Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
kell mennem a bányába, de a tegnapi sikeren felbuzdulva egy hirtelen jött tollas szőr:
2/9
M. Zwiebler - T. Sugiarto
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 8:30 M. Zwiebler 3,30
K. Tago - Zhen. Wang
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 9:00 K. Tago 3,75
Yih. Wang - K. Schnaase
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 9:00 K. Schnaase 6,25
Long Chen - R. Ouseph
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 9:30 R. Ouseph 6,25
B. Ongbumrungpan - R. Intanon
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 9:30 B. Ongbumrungpan 2,80
Lee, Hyun II - C. Jonatan
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 9:30 C. Jonatan 3,30
L.W. Fanetri - T.Y. Tai
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 10:30 L.W. Fanetri 4,55
Y.C. Hsu - S. Nehwal
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 11:45 Y.C. Hsu 7,00
Xue. Li - A. Yamaguchi
A mérkőzés győztese
2015.06.04. 12:45 A. Yamaguchi 3,00ez már neccesebb, mint tegnap, mert legalább 3-nak jönnie- kéne.
a 9-ből, és nem a 13-ból...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
4850 oc
aktív tag
Köszi srácok!
-
4850 oc
aktív tag
:
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116690 üzenetére
na.
ez a váoá' (kimondatlanul a dábljú nélkül, vagy mi).de ez csak a 7+1.
kéne valami alkalmazás, vagy írni egy direkt levelet az szrt-nek.
ők válaszolnak az ilyen elmeháborodottnak tűnő kérdéskere is.
idővel.ők szeretnek minket, csak az (szerintünk) azonos(-nak tűnő) odds-okat nem bírják minig kiszámolni real time-ban...
de semmi gond. tényleg. pár hentest, autófényezőt kirúgtak, nem vették fel szegényeket hozzánk ingatlant közvetteni, így mehet az szrt-hez koordinátornak.
és ez nem a henteseknek, fényezőkenk, ingatlanközvetítőknek gond.
hanem a fogadóknak....***
***azért gyökérkedek megint, mert fájnak a hibák.
a pro-nál.
nem reg-eltem még be máshová, nem is szeretnék.
(mert ugye itt legálsan adózott, ha kiutalok.)
és én az aktuáli próbálkozási időszak után szereték nyerni is.
azt kiutalni, majd felvenni.
és nem rettegni a nav-tól.de amíg ez egy béna, balf* banda...
***65 GÓL
Racing Club
2 - 0
Independiente de Neuquenkérnék még 4-et.
asszem...eee'fáradtam, holnap korán kelek.
azaz, ma...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116688 üzenetére
a 2 csíkos? a roletta dupla felhúzóval?
nincs benne 2 egymás mellett lévő szám!!!
szerintem a puttó törénelmében még nem húztak ilyet.
8+1...****
de viszont egy 4+1 - 6+1-ig kiváló az összeállítás.
talán egy 4+2, (szélsőséges esetben a 9+3 is), kicsikarható lenne, de csak dél-amerikában....
**
**eeeb*-tam.
Racing Club
0 - 0
Independiente de Neuquen
nem az over-re, hanem ezek is a 0:0-ra hajtanak.
osztrák kupameccs klón.de jó lenne 1* egy ilyen párost előre kitalálni.
(legörbülő állású szmájli helye...)***
***lassan szemle.
izé:
fekszem le....U20Magyarország - U20Brazília Pontos végeredmény U20Brazília 5:1 25,00 Nyitott
U20Magyarország - U20Brazília Félidő/Végeredmény U20Magyarország/U20Brazília 16,75 Nyitott
majd vaalmiért újból rájuk nyomtam:
U20Magyarország - U20Brazília Pontos végeredmény U20Brazília 5:1 25,00 Nyitott
U20Magyarország - U20Brazília Félidő/Végeredmény U20Magyarország/U20Brazília 16,75 Nyitott
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Atti1112 #116686 üzenetére
nem. ő nem viccelt.
ő szerintem már úgy gondolja, hogy 1000-es téten a 6+1 alanyi jogon jár...
-
Atti1112
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #116671 üzenetére
Az eddigi "megfigyeléseim" alapján ne panaszkodj azért, mert ma nem jött össze a puttód Buksza,meccsek, stb. Olvass vissza és meglátod magad is milyen mákos manusz vagy A többiek mind irigyelnek, hogy Fortuna nagyon sokszor csak Veled van elfoglalva, a többieket meg hanyagolja
Úgy látom egyébként, hogy nagyon az elevenjükre tapintottam a kérdéssel, hogy ki a + és ki a - sokan nem vállalják, be, hogy - ban vannak, holott szinte ennek természetesnek kéne lennie, pár emberke kivételével....
Van egy haverom, ő havonta 100.000-elnél húzza meg a limitet a fogadásaiban és kérdésemre, h év végén + or - simán megmondta, hogy általában - al zárja az évet, bár év közben sokszor van + ban rendesen.[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #116681 üzenetére
onnan lettem biztos, hogy a 2. fi-ben vagyunk, hogy jóváírták a zsét.
elképesztő sebesség.
ilyet sem láttam még.most ha berohannak a bosnyák drukkerek a pályára, lefújják, majd törlik a meccset, akkor már nem tudják 1*-esen jóváírni.
ezt a felelőtlenséget.
ejjjj!!!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
lefújhatánd, cseszd meg....
bacterhouse.
most a hossz. 1. vagy 2. fi-ben vagyunk?
nem látom sehonnan!****
(#116682) B-L-A-C-K
kis téten játszom, így csak pár ezrest.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #116673 üzenetére
ritkán fogok 0:0-t
ilyenkor nem bánom, hogy lekések a visszafogásról.
ma nem is raktam több 0:0-t, csak az osztrák kupát.
meg egy fordítási elképzelásem is volt rá, de az ment.innentől a salzbur ugyanazt csinálja majd, mint a főgenyák:
0:0-val jól szétcseszte sok ember szelóját, majd ahosszabítás első 3 percben rúg 2 gólt....ment is szépen:
Austria Wien - Salzburg (élő)
Hosszabbítás 1. félidő - 1X2
2015.06.03. 20:30 Salzburg 4,00csak nagy kár, hogy a hossz. 1 fi. pontos végeredményre nem tudok fogadni.
2:0 lenne az...
izé:
0:2de azért csesszék meg.
még bele sem rúgtak a labdába, 4-ről 4.35 lett az odds.
valaki lassan köpött?[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Éjjel legyen X a hoki
-
szab.tam
nagyúr
a galata hozta amit a több vitt az este.
él még egy aprós, de 15*ös salzburg 0:0.
az jól esne.tettem még az olasz kosarat félidőben, hogy a reggiana visszafordít, de nem tette a 3/4-ben.
viszont éjjelre talátam egy argentin kupát:
Racing Club - Independiente Neuquen
Gólszám
2015.06.04. 0:00 6+ 10,75****
0:0 miatt a végén tettem volna win vagy salz-ra, de már nem engedte....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Atti1112 #116662 üzenetére
"Nem, BLACK-et nem kérdezem, mert ő a szerencsejátékban (bármi, amihez nyúl) egy nagy szerencse malac...."
Aha persze, most délután elmentem enni az Auchanba, vettem egy puttót, és semmi nem volt rajta, hol vagyok én szerencséd?
(#116666) tigipuf Én az év végén szoktam mosolyogni mikor mindenki összegzi az évét, hírtelem majdnem mindenki pluszban lesz, főleg azok akik egész évben sírtak hogy nem tudtak nyerni... Amúgy sose értettem miért jó ha valaki hazudik ilyenben, hiszen nem lesz senki szemében nagyobb ember, vagy kisebb ha bevallja őszintén nyert e vagy bukott hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
-10 rúpia. Ezt a határt szabtam (nem, nem szab.tam ) meg magamnak, és tartom is magam a stophoz.
Aztán meglátom a következő szezonba (ami a normálisabb bajnokságokat illeti) mi legyen.(#116668) 4850 oc: Most látom azt a szelvényt, nem semmi eddig! Hajnali fél 1 meg 2-kor lesznek a meccsek, én biztos nem tudnék aludni.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Már elnézésedet kérném,de szerinted van itt olyan ember aki minden buktát bevállal?
NINCS!!! Aki ezt hangoztatja az hazudik .Vannak pluszos-minuszos periódusok,de mivel az ember gyarló, hajlandó csak a pluszos oldalra emlékezni."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Atti1112
aktív tag
Aki játszott nagyjából egyenletesen ez év januárjától május 31-ig, az ideírhatná, hogy jelenleg hogy áll. Elég egy +, vagy - jel, hogy eddig pluszban, vagy mínuszban van-e anyagilag. ( Nem, BLACK-et nem kérdezem, mert ő a szerencsejátékban (bármi, amihez nyúl) egy nagy szerencse malac... ) Én egyenlőre pici pluszban vagyok, de mint tudjátok legtöbbször csak igen kis tétekben játszom
A 800.000-s tétnek mi lett a sorsa ? Megjött a 3,8 milla ?[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Chereiose
addikt
Na kezdi elbaszarintani a fradi.....Innen papírforma az X
-
yogibear
addikt
Kár, hogy PAOK nincs Prón élőben... H elég jónak néz ki stat alapján, plusz 45. perces vendég gól és vezetés, eléggé naftalinszagú...
a 2/1 tegnap esti 26-os oddsa is stimmel...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Chereiose #116649 üzenetére
Inkább nerceljenek megint egyet, mindkettőnek belefér...
2015.01.18 Sporting Gijon - Betis ht/ft 1/2
ez volt az "őszi" fordulóban.Bár tény, visszavágón ritkán szoktak újra szőrni, az tény...
Függhet attól is, hogy hogy áll majd a Girona otthon, ha vezet simán a félidőben, vagy korábban, akkor a Betis H elég value lesz...
Még akár az is belefér, hogy félidőben vezet a Gijon, és ha a Girona is jól áll, akkor lehozzák a 2/1-et, ha a Girona vesztésre áll, marad a Gijon vezetés...
Spanyol kettőben a kispadokon a melegítők helyett nercbundák vannak kitéve...
Már többször is említettem itt, amit a Sport1-es szpíker mondott nem oly rég egy spanyol kettes meccs közvetítésénél, hogy a "játékosok panaszkodnak, hogy nincs pénz a másodosztályban"... na ezért csinálnak maguknak pénzt...Konda meg bekaphassa a fődisznóval egyetemben... 0:2...
-
szab.tam
nagyúr
Debrecen - FTC (élő)
1X2
2015.06.03. 19:00 Debrecen 17,50
Galatasaray - Bursaspor (élő)
1X2
2015.06.03. 19:30 Galatasaray 6,50
Austria Wien - Salzburg
Félidő/Végeredmény
2015.06.03. 20:30 Austria Wien/Döntetlen 15,2külön is, egyben is, 2/3 is.
debrecen meccs gyorsan kiszállt a versenyből.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ez lett a fullkami tossalabda vége:
Long Chen - Nan Wei A mérkőzés győztese Nan Wei 6,00 Vesztes
K. Momota - W.K.V. Wong A mérkőzés győztese W.K.V. Wong 2,95 Vesztes
T. Sugiarto - Dan Lin A mérkőzés győztese T. Sugiarto 3,75 Nyertes
V. Axelsen - Yun Hu A mérkőzés győztese Yun Hu 2,90 Nyertes
Zulf. Zulkiffli - Zhen. Wang A mérkőzés győztese Zulf. Zulkiffli 6,25 Vesztes
M. Zwiebler - S. Evans A mérkőzés győztese S. Evans 2,80 Vesztes
Sun Yu - B. Ongbumrungpan A mérkőzés győztese B. Ongbumrungpan 3,70 Nyertes
H.M. Kim - A. Yamaguchi A mérkőzés győztese H.M. Kim 3,25 Vesztes
Xue. Li - K. Gilmour A mérkőzés győztese K. Gilmour 6,75 Vesztes
Yih. Wang - Zetchiri, Linda A mérkőzés győztese Zetchiri, Linda 8,25 Vesztes
Y.C. Hsu - S. Pusarla Venkata A mérkőzés győztese Y.C. Hsu 7,25 Nyertes
Y.P. Pai - R. Intanon A mérkőzés győztese Y.P. Pai 6,00 Vesztes
N. Jindapon - S. Nehwal A mérkőzés győztese N. Jindapon 3,50 Vesztes4 jött a 13-ból, ez ugye 6 db kettes kötés.
keményen megmásfélszerezte a betétet.****
találtam még egyet, az egyedül is simán jött:
Ji H. Sung - P.Y. Yip A mérkőzés győztese P.Y. Yip 5,25 NyertesU19Portugália - U19Spanyolország Félidő/Végeredmény U19Portugália/U19Spanyolország 19,00 Vesztes
U19Törökország - U19Grúzia Félidő/Végeredmény U19Törökország/U19Grúzia 18,25 Nyertesitt azt hittem, hogy a portugáloknak engednek majd 1-et, és a 2. fi-ben jön a gyepa. nem gy lett.
de mivel külön is ment, így az talált
U19Törökország - U19Grúzia Félidő/Végeredmény U19Törökország/U19Grúzia 18,25 Nyertes****
nem is raktam ma mást idáig.
apróval mentek, de így is jó kör volt.most ezek mentek:
Debrecen - FTC (élő) 1X2 Debrecen 12,50 Nyitott
Galatasaray - Bursaspor (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,00 NyitottDebrecen - FTC (élő) 1X2 Debrecen 12,75 Nyitott
ha valamelyik török lő egyet, akkor a megy a fordítás külön és kötésben a debrecennel.
***találtam egy tutit:
Austria Wien - Salzburg
Félidő/Végeredmény
2015.06.03. 20:30 Austria Wien/Döntetlen 15,25
és ha az austria wien gólt lő, valszeg jó szorzója lesz az "salzburg nyeri a kupát"-nak.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz yogibear #116647 üzenetére
Nem tudom, szerintem van benne érték, mivel ugye a Gijonnak mindegy, mert szerintem ők is tudják, hogy a Girona otthon nem fog kikapni valószínűleg, ezért úgyis osztályozóra mennek, Betis meg gondolom szívesen elbúcsúzna a szezontól egy otthoni sikerrel 4x-es oddsot megér szerintem.
-
yogibear
addikt
válasz Chereiose #116646 üzenetére
Ordas nagy X lesz.
Gijon idegenben 20 meccs 6-13-1Főleg mert csak a Girona otthoni veresége esetén kellene Gijonnak a győzelem a 2. helyhez, ami elég esélytelen...
Konda meg mi a faxot csinál? 11-es piros lap... ennyit is érnek...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Jelzem, vasárnap a Betisre ismét 4x odds van Viszont most tényleg érdemes megtenni, otthon lesznek, igaz a Sportingnak kellene a győzelem, de nem hiszem, hogy a Betis otthon csak úgy oda adná a győzelmet, +otthon mindig legyőzték őket.
-
Chereiose
addikt
Jó ötlet
És hogy érzed, ki az esélyesebb a győzelemre?
Most olvastam,hogy Ferrari új motort visz, Vettelt lehet megteszem most, merci fékjei tavaly ks tönkre mentek itt.Amúgy Vetteltől lefele elképesztő oddsok vannak a győztesre, Raikkonen ~20, Bottas 80, Ric 120...Azért egy ilyen lehet jönni fog a szezonban....
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Most megmondom a tutit hétvégére
F1 (mi más)
Helyezett pilóták száma (3 esélyes) 16 alatt 3,25x még..
indok ez a pálya eszi a fékeket, és könnyen el lehet dobni az autót.[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Mára ez ment
-
Digestive
veterán
Inter Turku szép munka! A full utolsó, semmitérő csapattól 1 perc alatt 2 gólt benyelni az már valami!
-
4850 oc
aktív tag
Mára...
Syrianska
Rovaniemi
Galatasaray nyeri a kupát
Atletico-PR
Sao Paulo7k------->107k
Haverom mondta hogy egy keszthelyi ismerőse 800 ezer forintot tett fel az Orosz osztályozóra...
Az Ural-ra és a Rosztovra....3.8milliót nyerhet.
Úgy látom az Ural már jött neki.. -
Digestive
veterán
válasz csababarca #116635 üzenetére
Hát akkor ma romlani fog a statisztikája...
-
Digestive
veterán
Banyek, ha azt a lecsapást nem rontja el, akkor 6:6
-
yogibear
addikt
Rafának nem szóltak, hogy ez már a meccs és nem bemelegítés?
4:0-ra ment Djoko, mire Rafa felébredt és visszavett egy bréket...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
huhuhorgasz
csendes tag
ha lenne lájk gomb most nyomkodnám nektek
akkor kihagyom azt a meccset. ma szerintem ne rakok semmit. a tegnap rakott 3db 2,5 gól alatti mind fölötti lett. megettem ahogy illik
erre mit mondtok?
Helsingor - Holbaek 2.5 gól felett 1.45
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz huhuhorgasz #116624 üzenetére
Totál 3 esélyes!
-
huhuhorgasz
csendes tag
helló mindenki!
Mára valami aminek reális esélye van?Ez a Debrecen FTC mi lesz véleményetek szerint.
-
Chereiose
addikt
Na az NHL első meccs ment X-re amit mondtam, 4700-zal
-
akooos
veterán
Ha ma tennék:
Rovaniemi
Lahti
Inter Turku
Mariehamn - SJK over 2,5
Lilleström
27,48x2500 lenne
-
zolynet
veterán
egy ilyen kis duplázóson gondolkodok
193 Rovaniemi PS - KTP H 1.60
196 AIK Stockholm - Falkenberg H 1.25
2500hufLife is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz [KgP].Robot #116618 üzenetére
sehonnan, a bet küld neked levelet, ha majd adni akarnak neked
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Bet365 bónuszkód mit takar? Bónuszpénz? Honnan lehet ilyet szerezni?
Köszönöm
Üdv -
B-L-A-C-K
titán
Más téma:
Barca oddsa elkezdett esni neten,
1,67->1,62-> 1,57 (Bet365) kíváncsi vagyok szombatig hogy fog alakulni az oddsa.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #116614 üzenetére
Amúgy az, de azt nem beszéltük meg melyik napra vonatkozik?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz csababarca #116612 üzenetére
Semmi, pedig halál tuti volt...
Igen ha két húzást csinálsz akkor az egymás követő két húzást kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Puttón érzem a 13:30-13:35-ös húzást a számaimmal, de most nem tudom megrakni, pedig elég tuti...
2, 4, 7, 9, 12, 14, 17, 19 B: 2
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #116606 üzenetére
esküszöm, mindet megrakom mindjárt.
egy kami kombiban...2/13 kombináció
Long Chen - Nan Wei A mérkőzés győztese Nan Wei 6,00 Vesztes
K. Momota - W.K.V. Wong A mérkőzés győztese W.K.V. Wong 2,95 Vesztes
T. Sugiarto - Dan Lin A mérkőzés győztese T. Sugiarto 3,75 Nyertes
V. Axelsen - Yun Hu A mérkőzés győztese Yun Hu 2,90 Nyertes
Zulf. Zulkiffli - Zhen. Wang A mérkőzés győztese Zulf. Zulkiffli 6,25 Nyitott
M. Zwiebler - S. Evans A mérkőzés győztese S. Evans 2,80 Nyitott
Sun Yu - B. Ongbumrungpan A mérkőzés győztese B. Ongbumrungpan 3,70 Nyertes
H.M. Kim - A. Yamaguchi A mérkőzés győztese H.M. Kim 3,25 Vesztes
Xue. Li - K. Gilmour A mérkőzés győztese K. Gilmour 6,75 Vesztes
Yih. Wang - Zetchiri, Linda A mérkőzés győztese Zetchiri, Linda 8,25 Vesztes
Y.C. Hsu - S. Pusarla Venkata A mérkőzés győztese Y.C. Hsu 7,25 Nyertes
Y.P. Pai - R. Intanon A mérkőzés győztese Y.P. Pai 6,00 Vesztes
N. Jindapon - S. Nehwal A mérkőzés győztese N. Jindapon 3,50 Vesztesegészen jól alakul.
sorban megraktam az összes esélytelent...
már így is nyerő.
a maradék 2-ből jöjjön legalább az egyik.
ezek tudnak valamit ázsiában.
de milyen neveken élnek emberek.....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #116606 üzenetére
és ezek akarják a papíros élőzést a nyáron.
konkrétan szét fog zuhanni a rendszer...hehehe, az tuti. Nálunk valamikor tavasz elején a két megszokott ember egyszer csak "eltűnt" a lottózóból és két cicamicát találtam ott... mondják, hogy egyik nyugdíjba ment (nem is szólt előző héten, elköszönni sem tudtam, pedig évek óta ismertem), másikat meg áthelyezték.... utóbbi egyszer felbukkant, kiderült, hogy jolly joker lett, megy ahová küldik, helyettesnek...
Lényeg, hogy amíg ezek ketten voltak, haladt a sor, ha volt, mióta a két cicus viszi a boltot, azóta áll a sor, mert épp újra kell indítani a gépet, vagy épp áll a masina, vagy épp valami nyomoruk van, nem találnak valamit, vakaróznak, satöbbi... majd' minden nap...
Ezek összecsinálják majd magukat, ha élőzés is lesz az irodában...így is sok a retardált, aki egy lottó segédszelvényt képtelen pontosan kitölteni és 10 perc baxakodás, mert 6 helyett 7 számot húz be, a Jokert nem X-eli, hogy igen vagy nem, mert nem ismeri a két szó jelentését és hasonlók...
Na most ha egy ilyen agyhalott fog egy élőző előtt sorba állni és miatta nem tudja majd megtenni időben a meccset, lekési az egyenlítést/vezetést/győzelmet, satöbbi, lesz majd haddelhadd....„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
mára még 1, aztán befejezem.
most találtam ezt:
TOLLASLABDA
K. Momota
1,30
W.K.V. Wong
2,95melengeti a szívemet, hogy 06:10-es kezdéssel erre tehetek.
de egy favorit focimeccsre élőben a 40. perc után az 1 fi kimenetelére nem szórhatok egy kis aprót.
tök 8, milyen odds-ért. amit adnak.
de nincs rá lehetőség.és ezek akarják a papíros élőzést a nyáron.
konkrétan szét fog zuhanni a rendszer...***
ezt a tollaslabdát ki a f*om teszi meg?
itt élő kínai bugyiárusok a piaci nyitás előtt?esküszöm, mindet megrakom mindjárt.
egy kami kombiban...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #116604 üzenetére
te ezeket az 1/2-ket nem teszed, így jó, hogy nem érdekel a téma.
én mostanában elég sokat, ki is van rájuk tágulva a pupillám.
azt, hogy csak párszáz forintjával elszórom rájuk a pénzt, vagy 1* beakad valami normálisabb 2-es, 3-as kötés, csak később fog kiderülni.
mivel a csapatok tagjai is emberből vannak, és szeretik a +20*-os odds-okat, így rendre vannak olyan események, amik előre bűzlenek, vagy utólag csap az ember a homlokára, mert a sok meccsből nem bírta pont azokat kiokoskodni.
és ugye nem vagyunk ott a játékosok beszélgetésein, sem az nsa-hoz nem vagyunk bekötve a fül végi pozícióba, így csak az itteni ötletelgetés marad.ez egy fogadós topik, így ha téged untatis, akkor is abszolút on téma.
igaz, hogy engem zavar, amikor már abba is belemagyarázzuk utólag, hogy bunda volt, ami jó eséllyel nem volt az. csak mert magas volt a szorzó.
a vicensa meg továbbra is rohadjon meg.
este 10 db szelót raktam meg, össz 2k-ért.
ha lőnek még 1 tetves gólt, 3 szelón 24 k jött volna.
nem nagy dolog, apróság, de most bosszant a szitu.
mert úgy érzem, nagyjából jól gondolkodtam, választottam élőben az eseményeket, aztán mégsem nyertem...****
*****tv.
nő nyilatkozik.
"ezzel most beléptünk a 21. századba, bla-bla..."
te hülye tyúk. ezzel most azt ismerted el, hogy több, mint 14 éves lemaradásban vagytok...
[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz Rolee87 #116599 üzenetére
Jó, nem hozom ide a délelőtt belinkelt homokozót.
De ha ez a Kiel komolyan gondolta volna a feljutást, akkor:
nem X-el a 15 helyezett otthonában, hanem nyer
nem X-el a 10. otthonában, hanem nyer
nem kap ki otthon az utolsó fordulóbanez így 7 "véletlenül" elhullajtott pont a bajnokság vége felé, amiből 4 is elég lett volna a 2. helyhez és a biztos feljutáshoz...
Másrészről az a banda, aki 5 db 2/1-et szőr, annak a 6. sem akadály...
Játszik a Barca vagy a Real vagy a Bayern is ilyen kimenetelt, de nem 5-öt egy évben, csak 1-et, ami akkor épp így sikerült, de nem bunda...
De az 1860 öt ilyet pattintott, magasan a legtöbbet a bundás kettőben, szóval nem hiszek nekik, függetlenül attól, mit mutatott a meccs képe... Arról nem is szólva, hogy az első félidőben volt egyetlen egy kaput eltaláló lövésük, mindössze egy... néztem a statot beten.... és 3 mellé... a másodikban 3 rá és 8 mellé... pedig már a 16. percben hátrányban voltak... vagyis más akkor tüzelni kellett volna mint egy szuka... nem csak a 2. félidőben hirtelen, véletlenül... egy rendes nerc nem az, amit még egy vak is lát, hanem amire azt mondod, hogy á, ez kizárt... ezek már profin színészkednek, csak kellenek közeli képek, hogy láthassa az ember... az egyik bundakönyvben jól ki is elemezték a jeleket...De persze meggyőzni nem akarlak, mindenki azt és abban hisz, amiben akar...
Az áprilisi Bochum elleni 2/1 hajszálra ugyanez a koreográfia volt: 16 perc vendég gól, 90+2-ben hazai győzelem... [link]
Az is csak véletlenül...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Rolee87 #116599 üzenetére
én már csak görgetem a hozzászólásokat, minden a bundáról meg ilyen baromságokról szól, szerintem hanyagolni kéne már ezeket, már a tököm kivan ezekkel (kéne nyitni egy bundatopikot, ott kiélhetné magát mindenki a találgatásokkal, ha már ennyire rá van kattanva)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest