Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yogibear

addikt

válasz szab.tam #116606 üzenetére

és ezek akarják a papíros élőzést a nyáron.
    konkrétan szét fog zuhanni a rendszer...

hehehe, az tuti. Nálunk valamikor tavasz elején a két megszokott ember egyszer csak "eltűnt" a lottózóból és két cicamicát találtam ott... mondják, hogy egyik nyugdíjba ment (nem is szólt előző héten, elköszönni sem tudtam, pedig évek óta ismertem), másikat meg áthelyezték.... utóbbi egyszer felbukkant, kiderült, hogy jolly joker lett, megy ahová küldik, helyettesnek...
    Lényeg, hogy amíg ezek ketten voltak, haladt a sor, ha volt, mióta a két cicus viszi a boltot, azóta áll a sor, mert épp újra kell indítani a gépet, vagy épp áll a masina, vagy épp valami nyomoruk van, nem találnak valamit, vakaróznak, satöbbi... majd' minden nap...
    Ezek összecsinálják majd magukat, ha élőzés is lesz az irodában...így is sok a retardált, aki egy lottó segédszelvényt képtelen pontosan kitölteni és 10 perc baxakodás, mert 6 helyett 7 számot húz be, a Jokert nem X-eli, hogy igen vagy nem, mert nem ismeri a két szó jelentését és hasonlók...
    Na most ha egy ilyen agyhalott fog egy élőző előtt sorba állni és miatta nem tudja majd megtenni időben a meccset, lekési az egyenlítést/vezetést/győzelmet, satöbbi, lesz majd haddelhadd.... :))

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés