Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #117796 üzenetére
Még1x grat, tényleg parádés, gondolj bele 3 ezerre már majdnem fél milla az ilyen, de így is nagyon szép ~50 ezredes szinte semmi tétből...
Amúgy ezt remélem tudod hogy a közös kamipénzből raktad...
Nekem remélem jön a Brazil hendim mert már csak az kell a 75 ezerhez, nem bánnám a tegnapi bukó visszajönne majdnem.
-
szab.tam
nagyúr
thx all!
közben találtam egy skizósat is.
jajj, jajj, jajj. egyen ment el...Szlovénia - Anglia Kétesély Szlovénia vagy Döntetlen 1,89 Vesztes
Oroszország - Ausztria Kétesély Döntetlen vagy Ausztria 1,76 Nyertes
Liechtenstein - Moldova Kétesély Döntetlen vagy Moldova 1,24 Nyertes
Svédország - Montenegró 1X2 Svédország 1,43 Nyitott
Fehéroroszország - Spanyolország 1X2 Spanyolország 1,28 Nyertes
Szlovákia - Macedónia 1X2 Szlovákia 1,25 Nyertes***
ha kiértékelték, beképelem.
amikor tavasszal nagytétesen toltam, 2-3 naponta fogtam ekkorákat, de kis téttel, nagy szorzóval nagyon régen.
sőt: ez az abszolút eredő rekordom, idáig valami 50* volt.***
***[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117783 üzenetére
és már nem bírtam visszafogni, mert kicsúsztam az időből.
remélem nem megy el.
28*-os szorzók voltak mindkét 2:2-re
svájc és szlovák..
rá akartam mindegyikre dobni egy ezrest...***
azt hittem már, sosem fújja le...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Ott van!
-
Chereiose
addikt
Svájcot a legsimábbnak gondoltam, és az viszi.....
Nekem is simán kell, a 2 gól már megvan, de csoda lenne
Mondjuk itt izgulok 3K-ért[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
melegszik a pite:
Litvánia - Svájc Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 10,25 Nyitott
Svédország - Montenegró 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,15 Nyitott
Szlovákia - Macedónia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 3,70 Nyitott157* az eredő.
a svájciak 47k-ért rúgnának nekem egy gólt...(#117783) B-L-A-C-K
csak 300 van rajta.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Palmeiras H-ban látok némi fantáziát a stat alapján 2,1-ért... aztán lehet marad X az egész...brazilok vicces fiúk tudnak lenni...
Na elkéstem, piros lap a Fluminak innentől a Palme oddsa tituti a béka segge alá megy...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Vicc...
Svájc végig nyom, Litvánia a semmiből 1 gól...
-
Chereiose
addikt
Na ennyi volt...
-
Chereiose
addikt
Fasz Svájc se fog már itt 2 gólt lőni
-
szab.tam
nagyúr
a spanyol és asvájci meccsből még akármi is lehet.
akaretam rakni egy
svéd 5:3 + szolovák 2:2-t.
irdatlan eredőért. és elkéstem a macedón gól miatt.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #117774 üzenetére
A szlovák, brazil párost már tegnap este kinéztem, a svédeket egy órával ezelőtt tettem hozzá, mikor láttam, hogy lesz Ibra, meg mivel a sógorok legyakták a szbornaját...
az első kettő együtt 1,76 volt, a svédekkel együtt 2,51.... eddig elég sima....„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Chereiose
addikt
Svájc belehúzhatna, Svédeket tartottam buktatónak de ők simán hozzák...Remélem második félidőben megszórják őket.
-
yogibear
addikt
ez azzzz
Szlovákok mennek kettővel, svédek is 3:0...
Szép munka[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ha már tanzánia nem lőtt egy gólt sem, hog ygebedjenek meg, bosszúból tettem egy ilyet:
Brazília - Peru Pontos végeredmény Brazília 6:0 110,00 Nyitott
Kolumbia - Venezuela Pontos végeredmény Venezuela 3:1 90,00 NyitottTét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 990 000 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
2/3
Litvánia - Svájc Kétesély Litvánia vagy Döntetlen 3,20 Nyitott
Svédország - Montenegró Hendikep 0:1 Svédország 2,40 Nyitott
Fehéroroszország - Spanyolország Hendikep 2:0 Spanyolország 2,90 NyitottTét összesen 2 100 Ft
Várható nyeremény 16 744 Ft***
egy akármilyen tanzániai gól jól jönne már...
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
nagyon régen toltam egy kamit,..
most bevetem ezt:á. Választás Esemény Esemény időpontja Gy/h feltételek Szorzó Eredmény
1 Svédország Svédország v Montenegró
(Játékidő eredménye) 14/06/2015 Egyik sem 1.55 Függőben
2 Döntetlen Fehéroroszország v Spanyolország
(Játékidő eredménye) 14/06/2015 Egyik sem 6.00 Függőben
3 Litvánia Litvánia v Svájc
(Játékidő eredménye) 14/06/2015 Egyik sem 12.00 Függőben
4 Döntetlen Szlovákia v Macedónia
(Játékidő eredménye) 14/06/2015 Egyik sem 4.75 Függőben -
Linem
senior tag
Már csak Brazília, Svájc, Spanyolország, Svédország, Kolumbia és Szlovákia győzelem kellene. Ez már semmiség, tuti jönni fog.
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #117761 üzenetére
thx.
eredmények.com még mindig nem bírta kiírni.
nem jönnek a gg +h-im...***
(#117762) Linem
naja...***
nem állok túl jól ma.
a tegnapi luxor keret nyereményem lassan, de biztosan megyet a levesbe.
a maradék 2 afrikai meccs jöhetne legalább gg + h, de 0:0-ra áll mindkettő.ki kéne találnom valami rafináltat. ami jön is...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
egy bet reg-es legyen szíves, és nézzen már meg nekem 2 végeredményt:
Egyenlítői Guinea - Benin
Niger - Namíbia[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Szlovénia - Anglia (élő) Pontos végeredmény Szlovénia 3:2 100,00 Nyitott
Oroszország - Ausztria (élő) Pontos végeredmény Ausztria 3:2 62,00 NyitottTét összesen 150 Ft
Várható nyeremény 976 500 Ftúriember biztosra nem fogad, de azért párszor lehúztam...
ma valamivel szeretnék legalább fél millát nyerni, de inkább többet...[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Másik szelvényemen vannak az Angolok, de eddig a labdabirtokláson kívül nem nagyon tudtak felmutatni semmit. A passzaik borzalmasak, a kapu előtt egyszer sem volt összjáték. Nem csoda, hogy Szlovénia vezet.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #117747 üzenetére
Szerintem valamit benéztél, én EH -1 brazilra 2,05-öt látok beten...
Girona - Zaragoza eddig 0:4... az előző meccs 3:0-ás Girona győzelme után valahogy ez erősen bűzlik....
Látom a Liechtenstein meccs is hajaz a tegnapi Faröer meccsre... ők is nyertek idegenben, ennek ellenére magas a hazai odds, aztán a Faröer mégis nyert tegnap is 7.5-ért...
Reggel el is felejtettem beírni ide, már akkor feltűnt...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
tényleg jó rá az odds. a 2:2-re még jobb...
Brazília - Peru Pontos végeredmény Döntetlen 2:2 23,00 Nyitott
Kolumbia - Venezuela Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 7,75 NyitottTét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 35 650 Ft(előbb leellenőriztem a megadott számlaszámot, ha magától kiutalna majd, nehogy máshová menjen...)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
muszáj volt dobnom egy full vakot is.
az afrikai csapatok megtáltosodnak, és a mai napon, kivételesen eljutnak az ellenfél kapujáig.
és ezt nem 1*...
2/6Kongói DK - Madagaszkár Pontos végeredmény Kongói DK 4:2 92,00 Nyitott
Kongó - Kenya Pontos végeredmény Kenya 3:2 98,00 Nyitott
Egyenlítői Guinea - Benin Pontos végeredmény Benin 3:0 78,00 Nyitott
Niger - Namíbia Pontos végeredmény Niger 4:1 78,00 Nyitott
Szudán - Sierra Leone Pontos végeredmény Sierra Leone 3:0 72,00 Nyitott
Togo - Libéria Pontos végeredmény Togo 5:1 96,00 NyitottTét összesen 750 Ft
Várható nyeremény 5 489 000még az eb-re is nézek egy hasonlót.
ott asszem mérkőzés alakulásosat.***
mozambik és etiópia most már kezdhetné csipkedni magát.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz vwpolopg #117739 üzenetére
konkrétan sehol.
hol laksz?***
én meg nagon kifelejtettem valamit.
az afrikai meccseket 2/11, gyengébb/erősebb ht/ft.
pedig ezt nyomom már jó ideje kombiban, simában.
ma kihagyom, és tuti már az első 2 meccs erről fog szólni.ja, most nézem, hogy az afrika kupán a pro-n nincs is ht/ft.
ezek tudnak valamit az szrt-nél....***
(#117741) vwpolopg
megnéztem, hogy van-e "lóherés" mol kút dunaújvárosban, de nincs.[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
hol lehet rákeresni, hogy van-e nyitva a közelemben olyan bolt, dohánybolt, stb. ami nyitva van ma és van terminál?
-
B-L-A-C-K
titán
Lementem raktam egy papírformát egy 20-assal, plusz egy 2e puttó, de 4+0 azaz pont nem nyert.
-
szab.tam
nagyúr
Etiópia - Lesotho 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,50 Nyitott
Mozambik - Ruanda 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 5,75 Nyitott***
ezt egy kicsit köcsögség volt megrakni, de remélem nem haragszik az illető.
csak hát a mix lélektanából ez a szeló egyenesen következik:Breidablik - Vikingur Reykjavik 1X2 Döntetlen 3,55 Nyitott
Brazília - Peru 1. félidő - 1X2 Brazília 1,80 Nyitott***
3/7
Kamerun - Mauritánia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 3,80 Nyitott
Kongói DK - Madagaszkár 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 3,85 Nyitott
Kongó - Kenya 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,30 Nyitott
Egyenlítői Guinea - Benin 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,45 Nyitott
Niger - Namíbia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 6,00 Nyitott
Togo - Libéria 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,35 Nyitott
Szudán - Sierra Leone 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,85 NyitottTét összesen 3 500 Ft
Várható nyeremény 318 294 Ft1 db. 3-as kötésnél már jó, de én reménykedem, jön egy 4. is...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117733 üzenetére
thx!
jól néz ki a kaja.
nemrég ebédeltem, és most kezdhetem elölről...***
a luxor nyereményem megtámogatott a mai napi kamiban, amit valójában véresen komolyan gondolok.
single, 2/3 és 3-as kötésben:Szlovénia - Anglia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 10,50 Nyitott
Oroszország - Ausztria 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 8,50 Nyitott
Fehéroroszország - Spanyolország 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 3,30 NyitottTét összesen 5 000 Ft
Várható nyeremény összesen 676 175 Fta góltippjeim hozzá:
2:1, 1:3, 1:4
asszem egy kis apróval ezt is megjátszom.
sajnos csak 2/3 megy, mert a 3-as kötés 100 ft-tal is többre jön ki, mint 1 milla...
100 FT 2/3 KOMBINÁCIÓSzlovénia - Anglia Pontos végeredmény Szlovénia 2:1 14,75 Nyitott
Oroszország - Ausztria Pontos végeredmény Ausztria 3:1 39,00 Nyitott
Fehéroroszország - Spanyolország Pontos végeredmény Spanyolország 4:1 20,00 NyitottTét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 165 025 Ftmost jöttem rá, hogy ennek semmi értelme sem volt. mert ha ezekből jön valami, akkor az előzőből is.
na, mind1...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #114857 üzenetére
múltkor egy kis melóval alkottam egy luxor kombinációt.
először képvadásznak indult, majd kiegészítettem egy keretvadásszal.
(asszem) a múlt héten bosszankodtam, mert elfelejtettem feladni, és lett volna 4 képem.mai történet.
belépek a pro-ra, és örömmel látom, hogy csak 300 ft kandikál az egyenlegen. gondoltam, van még a külső egyenlegen valami 3-4 k, átvezetem.
nézem, 27k.
nem értettem.
kiderült, hogy tegnap nem jól karikáztam az este, és úgy lett 2 db. képem, és 1 keretem, hogy nem is tudtam róla...életem egyik fő műve lenne, ha szöget verhetnék egy szerencsejáték koporsójába.
ezért is mutogatom, hátha mindenki ezt játszaná...[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Mekkora mák. 3 75 ös oddsnál tettem meg a magyar győzelmet.😆
-
lecsokolbi
aktív tag
Zöld újságos nap lett.
Bayern V kosár
Ukrán hendi
Szlovén 1fi. D
Svájc
Breidablik
Brazil@16,7
- Mindenki hazudik! -
-
tipuka
addikt
na ez váratlan volt.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ez már kuka, első félidő után azt hittem lesz vagy 5-0. Szép munka...
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #117715 üzenetére
én persze, hogy el tudom képzeléni.
és minden épeszű ember is.
csak volt pár, képben totál nem lévő, pénzéhes kretén.
ők megalkották a tutit...**
(#117718) B-L-A-C-K
hát ja!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Így ezért is izgulhatok...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #117709 üzenetére
de most gondolj bele... hogy képzelte el a megálmodója ezt a papiros élőzős fasságot?
beikszeled, hogy mondjuk 3. gól Paraguay, odds rá mittomén 25-ös és beállsz a sorba 8 cekkeres öregasszony mögé és végig várod, hogy: kedveském adjon egy sooorrssjegyeeeeet - milyet kér mama? - olyan izéset azt a izét azt a kártyásosat... ja nem azt a virágosat..... nem inkább az állatososososat...
és ezt így sorban 8-szor végigvárod?
közben meg véget ér a meccs.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #117710 üzenetére
eléggé úgy tűnik.
de csak azért, mert én ebben a formában, singe-ben nem raktam meg. nem akartam kib*ni veled.
de tényleg.***
viszont éjszakára kéne nézni valami páfrányosat.
vagy izé...**
**ha élőben tudnám rakni, most valszeg a köv gólt paragv-ra tenném.
valszeg jó a szorzója.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Jelen!
Ahogy látom eddig jól alakul a meccs.
-
szab.tam
nagyúr
guzmics szöktette marikát.
v2.0...***
(#117708) yogibear
ööö, izé, igen.
ritkábban járok a pro-zás miatt.
csak cseresznyekaris feltöltésre.
de azért ugyanúgy adok jattot a lányoknak, mintha nyertem volna, pedig nem.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #117706 üzenetére
elqrják? ne is mondd...
Tavasszal még két öreg vitte a lotyózót, az egyik nagy hirtelen eltűnt, kiderült, nyugdíjba ment, nem is szólt előtte való héten, másikat meg azóta jolly jokernek használják, küldik, ahol épp emberhiány van, volt már itt is megint, akkor beszéltünk pár szót...
Ami a lényeg, azóta két cicamica erőlködik a teknikával... nem túl sok sikerrel... általában keddenként tolom fel azt a pár lottót, de vagy a gép nem megy, vagy valami beragadt, vagy épp újra kell indítani a rencertet, mindig van valami nyomoruk... a két öregnek ilyen problémája sose volt.
Na most ezeknek még odabaxni a papiros élőt, ki is futnak a világból.Az meg hogy userek tök sügérek, az nem újdonság, nemrég mentem volna feltolni a heti lottót, egy zacsi állt csak sorba, mondom tán hamar fog menni a dolog, hát nem...
Az egy dolog, hogy ifjonc tanuló gyerek ült a pultban, valamikor neki is be kell tanulni, de a faxtarisznya ember még egy rohadt segédszelvényt sem volt képes kitölteni: gyerek megnézi: Joker nincs bejelölve - akar jokert - micsoda? - joker igen vagy nem? nem jelölte be - jaj hát nem is tudom, inkább nem... okés, gyerkőc betolja s segédszelőút, gép kiköpi, megnézi... - itt hét szám van beikszelve hat helyett, melyiket húzzuk le? - az nem lehet - de igen - de nem - de igen - na itt hagytam ott az egészet azt feladtam a trafikban.
De azért még váll felett odaszóltam a faszinak félhangosan, hogy minek jár lottózóba az, aki még azt sem tudja, hogy hat vagy hét számot kell ikszelnie.Na vezet is Argentína, szép munka...
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #117703 üzenetére
nem a papíros élőét.
az egész új űrlapot.
meg is értem...még ezt a mostani, egyszerű nyomtatványt is elqúrja mindenki, olyanok is, akik gyakorlottak.
semmi mást nem kellett volna csinálniuk, csak kibővíteni az eseményszámot, illetve az eseményeken belül a lehetőségeket.
mint a nagy eseményeknél, gólszám, lap, szöglet, stb...már bőven rájöttek ők is erre, meg arra is,. hogy a nyomoronc fogadó egy 3.2 kötőjel 7.9 nm-es, 1 kijelzős irodában hogyan jutna az élő fogadáshoz szükséges infóhoz.
ők tudják egyébként a megfejtést, oktatják is a vizsgázóknak:
netes mobilon, az alaklmazott "képben kell legyen", stb...
az eladó kiscsaj honnan tudja egy vegyes értékesítésű dohányboltban, hogy cr éppen merre zselézte a zacsiját.
csak ugye arra nem gondoltak, hogy aki netes mobilon nézi az élőt, stat-ot, az valszeg neten is tud fogadni.
és ennyi balf*ság után nem biztos, hogy náluk...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na, argentín meccset adja a sport1 mégsem lehet leélőzni Prón, biztos már hazamentek a közmunkások mára.
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #117701 üzenetére
Mármint a papiros élőét tologatják? Nem csodálom, az egy ordas fasság, már akkor mondtam, mikor először szóba került... az hogy a kínálatot növeljék, logikus és érthető, legyen benne mondjuk kétesély fogadás, meg mittomén, de élőzni egy baromság, abban ahogy mondod, a Prót kellene fejleszteni erősen...
Na helyes, Corinthians le is hozta a 2/1-et... jó lett volna előre tudni, hogy a 6 esti brazilból melyik lesz a nerc, ment volna rá ház vese, minden.
-
tipuka
addikt
argentín győzelem vagy argentín első gólt tegyem vagy egyiket se ? (beten) BLACK felkeltette bennem az érdeklődést a meccs iránt!
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #117699 üzenetére
Brazília - Spanyolország (élő)
Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt?
2015.06.13. 22:00 Spanyolország 4,10
Corinthians - Internacional (élő)
Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt?
2015.06.13. 21:30 Internacional 7,25***
(#117700) yogibear
egyébként már tolják kifelé a kezdési dátumot, mert rájöttek, hogy iszonyat elcseszték.
csak hát valakik ott igen sokat kerestek a rendszer fejlesztésén, és most ki kell találni, hogyan lehet a lóba visszalapátolni a sz*t úgy, hogy a zabot ne kelljen visszadni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest