésen "kivettem" a Villanovense - Barcelona 0,5 gól alatt 14.75 odds. Kb. majdnem földhöz basztam, de 2/5-öt nyomtam, ha elmegy akkor sincs semmi.
Guess what?
Már bánom hogy csak 2 ezret dobtam rá. 
És ha ez nem lenne elég, szépen indul eddig az NBA szezon is
Knicks - Bucks over 192.5 W
Nuggets - Rockets 212.5 under W
Magic +3.5 W
Dallas + 8.5 W
Clippers -3.5 W
Spurs + 8.5 W
Raptors ML W
Heat ML W76ers +15.5 L
Pelicans +2.5 L -
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
"én 3/4-ben raktam, mert ez a logikus."
ööö, izé:
2/4-ben raktam, nem 3/4-ben....a mai 2 mls több verzióban is szerepel nálam. x +gg, 1.5g+.
de a végén beugrott a 0:0-k lehetősége is. ez totál ellentmond, amit róluk harsogok, a g+, de valahogy ez is beugrott.
kis aprót megért külön, és kötésben, hátha tanultak a nagyoktól...***
de most pont ezeket nem adja az eurosport?

ja de, csak az epg hülyéskedett velem...
-
pohár
félisten
két MLS play-off megrakva GG-re, 3x-os pénzért lehet izgulni
-
szab.tam
nagyúr
az u17 vb éppen most folyó meccsei, (2, dél-korea és a nigéria), benne volt a pro kínálatában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest